Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Lényegében igen, I. és II-es modulokat adhat,utóbbit nyilván ritkábban.
   
  szisz0920 és mitter100 kedveli ezt.
 2. Rednex¤

  Rednex¤ Utánpótlás-írogató

  gyere be chatre leeroy üzimet meg töröld látnod kell amit ott művelnek..az már nem mindennapos úgy sértegetik egymást van aki othadja játékot
   
 3. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Nos,valami nagy DO mágust kérdeznék! Ugyebár az Orcus passzív (állandó) képessége a hajómodulok duplázása....... akkor hogy lehet az,hogy fúróban,10%dmg boosterrel,és dmg modullal ( +19% lézersebzés mindenre x2 = 38%,nincs negatív hatás,csak 1%sebesség csökkenés),sepizve,stb...lövök alig 95k-t? A többi modulnak sincs sebzést csökkentő hatása,sőt,+2%-ot ad az egyik még a hajóban lévő. Mimesissel lövök ekkorát majdnem x3-al!!!! Ennyire kamuk ezek a dolgok,vagy csak én vagyok ezzel megtisztelve?
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
 4. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Fejlesztettek a lézerek és a drónok?
   
 5. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórumszaki

  Szerintem a képességpontok hol működnek, hol nem. Kalibráló 4/5-el, meg célzó cpu 2-vel lövök annyi mellét, hogy nem igaz. Az meg már nem is írom, hogy a pörgősökre 10-ből 6 lövés fix mellé. És ez igaz a fejvadászképire is.
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ és Lanselott kedveli ezt.
 6. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Igen! Kipróbáltam ugyan annyi lézerrel (ugyan azokkal) mindkét hajóban,mimesisben és orcusban is..... Mimesisben x3-al többet lövök modul nélkül,mint orcussal a 2x19% (nincs megszabva hogy npc vagy játékos) dmg modullal + 2x1% egyéb modullal x4-el.... Már többször olvastam itt,hogy valamiért drasztikusan lecsökkent valaki sebzése,lehet most én kerültem képbe?
   
  Utoljára szerkesztett: 22.1.21
  ¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórumszaki

  Lehet, pukkantottál valakit akit nem kellett volna!;)
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Áhhh....az utóbbi 2 hónapban talán ha 1 hajót kilőttem.....csak a napit és ezt a plutus izét csinálom minden nap,semmi többet..... Na jó,meg lőttem néhány behemótot.... Szerintem csak ez is ugyan olyan xar mint minden más....lássuk be,mindig is voltak és lesznek problémák az új dolgokkal.... nem hiszem hogy a hajó a hibás,mert mást nem láttam panaszkodni,...szerintem a modul a bibis,mert ugye van belőle már vagy 200 féle ha nem több... Sokszor megesett már,hogy valami újítás nem megfelelő működésű,de hát ki nézne utána,a support? :D Volt már így pet berendezéssel,stb..... idővel ahogy már sokan panaszkodtak,"kijavították",bár néha inkább átirták a bemutatóját....
   
  Lanselott kedveli ezt.
 9. ✰DokkoLó[HU]✰

  ✰DokkoLó[HU]✰ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok megtudnátok mondani milyen néven van a PvE server?
   
 10. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  " Közös "
   
 11. ✰DokkoLó[HU]✰

  ✰DokkoLó[HU]✰ Fórum-zöldfülű

  Köszönöm szépen
   
 12. Leland-Stottlemeyer

  Leland-Stottlemeyer Fórum-zöldfülű

  Lenne egy kérdésem. Miért van az ,hogy 2-3-5 percenként fagy le a szerver . Aztán csak úgy indul el ha újraindítom. Nem gondolom ,hgy a gépem miatt . Van valaki aki még tapasztal ilyet ,és ha igen hogyan tudja kiiktatni . A válaszokat előre is köszönöm : LÓ
   
 13. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórumszaki

  Nem tudom, de tegnap epsibe ugrottam, és 2x is így jártam. Természetesen mire újraindítottam már annyi volt.
   
 14. Berto0527

  Berto0527 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e beváltani a csatabérlet-kulcsokat az Asimov Mimesis és a Tyrannos Solace hajódizájnokra? Mármint ad-e bármi plusz képességet a hajóknak, vagy ezeknek csak a kinézete más? 25 csatabérlet-kulcsba kerül egyenként és tudnám értelmesebb dolgokra is felhasználni a kulcsokat, ha semmi haszna nincs a dizájnoknak. Én sehol nem találtam ezzel kapcsolatban leírást.
   
 15. mitter100

  mitter100 Járnitanuló

  Szia! :)
  A Tyrannos -Solace- dizájnok csak a lelőtt hajókat számolják; csak a Tyrannos Centurion ad bónuszt (+10% Sebzés, +10% Pontosság, +15 Sebesség, -1 Lézerhely). Az Asimov -Mimesis- dizájnok semmi bónuszt, és semmi negatívumot nem adnak, csak jól néznek ki.

  Üdvözlettel,
  mitter100
   
  Berto0527 és Virginia kedveli ezt.
 16. Berto0527

  Berto0527 Fórum-zöldfülű

  Köszi a választ! Tehát akkor tök feleslegesek ezek a dizájnok is. Akkor jobb, ha másra költöm a csatabérlet-kulcsokat. Nem értem akkor, hogy mire ez a nagy felhajtás. "Megérkeztek a Asimov dizájnok!" És még nem is olcsó. Tiszta átverés, hogy még a leírásban sincs benne, hogy semmire nem jó.
  Mégegyszer köszi!
  Üdv.: Berto
   
  mitter100 kedveli ezt.
 17. mitter100

  mitter100 Járnitanuló

  A nagy hype abból adódik, hogy ezek a kozmetikus dizájnok: -Nagyon jól néznek ki, -Ritkán beszerezhetők, -A Tyrannos kinézetek számolják a le lőtt űrhajókat.
   
  Berto0527 kedveli ezt.
 18. mitter100

  mitter100 Járnitanuló

  Sziasztok!

  Találtam itt fórumon egy Delta kapu leírást, amit 2019.09.22 volt utoljára módosítva.
  A leírásban megtalálható, hogy a kapu teljesítésekor esély van a Hermes dróndesign megszerzésére.

  A kérdésem abból állna, hogy a Hermes dróndesign-re kb. hány százalékos esésiesély van?

  Régebbi oldalakon (egyéb fórumon) olvastam a kapu leírását, de ott vagy nem volt feltüntetve a Hermes, hogy lehet abból kapni, vagy ami írta ott, nem volt leírva az esésiesélye.

  Azt hittem, hogy a dróndesign-et utoljára event-ből lehetett megszerezni, most, hogy ráleltem erre az írásra spartan után ez kiszeretném szedni mind a 10-et belőle, ha még tényleg ki lehet.
   
  Utoljára szerkesztett: 22.3.21
 19. Berto0527

  Berto0527 Fórum-zöldfülű

  Sajnos én még zöldfülű vagyok, épp ezért nem teljesen értem, hogy mit is jelent az, hogy számolja a lelőtt űrhajókat. Hogyan, milyen formában? És ez miért hasznos?
   
 20. mitter100

  mitter100 Járnitanuló

  Pl.: Előszőr használod a Tyrannos Solace és azzal előszőr lelősz egy ellenséges űrhajót, akkor az űrhajódnál felugrik egy: "1"-es, ez azt jelenti, hogy eddig 1 űrhajót lőttél le. A következő ellenséges űrhajó lelövésekor, ahhoz az "1"-es hozzáad plusz 1-gyet, és felugrik az űrhajódnál egy: "2"-es, ez azt jelenti, hogy 2db űrhajót lőttél már le ebben a Tyrannos Solace dizájn használatakor.

  Ez a le lővés számláló olyan, mint "Counter-Strike: Global Offensive" FPS játékban a StatTrak™ .
   
  Berto0527 kedveli ezt.

Az oldal megosztása