Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Esetleg elmondanátok Neki, hogyan csinálja, mert másnak is időbe tellett még rájött :)

SPILLER2 kedveli ezt.
  2. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Mivel ez volt nagyjából a 15. eset, bíztam benne, hogy az elődeim közül valaki már megtette. És szerintem igen, de leírom azért. :)
    Úgy tudsz egyszerre több hozzászólást idézni, hogy minden olyan hozzászólásnál, amit idézni szeretnél, rákattintasz a "Válasz" gombra (szerkesztés közben utána mindig a megfelelő hozzászólás idézete alá kattintva). Ha már megírtad a hozzászólást, és utólag szeretnéd, ugyanilyen módon, csak előbb a hozzászólásod alatt a "Szerkesztés" gombra kell kattintanod.

De bármilyen megoldás jó, amivel elkerülöd, tehát az általad felvázolt lehetőség is megoldás ha te azt szeretnéd. ;)

Utoljára szerkesztett: 12.1.18
  3. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Elég régóta járok a fénytörésbe, eddig nem mondtam, de csuda dolgok történnek ott :) Érdemes lenne azért kijönni az elefánt csont toronyból és ránézni azoknak akiknek a dolguk ez lenne. Csókoltatok minden hozzá(nem)értőt. :D

Mislix és okoska76 kedveli ezt.
  4. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Én egy kezemen megszámolom hányszor voltam az utóbbi fél évben. Addig amíg jót nem hallok felőle nem is megyek.

5. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Igaz-e? Csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
    Nem véletlenül vannak sokan Solace design-nal. Elég jól fel lehet turbózni. Én például a játék legálisan leggyorsabb hajójával nem tudok elmenekülni 621-es sebességgel. De ez a leggyengébb tudása. A többit meg látod Te is.

6. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

:confused: Szeretném ha valaki megosztaná velem azt a tudást, hogyan tudja egy ember az összes boostert kijelölni és meglicitálni 50 másodperc alatt kb. Az időt csak saccolom, annyi volt vissza a licit végéig az árverési oldal frissítésétől...:eek::confused:

7. Risus

Risus Fórumlakó

A chat használatában ha leírod, pontosan, mi a probléma, tudunk segíteni.

A meghívás rendszer pedig nem függ az álcától, ugyanúgy működik, mintha nem lenne álcában. És az, hogy mit jelent egy meghívás, értékeld te, hiszen téged hívnak. De általában azt, hogy egy csoportban szeretne játszani veled.
    Mert ez a szabály és nekem be kell tartatnom. Kértelek többször, leírtam hogyan kerüld el, és továbbra is csinálod. Szeretnéd vagy nem, ez a szabály, be kell tartani, és így most kifejezetten velem szúrsz ki minden dupla hozzászólásoddal, mert vonhatom össze, takaríthatok. Legközelebbinél búcsút veszünk egy időre.

Utoljára szerkesztett: 13.1.18
  8. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Sok sikert a klántagsághoz, remélem lesz egy kis pozitív élményed is. :) Szegény modit meg ne szívasd már, értem én, hogy új, de a szabályzatot nem ő írja, de neki kell rendet tennie. Mintha a rendőrt akarnád meggyőzni, hogy rosszak a törvények. És különben is, szerintem van értelme. Így sokkal rendezettebb a fórum, hogy mindenki neve egymás után bukkan fel egy-egy reagálásban vagy új témában.
    Lassan mindenkinek kész lesz a 10000 hajó :D valahogy...
    Ha szerencsés és nem dob neki captchat. Az 50 másodperc a netjétől függően szerintem még lehetséges is. Rég licitáltam, nem vagyok teljesen képben, de 1 éve (ugyanez az új licit) még engedte, hogy egyszerre több helyre írj árat, az összesre kattints gyorsan (mondjuk fél másodpercen belül) és így elküldte az összesre.

Hááát, Risus, azért látszik, hogy új vagy. :D Bárki más rég kitette volna...

NumizN1 kedveli ezt.
  9. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Köszi, ezt ki kell próbálnom! (ui.; nem jött be :( )

10. Túl szigorúak vagytok! Az ember 40 felett, 50-hez közelebb (vagy felette), kissé rugalmatlanná válik. Nehezebben fogad el mások által írt szabályokat, vagy, egyszerűen nehezebben szokik hozzá, hogy s mint kell szerkeszteni egy multi posztot (fordítsa le valaki kérem magyarra, mert én nem tudom). Ráadásul, ha ő volt az utolsó hozzászóló, ezelőtt egy fél órával, de szeretne mondani valami teljesen más témába vágó dolgot, nem tartja szükségesnek, sőt kimondottan szerencsétlennek értékeli, ha a saját, más témában írt hozzászólását egészíti ki (legalábbis én).

11. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Nagyon is jól tudják mi folyik ott. Szerinted kik játszanak még ott?
    Tökéletesen igazad van!

12. Keresgéltem, hogy a Spartan drón designhez hány Kronosra van szükség. Sehol nem írja az ismertetőben.
    Ismertető: Dizájnok
    Más nyelvű fórumon találtam meg a választ. 1 Kronos kapu kell hozzá összesen, nem kell minden drónhoz külön-külön 1-1. Ezt azért nem ártana odaírni a leírásba.

13. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Szerintem nem vagyunk túl szigorúak. Leírom, miért. Először is: a szabályos, és egyébként általános eljárás a 2-3. ilyen után (főleg, ha előtte valóban még több ilyen eset volt, mint Risus írta) a játékos kirakása. Ehhez képest Risus kért, és még külön el is magyarázta a dolgot a te kérésedre. És az azutáni esetben is hagyta még. A szabály az szabály, de ha nehezen is betartható, a sokadik ilyen eset után már csak elvárható lenne, mert ez így kiszúrás a modival. És pont emiatt a jellege miatt nem tudom nagyon tolerálni (mondjuk én sosem voltam túl elfogadó). Olyan érzésem van már, hogy direkt csinálja. Nem nagy a kérés pedig. És ha valaki direkt húzza a másik agyát, az nagyon fel tud bosszantani. Ezért nem is lennék jó moderátornak.

Persze tévedhetek, de így látom (és ha nekem kellene megítélni és így látnám, esetleg hibáznék is egy jó hónapos modinzult című kizárással).

14. Risus

Risus Fórumlakó

Látjátok, sokféle álláspont van. Én nem érzem ezt kifejezett inzultálásnak egyáltalán, de feladatom is van. Viszont túltárgyaltuk a témát, és a topic sem épp megfelelő hozzá. :) Ha nagyon szeretnétek még folytatni, a kötetlenben tegyétek ezt ha kérhetem. :)

15. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Szerintem nem vagyunk túl szigorúak. Leírom, miért.

Hmm,szemet szórt nekem ez a mondat,vagyis ha kicsit belegondolunk,akkor TG az egyik Moderátor Mátyási álruhában.....a nép között. Bocs,nekem csak most esett le....

16. YourDead

YourDead Junior szaki

Szia SPILLER2, és minden más kedves játékos!
    Köszönöm szépen hogy megfogadtad a tanácsomát és sok sikert kívánok a klántagsághoz!
    Visszanézegettem azokra a hozzászólásokra amiket írtál ebbe a topicba és konkrétan láttalak "felnőni" a játékban. Viszont ahogy olvasgatom ezt a topicot nagyon sok olyan kérdést láttam (nem tőled) amik teljesen értelmetlenek, mert a megoldás benne van a játékban a kérdező játékos orra előtt! Szóval a következő tanácsot szerintem mindenki fogadja meg: Egy-két órát tölts el azzal, hogy a DarkOrbitban minden létező gombot egyenként végignyomogatsz és megnézed hogy mit csinál, akár többször is rányomsz, ha több ugyanolyan gomb van egy helyen, akkor nyomd végig az összeset, minden gombra kattints rá egyszer röviden, aztán kétszer röviden, majd egyszer hosszan, illetve olvasd el még a legapróbb szövegeket is szórul szóra és próbáld meg értelmezni őket, majd ha van olyan dolog amit ezután sem értesz, akkor olvass fórumot vagy írd le a kérdésedet ebbe a topicba. Ezt azért tanácsolom mert néhány kezdő úgy kezdi hogy teleírja a fórumot azzal hogy: -Hogyan kell rakétát kilőni? vagy -Mi az a rakétavető? stb... Az nem baj ha itt kérdezi meg valaki az ilyesfajta kérdéseit, hiszen ezért van a topic, csak ez a módszer néha lassabb mintha saját maga fedezné fel a DarkOrbitot. Én is szívesen segítek a kezdőknek, szóval nyugodtan fordulhatnak ehhez a topichoz, nem azt mondom hogy ne, csak amit felfedezhetsz egymagad is azt fedezd is fel (de tudom én hogy mindent fel lehet fedezni egyedül is, csak úgy nehezebb.

Most pedig az én kérdésem következik:
    Mit is akarnak pontosan csinálni az Aegissel ebben a képességkiegyenlítésben?
    Link : http://www.bigpoint.com/darkorbit/b...tion-balance-patch-the-emerging-light.120312/

A választ előre is köszönöm!
    További jó játékot kíván: YourDead / -=[Predator]=-

SPILLER2 kedveli ezt.
  17. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Az Aegis hajónak jelenleg eltérnek a képességei az Aegis Elite-től (a töltés időtartamában és a visszatöltés hosszábam). Erre írták, hogy az összes Aegis hajóképesség a továbbiakban az Elite-éivel fog egyezni.

YourDead kedveli ezt.
  18. Risus

Risus Fórumlakó

Kedves Spiller!

Azért tettem szóvá, hogy kérjelek, ne csak tiltást osszak ki rögtön. Szerintem jobban kiakadtál volna ha kiteszlek érte, de szólj ha tévedek.
    Viszont örülök, hogy sikerült jó klánt, csapatot találnod magadnak a játékban. :)

19. Domee.

Domee. Fórum-zöldfülű

3 accom van 3 külön szerveren :D Tanács a játékhoz: Löjjetek mindent és mindenkit amit tudtok láttok szedjétek

20. kampo

kampo Járnitanuló

Sziasztok! Tudja valaki hogy a régi napi belépési jutalom megszűnt -e?