Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FAxFEj

FAxFEj Fórum-zöldfülű

Ezt eddig is tudtam... de ha rámegyek azt írja, hogy hiba lépett fel és vagy frissítsed azt oldalt, vagy írj forumon.. most mond meg..

2. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia,az segíthet,ha rákattintasz felül a drónokra ismét. Mikor nem enged bele pakolni,abban az esetben megoldja.

Grincs kedveli ezt.
  3. FAxFEj

FAxFEj Fórum-zöldfülű

Eladni nem tudom a drónt... Ez a konkrét szöveg.. ( HIBA! Egy hiba lépett fel, kérjük, frissítsd az oldalt. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, fordulj a supporthoz/forumhoz.

4. FAxFEj

FAxFEj Fórum-zöldfülű

Amit mondtál azt kipróbáltam, de nem segít

5. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Nyugodj bele,ez a játék ilyen,nekem pl amióta bevezették az újfajta fejlesztési rendszert ,azóta elvileg amit fejlesztettem szét is tudom szerelni. Nos ha megnyitom,akkor az nekem üres,de le...om....
    A drónokra mondok egy megoldást ,csak a két Iriszt javitsd a hangárban,igy a Flaxok elég gyorsan pukannak és lám lesz helyed az iriseknek. Úgysem kapnál érte sokat....persze a döntés a Tiéd.

Leeroy kedveli ezt.
  6. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

JÁTÉKOS STATISZTIKÁI
    PILÓTARANGJA:Fővezérezredes
    RANGLISTAHELY:193
    JÁTÉKOS SZINTJE:18
    MEGBÍZÓ:VRU
    REGISZTRÁLT:06-04-2020
    JÁTÉKIDŐ:575 óra
    KITÜNTETÉSSZINT:59
    FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:25
    1.Revolutiоn155,749,493
    (Emellett ennyi havi rangsorpontot szerzett.)
    Ez mi? Megmagyarázná egy illetékes? Köszi.

7. FAxFEj

FAxFEj Fórum-zöldfülű

Az a finom, hogy nem sérülnek a drónjaim xDDD

8. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Kapu ugraskor sotetseg fogad. Masnal is igy van ez? Vagy csak nalam.

9. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Ne csodálkozz,fekete lyuk :D Amúgy én nem tapasztaltam még...

10. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Hibát használt ki, amivel irreális mennyiségű becsületet szerzett. Büntetése lehet késik, de nem marad el.

Akkor marad a support, ők el tudják adni neked, amennyiben kéred és nem tudod.

11. dohányfüst

dohányfüst Haladó

a bünti ugylátom megtörtént, legalábbis az én szerveremen biztosan volt valami, tíz hejet ugrottam fel, és a top 2 is elszált

Utoljára szerkesztett: 13.10.20
    faxksza300, Grincs, Leeroy és még 1 ember kedveli ezt.
  12. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

LeeroyS-ModeratorTeam Darkorbit
    Új
    Sziasztok!
    A játékbeli hibák kihasználása továbbra is tiltott dolog. Íme a következő tiltási hullám.
    Az alábbi intézkedések történnek:
    • 1 hét játékból való tiltás, Október 13-tól
    • Minden hibával szerzett tárgy és az összes Uridium levonásra kerül
    • Ezenkívül az összes Becsületpontját eltávolítottuk büntetésként."

Az úgy faja, eu2-n meg a vele össze vont cz-s retkekkel(ződség-re gondolok) is megtörtént a "bünti"? Csak mert semmi sem változott....... A rangsor úgyan úgy gané

13. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Én nyomtam a bejelentésre egy "tetsziket",de kicsit sem hiszek benne :) Ugyan honnan tudnák,hogy ki mikor mit használt ki,mennyi urit szedett belőle össze és milyen cumókat gyűjtött be,stb... :D Másrészt a rangsor nem változott és egy célkeresztest sem látok,mindenki a volt rangjában rohangál...ja és rohangál,tehát játékban van.... EU1-en menjetek Bl3 mapra,1 hete 0/24-ben pörög ott a full Gagong klán,ami persze egy emberé,mind az 50 hajó.... Eddig pallát és kapukat "toltak",utána egy hét kalóz,most bl...... Ők sincsenek kivágva és a rangjuk sem változott..... Hanta ez én mondom :)

riddick-HUN kedveli ezt.
  14. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Azért tudod, voltak olyan játékosok akik bejelentették a szabályokat megszegőket, és ez alapján nézték az accountokat. Így tudták ki mit és mennyit kapott. Hiába reklamálunk, az nem elég egy vizsgálathoz. A konkrét bejelentések már igen. Köszönöm nektek a segítséget ebben.

15. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Én is jelentettem be,de semmi nem történt! :) Ismétlem,a teljes gagong klán...pl.....

16. Grincs

A bejelentést követően azért kell időnek eltelnie, sok bejelentés történt. Nagyon remélem az általad bejelentettek is sorra kerülnek majd. Ismétlem megint magam, konkrét adatok esetében. Nem elég az, hogy egy klán, hiszen mindenkit időbe telik míg átnéznek. Ha nem történik semmi, akkor írj nekünk nyugodtan és újból intézkedünk.

17. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Lassan 2 hónapja jeleztem,nem egy alkalommal....még videókat is tettem fel... Nem lehet másképp csak úgy hogy gagong klán,mert mindenkit gagong-nak hivnak....ganong1.....gagong2....stb.... De mindegy is,ha minden videót feltennék,több int a fél szerver menne a levesbe :)

18. dohányfüst

dohányfüst Haladó

hát nekem 2,3 millával lejebb ment a dandár , a kirakott pár játékonak köszönhetöen, de ez kb 2 hétig fog tartani, utánna urjra vissza kuszik ,

de nem csak becsület pontot vettem volna el, hanem a tp-t is , had kinlodjon ujra a 24-s szintig , mert igy nekiálnak mindfirezni, és ha van bázisuk, plusz saját 50% ,stb stb, pik pakk vissza szedi azt a rangsort ,

Grincs kedveli ezt.
  19. Grincs

Megkérlek, írj nekem egy levelet ezzel kapcsolatosan a supportra , és intézem, utána járok.

20. faxksza300

faxksza300 Utánpótlás-írogató

Hadd kérjek abban segítséget, hogy ha ilyet látok más játékosnál, azt hogyan, illetve hol tudom jelenteni?