Játékbeli tanács kérés és adás az újonnan kezdőknek a haladóktól

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 19.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum mestere

A kijelölösök,a 0-24h dobozolokra is ez vonatkozik nem???Csak mert nem lehet ésszrevenni hogy öket büntetnék mert szaporodnak mint a nyulak!

2. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Hiába, nem fognak reagálni erre. Már kérdeztük és nem értékelhető választ kaptunk (pedig csak arra irányult kérdés, mi van a szűrővel).

3. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

A minap láttam egy "kis" golit,elég megdöbbentö volt. 1 hete mikor utoljára láttam még csak 5 irise volt/irist persze könnyü venni/,de most 9 dronnal+full havoc-al rohangált.Megnéztem hány zétát vitt ki,12-t.A hajo össz játékideje nem volt még 200 ora sem. Bazi szerencsés ha 12 zétábol full lett , még ha dupla napokon is csinálta öket,viszont eddig csak kis mapokon saimonozott.Most vagy oltári sokat rendelt nagyhirtelen,vagy számit valamit hogy 187-es :)

Incident és Lanselott kedveli ezt.
  4. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

ez amúgynem artozik a topikba de haverom most kb 500 óra járékidővel rakott össze egyfullos karit csak prémi meg heti 45 kuri rendeléssel. kappája 22 lf4et meg 11 herculest dobott 1-1 nap full havoc meg full hercules lett...

5. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Talán számít! Valószinü ha megnézted volna pontosan a nevét akkor tudnád megállapítani hogy nem egy és ugyan arról a hajóról van szó. Olyan mint valaki pszihó nevében toboroz a 187 klánba s kíváncsiságból belenézne a hangárodba, hajódba , de ehhez add meg a belépési kódodat. Első olvasatra pszihó de ha sikerül megfognod kattintással a nevét akkor egy 10 órás játékos van mögötte!

6. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

Persze hogy megnéztem a nevét,az elsö napjátol mostanáig találkoztam vele naponta jopárszor,ezért is volt meglepö az utolso találkozás.

Lanselott kedveli ezt.
  7. Incident

Incident Törekvő

500 óra az durván 21 nap. 21 nap alatt (ha minden egyes nap rendel 45k urit) az ~930k uri végösszegben áll meg.

Kérlek részletezd, hogy 900k uriből hogyan szerzett full Havocot és full Herkulest! A 22 LF4 is rengeteg ha feltételezzük, hogy a full Herki miatt nem adhatott az összes LF4-et. Vagy talán ennyire szerencsés lenne a játékkal? Kötve hiszem.
    A haverodat most vagy nagyon csúnyán elárultad, vagy te bizonyulsz kicsit gyengének számolástanból és megfigyelésből.
    Vagy talán az említett haverod is 187-es? :)

A szóba hozott klánban nem ez az első alkalom. Régebben is voltak szép mutatványok. Abban a klánban 5 Irisről 1-2 hét alatt 100%-ig fullos hajót varázsolnak.
    Ez a szerver a Darkorbit Chicagoja, vagy Nyóckerje'.

NumizN1 kedveli ezt.
  8. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

Március 27.-én regeltem /ujra/ és most tartok 470 oránál.Ha valaki,akkor én bazi sokat ülök a gép elött,szinte 8-10 orákat,rendelgetek is,de közel sem vagyok ahhoz a szinthez :)

9. -[norisz99_HUN]-

csak ha magamat veszem még régebbi időkből 2 hét alatt full lf 3 és iris lettem 0 rendeléssel. a haverom most top 150 ben van benne és igen elég szerencsés a dupla kapukkal amiket darabját kevesebb mint 30 perc alatt viszi ki nemtudom hogy vagy vele hogy nem tudod elviselni de most a darkorbit nagyon sokat segít ezekkel a GG-kel simán fullos lehet az ember egy kedvezmény csomaggal meg egy prémivel 1-1 crazy cubikon pár rendelés és lazában megállsz 2 milla uriban pár nap alatt. persze jü idő kell meghogy abban a 2 hétben aktív legyél. Ja meg hogy okosban játszál ;) én ezzel a dupla GG-vel szedtem meg a maradék 5 havocomat napi 2-3 órával nehezen prémi minden nélkül napi 30 pukkanással forgatni kell a pénzt meg számolgatni szerintem vegyél egy kedvezményt egy prémit és 10 kubiból van 200GG-d 1000Ből meg ha szerencsés vagy kiraksz egy kaput (kappa,Zéta) aztán annyival kevesebb uri kell a kövibe. Jó Játékot :D Nem fogok tovább reagálni mert felesleges. ha kíváncsi vagy a haveromra akkor nagyon szívesen megírom a nevét priviben ;) Na szia szevasz.

10. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

Nekem csak ez a 2 milla uri pár nap alatt,meg ez a 1000 GG-böl egy kappa vagy zéta nem érthetö :D

11. Incident

Incident Törekvő

Ha tisztán játszik, 500 óra alatt lehetetlen elérni a fullos szintet. Tudod mit jelent az, hogy lehetetlen? Képtelenség. És pedig gondolom, hogy a 150. helyen fullos hajója van. Illetve gyanítom, hogy nem ölte bele a játékba 2 éves fizetését - ha van neki.
    Mit jelent az, hogy "okosban ját(s)szál"?

+1: Te 2 hét alatt full lf3 és full iris lettél rendelés nélkül állításod szerint. A "haverod" 3 hét alatt top 150. Kösz a kioktatást, de valamit nagyon rosszul csinálsz.
    +2: A haverodat (aki gondolom te vagy, csak tartasz a banntól ha lebuktatod magad) ne süllyeszd tovább, mert ezzel nem csak magadat, hanem őt is minősíted.

Te be mernél vállalni egy account ellenőrzést? Én a helyedben nem írogatnék többet erről a témáról, mert eléggé gyanúsak a szövegeid.

"Na szia szevasz." :)

12. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

És ha 3 heti zsebpénzböl megvette a top 150-es hajot? Akkor is 3 hét alatt érte el :D:D:D

13. -[norisz99_HUN]-

Most volt ellenőrzésem és csak egy chat bant kaptam mert amerika szerveren magyarul írtam :D
    http://int12.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=5jgwO&profileCheck=5bYMU&lang=hu itt az enyém nyugodtan kirakom most supportoztam.... Nem szokásom csalni haverom se most tart 1500 óránál kb :D lehet hogy nem 500 hanem 700 volt de te egy full havocot sem hiszel el azért írtam ezt... mondom ha kell az ismerősöm neve írjál azt dobok egy linket te is megfogsz döbbeni de nem most kezdte (csak ezen a szerveren kezdett egy újat) és neki is most volt ellenörzése mint kb minden global amcsisnak sok ban is lett ő semmit sem kapott te meg szerintem (ha tegezhetlek) Gondold át hogy minek szólsz be olyanra amit a saját szemeddel megnézhetnél,és/vagy kitapastalhatnál....
    Ja igen pl.:10cubi soloban = 10*1000(+-)=100000
    25%(kedv cs.)+5%prémi+20%(mostani alap leárazás)=5000uri-100GG
    }}}}-->10000uri=200GG
    DE 30k uris 50%os ajánlat(1-szeri rendelés)=90kUri (megában)*3=270k Uri
    27*200=5400GG
    1 zéta kirakása módszerrel-kb 1200-1700GG max--->3zéta---> dupla napkor(mázlival)-->6 havoc(ha nincs apis akkor már full havoc.
    3-zéta=150kuri-->megint 3000GG
    VAGYIS még egy event vagy sok küldi és a kappát is ilyen gyorsan kitudja rakni közben fejlődés szöszmötölést nem számoltam ami egy tapasztalt játékosnak segítéggel 200óra a min15 ös szint uberlonozással és/vagy sok cubival.

Utoljára szerkesztett: 10.7.16
  14. Incident

Incident Törekvő

Ugyanazzal a játékkal játszunk mindketten, ugyanazon a fórumon, ugyanarról a témáról filozofálunk. Átgondoltam, ezért szólok bele.

Ebből adódik, hogy bizony "kitapastaltam" és "megnéztem" mindazt, amiről itt szó van. Ezért is merem állítani, hogy kamuzol, vagy esetleg nem tiszta hajóval játszol. (Illetve a haverod.)
    Sajnos te magad sem tudod eldönteni, hogy pontosan mit is akarsz bebizonyítani, mert ugyanazt több verzióban adod elő. Egy ilyen vitának a világon semmi értelme nincs. Erre pedig nem lennék büszke.

Szóval felesleges köröket futottunk, mert amit eddig tényként állítottál, most ugyanaz az információ totálisan megváltozott:
    500 óra <--> 700 óra <--> 1500 óra
    Full havoc + 22LF4 + full Herki <--> mostmár csak full Havoc, amit szerinted nem hiszek el

És hogy miből gondolom, hogy a "haverod" te vagy? Elkezdtél a saját karakteredről is papolni, amire senki nem volt kíváncsi. A "haverod" karakterét homály fedi, csak volt róla szó. Simán linkelhetnéd azt is a tiéd alá. Vagy tán oka van a titkolózásnak?

Fölösleges tovább húzni-nyűni ezt a szövegelést, mert vakvágány. Olyan ez, mint a régi Windows képernyővédők. Minden másodpercben máshogy néz ki a nonfiguratív ábra és nincs egy fix pont, amire támaszkodni lehetne, alapul lehetne venni.

Mindenesetre köszönöm az ötletet; bízom benne, hogy a következő kappám 50 ezerből megadja magát, hátha beválik.

15. -[norisz99_HUN]-

nem nem csak full havoc a téma alapjára vonatkozott hogy valaki öszeszedett egy full havocot... az 1500óra a mostani a 700 amennyiből fullos lett. Bocsánat ha nem volt tiszta amit írtam de újra mondom bárkinek megmutathatom az ismerősöm profiját mivel mindenkinek elérhető e a funkció ;) kappa is 1700 GG kb amit már levezettem mennyi uri ha áldozol 2000 ezret egy nap a játékba :D linkelhetném csak az a helyzet ez olyan mint a telefonszám megkérdezés nélkül nem adom ki másnak.
    elkezdtem példának az enyémet hogy mi a különbség egy tapasztalt és egy alig tapasztalt között.

16. ♥Grand♥

♥Grand♥ Kivételes tehetség

Hiába a full havoc lf4 és herki ha nincs hozzá képpont és fejlesztések tömkellege.
    Gondold át mit válaszolsz.(jó csomó uri a képpontok és a fejlesztések)
    Az idő megy már fel rendesen.
    Túl sok kapu túl rövid idő alatt és túl jól ad.
    Aztán a cubit mivel lehet lőni amíg nincs lf4 havoc herki hogy jöjjön az a sok uri.
    Meg csak akkor játszani amikor dupla nap van,stb..

Utoljára szerkesztett: 11.7.16
    Incident kedveli ezt.
  17. nemtomka30

nemtomka30 Fórumprofi

Ne felejtsd el hogy emlit már überlonokat is egy 15. szintü hajoval, 200 ora tapasztalattal :)

18. -[norisz99_HUN]-

Mértte nem syoktál csopizni? és nem szoktak kisegíteni téged?

19. ArákMEGFOG

ArákMEGFOG Haladó

norisznak igaza van. :)
    Ha van egy jó csapatod, akkor simán meglehet néhány nap alatt egy majdnem fullos kari.
    Amikor nálunk a klánvezérnek kellett a nagycsillag, naponta vagy 30 hadest tolt le, amikben félig én is ott voltam.
    Mi kell hozzá?
    - 50k uri.
    - Egy jó, túlságosan is aktív csapat.
    - Prémium, 25% os kedvezmény.

Nekem 20k-30k körül jön ki így egy hades, amikor van még a kapukra a leárazás. A hades (a csapattagjaid számától és szintjétől függ, de mi általában 4-5en nyomtuk, nem sok felé osztódott az npck jutalma) ~35k t visszaad, több urit kapsz vissza, mint amennyit belefektetsz.
    1 hades ~20 perc, úgy hogy még bele is van számolva az az idő, amivel újra kirakod. 1 óra alatt 3, 10 óra alatt 30. 30 hadesből kb kapsz 16-18 LF-4et dupla napkor. Mostanában dupla napra teszik be a leárazást általában.
    Mi ebben a nehéz?
    Péntek-szombat-vasárnap: full LF-4.

Én egy 3 napos leértékelésnél összeszedtem ~2000 logfilet.
    Hogy csináltam?
    Volt 200k urim, azzal elindultam alfa-béta-gamma kapukba nyomtam folyamatosan, minden kapu után megkérdeztem ts-en, jönnek-e hadesozni; ha jöttek nyomtuk, ha nem folytattam tovább az alfa-béta-gamma kapukat. Nekem ez a 2000 logfile 1 képpontnak felelt meg, de ha valaki kezdő, szerintem 25 képponja egyből lesz 0 ról.
    Prémium miatt a petpukk is majdnem ingyenes csak a benzint kell megvenni. Megvárod míg egybegyűlnek az npc-k, és akkor robbantasz. Alfa linek pl 2 pukk és kész.
    És ne hidd, hogy nem vagyok annyira beteg, hogy nem csinálom 1 nap 15 órát. ;)

A harmadik nap végén kijöttem 900k urival, mert még ennyire pluszba mentem a kapukkal. Én fejlesztésre költöttem, de akinek nincs meg az simán tehet ennyi urit, a következő ilyen gg napra, és ott simán kihozza ebből a full havoc/herculest.
    Tények: zeta/kappa ból nem adja vissza az annyi urit, amennyit belefektetsz. De viszont, elég sokat visszaad 1 kapuból kb minuszba mész 15-20k urival, de ha 900k val indulsz, akkor elég sok ideig tudod visszapörgetni az urit, s így megvannak a dróndizik is, és sok egyéb más.

Összegezzük: full LF-4, full havoc, full hercules, és képpontok, a legfontosabbak simán megvannak. Utána már csak néhány drónformáció, meg a fejlesztések, és hopp fullos vagy. :)

Mint mondtam: találj egy olyan csapatot "akivel egy húron pendültök" azaz ők is csinálják a hadest, mert nekik is kell az LF-4 akárcsak neked. :)

Alfa, béta, gamma teljesítéséhez való ötleteim:

-Ha fullos, vagy majdnem fullos vagy:
    Kikapcsolod a seprom finomítót.
    Így 24 óra alatt kb termel 50k promerium, ami 500000 lövésnek felel meg, persze a 875 uri gyorsbeküldést vállalni kell, de ez nem valami sok, szinte semmi. Veszel bostert. Én csak a dupla bostert veszem, a másikat kredtért szoktam árverésről hozni.
    Streunerek: állsz egyhelybe, megvárod míg rád mászik az összes, akkor petpukk, meghal az összes. Miközben várakozol javasolom a GG-k nyomását, ezzel is időt takarítasz meg mert, mire teljesíted a kaput, akár már mehetsz is a következőbe. Én javasolom 1-5-10 esével nyomni a GG-ket a 100 az nagyon nem éri meg. Szóval miközben várakozol bal fent át tudsz kattintani a másik fülre, amin tudsz GG-zni. Vagy kettéválasztod, és Alt+Tab -al váltogatod.
    Lordakiák: Ugyanaz, mint a streunerek.
    Mordonok: Itt is ugyanaz, egy kivétellel. A kivétel nem más, mint az, hogy a bétán 1 pukk után nagyjából a fele sereg menekülni kezd a sarokba. Ha középen állsz és vársz, akkor a negyede az egyik sarokba, a másik negyed a másik sarokba menekül, a fele meg ott marad melletted. Itt kell egy olyat csinálni, hogy vagy egy kicsit a térkép közepétől bal fentre, vagy jobb lentre állsz. Így a menekülő mordonok csak az egyik sarokba menekülnek. És amint robbant a pet indul el te is abba a sarokba, amerre menekülnek, hogy a többi mordont is magaddal vidd, ergo 1 rajba legyenek, és így még egy pukkal meg van oldva az egész. Nyilván ne vidd el őket a sarokig, mert az sok idő, menet közben kell őket lerobbantani.
    Saimonok: Ugyanaz mint az első két hullámban.
    Devolariumok: Amint kidobja őket menj és lődd le. Sok fullos csak annyit tud, hogy oké visszapörgetem az urit, és jól járok. Azt viszont nem tudják, hogyha bizonyos NPC-ket lőnek, és nem robbantják, akkor időt takarítanak meg. Persze lőszert vesztenek, de mivel időt takarítanak meg, ezért egy bizonyos időn belül több kaput tolhatnak le, és így a lőszer is visszajön, és még sok egyéb más (akna, amiből Instant pajzsot, vagy gyors bombát csinálsz; vagy logfile stb). Ezért kell a promerium, meg a boster, ismerek olyanokat akik ki mennek x2es mapra beparazitázni magukat egy aknával, ezt még nem próbáltam ki, lehet, hogy megéri lehet, hogy nem, mert ügye 10%-al nagyobb a sebzésed, de időt vesztesz azzal, hogy kimész, szóval tényleg nem tudom. Amikor az NPC-ket lövöd, akkor vagy fúróba, vagy molyba lődd. Én fúróba szoktam, mert nem érzem magam biztonságba molyban, de nagyjából ugyanúgy megéri.
    Kristallinek: cikázva összeszeded őket, mikor egy rajba vannak robbantasz, majd egy kicsit odébb álsz, mikor újat tudsz robbantani, akkor megint megvárod míg odajönnek, és megint robbantasz. Mivel ezek már erősebb sebzésű NPC-k, mindenképpen gyűrűbe legyél feltöltve.
    Sibelonok: Ugyanaz, mint a devóknál.
    Sibelonitok: Ugyanaz, mint a lineknél.
    Kristallonok: Lőni kell őket.
    Protegitek: Lőni kell őket.
    Le van tesztelve. Így vesztesz nagyjából 1 ALFA kapun 13k ucb-t, bétán 26k-t, gammán 39k-t. Viszont. Alfa ad vissza 20k-t, béta 40k-t, gamma 120k-t (dupla napról beszélünk).

Ha gyenge vagy:

Robbantsd az összeset. :D

Így kevesebb kaput tudsz megcsinálni, mivel jelentősen később fejezed be, ezért kevesebb logfile és egyebek jönnek, viszont így is megéri.

Próbáld ki egyszer, úgy, hogy indulsz mondjuk 200k urival, leárazás van, meg kedvezményed, prémid is van, hidd el nem fogod megbánni. Ja és napi 1-2 órával semmire se mész.

A hadesnál már kifejtettem mi a szitu, azzal is jól jársz.

Avgas és -[norisz99_HUN]- kedveli ezt.
  20. palacsintah

palacsintah Utánpótlás-írogató

szóval aztmondod hogy ha alfa,béta,gammát pörgetem prémi+ 25% ossal akkor vissza adja az urit amit beleöltem?
    meg ez a hades-os dolog jól hangzik igazából márcsak az lf4-ek kellenének nekem de felejtős csapat nélkül gondolom akkor ládából lenne reális összeszedni igaz? :D