Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. COME×AT×ME×BRO

COME×AT×ME×BRO Utánpótlás-írogató

remekül sikerült a karbantartás a szervereken, eddig se volt jó de mostmár relogolás után sem lehet drónformát váltani stb... rsb 10 percig tölt mire 1et tudsz keverni.. EU3 üdvözletét küldi a központnak

JonSnow111111111 kedveli ezt.
  2. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Ez most komoly??? "Megint" (mindig tele) telepakoljátok az üzletet csupa felesleges dologgal,persze valós pénzért,miközben a játék alig működik? :D Valós pénzért valós játékot is szeretnének! Mégis hol kellene ezeket használni??? 1-1 pethez való cucc, 5-10-15e forintért,miközben már maga a pet is egy nagy ráfizetés/deficit! :D :D :D :D :D :D

Ui.: Ez játékkal kapcsolatos kérdés....

törökcipő kedveli ezt.
  3. YourDead

YourDead Junior szaki

Sziasztok!

Nem tudja esetleg valaki hogy a Retiarus hajó beszerzésére lesz-e még lehetőség?
    (Csak mert nekem nagyon tetszene és kellene ez a hajó:D)

Ha valaki tudja és válaszol, akkor annak előre is köszönöm!:)

4. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Most ez komoly??? Tegnap irtam,erre ma tessék....SEM a szerelőműhely nem nyilik meg sem a napi jutalomtáblázat! Gondolom a tisztelt moderátorok most sem tudnak semmiről,és nagy vállvonogatás mellett megy az egész a kukába,mint a múltkori. Az,hogy ez nem a mi hibánkból van,esetleg valamit kompenzálni az szóba sem kerül.....No ezért menthetetlen car ez ahogy van......

5. COME×AT×ME×BRO

Szerintem némi kp ellénében időnként beszerezhető lesz mint Berserker és társaik :)

Lanselott, YourDead és Leeroy kedveli ezt.
  6. COME×AT×ME×BRO

Sajnos jelenleg nem igazán sikerülnek a javítások legalább is ugy néz ki nekem pl szerelőműhely megy de például az emp minden 3. használatra kliens naptár fekete és sorolhatnám :)

Lanselott kedveli ezt.
  7. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Annyival vagyok nálad csak előbbre,hogy látom, még november 11-én jelentették és azóta is érintetlen az ügy.

Lanselott kedveli ezt.
  8. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Leeroy,nem ellened vagy a Magyar -team ellen irok/irtam,hanem a kedves vezetőségnek küldtem üdvözletem....Tudom,semmi értelme,de a tehetetlenségünk miatt ez rajtatok csapódik le....A múltkorinál volt 3 ilyen nap,nem lett meg a hajó a végén.....Szinte biztosan boritékolom ennél is lesz még ilyen. Mára a szerelőműhely nagyjából megjavult.....Csak azt nem értem,ha igy nem működnek a dolgok,mit várnak,miért fizessünk? Megjegyzem,tegnap amikor nem működött mondhatni semmi,a felső sorban az első ikon aminél azt az extra bérletet kellene megvenni az maradéktalanul működött. Részemről üzenem,pont azért sem veszem meg.....

9. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Az eddigi 2,5 évem alatt ezt megtanultam,hogy rajtunk csapódik minden,mivel a feljebblévőket nem éritek el,ügyesen lett kitalálva. Tisztában vagyok ezzel,de azért írtam,hogy azóta sem történt változás.

Lanselott kedveli ezt.
  10. puskass94

puskass94 Fórum-zöldfülű

Hali,
    Engem az érdekelne hogy miért rak ki a főoldal folyamatosan? 5 percig nem megyek akkor újra be kell jelentkeznem elég zavaró ha a gyors menüből akarok vásárolni akkor is ki tesz a fő oldalon.A PET idáig nem akarta fel venni a klienses cuccokat most folyamatosan azt olvasom hogy töltsem le mert nem tudom felvenni.

11. Nem rajtatok kérjük számon..
    De.. közel vagytok a ( kondér -hoz )... többet és előbb tudjátok...
    A lényeg, köszönjük az áldozatos munkátokat.
    Jó egészséget, a team-nek és a kedves családotoknak.
    ♥♥♥

12. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

" Az eddigi 2,5 évem alatt ezt megtanultam,hogy rajtunk csapódik minden,mivel a feljebblévőket nem éritek el,ügyesen lett kitalálva. "

jobb helyeken, a moderátor- adminisztrátor azért van, hogy a csalókat kirakja a játékból az AÜSZ szerint...

jobb helyeken, a moderátor- adminisztrátor nem mutogat a köSSSSSSZpontra, hogy ezt nem teheti meg.....
    sehol a világon nincs még egy ilyen!

konkrétan ez NEM MUNKA amit ti csináltok a darkorbitnál. ugyanis a bugokat, egy egyszerű report rendszerrel lehetne jelenteni, ami azonnal a "fejlesztők elektronikus postaládájában " landolna... ugyan így a csalókat IS! sőt konkrétan EZ LENNE a feladatotok, hogy a report rendszeren keresztül ellenőrizni KÉZZEL, ha valaki jelenti a bugokat, csalókat.. nem a fórumban hitegetni 10+ éve már..

ez egy pofátlan vicc, ami a darkorbitnál folyik..

a játék fullon van csalóval, még mindig! ha nem is tudnák használni a pOgramot, akkor sem tiltanák ki őket, a milliárdos uridiummal fullra fejlesztett cuccokkal röhögnek a markukba....

a program oldalán oda van írva, hogy 8-12 órát használd csak, különben szankcionálva leszel...
    milyen érdekes, nemde bár?!

magyarul a csalószűrésről megint bedobtak egy orbitális gumicsontot, a csalók meg vígan bohóckodnak tovább.

Vadász, Lanselott és Csülök[H] kedveli ezt.
  13. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Ma nézegettem a jutyúbot, javaslom a fejlesztőknek is beírni a keresőbe:
    "Top 10 brutális büntetés, melyet csalók kaptak"

Van ahol a programozók kapacitását nem a mindenféle mihaszna eventekre, kinézetekre(design) és más használhatatlan értelmetlen dolgokra uszítják rá, ha rajtam múlna 2 hét alatt kb. 70% karakter végleg törölve lenne GE2 szerveren. 8 éve nem láttam ADMIN hajót térképen, kivéve az enyémet, mikor bugos volt a wizz rakéta. Szerintem el lehet kérni a műanyag lakatot és rárakni a központ ajtajára, a vezetést meg 25 botütésre ítélem mint Döbrögi uraság.

14. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Mit ér a csalók 8-12 órás szankciója ha már feltört segédprogramok vannak ? Azokkal tuti vígan tovább masírozik dorgálás híján is !
    Azt kell mondjam hitelesnek tűnik amiket itt leírsz ! Attól még laggos fekália marad ez ráadásul kapnak egy halom elkeseredett embert !
    Jó , nem írtad de úgy "érződik" mintha falaznának a csaláshoz ?
    Már bocs de felvetődik bennem ez is minden rágalmazási szándék nélkül !
    Elvették a jogaikat , akkor adják vissza nekik ! Szerintem ezzel ez a kérdés mindenkinek elintézett lenne !!
    Ha tiltott a csalás bármilyen formája , abban nincs semmiféle túlkapásra lehetőség főleg ha ellenőrizni is ellenőrizheti egy két független ember vagy maga a support . Alaptalan vádak alapján meg ne lehessen kirakni senkit, oszt annyi neki !
    Nem minden ember él vissza mások bizalmával de aki igen nem való hasonló helyre nekem ez a véleményem !

Utoljára szerkesztett: 20.11.20
  15. COME×AT×ME×BRO

Leeroy azt tudni, hogy a szirmoskvarcok meddig lesznek bent? :)
    köszi a választ

16. JonSnow111111111

JonSnow111111111 Utánpótlás-írogató

néhány receptnél írja hogy meddig pl valamelyik recept még 16 nap de valamelyik 42, szóval sokáig bent lesz viszont ha már csak kliensen lehet majd játszani szerintem akkor már nem.

Leeroy kedveli ezt.
  17. Shyvon

Shyvon Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Fejlesztett lf4-et csak arany (zeusz) v. zöld ládából is lehet szerezni ?

18. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Sok mindent jól láttok, és itt jön a de. Jól írtátok, hogy nem sok jogkörünk van, hogy szankcionáljunk. Amikor volt, azzal sajnos vissza éltek, és ezt nem is folytatom tovább nem érdemes. A team a lehetőségeihez képest én úgy érzem, maximálisan teljesít, és megértjük azt is amikor ránk szabadítjátok a haragotokat. Mi is játékosok vagyunk, látjuk a hibákat és természetesen azonnal jelentjük a megfelelő helyen. Sokszor ez időbe telik, sok szerver sok játékos és azonos hibák sokasága. Nem probléma az sem, ha valaki elmondja a véleményét , természetesen a megfelelő módon, hiszen szabályok vannak, és lesznek is. Ne vetkőzzünk ki emberi mivoltunkból egy játék miatt, mert tapasztaljuk , hogy sajnos jó pár játékos ezt teszi.
    Tudom van aki költ a játékra, és elvárja, hogy a megfelelően működjön és ebben igaza is van. Próbálunk maximálisan segíteni ebben.
    Ígérni nem fogok semmit se, mert a hibák kijavítása a programot használók büntetése nem rajtunk múlik. Sokszor említitek az admin hajókat. Leírom utoljára, nem rendelkezünk admin hajóval. Csak a team vezetőjének van és engedélyhez kötött. Tudom, hogy ez általánosság amit leírtam, és ezzel nem fog megváltozni semmi se, de szeretném ha tudnátok, hogy a háttérbe ott vagyunk és próbáljuk kiszűrni a hibákat , jelentések sokaságát küldjük, hogy nektek jobb legyen és működjön a játék végre rendesen.
    Köszönjük az eddigi segítségeteket:D Vigyázzatok magatokra, és vigyázzunk egymásra.

Leeroy, YourDead, S_Ö_R_Ö_S és 2 más kedveli ezt.
  19. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

" Nem probléma az sem, ha valaki elmondja a véleményét , természetesen a megfelelő módon, hiszen szabályok vannak, és lesznek is. Ne vetkőzzünk ki emberi mivoltunkból egy játék miatt, mert tapasztaljuk , hogy sajnos jó pár játékos ezt teszi. "

10 éve hazudoztok a csalókról... és még mindig nyugodtságra figyelmeztetsz... meg a szabályokra hivatkozol...
    eléggé álságos ez a magyarázkodás.

Utoljára szerkesztett: 21.11.20
  20. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia a receptek január 2-ig lesznek bent,szóval január elsejéig lesznek szrimos kvarcok.
    Szia,zöld is ad.
    Kíváncsi volnék,miket hazudozunk? Nem állítottuk,hogy nem léteznek,sőt nagyon is. Továbbra is szabályellenes a tevékenységük attól,hogy jelenleg nincs szankcionálás.