Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Ha szeretnéd tudni írta már volt egy pár alkalom hogy nem csak neki de nekem is durrantak a drónok ! Neki és senki másnak nem okoz újra építeni !!! Inkább az sír érte aki büdös ….. ! De könnyebb lekezelő lenéző jelzőket produkálni !!

Más : A jól van az úgy dolgokat meg már én unom , a többiek nevében nem beszélhetek de szerintem ők is !
    Az hogy sokan tisztességes "játékot" akarnak olyan nagy kérés , főleg úgy hogy a szabályrendszer is átverés ?
    Nem lenne sok egy két szervert erre a célra felszabadítani és erre figyelmet fordítani ! Ennek ami itt megy ebben a formában nem sok az értelme sőt semmi !
    Szívesebben lennék egy olyan szerveren ahol tiszteli az ellenség is a másikat mint egy olyanon ahol a saját megbízós is lenézi , kiröhögi holott azt sem tudja ki az akivel beszél .
    Így legalább megszabadultok tőlünk és mi is a csaló bandától ! Viszont kedvünk szerint játszhatunk !
    Hogy mi lenne veletek csalókkal nem érdekelne , viszont így menthető lenne ez és regisztrált ip szerint kellene a kizárás aki csalt ne kerüljön azon szerverre ahol tisztességesen szeretnének játszani !!

Utoljára szerkesztett: 5.10.20
    Sörnyit kedveli ezt.
  2. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

ÉN kézzel játszok,így miért durrannának el? Neked lenne okod félni...gondolom.... Azok sírnak,akiknek van okuk az aggodalomra!

¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
  3. dohányfüst

dohányfüst Haladó

sintén sosem durrant drónom, még most is nézem öket, hiába nem romlanak, és most is bent van a drónjavító is de kézzel javítottam mindig is 80 % nál már vajítva voltak, ,és most is bent van a drónjavító is mert nem bizok abban ha változtatás van ki lenne egyböl írva fórumra , meg jobb volt kézzel javítani mert bármikor lehette hiba a javítóval és akkor pukk, ,és azért eléggé fájó lett volna ha helszáll 8 íris 16-s on, vagy apis zeus

most meg pláne , mikor mégtöbb minden kell hozzá

4. _=[AKKÁD]=_[HK]

Éppen erről van szó , nekem meg azért röpködtek el a 16-os drónok mert valamelyik konfigba nem tettem drónjavítót hajó csere közben . De egy dolog ,tanultam a hibámból van licit van szerelőműhely igy akkor állítom össze vagy szerzem be amikor akarom ! Nem úgy mint régen hogy hónapokig licitáltam egy írisre úgy hogy még a kreditem is ment a levesbe !! Itt azért egyeseknek már igen könnyű a helyzete és ez sem elég !!! Szóval ez csak duma nagy körítéssel hogy megsajnáljuk "szegényt" !!
    Azért szereztem be újra és húztam 16 -ra mert játszani akartam és amúgy is hogy nézett ki a hajó 4 íris hiánnyal ?
    Amúgy meg épp ezt szerettem , erről szól az élet ha buktatók is vannak talpra kell állni !!

Utoljára szerkesztett: 5.10.20
  5. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Nekem egyszer durrantak,még nagyon sok éve,bázisvédés közben :) Akkor még nem úgy volt mint most,hogy odamegy 1-2 felhúzott hajó és egyedül lelövi..... Ott még volt ereje a bázisnak,a hajók gyengébbek voltak és persze voltak nagy klánok közti harcok...de most....

6. dohányfüst

dohányfüst Haladó

ja, az a legjobb amit mostanság látok a törököknél persze waros . mindegyik huz maga után programmal egy bersekkert, és nyomja marára a kipeségeit , 10en alug birunk lelöni 4-5 hajót közüllük, igy , na meghát a REKT , még similikat is van ideje nyomkodni, 15-vs 10 ben

7. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Mit fecsengesz? 11 év alatt egyszer sem durratak drónjaim. tegyék csak vissza a sérülését és a lelövési limitet vegyék ki, nehogy már pushingnak számítson egy "NPC" lelövése, miért a normálisan játszó bűnhődjön? Garantálom 2 óra alatt 3 "NPC"-t dróntalanítok. Egy moslék lett az egész hóbelevanc, ezért is irkálok már ritkán, hiszen csak felesleges szájtépés az egész. :(

~No1Culy~, _=[AKKÁD]=_[HK] és Sörnyit kedveli ezt.
  8. Sörnyit

Sörnyit Haladó

Pedig milyen kecsegtető az uridiumos fizetés! Ha annyira megéri a bottereket pátyolgatni,akkor telhetne rendes fizetésre is a bevételből amit termelnek

_=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
  9. dohányfüst

dohányfüst Haladó

ezzel az a baj ha feljelent, phusingért kivágnak mind a kettötöket , 50% tp becs minuszal, meg az eis lehet elveszi a piloshetet , meg a feljesztést is , te mész a levesbe mire visza huzod amit elvettek az meg 2 hét pihi és pörög tovább

hát nem tudom menyit kapnak uriban, de annak ez összegnek a valós vételár keretein belöl kérhet bármit az üzletböl prém, kedvezmény stb stb

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.10.20
  10. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Őszintén nem olyan sokat,az évek alatt nem változott és ugye egyre kevesebbre elég.

11. dohányfüst

dohányfüst Haladó

,azt gondolni való hogy nemvagytok agyonfizetve uriban, anyira jó ,hogy nem kell anyit fizetni, valós pénzben máert átváltod amire sügségvan, mikor kapjátok az ugymond fizut .

de kell is érte már bocsánat a kifejezésért szivni eléggé , anyi az engedményetek ha jol tudom BA ként játékban lehettek ellembena CM mel ,

12. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Tehát ezért tolták meg szó nélkül a Petek fogyasztását annyira!

https://prnt.sc/uu20tv

Gratulálok! Meg a 2 új berendezéshez is, 4 ezekkel felszerelt hajó elég is ahhoz,hogy végképp lelőhetetlenek legyenek..... :/

13. törökcipő

törökcipő Járnitanuló

Leeroy kedveli ezt.
  14. _=[AKKÁD]=_[HK]

Amit ő írt Csülök[H] " lelövési limit " és amit te " Pushing " kifejezést ugyan az a kettő !
    Ő azt tanácsolta amit te nem láttál valamiért hogy ezt dobják ki a fenébe vegyék ki a játékból storno stb. ! Mert ez csak hátráltat mindenkit , túlzás !!! Arra hogy ne használja ki egy karakter saját kishajója lövését találjanak ki másik megoldást ! Erre megoldás amit Szabyka88 írt le : "akár egy behatoló SQL tiltóval vagy egy Külső bejelentkezési blokkoló PHP-val orvosolni lehetne ezt az egészet ".
    Magyarul egy IP címről csak egy játékos használhatja a játékot , és igen ez kizárja a segédprogramot is !!!

Sörnyit !
    Igen , mindenkinek telne rá van kinek hobbija a kerékpározás , horgász tevékenység és van kinek akár ez is lehetne !
    Holott egy tisztességes játék jobban futtatható ,nincs lagg nem kell annyi összhang javítás és fejlesztés sem segédprogramok miatt így több a profit mert mindenki azért fizet amit jónak lát , nem béta verziós játékról beszélek mert a kínálat határozza meg a mi szemszögünkben a keresletet !! Nem fukarkodnának az adminokkal sem ! Lehet tenni akarnak , azt nem tudom néha megítélni !
    Én csak kiegészítettem amit leírtál !

Mindenkinek :
    Szerintem ez generációs probléma is , minket még foglakoztat az amit megszereztünk és becsüljük is ha nem is a miénk !
    Újabb generáció már nem ilyen , flegma , pökkhendi és felelőtlen ! Bajban meg szó nélkül felad , kibújó és nemleges válaszra képesek ! ( Ki milyen neveltetést kapott , ez itt is ki mutatkozott egy párszor és nézhetem a közösségi oldalakon ott is ugyanez a szituáció !! )
    El is lesik ezt egymástól és ezt alkalmazhatják is a valós életben akár !
    Szóval emberek és emberek között tettem különbséget de szerintem hiba az utóbbi nemzedék kedvében járni mert vissza élnek a jóindulattal egyesek !

Utoljára szerkesztett: 6.10.20
    Sörnyit kedveli ezt.
  15. dohányfüst

dohányfüst Haladó

tisztában vagyok vele hogy mit írt csülök, arra irtam, hogy a röpi jelent fel minket ha sokszor le van löve erre irtam a pusingot,

16. _=[AKKÁD]=_[HK]

Én meg erre azt hogy nem jelenhetne fel ! Összességében !
    Itt ha jobban megnézed , valaki azért nem ír mert belefáradt hogy koptassa az ujjait mert nem veszik észre egy olyan "játékot" tesznek szándékosan tönkre ami más formában jövedelmezőbb lenne !
    Itt már nincs az hogy lehet meg talán !!!

Köszönöm MINDENKI hozzászólását , nélkületek nem mentem volna semmire még a játékban sem !!

Innentől kezdve én befejezem az írkálást , döntsenek akiknek joguk van ehhez!!

Utoljára szerkesztett: 6.10.20
  17. faxksza300

faxksza300 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mikor ilyenbe belefutok eléggé megborzongok hogy ez mi.... kíváncsian várom, olvasom a véleményeteket róla, hogy lehetne az ilyet reportolni/kibannoltatni, mikor nyíltan csal...... https://int1.darkorbit.com/index.es?profile=BYHDa&profileCheck=MymcJ&lang=hu

a játékos neve: -»Oявιтgυи«-/ŁσŴ amire érdemes felfigyelni....

JÁTÉKOS STATISZTIKÁI
    PILÓTARANGJA:Ezredes
    RANGLISTAHELY:137
    JÁTÉKOS SZINTJE:26
    MEGBÍZÓ:EIC
    REGISZTRÁLT:02-01-2019
    JÁTÉKIDŐ:11,276 óra
    KITÜNTETÉSSZINT:136
    FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:50

2019.01.02 óta körül belül 15.960 óra telt el.... ez pedig 11.276 órát játszott -.- (minden nap ha 24 órából napi 7 órát alszik, tehát nem iszik, nem eszik, nem WC-zik, nem megy szabadba/szórakozni, viszont 17 órát meg játszik) ezt így átszámoltam.... hát az ilyen minek születik meg.

18. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ugyan már,miket nem irsz,ez a tag a DO mintapolgára,követendő példa és rájuk van alapozva a jövő,mert ránk akik becsületesen játszunk,egészen biztosan nem,ezt naponta tudtunkra adják az intézkedéseikkel.....

_=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
  19. dohányfüst

dohányfüst Haladó

hát ahogy a neve sugalja LOW kapuzik , sajna az én klán vezetöségem is abban van reggeltöl estig, és ami a felhábórító naponta 500 k urit lönek mi alsohangon, állításuk szerint

20. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

úgy érted a botprogram lő nekik 500ezer uridiumot... : D

aha..

ezek a mesék..... : D meg akik még ezt be is nyalják... : D kb. mint amikor a nyilvánvaló csaló, elkezdi magyarázni, hogy ő heti szinten fél millió forintokért rendelt uridiumot. : D

de a kedvencem volt.... amikor a csávó kikérte magának, hogy ő csaló lenne és különben is! : D ő egy lakás árát már befizette ebbe a játékba, szintén! aztán berakott egy képet a fórumra, amivel saját magát buktatta le, hogy csal. : D : D : D : D : D : D