Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Szia! A beállításoknál rakj vissza mindent a billentyűkiosztásnál. Működni fog. Én is így jártam. Üdv

Risus kedveli ezt.
  2. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Ahogy Amethyst is írta, sajnos néha kiesnek a beállított gyorsgombok, vissza kell állítani őket. Ezt pedig így tudod megtenni.

3. jeszimoto

jeszimoto Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ. Ilyen kiesés még nem volt nálam.

Kaptam választ a bill frissítéséről Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.18
    Risus kedveli ezt.
  4. -Tr1pl3-xXx-

-Tr1pl3-xXx- Járnitanuló

A havoc 10 vagy 20% bónusz dmgt ad? és a spartan hány százalék bónuszokat ad?

5. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Itt találod.

6. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Üdv!
    Megkaptam ma reggel az eventért járó 1000 gg-t. Kappa kapuból meg volt 71 rész, azaz 49 db hiányzott.
    Gondoltam, ugyan már csak kiad 1000- gg annyit. HÁT HOGYNE. Olyan hajóval, amelynek a plusz életerő is maxon van kezdtem el nyomogatni ötösével, tízesével, többszörözőt nyomva rögtön ha volt, és láss csodát 119/120-nál elfogyott a gg.
    Lehet itt %-ról, meg randomról, meg utolsó részekről pofázni az 1000 gg/48 rész önmagáért beszél.
    A Bikini nevű zenekar egyik száma jutot eszembe:" Hazudtunk, hazudtunk"!!!

SPILLER2 kedveli ezt.
  7. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Ezt annó így tanították:
    Lényegében a véletlen generálás bármikor hozhat szélsőségeket is. És 79-ről 119-re bármikor elfogadnám, hogyha 1000 gg kiadná. Volt 4000 gg-s zetám is már (meg 1200-as is), a tied még nem is extra, inkább felső átlag szerintem.

Ez nem változtat azon, hogy nem jött ki persze és attól még idegesítő

8. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Ez 1 a 20 arány . A naplót használd mielőtt az adott kaput nyomod. Ott meglátod melyik kapura ad az adott pillanatban! De mire visszalépsz a materializálóhoz már lehet hogy vált. De az biztos , ahogy írod 5-tel, 10-zel nyomva én 1500 -ből a kappát és zétát kirakom.

9. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Nem. Ne felejtsd, a többszöröző is kapurésznek számít. Valóban idegesítő tud lenni, ha századszor se talál bele a többszöröző a kapurészbe, de ez nem azt jelenti, hogy kisebb arányban kapnátok kapurészt és többszörözőt.

10. Páncélgránátos

Mivel a kapunál kiírják a %-os arányt, ez így félrevezetés, átvágás. Tulajdonképpen nem is értem minek a többszöröző, vegyék ki és adjon kapurészt, ha már annak számít. Ha ki tudod rakni a kaput, ha ki tudod vinni a kaput, ha ad dróndizit, vagy lf4-et stb.
    Sok a HA, inkább tippmixelek, azzal is gyakrabban nyerek.

11. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Valamiért akinek kijön kevésből, soha nem írja ki. Egyébként is azt a %-ot az összesre kell érteni, esélyed van annyi. Hogy sokszor több, sokszor kevesebb, a szórásban benne van. A lényege az egésznek ugyanaz, mint a ládáké. Nem ad mindegyik új dizit vagy hajót (ha azt adott volna alapesetben), úgy rakták be, hogy "több értéket kapsz vissza, mint amiért vetted" - ez esetben 100 urit. Ezért a többszöröző - mivel nem kaptál új kapurészt, duplázza a következő 100 urid értékét.
    Ez így működik már nagyon régóta, nem drágák a kapuk összességében ha megnézed, egyensúlyban van a játék többi elemével, sőt aránylag egyre olcsóbbak (több lehetőség uriszerzésre, gg-kre stb stb).

Eszem ágában sincs védeni senkit, mégha úgy is hat. Ezt gondolom. Nekik aztán nem lesz annyival több pénzük ettől a pár ezer uritól, hogy megérje kockáztatni, hogy valaki utánajárjon és bukjanak. Meg eleve adhattak volna kisebb számot rá alapból, akkor is pont ugyanennyire kapuzna mindenki. Szóval nem látom értelmét itt a félrevezetésnek.

12. Nekem az 1000 ee 75 zéta részt adott +29 duplázót. Ez szerintem okés. Volt olyan kappám, amihez 29 db 100-as pörgetés + 100 körüli 1-es kelett (kb 165000 uri vagy 3000 ee), hogy kiadja. De volt olyan is, hogy 15 db 100-as + 1 db 1-es (5500x15+55=82555 uri). Most, az event alatt egy 100-as pörgetés időnként 5000 uri volt, zéta kijött 65000-75000 uriból.

tg90000_2 kedveli ezt.
  13. -Tr1pl3-xXx-

-Tr1pl3-xXx- Járnitanuló

Láttam a naptárban hogy lesz kalózrajtaütés... pontosabban mi is az? :D

14. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Ez az event.

15. HUNlajcsi

HUNlajcsi Utánpótlás-írogató

üdv über protegitet merre lehet találni a ??? mapon kivül ?

16. Páncélgránátos

17. HUNlajcsi

az ugy jó akor hogyan lehehet meg csinálni a 250 protis küldit ? besem lehet meni ara a mapra ,

18. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Be lehet jutni, bármelyik ugró cpu használatával. Az esélyed nagyon pici, szóval nagyon sok ugrásra van szükséged. Ha pedig bejutottál, túl kell élned, ami nem egyszerű, mert nagyon sok protegit van a térképen és ellenséges játékosokkal is találkozhatsz.

19. HUNlajcsi

csak anyi a bajom ezzel hogy 1 szer történt az mjad egy év alatt mióta játszom, de az is csak egy kifagyás következtében, ugrottam be a kappa kapuba és kifagytam több mindt 24 órát áltam kifagyva valahol a kappa és a ??? ma közt , az admin elmodása szerint , mire a supporton elolvasták a levelem, persze lejárt minden bosterem, stb . tehát lutri küldetés .

20. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Lutri, lutri, mégis mit vársz ennyi jutalomért? Adják oda ingyen? Nézd meg a többi küldetést, ami 22-es szinttől elérhető - ez a legrövidebb még így is, de nem sokkal a többinél! Én két hetet ugráltam érte, háromszor kellett bejussak, átlag 1000 cpu ugrásból.