Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Ha rámész a kronos kapu ikonjára a Galaxy gates -ban jobb oldalon írja mik a feltételek listázva , teljesítened kell a kapukat hogy elfogadja a hozzá kapcsolódó részeket azt dupla napkor teljesíted vagy sem azt te döntöd el . Értelem szerűen egy újabb kapuhoz újra teljesítened kell a hozzá kapcsolódó követelményeket .
    Dupla napkor , minden kapu duplán ad kronos részt tehát ezt megtapasztalod majd !
    Akkor is kapsz kronos részt ha nem dupla napkor teljesíted a hozzá előírt kaput , de csak 1 jár kapunként !

Utoljára szerkesztett: 31.10.20
    Leeroy kedveli ezt.
  2. «*●Đ*†Λ-*Я¤=K●*»

«*●Đ*†Λ-*Я¤=K●*» Fórum-zöldfülű

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy mire jó az időtlen töredék?

3. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia,egyelőre semmire, de a közeljövőben ígértek recepteket rájuk.

4. «*●Đ*†Λ-*Я¤=K●*»

«*●Đ*†Λ-*Я¤=K●*» Fórum-zöldfülű

Értem, köszi az infót.

5. _=[AKKÁD]=_[HK]

Igaz , nem teketóriáztál elmondani a véleményed !! :)
    Első hozzá szólásod is láttam , ami el szállt !! :)
    A lényeg nem fogok az ő szintjére le menni , amit leírok talán megértette vagy sem az az ő baja !

Utoljára szerkesztett: 31.10.20
    Anita30.. kedveli ezt.
  6. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Hagyd a viharba! Nem mindenki tehet arról,hogy olyan amilyen..... biztos porig alázták "kiskorában",azért lett ennyire szellemileg erősen árnyékolt.......

7. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Lenne egy megjegyzésem:
    Az Event leírásában olvasható:
    "A kukoricacukorkák különböző receptek létrehozására használhatók. Az event vége után 48 órával minden fel nem használt kukoricacukorka és arany kukoricacukorka eltűnik és becsületpontra változik:
    - 1 arany kukoricacukorka = 20 000 becsületpont
    - 1 kukoricacukorka = 1 becsületpont"

Komolyan gondolja a Központ, hogy az Eventet végiglövő Botosok a végén még becsületponttal kerülnek jutalmazásra!
    Már az lett jelezve, hogy bottal lövi a játékosok 90%-az NPC-ket.

Egyébként ehhez pofa kell, szerintem!!!

8. Kupli

Kupli Fórum-zöldfülű

Valaki tud valamit ezekröl az új küldetésekröl valami leírás van rolla valahol?

9. _=[AKKÁD]=_[HK]

Mivel a központ és afelett elvakultan támogatja a segédprogramot , vagyis hagyja hogy azt a hitet fenntartsák hogy az a jövő anyagiak szempontjából . Nem csodálkozok .
    Minden event szinte célzottan és kifinomultan támogatja ezt , a "játék" felépítése is .
    Jelenleg a gépek világát éljük , még a való világban is és igen bizonyos gépek kiszorítják az addig azt a munkát elvégző embert , ember csoportokat is . Ezzel kevesebb hosszú távon a költség kiadás de erre a "játékra" ez nem igazítható rá , mégis ebben benne van az hogy kevesebb az EMBER ! Ez egy logikai "játék" lenne nem pedig egy kizsákmányolásra épülő valaminek kéne legyen .
    Ami meg itt zajlik az meg táp talajt ad arra , kihasználjanak minden olyan lehetőséget amit bug -ként tartanak számon .
    Valahol ha van egy event és abból származó fel nem használt alkotórészeit csak úgy elveszi a rendszer vagy fel lehet használni következő event alkalmával , nem hogy még cserébe adjon valamit mint itt ! Azt számításba vették e vajon hogy ha valakinek egy halom booster van a birtokában mennyi az az annyi valójában ? Vajon hat e rá a booster event végén ?
    Szóval ez nem normál játékosok "játéka" már régen ! De még lehetne !!
    Ebben a formában két kézzel lehetetlen ennyi előnyt behozni ha valaki rangsorban is előrébb akar lépni !

Utoljára szerkesztett: 1.11.20
  10. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia, majd ki fogom egészíteni a küldetéseknél a leírások között, addig is a normál küldetések között találod őket, 7 db új van olyan 17-es szint körül. 3 sima térképes és 4 nehezebb BL-es.

11. jani63MS.HU

jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A hajó fejlesztési modulokat hogyan tudom kivenni a hajókból! Szeretnék másikat betenni, de nem engedi kiszedni. Valaki tud ebben segíteni? Köszi

12. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Leginkább nehezen....Sokan irták,hogy gondjuk van...Szerintem a legegyszerűbb ha irsz suportra,ha valaki tud segiteni,talán ők. Nekem sem működik sok funkció,de mivel egyenlőre nem jelentősek,igy hallatok,hátha időközben javitásra kerülnek....:-D

jani63MS.HU kedveli ezt.
  13. törökcipő

törökcipő Járnitanuló

Nem működik a "Szerlelőműhely" és még több alkalmazás, ugyan mi az oka?:mad:

14. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Vajon most milyen "remek újítás" jön? Nem lehet a műhelyben begyűjteni a szerelt cuccokat :/

törökcipő kedveli ezt.
  15. -¤MAJANI¤-

-¤MAJANI¤- Junior szaki

Én pár perce szereltem prometheus lézert,nekem sikerült begyűjteni EU2-őn

16. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Most már nekem is működött EU1-en....

17. törökcipő

törökcipő Járnitanuló

sk1-sk2-hu1-ge3 még most sem működik a "Műhely" elképesztő trehányság! :mad:

18. **WARNING_WH**

**WARNING_WH** Utánpótlás-írogató

a muhely nem megy es a kapukba nem lehet dronformaciot valtani szoval ez a dupla hetvege megint egy nagy nulla lett kernem szepen visza a penzt amiert megvettem az 50 becset ez nem szep dolog penzt elveszik de a jatekal nem lehet normalisan jatszani tovabbi szep estet

19. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Köszönjük a visszajelzéseket, már tudtunk a szerelőműhely és a drónformációk váltásának problémájáról, de mivel hétvége van,így legközelebb remélem holnap orvosolják őket.

20. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

HA jól számolom a kukoricák átváltása sem sikerült hibátlanul.

Vadász és Lanselott kedveli ezt.