Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasz. Köszi. Igazából nem jutottam előbbre.Olvastam az oldalt leírja feladatot 17--24-ig is. De ez a Bl-es farmolás új számomra. Ma egész napomat ott töltöttem. Szedtem 1200 körül rinukszot. Elfogyott at összex x4em. Természetesen mindig van aki figyel, kilőttek vagy 10x . Elég bosszantó. Tehát marad az eddigi tötymörgés + BL. Talán majd leesik valami. Valóban nem megy ingyen, a prémiumon kívül bele kell nyúlni a zsebbe. Kösz.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Éppenséggel én viszonylag "ingyenesen" csináltam, annyi hogy vettem kezdő hammerclaw csomagot meg vagy 3-4x premiumot meg vagy 2x doboz duplázó csomagot bár én pve szeron játszom ott jobb a helyzet picivel. De igen sajnos gyászosan nehéz főleg az "elején", mondtatni az új BL map is annak számít. Pláne akkor ha még csesztetnek is értsd kilőnek a fenébe. Én ezt már rég meguntam sajnos, szerencsére nyitottak pve szervert ott el " nosztalgiázgatok " magamnak van pár magyar is. Ott legalább nem lőnek ki, HA nem arcoskodsz vagy nem csinálsz olyat amit nem " szabad " . Addig még nem kezdenek véglegesen a csalókkal valamit " régi " pvp szerver számomra felejtős, se időm se energiám idegeskedni rajta. Így legalább nyugodtan... khm ... viszonylag ... ( borzasztó sok a szerveren a bot de kb senkit nem érdekel sajnos :( ) letudom játszogatni azt a napi 1-2 órát néha kicsit többet, amit rátudok szánni. Mint írtam is 550 óra körül van játék időm , január közepén kezdtem ( ezt az accot amúgy régi motoros vagyok én is :rolleyes:). Szóval nem sokat játszom az idő nagy része ami össze jött eddig az is az értelmesebb eventek miatt van amik voltak.
   
 3. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Sajnos tapasztaljuk, hogy jelentjük a hibákat, és várjuk jelezzenek vissza, megjavították-e, a hibát elhárították e, de nem valami gyors a reakció idejük. " Béla" sajnos ezért nem tud konkrét választ adni, mert ez a jelentés után lesz csak kivizsgálva. És sajnos sokszor ez nem kevés idő.
   
  Mislix, Vércse és HU-Taurus kedveli ezt.
 4. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Köszönöm!
  A bejelentés mellé odaírhatjátok, hogy egy kicsit fircsa, hogy a szezonbérlet, amit pénzért vettél a kapu teljesítésekért ad pontot. Pörgetem a kapukat, de ACM nem jön.
  Apropó szezonbérlet pénzért.
  Ha pénzért veszek valamit, és jutalomként van megadva például IAC, akkor miért írja ki, hogy nem kapom meg, mert elértem a maximumot? Csak azért kérdem, mert ez a pénzért vásárolt szezonbérlet és a pénzért semmit nem adok cserébe.
  Ez nem csalás véletlenül?
   
 5. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Sziasztok! Mi ez a rangsorpont őrület? Elképesztő mértékben beindult a növekedés. Egyik napról a másikra. Én megértem, hogy van aki egy hét alatt annyi becspontot csinál mint én 10 év alatt, de mivel a helyezésem nem változik, mi indokolja a hihetetlen rangsorpont változást? A választ köszi!
   
  S.A.S., Páncélgránátos és Vércse kedveli ezt.
 6. N1Thuareg

  N1Thuareg Utánpótlás-írogató

  Hát én is kíváncsi leszek ...már ha lesz rá válasz
   
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Biztos visszaengedték a pörgönchadtestet!
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Megint nem igazán lehet belépni. Start megnyomása után vagy error vagy végtelen töltő képernyő. Vagy csak nálam rossz ? :(
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 9. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Én ma még nem tudtam belépni, igaz délelőtt próbáltam, meg most, de semmi. Ennek gatya.
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Most is lehetetlen játszani! Ha belép egy pillanatra a kliensbe már le is fagy.
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 11. Fekete2000

  Fekete2000 Junior szaki

  Fogadd meg a tanácsom, ne lèpj be, èn is azt teszem. :D ez már halott játék
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 12. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Gratulálok a fejlesztőknek. 2011 óta ezt a bejelentkezési problémát nem tudták megoldani. Valamikor külön szervere volt szinte minden nemzetiségnek. Majd költségek stb miatt összevonás , majd tulajdonos váltást követő ígéretek stb. Nem lehet arra alapozni hogy karbantartás vasárnap délig , hétfőn 19 óráig. Szerintem ez kb most úgy zajlik szerintem mint a nemzeti dohányboltban . /egy bemegy kettő kijön hogy legyen hely/. Tragédia. Így eventet hirdetni , akár mire is pénzt költeni . Lehet hogy mint minden példa rossz de példának el kell mondanom : ha egy akkumulátor rossz s emiatt 3x be kell tolni az autót akkor a negyediket nem éri meg!
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Ez gonosz lesz..., de megérdemlik, hogy rommá ddosolják a szervert... talán figyelni kellene a játékosok nyavajgására nem leszarni. Nem is fog változni még nem csinálnak valamit. x+1 -szer lett kérve tegyétek ki a botokat meg kezdjetek már végre valamit a játékkal mert 1000 éve elavult sz.rokkal van tele... Elkéne kezdeni és talán megszűnne a mostani gond is. :rolleyes:
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 14. S.A.S.

  S.A.S. Fórum-zöldfülű

  Igen,sajnos én is így látom,hogy a fontos problémákkal nem foglalkoznak.Ezt a szezonbérletet még csinálom ahogy időm engedi de aztán nincs játék.Belépegetek ahogy tudok de egyenlőre szüneteltetni fogom ezt a .....
   
 15. Szép napot BA Kitti !!
  Légyszives magyarázzátok el miért van és pontosan, miért blokkolják terhelik túl a DO szervereit a bot felületten
  játsztó egyének.... akik ilyen mélyen bele tudnak nyúlni az egészbe.KIK EZEK az emberek ?????
  Magyarúl mi az ami miatt igy meg tudják zsarolni, és hogyan ezt a játékot.
  Elég rég ota figyelem ezt a tevékenységet mármint a zavarást lassitást és olyan mintha háttérböl valaki tudatosan és eröszakosan terheli túl csoportban ezt az egész dolgot.
  Nem egy alkalommal arra lettem figyelmes hogy bizonyos mappokon zavartalan jól játszható a játék és ahogy jön egy csaló gammernek nevezett akárki egyből fagy akad a játék és gyakorlatilag utánna esélyem sincs mert elöbb halok meg minthogy célba venném....... ja és már ki se irja az adott szituációban a sebzés értéket csak annyi ,hogy pukk.... 800k pajzs 650k HP egy lövés.... nem értem hogyan és ki tud ekkorát löni.....
  Szeretem ezt a játékot jó dolgok vannak benne , persze nem lehet össze hasonlitani a régi Do val.....

  Miért hagyták anno magukat, illetve miért dolgoztak olyan emberek (a fejlesztö és üzemeltetö csapat) akik igy haszonszerzés
  céljábol kiadtak fontos adatokat a botfelületek kialakitására??????
  Hol van itt a rendszer ellenörzés???? Gyakorlatilag a belsö kör csinálta ezt és nem tudják már megvédeni a szervereket sem
  mert okosabbak már a botterek..... Ez igy van utánna jártam bizonyos dolgokban a fejlesztöi felületen tevékenykednek a bot használok mindenki elött... (sima userek)

  Végeredmény a rendszer halálra van itélve.
  Anno sok pénzt és energiát forgattam bele a játékba. Most azt látom érzem tapasztalom napi szinten hogy ez egy veszteség kár volt ennyire komolyan venni ezt.
  Vesztég mert hiába küldünk be videokat tényeket bizonyos játákosok még mindig itt vannak hatalmas elönnyel és ugyanugy
  játszanak a bot felület alatt mint egy vagy 5 évvel ezelött....

  Egyszerüen nem értem. Cserébe kapok 10gg extra energiát??????? Csak fogjam be????

  Fura fogy ez lett a vége......

  ÜDV SYS........
   
  S.A.S. és Vércse kedveli ezt.
 16. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Jól látod!
  A játék újításait érdekesen gyorsan adoptálja a bot 3-15 percen belül - és ezt nem én mondom szerencsére...
  A preztizshajsza játékban már egyből a címet viselő NPC-hez tud menni a csaló! Ezt pedig a kód nélkül nem lehet megcsinálni, az meg kikerült ugyebár valahogyan

  [​IMG]
   
  S.A.S. és Vércse kedveli ezt.
 17. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ennyit ért a tegnapi ban.
  Ez meg is mutatja mennyire volt minőségi munka. Ez sem magasabb színvonalú és percizebb, mint a Team többi munkája.
  A vonatbot már másnap is működik... akkor mi a fenét csináltok ott a központban? Csak nem igaza van Systemnek és nyakig benne vagytok?
   
  S.A.S. és Vércse kedveli ezt.
 18. okoska76

  okoska76 Junior szaki

  Tisztelt fejlesztők! A szerver használatatlansága miatt sajnálatos módon nem tudom meg kapni az e havi jutalmakat kihez kéne fordulni?
   
 19. M i s l i x XD
  ne tedd ....
   
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Mit ne...