Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Bocs. Akkor minden rendben megy mindenkinél. Ennek nagyon örülök! További jó játékot űrpilóták!
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Tényleg nem akartam a " lepke lelkedbe " tiporni sajnálom. :( Ezt amit írok most azt se feltétlen csak neked címzem, hanem mindenkinek aki hajlandó végig olvasni. Most függetlenül attól amit / ahogy írtál ... az ilyen kommentek sajnos tényleg semmit nem segítenek. Az ilyeneken max röhögnek egy jót az illetékesek kb ennyit értek el vele. Tényleg ha van valami probléma vagy gond a játékkal, ha normálisan érthetően leírod... hidd el segíteni fognak. De így sajnos nagyon nem. Ezt tényleg nem sértésnek szánom, de gondolj bele kicsit... HA TE lennél a játék fejlesztője vagy karbantartója és kapnál 1 ilyen üzenetet... ( pl. " sz.r a játék... " ) Te mit tudnál vele kezdeni? o_O Még HA... csúnya hangnemben is, de néha erőltessétek már meg magatokat egy konkrétabb probléma leírással, ami esetleg segít is valamit eme néha "hulladék" játékon. Mert néha az... ezt nem vitatja senki. Csak így nem javul semmit, mert sokszor 0 vagy semmire nem használható vissza jelzések vannak. :(
  Nem viccből van minden forum bejegyzés elején leírva érthetően ... javaslom olvassátok el...

  "
  Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.... "
   
  Utoljára szerkesztett: 6.6.24
 3. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Nem tiportál a "lepke lelkembe". Nem is akarok én itt nagy jelentéseket, meg változtatásokat eszközölni. Viszont a szabad véleményhez jogom van. Amin szeretnénk változtatást, abban úgysem lesz. Elég az, ha tudják, recseg-ropog a rendszer, nem akarok én itt a Megváltó szerepében tetszelegni. Annyira ez a történet nem izgat, mivel már egy fillért sem szánok erre a játékra.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  ismét nem tudok belépni :( nagyjából félórája, kicsit bosszantó
   
 5. Carbonite

  Carbonite Utánpótlás-írogató

  2x probaltam belepni nagy accontomra nem sikerul mert failed front page valami a kezdo oldallal gond van. masik akk ugyan az a sv siman betolt. ez egy regi baj, szokjatok meg , jatek resze. a jatek megy siman, hajok futnak, nincs semmi gond.
  4 proba kellet belepjek arra is mekkora fo... marmint... ertitek
   
  Utoljára szerkesztett: 8.6.24
 6. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  a resi kicsit késik 11:13 van :(
  és az event szintén, bár lassan megszokott :)
   
 7. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Most meg nem lehet belépni?
   
 8. csaba238

  csaba238 Aktív író


  Bocsi hogy meg kérdem de te is dolgozol ugye?? napi 40 orát egy héten na most ha azt számoljuk ki hogy abból 5 óra kávé szünet mert ők meg tehetik jó marad 35 óra abból tegyük fel 10 ora ebéd + mit tudom én mi a csodát tudnak csinálni még marad 25 óra abból 10 orát el kéreznek mert megy a hasa az aszonynak vagy a gyereknek 15 óra marad abból lopják a napot 10 órán keresztül marad 5 óra és azt is csak nézik hogy el telt. Mit is irtam szerintem ez a valóság, de nem tudom mert nem vagyok senki. És arról nem beszélve hogy meg kapják ezért a 5000 eurót mert ők kik. Rég óta kellene valamit csinálni a játékkal szeritnem. Semmi ujjitás nincs szerintem.
   
  ..HUN1966HUN.. és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Köszönöm kérdésed, igen fő állasban ( 8 óra ) + másod állásban saját családi vállalkozás ( könyvelés ) tevékenykedem. Nem unatkozom maradjunk annyiban. Nincs is sok időm játszani ezt a játék idő is mutatja amit eddig letoltam, pedig szívesen repkednék akár céltalanul is. :D Nem attól sajnálom a dolgokat, akik tényleg megküzdenek érte ezt 1 szóval nem mondtam soha. Szerencsére nekem van miből és megvettem ami kellett így nem kellett undorító csalóként játszanom eme játékot mint itt nagyon sokan teszik. Ez különböztet minket meg "rendes" játékosokat a csalóktól, hogy bármennyire is 1 kalap sza.... az egész mi fizetünk / fizettünk is érte. Én sem vagyok már mai gyerek ez tény, de a gyerek korom egyik legjobb játéka volt anno ez a game bármennyire is hihetetlen. Így most, hogy volt rá lehetőségem támogattam Őket, ha nem is sokkal... mert anno nem volt rá lehetőségem, de legalább 1 jót nosztalgiázok. Sajnos ezt teszik tönkre a kedves "sumákolók" , és szerintem jogosan háborodik itt fel mindenki, aki tényleg nem csal meg pláne ha még fizetett is a játékért.
   
  .SpaceRangers. kedveli ezt.
 10. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  valami gond van a szerverrel, folyamatosan ledobál 15-20 másodpercen ként :(
   
 11. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  A jatek sajnos mivel sok event es minden van beteve vasarnap mikor mindenki kapuzna meghalt es ez mar nem az elso alkalom dehat iyen ez a jatek ezert nem erdemes venni 50 tp es becset sot semmit ehez a jatekhoz szep vasarnapot.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 12. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Hello mindenki. Miért nem tudok vastag lila szinnel lőni? Megvan a fejvadász 2. megvan a lézerszóró 3 , és a prométeus lézerből is van a hajóba . mi kell még hozzá? vékonyan lilán lő, mintha nem lenne fejvadász kimaxolva. valaki tudja esetleg mi lehet a gond?
   
 13. csaba238

  csaba238 Aktív író

  az szerintem hogy nincs fullos prometeusz lézer a hajóba. És tényleng ki van maxolva a fejvadász 1,2 ő??
   
 14. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Tehát 20as szintű prométeus és lézerszóró kell?
   
 15. csaba238

  csaba238 Aktív író

  Nem kell elég ha meg van . :)
   
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Teljesen mind1 milyen lézer van felrakva ( csak " színben " tér el na meg sebzésben de ez lényegtelen most ) , de amúgy a fejvadász 1 meg fejvadász 2 kell MAXRA és vastagon lősz aminek amúgy semmi értelme, ha csak nem akarsz pvp-zni . Ráviszed az egeret a képesség pontra és írja amúgy mi kell hozzá ha nincs meg fullon. Ha ezek a feltételek adottak, akkor a hiba az Ön készülékében van. Gyorsindító tár törlése, kliens újra telepítése ... bla bla bla ... szokásos és talán helyre jön. De hidd el nincs arra szükséged max end game-ben mikor már semmit nem tudsz csinálni. :D De amúgy most tényleg nem rosszból, ha fogalmad nincs mért nem megy hidd el nem akarsz pvp-zni még . :oops: A jelenlegi fejlesztéseket kicsit túltolták ne meg bazi sok a csaló ... a pvp-nek kb semmi értelme, de ha úgy érzed 200-500k sebzést kibírsz mondjuk 10 másodpercnél tovább akkor hajrá lőj vastagon. :D
   
  Utoljára szerkesztett: 6.7.24
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem lehet a különböző kapukon belül a PET-et kikapcsolni, ha nincs rá szükségem?
  Tekintettel arra, hogy két szerveren is jelen vagyok és mindkét szerveren jelentkezik ez a probléma (legalábbis számomra), nem lehet szerverhibára hivatkozni!
   
 18. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  10 éve vastagon lövök :). Csak a lila lézert nem tudtam hogyan kell vastagra tenni. A hajómba csak 1 prométeus, és 1 lézerszóró 3 van. Nem tudtam hogy full prométeus kell hozzá. A fejlesztéseket inkább hagyjuk....egy vicc az egész. Napi 50 órát kéne játszani hogy egyátalán összeszedjen az ember valamit. Régen 1 , 8 iriszes goli ami sebzett 100k-t rendesen menő volt , sőt azt mondták igy csaló ugy csaló. rendes klánharcok voltak , most meg nem látok mást csak pörögnek a botok . Akkoriban volt rendes szűrés , sok ismerös repült vagy a drónjaik pukkantak aztán hetekig nem voltak nagy legények megint. :) Most már embert se találni hogy az ember összehozzon 1 klánt. Simán csak élvezem az űrhajós gamét , de a pvp, meg az eventek nem izgatnak. néha kirakok pár kaput aztán elvagyok. De ez már rég nem az a game ami volt.
   
  SPILLER2 és flirt64 kedveli ezt.
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  őőő wow ... és akkor a 10 évből 9,5 nagyizással telt el, hogy ezt nem tudtad ? :oops: Okosan mit írtok mert magatokat buktatjátok le. :D
   
 20. Shyvon

  Shyvon Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  Doboz nerfelésnél kivették a zöld kulcsot vagy én vagyok ilyen szerencsés hogy nem találok azóta ?