Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Aktív író

  viszont a szezonbérlet sem elérhető szerencsére, így nem is váltható be, hiszen pont nem kellett volna hétvégére kapuzáshoz semmi booster és lőszer onnan....felesleges akkor játszani, mikor ráér az ember, ugyanis a többségnek úgyis 23/24 ben tolja a rokonság a hajóját, úgyhogy nem tudom miért is rinyálok megint feleslegesen. Persze prémit, dobozduplát simán lehet rendelni...jahh, azt már csak az önjárók rendelnek, úgyhogy eszembe sem jut. Akinek nem inge, az ne vegye magára, de akinek inge, az vegye fel!!
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törekvő

  Teljesen fölösleges. :D Konkrétan fentről telibesz.rják még van nekik belőle minimális pénz. De mint már írtam nem a botokkal kellene foglalkozni, hanem az okát megszüntetni mért használják. Nem kellene indokolatlanul brutál nagy mennyiségeket kérni mindenhez ami évekig tartó " grind fesztivált " csinál a játékból és tadááá nem is botoznak a maradék " csaló " progist mert az is van szép számmal utána már simán lehet szűrni. Lóvét nem így kell csinálni gyerekek, hogy beb.szok valamit nesze farmold 2 évig de itt a shop inkább vedd meg xD A nagy lóf... fogják megvenni megy akkor inkább keres 1 bot progit és had menjen . Ha már így van season pass is akkor normálisan elérhető dolgokkal tele lehet rakni bár már nem kell a játékot hanem helyette normalizálni a hozzá kellő mennyiségeket. Utána mellé mehet értelmes event amit tele lehet rakni esetlegesen bonusz mikrotranzakciókkal + ott a sok havi bizbasz amit lehet venni ... El nem hiszem, hogy nem lenne működőképes a dolog. Sőt talán akkor nem folyamat játékos bázis vesztés lenen hanem talán gyarapodna is. De nyilván ez se érdekel fent senkit kár leírni. :D Csak akkor nem értem minek kérnek tanácsot " tovább fejlesztéshez " ha minden van ami nem jó / felesleges ( ilyen 10 ből kb 1 értelmes dolog amit kitalálnak ) csak az nem amit írunk esetlegesen javasolunk és jó lenne ha fejlődne vagy változna . Jelenleg már jó sok éve csak a " fát vágják maguk alatt " mint szokták mondani. Azon csodálkozok, hogy még mindig sikerült talpon maradni a játéknak. Nem azt mondom, hogy instant kapjunk meg mindent, de ez se állopot így . Egy jó hasonló példának ott van a Warframe ( jó más stílusú játék... ) van minden shopban meg veheted valódi pénzért ha lusta vagy, de meg is tudod szerezni in game is több kevesebb idő befektetéssel ( nem nem 2-3 év mint itt ). Nekik mért működik ?
   
  Utoljára szerkesztett: 12.3.23
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 3. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Valószínűnek tartom, hogy elvesztette a kapcsolatot a szerelőműhely a szerverrel. Egy kis idő eltelte után helyre fog állni...
  Amennyiben most épp nem oldódna meg, akkor a holnap reggeli szerver újraindítás meg fogja oldani.
   
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Hétvége van, ilyenkor az újév óta minden "cár"! :D
  Nekem a drónformáció váltásom sem működik rendesen (azon túl, amiket felsoroltál...)!
  Szerintem, van némi köze az EU-s energiagazdálkodási "akciónak"!
  Egy szerver üzemeltető nem számít kisfogyasztónak áram terén (lévén, folyamatosan megy) és mivel a szerverek jelentős hányada az EU-ban, azon belül is a lehető legroszabb helyen, Németországban van, így kiesnek a kedvezményes energiaárak fizetése alól.
  Ha korlátozzák a szerverek és egyes játékok funkcióit, a szerver már nem fogyaszt annyi energiát!
  Bár csak ne lenne igazam, de tennék rá egy kisebb összeget, hogy igazam van...!
   
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törekvő

  Diametriont őszintén honnan a p...csából lehet szerezni normális mennyiségben? Mert a megbízás az ... hát hogy is mondjam hogy ne legyen sértő 1 kalap kaki a kredites megbízás fényévente hoz ilyen 5öt és kellene 3k+ ... na menjetek a f... nem az uris se jobb...az meg van hogy nem is hoz 1 db se vagy ha hoz is kb zéró a különbség. 3 hónap alatt 1500 at tudtam össze szedni ... az amúgy batátok között is lóf .... és jópofin kell ilyen 3000-3500 plus hajókhoz ... Nem lehetne emelni egy hangyapöpit a dropon, hogy ne 1 év legyen 1 hajó fejlesztés ?
   
  Vadász kedveli ezt.
 6. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Galaktikus átjárók is adnak 1-5% eséllyel - játékosok szerint -, valamint eventek idején is szerezhető (csatabérlet, event recept, szezonbérlet)
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törekvő

  Értem, akkor normális mennyiségben fixen kb sehonnan. Ez a mennyiség is ami van ilyen innen onnan össze szedett. Gondoltam hátha van valami ami elkerülte a figyelmem és lehet szerezni egyszerűbben is. Röviden fél év min 1 hajó fejlesztés. Pontosan ugyan olyan jó item ez is akkor mint a hasadó kristály meg még egy pár másik. Ez a van de minek kategória. :(
   
  Vadász kedveli ezt.
 8. szisz0920

  szisz0920 Utánpótlás-írogató

  Lehet csk én nem látom, de pl. a mostani eventben sem ad se a csatabérlet, sem a szerelőműhelyben nem szerelhető össze. Sőt, az előző eventben sem volt, talán egyre emlékszem kb 5 hónapja, amiben csekély mennyiségben lehetett szerelni :(.
   
  Vadász kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törekvő

  Gondolom a mostani céloknál lévő hatalmas mennyiségre gondolt... az a kemény 30 db , meg belépésiből kapsz/kaphatsz havonta 10-15 db. Ezen kívül máshol én se nagyon láttam, bár csak 3 hónapja kezdtem újra, ezért is nem nagyon vagyok tisztában az összes számomra "új" dolgokkal mit honnan lehet esetleg "fixen" szerezni. Sajnos van elég sok dolog amiről kb 0 információ van vagy lehet találni hiába keres rá az ember, vagy esetlegesen már 1000 éves van hogy már nem is létező dolgokat írnak. Én még akkor hagytam abba mikor az ageis hajót kiadták utána nem sokkal. Azóta borzasztó sokat változott a játék viszonylag jó írányba. Szerencsére a full "elit" hajó megszerzése mára már piszkosul le lett egyszerűsítve főleg, ha egy kicsit vásárolgat is az ember ügye rendes pénzért. Na, de onnantól az "új" dolgok megszerzése / haladás az kb a 0 vagy esélytelen kategória a jelenlegi beállításokkal. Ezek sem túlzottan új dolgok (1-2 leszámítva amit most raktak be ) már így a régieknek már régen megvan az újaknak meg esélye sincs össze szedni, ha csak nem "szenved" ( értsd nincs is honnan szerezni hozzá itemet ) indokolatlanul kb 1 évet vele. A jelenlegi end game most egy hatalmas nagy " grind fest " mint szokták mondani, nem is csoda hogy 10 ből 8 an egyből bothoz nyúlnak. ezért is írtam egy másik vissza jelzésnél is, hogy inkább a játékon kellene alapjaiban változtatni és nem a bot hordával küzdeni tök feleslegesen. Minden játékban ez van sajnos nincs idejük (munka, család.. stb) vagy lusták nagyon az emberek, ha meg ilyen indokolatlanul nagy " elvárásokat " tolnak az ember arcába, akkor más módszerekhez fordulnak a lustább nem épp tisztességesen játszó emberek. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára. Tessék j példa ez az item is rá kapuból kaphatsz... de jó :D Kézzel játszók amúgy heti 10-20 kaput össze szednek meg le is tolnak ... ja várj nem... örül ha 1 max 2 össze jön már ha csak azt szedi. :( Szóval én nem értem. Ha csak ilyen 5-10 db lehet össze kukázni innen onnan, akkor mi a bánatnak is kérnek ilyen 3000-3500 db / hajó fejlesztés, ami ügye 1 db van csak ... ja várj nem már van az is jó pár ( um... már 9 db talán ). De lehetne sorolni jó pár dolgot, ami hasonlóan borzasztóan van beállítva.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.3.23
  HU-Taurus kedveli ezt.
 10. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Én az XU tipusú modulokkal vagyok hadilábon! Egyszerűen nem lehet hozzá jutni,legalábbis mostanság......bezzeg amikor bejött,gondolom minden azt ontotta magából. De könyörgöm,ha valaki akkor nem játszott,most hogyan jusson hozzá....föleg a Plus hajók miatt? 18 ZPVE modult nyitottam tegnap,egy sem adott egyik Plus hajóhoz sem modult,csak az ezer éves,senki által nem használt carokhoz (nostromo,champion,stb...). KÖSZI! A diametrionhoz már hozzá sem szólok,napi kb 20 retribaromságot küldök ki,talán 2-3 hoz egy kevéskét.....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Törekvő

  Bocs, hogy dupla poszt lesz. De itt egy lista kb mik azok az itemek, amik haladáshoz / gyártáshoz kellenének, de egyáltalán nem / nehezen lehet szerezni és indokolatlanul sokat kérnek belőle. Pedig ezek javarészt nem is end game cuccokhoz kellenek, csak az a felé vezető " úthoz "

  ASV
  Indoktrin olaj ( csoportos kapuban szerezhető elvileg de a kutya se tolja így esélytelen szerezni )
  Indoktrin gyorsíró
  Diametrion
  Hasadó kristály
  Chromin ( ügye csak eventen jön )
  Atlas töredék ( kb értelmetlen az egész piszok sok kell és keveset vagyis inkább semmit nem ad a kapu )
  Astralit ( ez is kap de ez se valami híres mennyiség )
   
  Leland-Stottlemeyer és Vadász kedveli ezt.
 12. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Sziasztok!
  A naptárban láttam, hogy napi szinten van egy un. "Bónuszkód". Mi ez? Mit takar és mire vonatkozik?
  Nem emlékszem, hogy ez máskor is lett volna, vagy csak én nem figyeltem?
   
 13. Vadász

  Vadász Haladó

  Szia!

  Vadonatúj szezonbérlet bónuszkóddal. DOMOBIUS Tartalmaz: 1x N.OV.A., 3x EMP-01, 3x Engedély és 3x PrimeKupon! Márc.31-ig érvényes.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 14. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Köszi!
   
 15. Weyland1231

  Weyland1231 Utánpótlás-írogató

  sziasztok csak szerintem változott meg az npc kinézete és a lézer kinézete? vagy mindenkinek kicsit fura. mert sehol nem láttam híreket róla
   
 16. -Vipera02-

  -Vipera02- Fórum-zöldfülű

  Szia!
  Szerintem csak a lézer kinézete változott meg, április 1-jei tréfa.
   
 17. N1Thuareg

  N1Thuareg Fórum-zöldfülű

  Üdv!
  Csak nálam nincs naptár?
   
 18. Kedves
  HU-Taurus!!!

  Légyszives járj utánna ,hogy a szerelömühelyben és a föoldal eszköztára miért nincs szinkronban a meglévö modulok tekintetében.
  Meglátásom az ,hogy a föoldalon hiába látom a kliens ablakban nem is létezik. Igy ha azt felszerelem a hajóra a kliensben nincs is ott... és teszteltem valoban nem számolja a rendszer a modul dolgait (legyedn ez DMG vagy HP ,SHD....)
  DMG-VP01,DMG-SG01 stb....

  Köszönöm.
  ÜDV
  Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™
   
 19. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Járnitanuló

  Szia!
  Én úgy tudom,hogy a szerelőműhely eszköztárában (Újraalkotás),csak az instabil modulok láthatóak.Az állandó(stabil) modulok,amiket az instabilokkal eggyútt látsz a hangárban,mit keresnének ott,hiszen nem lehet velük semmit csinálni.
  Azt,hogy az adott stabil modul erősítő értékei nem mutatkoznak,azt nem tudom,még nem figyeltem meg
   
 20. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Aktív író

  Kedves Illetékes! Többször jeleztük, hogy minden egyes belépésnél újra kell kiosztani a billentyűket! Mikor oldódik meg ez a probléma?? Köszönöm!
   

Az oldal megosztása