Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Xenomit: Bent hagyták, régen lehetett a hajóból küldeni a laborba (és vissza is emiatt).

Hammerclaw: 1 rakétavetővel tették be, aztán updatelték.

Hogy erősítik-e... hát érdemes a Discordot, és az angol fórum megfelelő topicját megfelelő fenntartásokkal kezelni. De ettől függetlenül nem kizárt. ;)

YourDead kedveli ezt.
  2. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Nekem a booster csomag teljesen jól működik. Ha megvettem, hozzáírja az eddigihez/frissíti, utána meg működik, mint a normál boosterek.

3. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

A SBP csomag tudtommal rendesen működik, ahogy tg is írta. A support nem tudja a játékbeli bugokat megjavítani, csak jelentik ha szükséges, és a központ javítja. A support a karaktereddel kapcsolatos közvetlen problémákban tud neked segíteni - és segít is ahogy tud. :) A játék menetébe vágó problémák általában előre kerülnek, és a boosterek állapota fontos tényező. Ha sokan jelentik, hogy problémájuk van vele, biztos megnézik.

A liciten a captcha azért szükséges, mert léteztek segédprogramok, melyekkel utolsó pillanatban tudott licitálni az illető, egyszerre több tárgyra, és így az övé lett mind. Ha nem lenne, valószínűleg ez zavarna most. :)

4. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Hadd szóljak bele. Egyedül játszani szerintem nem érdemes. Nehezebb is, de minek a saját dolgod nehezíteni?

7,5 éves játéktapasztalatom alapján azt mondom, érdemes és lehet is csapatban játszani. Ennek pedig az a módja, hogy megkeresed az embereket akikkel lehet, érdemes játszani.

A hades kaput kivinnéd egyedül, de ahhoz nagyon keveset adna, és épp a kellő összjáték a lényege.

A Karanténzónát nem tudnád egyedül kivinni, csak egyszer csoportban kiviszed, meglátod, miért.

Elég durva általánosítás, hogy az emberek önzők, stb stb. Nem mindenki, de ha igen, akkor is tudsz találni olyat, aki hasosnlít, szívesen játszanál vele. Nagy játék, van mindenféle játékos, mint az életben ember.

Nem kioktatásnak írtam, ez saját vélemény, tapasztalat. De érdemes figyelembe venni úgy gondolom.

5. Risus

Risus Fórumlakó

A kód véletlenszerű, pont úgy működik, mint pl. az LF-4 a zöld ládákból. Van amikor sokat kapsz, van amikor keveset. De szükséges, mert jelenleg ezzel is védekeznek a külső segítség használatával szemben.

Ha 2 másodperccel a vége előtt licitálsz és nem tölt be 2 másodperc alatt az oldal, átteszi következő órára. Akkor küldted el a licitet, amikor betölt az oldal. Elhiszem, hogy felhúz, de el kell fogadni, egyenlő eséllyel kapsz ilyet, nem kerülsz hátrányba más pilótákkal szemben.

A support segít amiben tud. :)

Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni pár dolgot:
    - Kérlek ne forgasd ki a szavaimat.
    - A support munkáját kérlek ne bíráld a továbbiakban.
    - A hozzászólásaidat (a fórum szabályzatának megfelelő) kulturált módon írd meg.
    - A dupla hozzászólásokat kerüld, használd az alul található szerkesztés gombot, és több hozzászólás együttes idézését.

Utoljára szerkesztett: 8.1.18
    SPILLER2 kedveli ezt.
  6. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Üdv a csapatban. Eddig nem olvastunk tőled semmit, de mint látjuk Te sem! Spiller 6 hónapja van kb. a játékban ill itt a forumon s a a problémái előttünk ismert , nem új de a suport nak sem. Nem sértegette a suportot DE tehette volna. Mert az hogy a problémát írjuk bárhova bármikor gyakorlatilag semmi nem történik csak vagy szigorítás vagy legtöbb esetben egy új designe a petre!

SPILLER2, YourDead és Lanselott kedveli ezt.
  7. YourDead

YourDead Junior szaki

Szia!
    Köszönöm a válaszodat. Tehát akkor most 2 rakétavető, 12 lézer és 14 generátorhely ugye? (a Hammerclawnak)
    És ezt az erősítéses dolgot nem discordról vettem de azért kösz a tanácsot!

Utoljára szerkesztett: 10.1.18
    Risus kedveli ezt.
  8. ģǿщęž™‗ħųņ

ģǿщęž™‗ħųņ Fórum-zöldfülű

Szia Risus. Es miért nem tölt be a licit ? 4k ba a youtoube betölt,de a Do nem? De miért nem, nem is értem biztos a gépem rossz ! (de azert a crysys 3 is full hd-n megy. 4k -ban nem megy.)

9. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Nagyon sok oka lehet, és én innen sajnos nem látok bele ezekbe, maximum a szokásos sütik törlését tudom javasolni, esetleg más böngészővel érdemes kipróbálni, azzal is közelebb vagy a probléma megoldása felé. A supportot tudom ajánlani esetleg, ők több információval rendelkeznek, és privát beszélgetésben könnyebben meg tudjátok oldani. :)

De annyit biztosan tudok segíteni, hogy a böngésződben kell keresned a megoldást (és a hibát), nem a gépedben. :)

A support nem a fejlesztőket jelenti nem tudják a játék problémáit orvosolni! Azokat jelenteni tudják. Ők a játékos egyéni problémáiban tudnak segíteni, mint például gomez gondja, vagy épp a rendelési problémák. Viszont higgyétek el, hogy nekik sem érdekük, hogy rosszabb legyen, ők is játékosok! Fórumon sem tudjuk a játékot megváltoztatni, beszélgetni tudunk róla, illetve mint a support, jelenteni a felmerülő játékmenettel kapcsolatos problémákat.
    Ennyit tudunk tenni, és ezt meg is tesszük. Ezért írom, hogy semmi értelme őket, vagy akármelyik team tagot bírálni a munkájáért.

10. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Csak egy tipp,van a gépeden virusirtó program? Ha igen,melyik,mert van pár amik az én tapasztalatom szerint igencsak letudják fogni a gépet,vagy a DO-t nak nem engedélyeztél minden műveletet,és pár dolgot pont a vírusirtód fog vissza......

11. YourDead

YourDead Junior szaki

Szia SPILLER2!
    Szerintem nem olyan rossz klánban lenni, mert mégis csak egy csapat, ami hidd el, nem fognak visszahúzni és nem csak olyan vezérek vannak akik hatalmi vágyaikat akarják kiélni a rangjukkal... Az a klán amelyben én vagyok, mindig csak segített nekem eddig! Tudom hogy egyedül is ki tudsz vinni kapukat, meg eddig is egyedül harcoltál... de ha jó játékos vagy, szerintem nem okoz neked gondot néhány waros játékos legyőzése sem. Egyáltalán voltál már olyan klánban amelynek voltak warjai egy veled azonos megbízós klánnal?
    Ja és mennyiszer lőttek már le téged azonos megbízójú játékosok, amikor klán nélkül voltál? Ugyanis igen, vannak elvetemült emberek akik veled azonos megbízó zászlaja alatt lőnek ki téged, de ez nagyon ritka!
    Ha sokszor lőttek ki a fentebb leírt módon akkor valószínűleg olyat csináltál velük amit nem vettek jó néven... pl engem egyszer azért szedtek ki mert egy azonos megbízójú játékosnak akartan segíteni a kristallonja lelövésében (pedig köztudott, hogy így semmit nem lopok el tőle, és akkor még csak nem is voltam klánban)... szóval vannak ilyen emberek, bennük tényleg nem lehet megbízni, de ha klánban vagy, akkor kevesebbszer fog ilyen előfordulni, hogy nem lehet bízni valakiben. Ha meg valami ellentét van a klánon belül, ami neked rossz akkor semmi sem tarthat vissza hogy kilépj! Sok klán van, biztos megtalálod a neked megfelelőt (már ha keresed). És egyébként ez egy multiplayer játék és kiviheted egyedül is, de úgy unalmasabb, nehezebb (legalábbis szerintem), illetve botok ellen bármikor tudsz játszani mondjuk CS-GO-ban is, de a DarkOrbit nem erről szól! A DarkOrbit-hoz botot használó személyek megy szégyeljék el magukat!

Amit írtam ne sértésnek vedd, még ha annak is hangzik, csak vélemény volt részemről!

Na és akkor most jön az én kérdésem...
    Hogy lehet ide képet csatolni?

További jó játékot!
    Üdv: YourDead / -=[Predator]=-

Utoljára szerkesztett: 10.1.18
    SPILLER2 kedveli ezt.
  12. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Sokban egyet értek veled. Képet a "képfeltöltés" oldalon töltesz fel s ide a linkjét másolod. Én néha azt használom , de sokan mást, keress egyet.

SPILLER2 és YourDead kedveli ezt.
  13. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Lépésekben:
    1: Elkészíted
    2: Feltöltöd valahova
    3: fórumon beilleszted a hozzászólásba:

Majd:

SPILLER2 és YourDead kedveli ezt.
  14. Hízelgő amit írsz, de -meg ne sértselek- elvből nem kooperálok más megbízó játékosaival (nem te vagy az egyetlen aki már felajánlotta ezt..)!
    Elvileg én sem, kivéve azt a pár embert aki a 187-ben volt valamikor és AIC-es vagy MMO-s, meg a volt szövetségeseimet, akikkel azóta is jó a viszonyom (Hati, EHU...)
    Itt egy nagyon kedves játékos ként ismerlek és szívesen beszélgetek/irogatok veled, meg is halgatom/fogadom a tanácsod (néha), de még is csak "ellenségnek" számítasz a játékban!
    Vagy nem, ha valakit ismerek, békén hagyom, még ha ellenség is, ha látom, hogy barát (mint írtam, a szemem... :), de a színeket még jól megkülömböztetem)
    Ismerve itt egyes játékosok magatartását, egyet megtanultam (és most ismét nem bántásnak szánom), soha ne bízz senkiben!
    Sajnos -és ez eléggé lehangoló- még a saját megbízód játékosaiban sem bízhatsz (ezt már a saját bőrömön tapasztaltam többször)!
    Ebben tévedsz, 2010 óta kötött szövetségeim is vannak és annak ellenére, hogy kihagytam jó pár évet, ha látnak a pályán segítenek, üdvözölnek (diplomata voltam, sokan ismernek).
    Már csak ezért is megszüntetném a klánosdit ezen a játékon, de ha nem is szüntetném meg..., csak azt engedném (de ki vagyok én..?), hogy egy klán csak és kizárólag egy megbízótól alkalmazhasson játékosokat (ezt az elején eldönthetné, hogy melyik megbízóét)!
    Elvileg dolgoznak rajta, keresik rá a megoldást (angol fórum, és volt egy kérdőív is). Amikor én kezdtem, nem volt többmegbízós klán. Szerintem sem jó, de most ez van...
    Ez a fő oka (ami nálam nagyon sokat nyom a latba, sok más dolog mellett) annak, hogy nem vagyok hajlandó klántag lenni!
    Ezt csak addig fogod ennyire határozottan állítani, még nem találsz egy jó társaságot (és akkor nem fog számítani a megbízó sem :) )
    Na már most..
    nem akarlak kellemetlen hejzetbe sodorni azzal, hogy kiadod a haverjaid IP-jét vagy jelszavát!
    Az IP cím nyilvános, a jelszó az valóban nem, de ez nem azt jelenti, hogy nem adhatom meg bárkinek, akivel beszélni akarok. Mint mondtam, a TS-ünk IP címe ott van a klánunk leírásában. Én játszom jelenleg egyedül, én vagyok a diplomata. Ha valaki, akinek megadtam a jelszót, visszaél vele, bannolom. (Használtam már a TS-t céges megbeszélésre is :) )
    Úgy hogy maradok inkább annál, hogy egyenlőre nem használom (úgy sem lenne értelme..)!
    Majd ha lesz valaki, aki hajlandó a megbízómon belül velem játszani, akkor majd talán, de ez itt úgy vettem észre, elég kivitelezhetetlen dolog, lévén az írásokból az szűrődött le, hogy EIC-es játékos a fórumon szinte nem is létezik!
    Van pár, majd rákérdek milyen klánban vannak, és megadom az elérhetőségüket.
    Nem mellesleg (tudom, így nehezebb érvényesülni, de nem adom fel könnyen), egyedül jobban szeretek játszani (azért így is sikerült az EU 1-en már közel 18-as szintig, a HU-en meg 19-esig vinnem..)!
    A társaságot inkább a csoportos kapukhoz keresném (szintén kizárólag a saját megbízómon belül)!
    Csoportos kaput is lehet vegyesen csinálni, de te tudod...
    Csak tudnám, hogy miért így kellett kitalálni ezt..?!
    Mert egy ez csapat játék is.
    Nem értem, hogy mi értelme van az olyan átjáróknak, amit csoportosan kell/lehet teljesíteni..?!
    Van az a bizonyos X-7-esen található féreglyuk, amibe csak minimum 2 ember/játékos tud belépni.., vagy akár a LOW kapuk az X-3-ason..!
    Na már most az én meglátásom szerint ha az egyiket kilövik, akkor éppen úgy egyedül maradok...!
    ... :)
    A Hades kauról is vannak fenttartásaim, véleményem!
    Valószínü, hogy ez az egyetlen kapu, amibe soha nem fogok bejutni a jelenlegi felállás figyelembe vételével (minden más kaput már végig csináltam.. egyedül..!
    Nem gondolom, hogy pl. a Hades a Youtube-n nézegetett videók alapján sokkal nehezebb lenne, mint pl. a Wortex kapu, pedig ez utóbbit is végig csináltam (többször) egyedül egy olyan hajóval (is), amiben még a mai napig is csak 7-es szintűek a lézerek fejlesztései (EU 1-en), a többi dolog benne (drón, pajzsgenerátor, stb.) detto!
    Kicsit merész állítás, ki kell próbálni, azt majd kiderül.
    Nem gondolom azt sem, hogy a Hades nehezebb lenne mint egy olyan ellenséges csapattal öszefutni a nyilt pályán, akiknek az a lételemük, hogy más megbízó játékosait szivassák a talajvízig (pl. az 5-3-ason divat, hogy vannak figurák/klánok akik lezárva minden ki és be járatot -értsd: menekülési útvonalat- a palládium gyűjtő játékosokat addig lövik, amíg szét nem hullik a hajójuk..., sokszor sokkal gyengébbeket is egyenként magukhoz viszonyítva)!
    Van egy olyan küldi, ahol 5-3-an kell lelőni egy rakás hajót...
    Gondolom, ez nem újdonság még neked sem, lévén az EU 1-en nagy divataja van (de igaz ez a HU 1-re is..)!
    Nekem már nincs ez a küldim (ezért nem írtam, hogy hány hajót kell lelőni)
    Én úgy vettem észre, hogy mára az jött divatba, hogy a klánok, klántagok vadásznak az egyedülállókra (megbízótól fügettlenül..)!
    Ez pedig... nagyon sokat ront a játék élvezetén!
    Ha saját megbízóst lősz le, mínusz becsület pontot kapsz, a következőnél a mínusz összeg duplázódik, nagyon hamar hatalmas mínuszt lehet összeszedni (ha valakit szívatnak, rendszerint megérdemli). Ha nincs klánban nem tudsz neki háborút küldeni. Akkor nincs mínusz, ha az illető klánban van és a két klán között háború van. Ma esti példa, PVP térképen mászkáltam, megtámadott egy EIC, harcikáltunk egy ideje, ráugrott még egy MMO-s és egy EIC-es is, és alig tudtuk lelőni, hárman. Külső szemlélő, aki esetleg a végén jelent meg, mit látott, három "fullos" lő egy szegény EIC-et. Harc végén hárman mentünk három fele, áldozat meg a bázisra, gondolom.
    Egy kicsit eltértem a tárgytól, de igyekeztem az általam felvázoltakkal is szemléltetni, hogy nincs értelme olyas valakivel (sem) kooperálni, aki nem "egy alomból" származik!
    Amíg itt nem változik meg mind az üzemeltető (DO), mind a játékos magatartáskódex, addig mindenki jobb ha magában bízik!
    Van benne igazság, de majd idővel rájössz, hogy sokszor jobb csapatban.
    Számomra, bármilyen sajnálatos is, ez jött le abból a 9-10 hónapból, amit a DO-n töltöttem!

További szép napot és köszönöm, hogy próbálsz segíteni! :)
    Na, nem erőszak a disznótor. Sértődős nem vagyok, még akkor sem, ha néha felkapom a vizet. Mert nálam a harag amilyen hamar jön, úgy is megy. :) Bocs, hogy így válaszolok, de csak így tudtam valamennyire összeszedetten válaszolni. Most váltottam munkahelyet, és az foglalkoztat.

SPILLER2 és tg90000_2 kedveli ezt.
  15. YourDead

YourDead Junior szaki

Köszi a választ!
    De akkor ide (az "Image URL" mezőbe) azt kell írnom hogy a kép hol található meg a gépemen, vagy hogy a neten hol található meg? Igazából ezt akartam kérdezni az előző hozzászólásomban, csak nem voltam egyértelmű, odáig eljutottam én is hogy rákattintok a kép ikonocskára csak azt nem tudtam hogy akkor most oda mit kellene írnom...

SPILLER2 kedveli ezt.
  16. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Neten, linket kell, a beágyazás linkjét.

YourDead kedveli ezt.
  17. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Írtál egy mondatot, hogy 'én persze nem csalok', vagy ehhez hasonlót. Távolról sem állt szándékomban ilyesmire célozni. :) A support levelet ne másold ki, egyrészt nem szabad fórumra, másrészt elhiszem, teljesen rendben van amit állítasz.
    A support nem tudja a játékot megváltoztatni, ezért a captcha rendszerrel sem tud sokmindent kezdeni.

Köszi az üdvözletet. Igen, moderátorként új, játékosként már nagyon régóta jelen vagyok. :) A kritikáról pedig: két külön dolog, ha van alapja és ha nincs. Mint írtam fenn, a support mindent megtesz, amit meg tud. Ezért ilyen formában nem tűnik megalapozottnak. Ha valamiben nem segít, azt általában nem azért teszi, mert nem szeretne. Sajnálom ha számodra eddig több a negatívum.

Jobb egérgomb: Kép URL-jének másolása - és ezt kell beilleszteni. :)

Légyszíves máskor egy hozzászólásban idézd az összes idézni kívánt hozzászólást, majd abban is írd meg. Az ilyen dupla-tripla... vagy még több egymás utáni hozzászólás elárasztja a topicot, ezért kerülendő. Belinkelhetem a fórum szabályzatát, de szerintem anélkül is érted :)

Utoljára szerkesztett: 11.1.18
    SPILLER2 kedveli ezt.
  18. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Mivel a captcha rendszer is % alapú, ha sokat licitálsz, nagyobb eséllyel kapsz kódot (egy kódról beszélünk).
    (pl ha 10% a kód dobásának esélye: 1 licitálásnál 90% hogy nem kapsz. 10 licitálásnál már csak 34,8%) A support, ahogy Risus is írta, nem írhatja neked át a játékot, hogy ne dobjon. És ilyen módon a válaszuk teljesen jogos, de valóban nem segít sokat. :D

A csoportos dologra csodálatos, kedves, türelmes választ adott egy társunk, tessék:

SPILLER2 kedveli ezt.
  19. YourDead

YourDead Junior szaki

Hali!
    Én azt gondolom, hogy általánosítasz (azért még ideírom hogy nem akarok senkit megsérteni). Tehát beléptél egy klánba és a vezérnek túl nagy volt a képe, igen, az ilyen klánból tényleg jobb kilépni... DE! Jelenleg én is egy klán tagja vagyok, a klán vezére barátságos, kedves, segítőkész, de annyira, hogy velünk, mint nem olyan erős játékosokkal elment LoW kapuzni és végig elit lőszerrel lőtt, és amikor megkérdeztem hogy ez neki megéri-e, csak annyit mondott/írt hogy "Értetek vagyok, nekem bármit megér a ti fejlődésetek!". Az a klán amelyben vagyok, csak VRU-s játékost tartalmaz. Nincs adó (0%). A vezér csak azt szabta ki feltételnek, hogy hetente legalább 2-5 órát legyek aktív, de ha nem tudok még annyit se fent lenni, akkor írok neki hogy miért nem, ő megérti és nem rúg ki a klánból! Egyébként van olyan ellenmegbízós klán amivel szövisek vagyunk, és van olyan VRU-s is amellyel warban állunk, de aki szövis az segít neked, aki meg waros az meg nem, de ez normális (gondolj csak bele: minden ember egy fajba tartozik, mégis irtjuk egymást háborúkkal stb. és most egy olyan játékosnak mint te, SPILLER2, nem hiszem hogy gondot okozna a háborúsdi).
    De ez csak az én véleményem, ha te egy erős és eredményes, magányos farkas akarsz lenni, én nem tarthatlak vissza, csak szeretném hogy tudd: ha belépsz egy klánba, és ott neked valami problémád akad, az nem azt jelenti, hogy a többi klánban is problémád lesz. Illetve képzeld, nem tudom hogyan csinálom, de ha meglátok a kapuban egy ellenmegbízósat, akkor rálövök néhány WIZ-X rakétát, tüzijátékozok, megdícsérem a hajója miatt, és általában az lesz a vége, hogy csopiban szedjük az überlont (amit nekem két évbe telne leszedni, meg vagy három halálba)...
    Szóval én továbbra is tanácsolom neked a klánokat, de ez csak az én tanácsom, kinek mihez van kedve!

További jó játékot!
    Üdv: YourDead / -=[Predator]=-

SPILLER2 kedveli ezt.
  20. Risus

Risus Fórumlakó

Légyszíves, utoljára: