Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kiskopasz123

  kiskopasz123 Fórum-zöldfülű

  Szia. Nálam is szokott ilyen lenni főleg x2 vel. Próbáld meg, hogy átépsz másik hajóba ami nem x2tőn van, mert nekem csak az a térkép nem szokott működni. Kerüld azt a térképet, mert megint befagysz. Ha viszont az elején vagy még és csak x2őn keszersztül tudsz menni, akkor meg kell várnod, amíg újra használható az a térkép. Ez nálam sajnoss egész napos várakozás is volt már.
   
 2. Sanya

  Sanya Utánpótlás-írogató

  Mindenhol bajok vannak.
   
 3. csaba238

  csaba238 Utánpótlás-írogató

  Megint nem megy a játék?? És tényleng nem megy. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
   
 4. ***rebeka

  ***rebeka Fórum-zöldfülű

  nem a gépedben van a hiba, más hogy tudja lelőni még a synket is, mikor mindenki akad?, vagy progival?
   
 5. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Csak azt magyarázná már el valaki, hogy ha tudják hogy képtelenek egy eventet úgy megcsinálni hogy ne legyen használhatatlan a szerver, miért erőltetik??? kíváncsi lennék hogy ennyire debilek a fejlesztők, vagy ez is azért van hogy végleg becsukják a játékot.
   
 6. .steelmaker.

  .steelmaker. Járnitanuló

  De a kur..va anyjukat a megrendelő oldalak rendesen működnek, csak ebbe szarb..a nem lehet belépni.
  Játssz ha tudsz hü..lye gyerek

  Vegyél csatabérletet meg minden fa..szságot de játszani nem lehet.Sok gyök..ér a DO vezetésben.
   
 7. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  én már tudom, mi a probléma!

  Regisztrált: 97.905.649- ennyien akarják játszani egyszerre ezt a csUdálatosan CSALÓMENTES játékot.

  hisztizzetek!

  emlékszem, volt olyan karácsony(10 éve lehetett már), akkor mondjuk be lehetett lépni, de 2-5 fps el _ futott _ a játék... természetesen a botosok halomra szedték akkor is magukat...
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Minden szavaddal egyet értek,de ezt a "hisztizzetek" dumát hanyagold már! Minden megszólalásodban benne van,roppan bosszantó! Mi mást tudnánk tenni,azon kívűl,hogy max 1 órára jövünk már csak fel? Másrészt,te ugyan úgy hisztizel folyton,mi különbség van köztünk? Egy oldalon állunk,ne minket cseszegess már az idétlen dumával,hanem szídd ezeket az életképtelen fejlesztőket,menedzsmentet,stb....
   
 9. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Bent ragadtam a labirintusba, most már a játékba se tudok belépni. Csak bizonyos ideig megy a labirintus, így hogyan játszak?
   
 10. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  kedves anita. így kisbetűvel. a hisztizők közé magamat is beleértem, ahogy írtam előzőleg.
  konkrétan engem nem igazán zavar, hogy jelenleg nem lehet belépni. egyáltalán nem cseszegetek én senkit... pusztán csak arra akartam rávilágítani, hogy sokat ne várjál karácsony előtt december 19.én... ezt is leírtam már napokkal, hetekkel ezelőtt, nem fognak csinálni semmit..
  ezek a hibák mind-mind a csalók miatt léteznek.. őket kellett volna jobban fikázni- évekkel ezelőtt, és akkor TALÁN nem itt tartana a játék..
  csak amíg néhány "nem csalót" ( kettőspont rengeteg D ) nem zavar- zavartak a csalók... ( vajon miért, ugyebár.. ) jó volt nekik a langyos víz... meglehet nézni a tegnapi*TEGNAPELŐTTI* "patch leírást" MIT javítottak. ( bemásoljam? szerintem nem kell! )

  olyat még SOHA nem írtak "patch"-ként, hogy ELLEHETETLENÍTETTÜK A SEGÉDPROGRAMOT, és a SEGÉDPROGRAMOT használót is kitiltottuk...
  nocsak - nocsak. és már oda is kanyarodok, amiért én 12 éve hisztizek... TELE VAN CSALÓVAL a játék..
  köszönöm, hogy zavartam, nem akartam! isten áldja meg fiam.
   
 11. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Várd meg még újra be lehet lépni játékba, és simán kiugrasz a kapuból, tavaly is volt ilyen csak akkor érdekes mód napi 24 órából nem csak 10 percet engedett be a szerverre mint ahogy mostanában. vagy ha minden kötél szakad írj suppra, bár ennyi erővel a Jézuskának is írhatsz, az eredmény ugyan az lesz
   
 12. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Nem várok én semmit,csak a játék végét,de azt nagyon....addig meg megcsinálom a napit és ennyi..... Ami a botosokat illeti,remélhetőleg a maradék életük kín és szenvedés lesz.....ha már itt ilyenek,a való életben milyenek lehetnek....

  Ui.: A lábam közé néztem,nem lóg ott semmi..... de értem..
   
 13. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Legalább Jani-bá Te betudtál lépni!Borzalmas lett ez a játék!A sok botos hajó bent van,szedik magukat rendesen,mert hát ez a játék az övüké lett!Aki még egérrel játszik itt neki annyi!Programot venni,fizetni kell és megy a játék!Ez lehet a megoldás!
   
 14. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Csak meg kell várni,hogy a kliensen is működjön.....azt írták már készül a frissítés......kíváncsi leszek,mennyi pörgető lesz majd kliensel....
   
 15. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Köszi a választ Anita!Na!Zárva a labirintus és be tudtam lépni a játékba!Igaz lemaradtam a lehetőségről,de most talán lehet erre-arra repkedni!Gondolom ismét nyitáskor ugyan ez lesz!
   
 16. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Van itt admin? Segíthetne, hogy hogyan szedjem ki a hajót a labirintusból! Nem tudok belépni se. Akkor most játszuk ezt a játékot, vagy dobjuk 11 év után?
   
 17. .steelmaker.

  .steelmaker. Járnitanuló

  Ilyenkor kussol mindegyik.
  Már leírni se merik baj van ezzel a retekkel , ja és kis türelmet és elnézést kérjenek, mert csak ezt tudták írogatni mindig.
   
 18. .steelmaker.

  .steelmaker. Járnitanuló

 19. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Ilyenkor lenne idő játszani egy kicsit, de nem engedik, nem válaszolnak, nem segítenek.
   
 20. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Lehet Jani-bá hogy 44 perc múlva kiszabadulsz,mert akkor nyílik újra a kapu!Vagy szerencséd lesz,mert bent vagy és mi akik kint vannak azok nem jutnak be!
   

Az oldal megosztása