Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. dohányfüst

dohányfüst Haladó

hát nem is magugtól vannak bent egyfeszt .én nemtudom, hogy igaz e vagy nem, de ha kicsit is számolni akkor ha a csoprt ami bent van 7 kt lö ki fejenként 1 kapuból, és letol óránként 5 t az 35 k uri / ó, szóvan anyira nem valótlan szerintem az az 500 k

2. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Azért ez nem így van, nem hiszem, hogy 72 óra után adunk választ. Mindig igyekszünk gyorsan válaszolni, és ezt ne vedd magyarázkodásnak. Ez tény. Igen és van, hogy a sablon válasz megy ki, mivel mi ez alapján is dolgozunk. Ha bármilyen gond van írd meg nekünk, és hidd el nem csak mindig ilyen válasszal találkozol.

3. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

azért az úgy komoly nem? nagyba mentek a "büntetések" hogy ki bannoltak pár embert, elvették a becsületpontokat, eu2 meg a vele össze vont szerverek közösségének nagyjából 70-80% b0t0zik, én legálba tolom már elég rég óta, nagyjából 2-3 hónapja megvolt a főhadnagy rang, most meg?
    A következő rang ([​IMG] Főhadnagy) eléréséhez jelenleg kb. 3.059.959 rangsorpontra van szükséged.

Az eggyel alacsonyabb rang ([​IMG] Főtörzszászlós) jelenleg körülbelül 2.030.635 rangsorpontot jelent.
    Összes rangsorpont2.206.721
    fogadni merek hamarosan vissza esek főtörzsre is xDD
    GG do, ez már nagyjából az a kategória mint a magyarország(jelen esetben DO) jobban teljesít...

faxksza300 kedveli ezt.
  4. dohányfüst

dohányfüst Haladó

A következő rang ([​IMG] Dandártábornok) eléréséhez jelenleg kb. 33.655.272 rangsorpontra van szükséged.

nyugi nekem 3 nap alatt 2,5 milával emelkedett a dandár

én konkrétan vért izadok hogy 200,000 t hozzak rajta erre pff felesleg

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.10.20
    Lanselott kedveli ezt.
  5. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

??? map,
    vajon letezik meg?

6. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

Épp te kellesz nekünk, pilóta. Az irányítók jelentése szerint az Uber Protegitek egyre kínosabb problémát jelentenek. A többi Protegit pedig csodálattal követi őket, és csak úgy tódulnak ide. Mutasd meg nekik, hogy az emberi fajjal szemben nem rúghatnak labdába. Pusztíts el jó sokat közülük, aztán jöhetsz is a jutalmadért!
    vagy be tehetnek mas mapra ezeket az urlenyeket, ha mar ugysem enged be soha oda.

7. dohányfüst

dohányfüst Haladó

német forumon olvastan ,hogy felvan függeszte vagy volt , a fénytörésel együtt , hogy jo e vagy nem azt nemtudom

8. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Fel volt függesztve egy időre igen,de elérhető mindkettő jelenleg,igaz nehezen.

9. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Tisztelt Játékéért Felelős Társaság Tagjai!

NEm tudom feltűnt-e valakinek, hogy a botok simán lövik az EVent NPC-it is és nincs 1 mp-ed sem, hogy kapj jutalmat, mert a botok rögtön ott vannak.
    Mellettem jelent meg a FŐ NPC és már lőtték is az automata kijelölők, és persze semmit nem kaptam, mert még én jelölök és nyomkodom a drónformációt és az X4-RSB gombot ez megcsinál mindet a másodperc tört része alatt.

MEGINT KAPTAK A CSALÓK EGY JUTALMAZÁSHOZ KELLŐ EVENTET!

Vagy tényleg ennyire béna a központi társaság, hogy ezt nem tudják lekezelni!

Szégyen és gyalázat, hogy milyen pofátlanok vagytok, hogy ezt hagyjátok!

Egyébként meg nevetséges mi folyik most pl. EU4 1-8-on.

Utoljára szerkesztett: 9.10.20
    Lanselott kedveli ezt.
  10. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Én azt vettem észre,hogy mielőtt megjelenik a boss (hiányzik még 2-3 kicsi lelövése),néhány hajó már elindul PONT ODA ahol megjelenik a boss. Pont ott állnak meg,mint ha előre tudnák hol fog megjelenni. Van ennek valami logikája,vagy valami,amiből előre lehet tudni?

11. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Nézd meg...
    Most csak úgy bementem és felvettem. A nagycsillagos a 3 csillagos és mindegyik (azt hiszem kettő játékos is volt) mind csaló botos, akiknek nem kell még közelbe sem menniük az NPC-khez.
    Amikor én kattintok egy zöld pont jelenik meg a képrnyőn, és látszik, hogy mikor ki is akarsz jelölni valkit vagy valamit nem jelöl a program, de a bot az simán.

Ami még érdekes, hogy ennek a hajónak 596 a sebessége és nem érem utol vele a solace-ot.
    Jó lenne tudni, hogy annak mennyi a sebseegége.

12. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Tisztel DO!

Itt a második video, ami 20 percen belül készült!

A kérdés, amire kérem a válaszokat:

1) Hogy játszak így?
    2) Mi kell ahhoz, hogy itt történjen valami, rendőrségi feljelentés?
    3) Hogy lehet az, hogy nem érem utol a solace-ot, és ha neki van nát hajóffejlesztési modulja, akkor a kereshez miért nem lehet kapni, hogy egyenlők legyenek a feltételelek?
    4) Miért támogatjátok a Botosokat a szabályzat átformálásával és leőhetetlen hajókkal?
    5) Ki a felelős azért, hogy itt ennyi csaló van?
    6) Kit kell feljelenteni ahhoz, hogy normálisan lehssen játszani?
    7) Honnan tud a bot ílyen gyorsan alkalmazkodni (ugyanis a letölthető kliens is botol már, mivel a cirmos szirmot, már azzal is tudja szedni)?
    8) A vidón lehet látni, hogy a dandártól a fővezérig mindegyik csal, mikor tiltájátok ki örökre őket?
    (Nem elveszem a PET-ből a maradék üzemenyagot szintű büntetés kell, mint ahogy a gyakorlat mutatja
    9) Mikor szüntetitek meg a következő botvédő szabályokat!

a) Saját -botos- megbízó lelövése után büntetések kiszabása (Így pár lelövés után már a becsületes játékos van büntetve; kilép a bot alatt a klánoból és máris védve van általatok.
    b) A szabály elavult, mert kijátszák a vegyes klánok, rád lő az ellen megbízós és utána a saját megbízósal együtt leszednek (azt kell hinnem, hogy a központban is használják a programozók a botokat és a szabályok és a fejlesztések öncélukak így).
    c) A pushingot a Botosok védelmére hoztátok be, mert másnak nem jó, csak nekik.
    d) BEszóltam egy clickbotosnak és azonnal kitiltottak a chat-ről, tehát tiltott programot használni lehet, mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy semmit nem kapnak (nem kell rizsázni, semmi sem törtétnik), de ha valaki beszól nekik "csúnyán" akkor azonnal jön a büntetés.
    e) Miért a felháborodott játékosokat büntetitek és nem a csalókat?

13. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Olyan,hogy "hajó sebesség" már rég nincs! Teljesen mindegy milyen hajóval vagy,milyen drónformában,mindig mindenki gyorsabb mint pl. én :/ A magyarázat a PING-ben rejlik,azért látszik gyorsabbnak,mert nekem több a pingem...állítólag! Én ezt a magyarázatot kaptam,mint ha hülye lennék :) Pusattal járok és kerékben voltam,úgy ott hagytak gyűrűben solaceval,de még sima golival is,mint ha én álltam volna... Már jeleztem itt is többször,valamit csináljanak végre,hogy a hajók képessége,tulajdonságai valósak legyenek,de mint ha nem is írtam volna.... Napi küldik és kész,másra már nem nagyon jó ez a c...r !

Páncélgránátos kedveli ezt.
  14. dohányfüst

dohányfüst Haladó

na igen, én se nagyon tudtam tegnap eventezni, , mint a hangyaboj, de az eventi s az én szerveremen gubancos, mert gonodol egyet random és 20-30 percre kiveszi az összes ewent napc t x 8 ról

hát a képességeket inkább hagyuk, csoportban vagyok , nézem a hajót ami kilött az imént, a társamnak ki van jelölve , 1ik konfiba 1,2 milla pajzs , vált másikra 2,8 , és 300 kt meg 110- 150 k kt kapok tölle persze gyürübe

azt hogyan

15. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

nyugoTTTAn lehet hisztizni, a magyar admin, meg fórum moderátor.... úgyis aSZT fogja mondani, hogy nem tehetnek semmit. csak a köSSSSSSZpont.. innentől fogva... : D tessék fizetni a játékba lehetőleg SOKAT!

(szarkazmus)

16. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Fizetni sokat? Ezért? Mondd,Te még hiszel a mesékben? :-D
    Mondjuk nem érdekel,de ugye belépéskor a rendszer a képembe tolja a rangsort,kérdezném a mindentudó modikat,ha naponta felmászok ide,megcsinálom a napi küldiket és néha kapukat....Tehát nem vagyok passziv,hogy a picsuba lehet egy nap alatt 170 rangsorpontot esni? Bocs,hogy eljárok melóra meg házkörül is van mit tenni nem érek rá 20 órában ezt a remek játékot játszani.....És mindezt úgy,hogy állitólag ezerrel dolgoznak a csalók kizárásán......No,biztosan én vagyok a lüke és nem fogom fel....

17. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Jelezve van szinte minden elérhető forráson hogy mi a probléma és erre mi lenne a megoldás , akik kihasználják ezt a rendszert úgy tűnik nem hajlanak változtatásra és nem is képesek változtatni mert féltik a pozícióikat és az össze lopott holmikat . Magyarul elvesztik emberi mivoltlyukat sem érdekli őket ( kívülről így látszik ) !
    Nem "hisztizik" itt senki csak egyáltalán minek fordítanék energiát , pénzt meg pláne egy egyoldalú és kudarcra ítélt rendszerre ?
    Erre meg ne hivatkozzanak hogy ők ( segédprogramosok ) tartják fent a játékot , inkább azt ismerjék el ők tehetnek mindenért ami itt kialakult és ideje lenne elengedni a kapzsiságot . Számtalan kérés elhangzott tőlem , nem nevezném "hisztinek" mert velük ( segédprogramot használókkal ) ellentétben már rég tudtam hova érkezik ez végül .
    Sosem késő javítani a kialakult helyzeten de tudni kell mi a probléma , hol - melyik területen alakult ki és mi az ami ezeket megszünteti .
    Ha már érdekelné őket ez a "játék" !!!!?
    Szóval mi a terv , felemésztik e egymást ( legálissá tett segédprogram bevezetése esetén is ) vagy hagyják ezt ebben a formában össze omolni ?
    ( Mindkettő verzió csak rossz ! )
    ( Már ehhez a "szarkazmus" is kevés mert úgy néz ki csak azok reagálnak akiket kicsit is foglalkoztat az ami ezzel történik ! )
    Inkább engedjenek teret mindenkinek és legyen ez az egész tiszta !!!
    Nem kell ehhez háttérben eldöntött játéktervezés és rejtett locsogás !!!

Utoljára szerkesztett: 11.10.20
    Leeroy kedveli ezt.
  18. Sörnyit

Sörnyit Haladó

Ezt nem értem.....miért nem akarjátok tudomásul venni hogy a játék ilyen marad végleg!? Felejtsétek el hogy újra egy szórakoztató játék lesz inkább lépjetek tovább másik játékba . Én is már csak megszokásból lépek be és teszem a sepit.....lehet még jó lesz az a 136000000 perc a pajzson ;) Van még töménytelen game a placcon

19. FAxFEj

FAxFEj Fórum-zöldfülű

Szia, meg van mind a 8 drónom de nem engedi eladni egyiket sem ez miért van? 2db iris és 6 flex van, a flexet akarom eladni, hogy legyen hely az iriszeknek, de nem megy.

20. Hangárban tudod eladni, ( Hangár ... kezelés... dronok.. Ott a flax-ra nyomj és jobb alul eladás )