Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ahogy egy régi jó magyar filmben ( A Tanú ) megmondták,az a gyanús,ami nem gyanús :)
   
  ..HUN1966HUN.. kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  Nem akarom el kiabálni, de csak a véletlen műve vagy tényleg kevesebb a " nagyi " a mappokon ? :D Csak nem beindult végre a szelektálás , mégis van remény? :cool:
   
 3. csaba238

  csaba238 Járnitanuló

  De hogy is csak mindenki végzett a célok elérésével. :D
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  Lehet :D
   
 5. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Üdv mindenkinek!

  Meddig is tart a "Halhatatlan egyesülés" event?
   
 6. Vadász

  Vadász Aktív író

  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

 8. Vadász

  Vadász Aktív író

  Bocsi ez lemaradt - azért nem láttad, mert az Általános Chat-en írta Kitti, ha jól emlékszem még az event előtti napon.
  Azt nem tudom, hogy a többi játékos hol tudta megnézni a teljes leírást. Nem is kerestem, elég volt, amit Kitti írt. :)
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 9. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!
  Csak az időpontban nem voltam biztos, hogy most 23.-a, vagy 25.-e mert akkor úgy osztom be az időmet a játékon!
  Még egyszer köszi! :)
   
 10. Weyland1231

  Weyland1231 Fórum-zöldfülű

  sziasztok szeretnék érdeklődni hogy hogyan lehet gyorsan asv nyersanyagot farmolni? mer hát a kapukba lehet kapni de az igen csekély mennyiség 4-8 ig adnak kb és a szintezéshez nagyon sokba kerül szerintem ez irreális hogy ilyen sokat kell ezért küzdeni :/. és még annyit hogy a sepromot csak azt tudom képességfejlesztésre költeni amit megtermel az űrlabor?
   
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  A kérdés első fele engem is érdekelne, a második felére a válasz igen csak a laborból az " új " frissítés óta csak onnan tudod használni, sajnos már nem lehet küldeni laborba nyersanyagot.
   
 12. jani8484

  jani8484 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Valaki meg tudja mondani melyk kapuknál tudok indokrin olajat szerezni??
   
 13. csaba238

  csaba238 Járnitanuló

  3-7 en de oda kell 8 ember és nem ad valami jól vagy ha nem stingerből is ki lehet sajtólni va egyet 10-30 aszem és 20% esély és minden 2 oránként van ez a 5-4 es térképen van.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 14. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Jani!
  Indoktrin-olaj szerzésre ideális kapu az X-7-es, másnéven a karanténzóna: ITT OLVASHATSZ RÓLA
   
 15. Weyland1231

  Weyland1231 Fórum-zöldfülű

  sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a többi kapu részletet honnan tudok szerezni alpha beta gamma utáni kapukhoz?
   
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  Húúú ezt a kérdést értelmezni elég ... hát őőő ... :D Ha jól értem, akkor a válasz a kérdésedre az... hogy kattints át arra a kapra amit ki akarsz rakni és ott pörgesd. Az alpha , beta, gamma az konkrét " 1 " kapunak számít, szóval ha ezekre vagy rá kattintva akkor csak ezekhez ad részt. A többi kapunál, ha ki akarod rakni, akkor fixen azt kapod amelyik kapu kivan választva ( kronos kaput leszámítva ). Remélem így érthető. :) Na ejnye, ha már ilyen "bunko" voltam akkor 1 konkrét példa... ha baloldalt rányomsz, hogy gate zeta és oda nyomod az extra energiát, akkor kapu részből csak zeta kapuhoz kaphatsz. Na így talán érthetőbb ... :)
   
  Utoljára szerkesztett: 17.2.23
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia! Ha a Kronos kapuhoz akarsz részeket, akkor meg kell nézni, hogy ha a Kronos kaput megnyitod a GG pörgetőnél (Galaxy Gate - baloldalon "Gate Kronos"), ott meglátod, hogy melyik kapuból hányat kér, hogy egy Kronosz részt kapjál!
  A többit már elmondta kicsifoxi27 játékostársunk...! Ha az Alfa, Beta, Gamma kapukon kívüli részeket akarsz kapni, akkor csak rá kell klikkelned arra a kapura, amire szükséged van és ugyan úgy rakni ki, mint a már említett első 3 kaput!
  Nem lehet érthetőbben elmagyarázni!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 18. csaba238

  csaba238 Járnitanuló


  Van egy jobb megoldás ne játsz ezzel a játékkal. Nem éri meg a tegnap előtt 5 vonatott láttam én nem értem most például kell 10 behemoth és nem tudom hogy hogy fogom meg csinálni. Esküszöm elegem van az egészből de tényleng. Mire jó úgy sem tudnak tenni semmit pl most néztem meg hogy valami program fejlesztőnek az 10 éves fia ott botot használja és szerintem mivel nem is tudnak csinálni semmit mert ebből jön a pénz hogy használod vagy nem ha nem használod igy jártál és ha használod akkor is igy jártál, de én nem fogok semmit sem használni mert nem érdekel hogy milyen vagyok ha le lőnek le leszek lőve. istenem ez egy játék nem futó verseny.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 19. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Ha nekem címezted az írásod, akkor tájékoztatlak, hogy tisztában vagyok a helyzettel!
  Egy pár napon belül 6 éve lesz, hogy itt ütöm a felesleges időmet és bár nem éri meg, unaloműzőnek megteszi!
  A B.O.T-osok tartják el ezt az egész kócerájt! Azzal, hogy nem a saját tulajdonságaikat villogtatják, hanem egy programra bízzák az elvégzendő feladataikat, ez jellemtelenné teszi őket, de nyilván, ilyenek a hétköznapokban is, nem csak itt!
  Nem tudom, hogy ki, vagy kik előtt akarnak ezzel villantani, de ha ezzel akarnak elismerést kiérdemelni, akkor rossz úton járnak mert csak szánalom fakad ki belőlem az ilyenekkel szemben!
  A Minfried Behemot-os küldetést "ab ovo" kihagyom mert 8-10 24+-os játékossal szemben (akik többnyire nem a saját térfelükön hősködnek) nincs esélye csak elit klánoknak (vagy még azoknak sem), ahol szintén sok a BOT-os!
  Tudnék "szórakozást" ajánlani azoknak az idiótáknak is a DO vezetésben, akik a BL-térképekre a másik frakcióból csak 24+ -os játékosokat engednek, akik ellen egy 17-20-as színtű játékosnak a világon semmi esélye! Nem is értem ennek a lényegét (ami azt illeti, ebben a játékban sok minden mást sem értek...)!

  Még emlékszem rá, amikor 6 évvel ezelőtt beléptem a játékba és kezdőként tanácsot kértem itt a fórumon, hogy mit és hogyan csináljak, valaki csak annyit írt rám, hogy "menekülj, míg megteheted ép ésszel"!
  Már régóta rájöttem, mire értette! Igaza volt, de nem hallgattam rá!
   
  Vadász, HU-Taurus és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 20. Weyland1231

  Weyland1231 Fórum-zöldfülű

  szia nagyon köszönöm a válaszokat a kapuval kapcsolatba nem tudtam hogy ilyen egyértelmű amúgy sejtettem hogy rá kell kattintani a kapura úgy kell nyitni de azért inkább rákérdeztem. amúgy meg ez a dolog hogy pl 3-8 3-7 esen mindig lelőnek a fullos játékosok, pedig azért én se vagyok annyira gyenge de hát eddig én nem is foglalkoztam játékosokkal egyszer volt olyan hogy csoportba voltam egy másik ellenséges megbízóval aztán úgy vadásztunk lonokat, de ez nagyon ritka. az nem normális mért itt verik a nyálukat menjenek a saját térképükre vadászni, amúgy meg ha prémiumod van akkor kb mindegy ha lelőnek de ha nincs akkor ezt nem lehet normálisan játszani mert annyira sokba kerül a javítás meg hát az embert lehozza az életről kb , meg egy másik kérdést szeretnék feltenni hogy a fegyverfejlesztések meg úgy kb minden asv nyersanyagba kerül hol tudok sokat belőle farmolni? mert a kapuba lehet szerezni az szép és jó de kb olyan sokat kérnek belőle és olyan keveset ad a kapu hogy annyira nem éri meg meg hát sokat kell érte gürizni. köszi a válaszokat !
   

Az oldal megosztása