Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Weyland1231

  Weyland1231 Utánpótlás-írogató

  mondjuk azért valahol ki kéne rakni hogy átették mert sokan csak lesnek sztem
   
  Amethyst19[AMD] és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  A forum illetékesek elmentek nyaralni. :D Elfelejtették a karbantartést is kiírni meg a patch note-ot is. De nem csak it a többi forumon is. Nézd a dolgok jó oldalát, ha legközelebb is belépési problémák lesznek legalább esélyed se lesz az uridat elpörgetni unalmadba. :D Én amúgy nem pakolnám halomra át a játékba a cuccokat így is problémás már az egész így csak egyre rosszabb lesz. Kiszedni kellene már vissza nem befelé pakolni. Bár így legalább a csalók mindent letudhatnak majd 1 helyen. o_O Ezt komolyan leírtam? :eek: :D Egy dologban bízom, hogy ez probléma mentesen fog működni nem úgy mint a kinti. Nem tudom, hogy működik e rendesen jelenleg még nem teszteltem.

  Valami infot kaphatnánk mi a fene történt? Meg mondjuk azt se ártana kiírni mi a bánat az a " Mileage market " meg coin... khm... amúgy ez volt minden vágyunk tényleg. :oops::(
   
  Utoljára szerkesztett: 19.7.23
 3. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem találtam megfelelő lehetőséget panaszkodni , ezért ide írom. A napi küldetések után járó kedvezményes uridium rendelés nem működik. A hiba bejelentés oldal 140 karakteres bejelentése egy nagy marhaság . Ha a szóközöket is számolom se 140 , se 139 re nem működik, természetesen szóköz nélkül sem.
   
  kicsifoxi27 és SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!Ki tudja mi annak a modulnak a neve amit a Goliath pluszba rakható dmg modul és 21%-os sebzést okoz!Sajna újra alkotásnál véletlenül elment!
   
 5. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!

  Neked jó, hogy minden szart a játékoldalra raknak?
  Már lassan nem marad képernyőfelület a játéknak mert nem lehet kilátni a sok szarság mögül...!
  Ha valamiért nem tudsz belépni a játékoldalra, addig a kaput sem tudod rakni!
  Még az, hogy a GG pörgetőt betették oda, az még hagyján, de a retriever megbízást mi a bánatos lófaszért rakták oda, azt nem tudom hová tenni mert a játékosok érdekeit nem szolgálja pozitív értelemben az biztos! :mad:
   
  Phoenix és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 6. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Úgy ahogy van egyre szQrabb ez a játék. nem vagy nehezen tölt be. Nem lehet nyersanyagot küldeni vagy ha mégis nem lehet vele fejleszteni. A a GG kapuk lefagynak, eltűnik a gyűjtött energia. Stb, stb. Ha jobb hangulatban leszek bővebben írok mert most nagyon felzaklatott. 2011 óta játszom de most ........
   
 7. Phoenix

  Phoenix Utánpótlás-írogató

  ... hát még a Támogatás, arra mit írnál... Gyomorfogató, amit csinálnak.
   
 8. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  A támogatásra azt írnám, hogy a csatabérlet kulcsból átváltott hajófejlesztési modulokat hónapok óta nem kaptam meg. Írtam a supportra, amiből annyi volt a témához tartozó rész, hogy "Üdvözöllek »Béla« vagyok..."
  Most nem merek venni a kulcsból semmit, mert ha most sem kapom meg, "Béla" rögtön visszaírja, hogy ezzel a témával már foglalkoztunk... persze nem csinált semmit, de foglalkozott vele.
  Na, ez a támogatás, amit én tapasztaltam!
   
  Phoenix és SPILLER2 kedveli ezt.
 9. Weyland1231

  Weyland1231 Utánpótlás-írogató

  sziasztok lenne egy olyan kérdésem mi van a 3bl térképen 5 millió enemy mindenhol nem tudsz kimenni a kapubol se mert mindenhol full piros plecsni van ez megint valami támadás, vagy bug vagy mi??
   
 10. Vércse

  Vércse Fórum-zöldfülű

  Pihennek a bot -ot használó játékosok , vagy másik térképen nyomják éppen :)
   
 11. Weyland1231

  Weyland1231 Utánpótlás-írogató

  nem úgy értem annyira sok az npc nem lehet semmitse csinálni inpulsok meg minden
   
 12. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Hurrá meg volt a frissítés! Belépés teker, teker, teker, nyugi csak fél órája!
   
 13. ΛИGLΞL

  ΛИGLΞL Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Nagyon régen játszottam amikor még full lf4 volt a menő :D

  Lehet vissza jönnék játszani, viszont kellene egy klán, akikkel lehetne játszani. Meg persze aki elmagyarázzal, hogy céltudatosan most mit kell csinálni, hogy full full legyen az ember :D
   
  Proton91 kedveli ezt.
 14. Proton91

  Proton91 Fórum-zöldfülű

  Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is régen játszottam már, magyar klánba be sem tudok lépni. Jó lenne néhány jó tanács..
   
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Srácok nem rosszból mondom, de ha a saját szervereteken nem találtok klánt, akkor azon nem sokat segít ha ide írtok. Kezdésnek nem ártana tudni melyik szerveren játszotok, mert amúgy van egy pár. Max csak tanácsot tudunk adni, ha kell. Ezzel meg az a gond nem igazán írtátok miben kellene segíteni. Ha nem okoz gondot az angol tudás, akkor tudom javasolni keressetek rá a " darkorbit guide to ufe " kifejezésre google-ben. Az első reddit post amit kiad szépen leírja, igaz kb 3 éves de azóta nem sokat változott. Bocs linkelni nem akarok mert megb....szank érte. :oops: Ha esetleg van valami kérdés vagy probléma amiben tudunk segíteni, akkor nyugodtan írjatok. Én a pve szerveren vagyok esetleg ha a ott vagytok / kezditek újra ott nyugodtan írjatok rám, ha fent vagyok tudok segíteni. Kellemes játékot ha vissza jöttök / újra kezditek. További szép napot.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.8.23
 16. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Tudjátok mi a legnagyobb probléma? Ezt a játékot nem lehet leírni hogy hogyan kell játszani. 2011-ben kezdtem, majd a kínai hatalomátvétel után mellőztem 2 -3évre. Egy éve játszom szinte minden nap , előtte csak játszogattam. Azt megállapítottam hogy a játék csak bonyolultabb lett , de a hibákat nem kezelik. Próbálom utolérni magam . A menet közben bevezetett fejlesztések, fegyverek stb. . Semmi de semmi leírás, mit hol érdemes. Napokat olvasgatom a fórumot de nehéz összeszedni a lényeget. Valamikor volt egy leírás ma csak a hajókról találok. A modulokat is csak a topikban értelmezem de fejlődni így nagyon nehéz. Naponta csak eggyel ugrom előre a dicsőség falon. /igaz ma reggelre hetet visszaestem/. Ha tud valaki leírást a mai helyzetnek megfelelően kérem írjon!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Mint írtam is feljebb egy "viszonylag" használható leírás van. Attól újabb aktuálisat átfogó leírás össze rakni elég nehézkes lenne. Nagyban függ attól, hogy hogyan szeretnél játszani. Nem mindegy, hogy effektíven szeretnél haladni kb 0 élvezettel, vagy csak játszol ahogy neked tetszik és csak haladgatsz. Gondoltam már rá én is, hogy lekellene már fordítani azt a leírást és kiegészíteni az új elemekkel, de felesleges. Kis szinten 1-17 a régi leírások is jók ( bár már azt se nagyon találni ) minimális változás lenne benne. Nagy szintre az új dolgokhoz meg mire eljutsz addigra lesz annyi tapasztalatod hogy tudd mit hogyan kellene csinálni. Akkor van gond, ha veszel kezdő hajó csomagot, a szint mellé már gyorsan megvan és fogalmad nincs / nem lesz mit kellene csinálni. Szóval ez a gond nem elég, hogy egy "átlagos" leírás kellene kicsi meg nagy szintre, kellene mellé még egy bónusz is ami a " p2w " azaz fizetős verziót is leírja. De ezek is csak max általánosságban tudnák leírni mit " kellene " hogy csinálj. De azt, hogy hogyan arra már magadtól kellene sajnos rájönni. Túl sok a játékban bent lévő régi cucc. Ezért írtam én is, hogy átkellene már szelektálniuk a dolgokat és kicsit egyszerűsíteni rajta főleg a régi cuccok között. Van épp elég baj az új felszerelések megszerzésével a régit nem kellene már ennyire bonyolítani mert semmi hasznuk kb. Bőven elég lenne kis szintre a Leonov meg mellé a kredises itemek, nagy szintre ott a goli van mellé instabil lf4, de van sima lf4 + 2 fejlesztett verzió is tök feleslegesen bonyolítva az egészet. End gamere meg ott a sok " plus " hajó rá a prometeusz lézer meg esetleg bo3 ha már végkép unatkozol. Bőven sok is lenne még ez is. Helyette van millió használhatatlan cucc ami semmire nem jó, meg kb senki nem is használja. Nem nehéz játék ez csak a sok " szemét " között elveszik a lényeg mire kellene fókuszálnod, így nem is haladsz mert tanácstalan vagy merre tovább. Álltalában ez a gond sokaknál. Na jó egye fene lefordítom meg kiegészítem ( szerintem hogy kellene ) nagy vonalakban DE CSAK IRÁNYADÓ lesz. Majd Taurusz átrakja úgy is szeretek az idegein táncolni :D
   
  Utoljára szerkesztett: 8.8.23
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Sokak kérésére tessék 1 ALAP " iránymutató " hogyan fejlődjünk nulláról fullosra.
  Először is ez nem egy köbe vésett információ mindenki úgy játszik ahogy akar. Ez egy viszonylag effektív "célirányos" leírás lesz. Kicsit hosszú lesz bocsi.

  Első cél használható " kezdő hajó ":

  1.
  Kezdésnek csináld a küldetéseket, amit ad a játék! " kezdő küldetések " sok hasznos itemet ad, és a NAPI KÜLDIK. + a bonusz dobozokat ha látod szedd fel!
  Megbízás indítása... FONTOS! mindíg mikor ráérsz R-01 kell a diametrion plusz hajóhoz kb 3 ezer db attól függ melyik plusz hajó kell ez kb FÉL ÉV! Igen jól olvastad annyi sajnos szóval fontos!
  2.
  A nyersanyagot amit adnak az NPC-k szedd fel ezt el kell adni a bázison ebből lesz " kezdő " kredited.
  3.
  Minél előbb licitről szerezz 1 Leonov hajót Ő lesz a legjobb barátod kb 17es szintig. Bónusz infó: Leonovnak van " rejtett " szorzója amit a játék nem közöl pl: 2x rakéta sebzés meg bonusz statok. Tökéletes kezdő hajónak kis map-okra ( első 4 map ) Fentebb NEM MŰKÖDIK! Csak kredites üzletben megvehető cuccok tökéletesek rá, nem kell más.
  4.
  Szükséges CPU licitről:
  - valamelyik extra hely attól függ hogy állsz kredittek vagy épp mennyi liciten
  NAGYON FONTOS CPU-k!
  - Autómata rakéta cpu
  - Rakéta turbó ( + 2x sebzés a rakátára így 4x sebzése lesz! )
  Nem árt ha van CPU-k:
  - javító robot 4-es ha lehet és van rá keret
  - Autómata javító robot CPU
  - Raktér növelés CPU
  - Hellstorm rakétavető 2 ( ide ECO rakétát kézzel kell sajnos venni nem árt ha van pár db )
  - Muníció CPU ( autómatikusan veszi az ammot nem kell szenvedni vele, hangárban be lehet állítani, hogy vegye az 1x ammot 10k ammot vesz / vásárlás )
  - Rakéta CPU ( autómatikusan vesz rakétát nem kell szenvedni vele, hangárban be lehet állítani, hogy vegye a rakétát a 2.ik rakéta még kredites az bőven jó lesz, 500-at vesz / vásárlás )
  5.
  drón formáció
  nyíl formáció ez NAGYON FONTOS! a rakéta sebzést növeli és csak kreditbe " fáj " a megvétele.
  6.
  Innentől csak a kis mapokon a küldiket kell csinálni mindent lőni ami mozog kb 17es szintig. 3-4 es map!
  7.
  drónforma csere Leonovra!
  Halszálka formáció! még több rakéta sebzés.
  8.
  Felkészülés későbbre:
  -egyéb drónformák megvétele ami később szükséges: Moly ( később kaukat ezzel tolod majd ) , Fúró ezzel "farmolsz kint a mapokon más egyéb NEM KELL!
  9.
  Licitről maradék itemek:
  Iris ha nem drága licitálj rá
  Egyéb esetben CSAK speed generátor és BO2 pajzs más nem kell
  10.
  Zeta kapu kirakása x+1-szer SEMMI MÁS KAPU NEM KELL! Kell a kulcs és a log file passive skillekhez Pilot Sheet / Képesség. + em árt ha van full HAVOC!
  11.
  Megszerzett kulcsok elnyitása ezt csak akkor nyisd el HA arany ládák vannak a játékban. Ez ad mindent ami kell. A cél a 9-10.ik drón megszerzése Apis és Zeusz. Ha a fele megvan nem szégyen uriból a maradékot legyártani. Igen drága lesz. Vagy akkor kb MIN 1500 kulcs / dron. Ez a láda ad egyébként instabil és sima LF4 laser-t, ami nem árt ha van, hogy full LF4 legyél, + ad speed generátort is.
  12.
  Pet beszerzése + itemek rá:
  Hát eljött az idő kell egy pet 50 ezer uri shopban vagy legyártod az se könnyebb te döntesz hogy szerzed meg.
  Kellenek rá " alap " berendezések:
  - legfontosabb az elején! a Kereskedelmi berendezés
  - Önmegsemmisítő berendezés ( kauban fogod valószínőleg használni ha nem sürgős nem kell megvenni )
  - Autómata gyűjtő berendezés ( ez szed mindent nyersanyagot, bonusz dobozt, event itemeket ... kb mindnet nem árt ha van )
  - nyersanyag gyüjtő berendezés ( ez később pala-záshoz kell esetleg küldizéshez ahol szedni kell valamit )
  Más egyenlőre nagyon nem majd később maxolod ha akarod!

  Kb ennyi a "kezdő" első 4 map és a 17 es szint!  Innen jön a " fekete leves " a neheze a játéknak. Fenti mapok és egy használható hajó össze hozása.

  1.
  Kell egy Goli licitről, esetleg valami dizi rá ha van rá keret bár az alap enforce tökéletes rá. Ha véletlen sikerül Venom vagy nyitsz Cyborg-ot akkor örülj meg is vagy.
  2.
  Ezt fel is kellene öltöztetni. HA nyitottál LF4-et mehet rá mind, ha nem akkor Kredites laser esetleg kredites pajzs jó lesz rá, de nem árt BO2 és licites speed generátor.
  3.
  Fenti mapokon küldizés. Elsőnek 5ös mapon mehetnek a könnyebb NPC küldik.
  4.
  6-7 es mapok kb itt fogod a fél " életed " eltölteni. Lon, Lin, boss Lin ölésével más egyenlőre nem kell.
  5.
  Ha sikerült össze szedni a " full LF4-et " és van némi segítség, akkor lehet menni 17es szinttől BL mapra a küldiket csinálni első pár ( 8 küldi talán ) küldetés prometeusz lézert ad ezeket meg kell csinálni kezdésnek! Egyedül ilyen full lf4 hajóval is nehéz lesz! TIP: kapuba vagy bázisra húzva az npc nem lő téged de te tudod lőni, lassú de menni fog egyedül is.
  6.
  Ha sikerült a küldiket BL mapon megcsinálni maradék laser LF4, akkor már viszonylag nyert ügyed van mehetsz farmolni.
  Cél:
  HA lusta vagy kalóz mapon palladiumot szedni, akkor nagyon sok uri össze szedés.
  Ez többnyire Lon és Cubi lesz simán lemegy már ilyen hajóval.
  7.
  Az uri vissza pörgetése Zeta kapuba még nincs meg a " közel " full prometeusz lazer ( 75 kulcs kell gyártáshoz / laser ezért nem árt ha hétvégén dupla napon tolod a kaput, akkor 50et ad )
  Extra info:
  Szombaton akciós a pörgetés igen kb 2000 pörgetés egy kapu ami 150 ezer uri, DE az 50 kulcs meg 100 log file ha boltban veszed 110 ezer uri íg mellé kapsz a pörgetésnél ammot ami már megéri! Ellőheted Cubira ( 4x ammot + SAB ) / kapuba a maradékot ... ahogy érzed.
  8.
  Élvezed a játékot... ez nem lóverseny játsz ahogy neked tetszik. ÉLVEZD.
  Szerintem innentől már feltalálod magad te is mi kellene még :D
  Hercuses dizi össze szedése spartan dron dizi össze szedése, pet maxolás ...


  " P2W " módszer HA veszel alap kezdő hajó csomagot:
  Nem sokban másabb CSAK némi időt spórolsz meg vele!

  1.
  Az eleje ugyan az 17 es szintig mint a " sima " fejlődés "
  2.
  Nem bohóckodsz mész egyből BL mapra haladás van a küldiket tolni kell, Instabil laser tökéletes nem kell sima "full" LF4.
  3.
  Innentől kb ugyan az mint a sima fejlődés. Prometeusz gyártáshoz szeded a kulcsot Zeta kapuból, meg farmolod hozzá a Rinusk-ot BL mapon.
  4.
  Élvezed a játékot... ez nem lóverseny játsz ahogy neked tetszik. ÉLVEZD.

  Nem mondom , hogy ez így TÖKÉLETES de én így csináltam. Napi pár óra játékkal CSALÁS NÉLKÜL ( 533 óra van az accban ) van 10 dron 14 re fejlesztve full havoc egyenlőre, 22 prometeusz 11 re fejlesztve, maradék LF4 laserek, 36 képesség pont, 19es pet nem fullosra de felvan szerelve rendesen.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.8.23
 19. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Köszönöm a leírást! De sajnos 24-s szinten vagyok. 34 hajó típusom van a dizájnjaival együtt. 8 hajómon fúl LF4-el vagyok és a Havoc dronnal. Innét hogyan tovább?
   
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Igazából ott van leírva a végén. :D De megpróbálom pontosabban leírni neked. Ezek szerint már a régi cucok maxon vannak, neked is. Így maradt a BL mapon való " szenvedés " Rinusk farm promi lézerre meg majd bo3-ra. Ha a kezdő pár küldi megvan a BL mapokon ami promi lézert ad, akkor marad a kitartó gyűjtögetés. Lézer gyártás az gyászos sajnos. Sok kulcs, kredit meg Rinusk kell hozzá. Én kulcsot Zetaból szedem ezt uriból pörgetem innen van ammo is dögivel. Kredit az x-6 os mapon boss lin, lon meg cubi. Ügye az uri is innen van kapu pörgetésre 1 óra kb 20-30 ezer uri ha nem zaklatnak a botok cubin + napi küldi is ad 7-10 ezer urit ami kb 15 perc alatt kész van + kulcsot meg extra energiát is ad bár nem sokat. Cubit sab + 4x ammo , többit 1x es ammorval meg kredites rakétával tolom. 2x - 3x ammot meg Rinusk farmolás közben BL mapon ellőheted úgy gyorsabban megy. Ez a játék unalmas része kicsit monoton de másképp nem nagyon tudsz haladni.
  Szombaton 75 uri / pörgetés átlag 2 ezer energiából +- van meg 1 kapu az 150 ezer uri " max ", ha boltban a kulcsot vennéd meg a log file az 110 ezer uri ( HA dupla napon azaz vasárnap tolod le a kaput ). Szóval így vissza pörgetve jobban jársz. 110 ezer uri így is úgy is menne a levesbe, de ha letolod kaput onnan is jön 4x ammo ami mehet cubira , kapu pörgetés meg ad más ammot + ügye kaput ha kézzel tolod kb 48 ezer uri ami vissza jön. Ami így azt jeleni kb a 110 ezer urid ment idézőjelesen "minuszba" de azt így is úgy is elköltötted volna kulcsra, csak akkor ammod nem lesz amit ellőhetsz minden másra. :rolleyes:
  Nem rosszból de 24 esen könnyebben felkellene találnod már magad. ;) De ha kell pár tipp szívesen segítek akár kinek. Nem mondom, hogy PRO vagyok meg azt se, hogy ÍGY A JÓ ahogy én csinálom. Nekem ez vált be, de ügye kinek mi. De mint írtam is csak általános iránymutatást lehet sajnos ehhez a játékhoz adni / írni. A köztes részeket sajnos mindenkinek saját magának kell "kitölteni" ... vagy némi segítség infóból vagy saját tapasztalatból. Meg ügye nem mindegy, hogy szórakozni vagy effektíven akarsz haladni. Utóbbi piszkosul unalmas hosszú távon, de előbb utóbb úgy is le kell tudni. :(
   

Az oldal megosztása