Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Igazából nekem fogalma sincs. Nálam nincs gond vele simán megy a nyersi küldés. Angol forumon írták, hogy böngészőből belépve elvileg működik a dolog, de az is csak pár embernél van akinek ott is letiltja. Ebből kiindulva 1 hulladék a kliens, mert az tiltja mint írtam is feljebb a " régi " accon a nyersi küldést. Én csak tippet adtam "hátha bejön" címszóval. Angol fórumon vegyes vissza jelzéssel ugyan, de működik ez a megoldás . Ez is jobb mint a semmi. Ezért is írtam, hogy próbáld meg hát kb bármilyen böngészőből hátha működik, mert ez se fix megoldás. Sokan a firefoxot írták , hogy az megy / ment ez se tudom fixen. Mint írtam én nem tudom tesztelni sem mert nálam működik rendesen. Így gondolom / remélem érthetőbb amit írtam. akár milyen böngészőből ami van próbálj rá hátha, onnan elvileg működik tudja a fene mért. Nem vagyok én sem fejlesztő sem team tag így ami infom esetlegesen van az innen onnan van össze szedve többnyire angol forumról mert ott még van némi vissza jelzés a játékosok felé is a team tagoktól nem csak ez a " törölj mident oszt jó lesz ... " hozzá szólások. :oops: Jó akkor mér kicsit húzgálom a fejlesztők meg a tema pöpién a szőrt hátha ... 2006. december 11. a release date a játéknak .. ennyi idő akkatt nem sikerült 1 akár ingyenes progit hozzá csapni a klienshez ami nézi a háttérben futó progikat ? :rolleyes: Na ne mondjátok, hogy nem ismeritek az összes csaló progit... " kamucipőke ... " mint szokták mondani... nem is akartok TI SEMMIT TENNI ez ügyben az a nagy baj. Millió... akár ingyenes megoldás is lenne rá csak piszok lusták vagytok az a baj. 18 év ... az gombócból is sok nem, hogy idő megoldást találni a problémára.
   
  Utoljára szerkesztett: 6.5.24
  SPILLER2 és HU-Taurus kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  @HU-Taurus őőő erről valami infó esetleg? Te vagy itt a zseini én csak kötözködöm álltalában. :D " Chaos Omen Event...


  General information
  Chaos detected! Report to mission control to find out how to obtain the mysterious new resource and get additional rewards from completing objectives!
  The Chaos Omen event runs from 8th May (10:00 am LST) until 14th May (23:59 pm LST) and presents the following:
  • Chaos Omen Missions
  • Dispatch Update: Chaos Fragments are added to R01 to R06 and Gate Dispatch
  • Sun Boxes
  The Chaos Omen event is a prequel for the upcoming Protegit Pandemonium event. Therefore, the Chaos Fragments will not be removed at the start of the Protegit Pandemonium event. Instead, to ensure fairness, any existing Alien CPUs or Chaos Fragments in your inventories will be cleared before this Chaos Omen event starts.

  Sun Boxes
  The Sun Boxes are special event gift boxes that are spawning during the event on all Company Maps, Pirate Maps and Battle Maps.

  Sun Boxes contain a lot of nice rewards such as Laser Ammunition, Uridium, Credits, Extra Energy, Pet Fuel, Repair Vouchers, Jump vouchers, PLD-8 rockets, R-310 rockets, SAR-02 rocketlauncher, ECO-10 rocketlauncher, and a lot more.

  Chaos Omen Event Missions

  Daily – Minimum Level 6
  TaskReward
  Kill 25 Sibelon or 5 Boss SibelonIAC: 2x
  EXP: 200,000
  Credits: 200,000
  Uridium: 500
  Honor: 80
  Kill 10 Boss Devolarium without using rocketsIAC: 2x
  Ex: 200,000
  Credits: 200,000
  Honor: 80
  Uridium: 500
  Collect 50 Bonus BoxesIAC: 2x
  Chaos Fragments: 75
  Honor: 300
  Kill 25 Uber DevolariumIAC: 2x
  Chaos Fragments: 100
  Honor: 300

  Epic – Minimum Level 12
  TaskReward
  Finish Alpha, Beta, Gamma gatesABR: 30
  Indoctrine oil: 5
  Ex: 500,000
  Credits: 500,000
  Uridium: 10,000
  Honor: 2,000
  Craft 2 GGEUIAC: 30x
  Chaos Fragments: 225
  Ex: 500,000
  Credits: 500,000
  Uridium: 10,000
  Honor: 2,000
  Important: These rewards aren’t available for players who complete these gates via Dispatch! The Galaxy Gate Double Reward Day has no effect on the additional ABG rewards!

  Retriever Dispatch Update

  With the Chaos Omen event, Chaos Fragment will be added as a resource obtainable via resource Dispatch (R-01 to R-06) and Gate Dispatch.

  Az ide tévedőknek még nincs " hivatalos " leírás...
  Ez az event elvileg a Protegit zűrzavar " elő eseménye " lesz. Cserébe ahogy írják is minden már meglévő űrlény cpu meg töredék törölve lesz az event kezdetén az " egyenlőség " miatt . Röviden mindenki a nulláról kezdi most az eventet. Ömm... oké ... o_O Lesz 1 új "gagyi" doboz csilli villi jutalmakkal... :D Lesznek event küldik fentebb a táblázatban olvasható mik azok pontosan. R-01 től R-06 megbízás adhat töredéket pluszban a küldiken kívül. Röviden kb ennyi. Ejnye mért nem ilyen rövid minden leírás ? :D
   
  Utoljára szerkesztett: 7.5.24
 3. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Köszi, megfeledkeztem róla.

  Készítettem rá most gyorsan egy átírást.
  https://board-hu.darkorbit.com/threads/kaosz-omen-gyik.116251/#post-883379
   
 4. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  Jó ez az event, kár hogy nem lehet belépni :(
   
 5. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Jó ez a játék, csak kár, hogy nem lehetséges belépni soha, amikor kedvünk van játszani :'D
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Hát lehet picit feszegeti megint a határokat, de azért rákérdezek. :D Így kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy van e még ez a ... HA 8 órát 1 huzamban lejátszol, akkor egyre kevesebb cucc jön az npc-kből? Nekem fogalmam sincs... esélyem nincs még tesztelni se sajna nincs annyi időm manapság játékra. :( Mikor ezt az accot csináltam elején én is kicsit többet játszottam akkor volt vagy 2x hogy elő jött ez. Nem tudom azóta aktív e. Csak így érdekesség képpen próbálom ki logikázni mért jó HA valaki 0-24 tolja a botot. Vagy mégis mi a fenét tol ? :D Mert sajna elég sok van mint tudjátok ti is. Mégis mi a bánatot csinálhatnak ha tényleg egyre kevesebb a drop. :rolleyes: Esetleg, ha valaki tudja a választ bárki válaszát szívesen fogadom.

  Így jelenleg HA tényleg aktív a cucc, akkor fogalmam sincs mi a bánatot csinálhatnak pláne ennyi játék idő alatt ( khm van aki évek óta csinálja megállás nélkül ) . Mert ahhoz képest nem sokat haladnak. Elég sokat látok én is akár hányszor fel lépek, hogy 0-24 tolja ... de mégis akkor minek ? Így max arra tudnék tippelni a többiek játék élményét cseszik csak szét / vagy beépített gyári botok :oops:, mert az úgy tűnik jó meg menő... HA ... ez a logikai menet így helytálló... , akkor mégis mi a fenéért nincsennek kidobva örökre úúúúgy kb az összes csaló? o_O Még azt megérteném, hogy ötlete sincs hogy kellene játszani a játékot és nem halad semmivel kell neki a csaló progi hátha azzal megy ... de ... de ... hallloo ha nem jut vele semmire akkor mégis minek? :D Most vagy én vagyok a "buta" vagy a tükör görbe, de itt valami nagyon sántít. Már én is megmerem kockáztatni, hogy ezek " gyári " beépített botok ( na jó nem mindt mer tvan sok csaló is én is ismerek párat sajnos még személyesen is ) , hogy több legyen a " játékos " szám. Ami valljuk be nem sokat segít pláne nem így. Bár ha más nem sima szerókon pvp küldi letudásra alkalmas már ami nem ölhetetlen erről Mislix kollega sokat mesélt meg mi is tapasztaltuk páran. Szóval akkor most mégis mi van ? Mondjuk jelen állás szerint a nem csinálnak semmit a fejlesztők vs ez ... hát egyik opció se jó. De legalább akkor megtudjuk mi is mi van. Már ha elmondod ügye. :p Bocsi, hogy hosszú lett . További szép napot és jó játékot mindenkinek.
   
  Carbonite kedveli ezt.
 7. Carbonite

  Carbonite Utánpótlás-írogató

  Pfu szoval ime be kell vezesselek? jutalom csokkentes meg van persze, ha mondjuk csak dobozolsz pvpn ami meg erne de ha a bp csinal jutalom csokkentest latod 1-2 hajo van max pvp terkepen hagyva, ugyan igy npc pld kristalonnal kapsz egy ido utan jutalom csokkentest. Van eggyes terkepeken amin nincs csokkentes amin ugyan ugy megeri csinalni most is mint 1000 ora jatek megallas nelkul. pld 5-2 low. kapuk, meg persze legfokeppen palla. hisz az nagyon hasznos soha nem kapsz kevesebbet es pa. En kockazok x1 sabbal protikat meg x2 vel gyurom . egyik telyesit 19k/orat masik 16k/ orat (urit)ha egesz ures. es nem kapnak jutalom csokkentest mert nem sietek veluk. tiszta szep farm. Megis minek? hat ha ezt oszinten megvalaszolnam moderatornak nem tetszene es nehez megfogalmazni indirekten. mondjuk csak ugy hogy nem maganak akarja megtartani az akkot. esetleg lehet csak trainlock strife eventre tartjak tudod a vagonokat, de latod kit erdekel toluk? ha ok csinaljak megallas nelkul es nem dobjak ki x ert meg y ert, mondjuk csak pallazik s nem dobjak ki eves 24/7 utan akkkor te miert bamuld az uj kaput? Nem erdeklodes van, asszed el fogjak mondani? ne nevettes (hatter munkas sablon hoppa). Szep napot neked is es jo eventezest, mert nagyon megeri.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Én tényleg csak érdeklődöm. Engem teljesen hidegen hagy amit csinálnak már. Nekem már megvan ami kellett, spartan nincs még mert lusta voltam meg idő hiány miatt még tolódik kicsit. Meg egy pici fejlesztés van elmaradva a minimáis játékidőmhöz képest tényleg sehol nincs a csaló banda. Ezértis érdekelne, hogy mégis akkor mért csinálják? :D Mert haladni azt nem nagyon haladnak az tény. Ellenben csak zavarnak miden hol. Ügye sima szerón nem gond lelövöd a fenébe ( már ha lelehet ügye ... ) , de pve szerón neccesebb ha nem piros nem tudod. :D
   
  Na-na kedveli ezt.
 9. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia Taurus!

  Megcsináltam amit írtál (%appdata% --> local) és elmondhatom, hogy most már működik az "Űrlaborom".

  "Kigugliztam", hogy miként tudok az %appdata% oldalra belépni és onnét már ment minden, ahogy leírtad...., de csak másodjára! :rolleyes:

  Először ugyan is, "baszarintottam" elfogadni a cookie-kat...! :(
  Újra teljes BigPoint törlés, majd az új mappát amit nyitottam és ahová a telepítővarázsló rakta a cuccost, úgyszintén teljesen törölni kellett!
  Másodjára már figyeltem a "cookie" elfogadására és bár nem vagyok az a típus aki mindent csak úgy "elfogad" a neten, most kivételt tettem (csak a te kedvedért, de mindkettőnk örömére - remélhetőleg) és tényleg jó lett! :p

  Köszönöm!:)
  Mindazonáltal adódik a kérdés, hogy miért kell egy ilyen alapvető játékfunkciót cookie-k elfogadásához kötni...? Nem értem! o_O

  Mielőtt bárki is elkezdene itt "kivagyizni", hogy nem is olyan bonyolult az egész, annak most leírom, hogy egy mezei internetfelhasználó vagyok, angol nyelvtudás nélkül (megoldottam ezt a kérdést is), de... eléggé kreatív ha van egy kis nyugodt időm!
  Szóval...
  Most van egy kis sikerélményem...! ;)
  A kérdés az, hogy meddig marad meg ez a "nyugalmi állapot" a DO-nál és mikor jön már el az az idő, amikor egy hónap úgy telik el, hogy nincs semmiféle gond a játékkal...? :oops:
   
  HU-Taurus és Vércse kedveli ezt.
 10. Carbonite

  Carbonite Utánpótlás-írogató

  Volt banhullam ma, ki kell posztolni megint a sablont. ezek a proti eventes hajok ahogy latjatok legitek , toljatok ti is ugy. latjatok
   
  HU-Taurus és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 11. csaba238

  csaba238 Aktív író

  Ohh én sem értem mi a fészkes fenéért van ennyi gyökér, hogy úgy használják hogy abból regényt lehetne irni na és a bann hullám is egy vicc 186 ból csak 4 darabot bannoltak esküszöm már szégyen és gyalázat amit müvelnek a fejlesztők, főnökök nem lássák hogy ez már nem játék hane program.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 12. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Elégé unalmas állandóan kiírni ugyanazt a sablon szöveget. Legalább valamilyen számokkal is alátámasztanák, hogy melyik tiltásból mennyi felh. fiók kapott. :-/

  Örülök, hogy tudtam számodra segíteni, kedves Spiller! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 20.5.24
 13. dohányfüst

  dohányfüst Haladó

  tiszteletem. nekem az a problémám,hogy volt egy vga ugrade volt a gépemben nemrég amd re . most azt csinálja a játék hogy bereárja a kilienst töltés alatt . ujj renszer van fent + driverek .
   
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Van 1 jó meg 1 rossz hírem ezzel kapcsolatban. A jó, hogy van félig meddig megoldás, a rossz hogy nem a legjobb. Csak 2d kliensel tudsz játszani mert bugos sz.r az egész. Valahol írtam 1 driver verziót ami elvileg működik, de a fene tudja melyik már az. :( Az összes többin elvileg össze omlik a játék a fenébe. Esetleg nem tudom va ne oylan akinek amd kártya van és működik max az tud segíteni. De a hivatalos amit kiírtak az ez...

  Kedves Játékosok,

  Azok a játékosok, akik AMD GPU-t használnak, és jelenlegi grafikus illesztőprogramjukkal nem tudják betölteni a játék kliensét, van egy lehetséges megoldás, amit kipróbálhatnak, hogy újra tudjanak játszani.

  MEGJEGYZÉS: Ez a funkció letiltja a kliens 3D módját és 2D módban való futásra kényszeríti.

  Kattintáss jobb egérgombbal a játék parancsikonjára, majd válaszd ki az "Tulajdonságok" opciót. Keresd meg a "Cél" vagy "Célállomány" mezőt. Egy bejegyzés található benne, hasonlóan ehhez: "C:\Felhasználók\<felhasználónév>\Dark Orbit\DarkOrbit.exe".

  Add hozzá a következőt a szövegmező végéhez: "--disable-gpu". Így kell kinéznie: "C:\Felhasználók\<felhasználónév>\Dark Orbit\DarkOrbit.exe" "--disable-gpu"

  Kattints az "Alkalmaz", majd utána az "OK" gombra a mentéshez.

  Most próbáld megnyitni a játék klienst, ha a funkció helyesen lett beállítva, a kliensnek meg kell nyílnia és nem szabad összeomolnia.


  A DarkOrbit csapata


  Fene azt a jó szívem vissza kerestem neked ... :D 22.5.1 ez az 1 driver verzió ami működik 3d-ben a többi 1 kalap sz.... khm ... akarom mondani nem működik .
   
  dohányfüst, Mislix és SUNDImester kedveli ezt.
 15. dohányfüst

  dohányfüst Haladó




  köszönöm szépen a segítséget. megnézem majd remélem nem rikácsol más játék a driver miatt ami kell ennek a *** do nak
   
 16. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves Support!

  Lenne egy kérdésem.
  Le lehetne kapcsolni azokat az orosz és ukrán botokat, amelyek már több mint 450 órája mennek és lövik az NPC-ket ("zűrzavarosakat"), mivel lehet a tulajdonosait bevitték a sorozásokkor, így nem tudják leállítani őket, bennünket meg nagyon zavar, hogy távolról mindent lelőnek előttünk - majd elviszik a a díjakat, amit a DO a kioszt a kiváló munkájukért.

  Még egy kérdés:
  A szezonbérlet feladatai között van, hogy "Használj fel x lövésnyi lézerlőszert".
  A PET által lőtt lézert miért nem számolja be? A program levonja a készletből, de nem számol vele. A leírás nem közli, hogy csak a hajóból kilőtt lézerlőszer számít.

  Meg lehetne nézni, hogy mi e helyzet most ezzel?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.24
  Vércse, kicsifoxi27 és SUNDImester kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Addig azért ne állj fél lábon mer hosszú menet lesz ezt te is tudod . :D
   
 18. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  copjanak le az ukránok az oroszok... is rühes csaló állatjai egyenek sokat de ne tudják kiszarni
   
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Most kicsit " állszent " leszek ... jó naaa nekem is elgurul sokszor a gyógyszer :D de ne már ... kultúráltan küld már el melegebb éghajlatra őket légyszi. Én mondjuk teljesen átérzem a problémád hidd el én is tudnék olyat írni amit nem igazán bírna el a forum szabájzat, de ettől nem lesz jobb semmi nem változik ha itt küldjük el egymást / másokat a .... őőő ... kedves szüleik nemesebbik felébe, hogy szépen fogalmazzak :D Ez a forum amolyan IQ teszt szerű :D teszteljük mennyire vagytok kreatívak a mások jó büdi fenébe való elküldésébe x+1 verzióba. :D Ne akard, hogy szegény taurusznak felszökjön a vérnyomása mert majd duzzog itt halomra meg jön Kitti a főnök asszony és lesz picsa pacsi. :rolleyes:
   
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Egyetértek!
  Úgy kell diplomatikusan elküldeni a másikat melegebb éghajlatra, hogy alig várja, hogy indulhasson! :)
   
  HU-Taurus, Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.