Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [winnetou]

[winnetou] Utánpótlás-írogató

jo napot csak egy olyan kerdesem lenne hogy mit szamit pushingnak mert egy jatekos ram van szalva es lelott jo parszor koszonom elore is a segitseget szep napot

21enforcer kedveli ezt.
  2. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Szia!
    Én úgy tapasztaltam, hogy relatív dolog. Anno pont ezen az eventen lőttem le egy harci térképen lévő bothajót vagy 6-10-szer (már nem tudom pontosan). Pár nap múlva kaptam 2 hetet...

Utoljára szerkesztett: 18.9.24
  3. MeF_ioza

MeF_ioza Utánpótlás-írogató

koszi szepen remeltem majd latja egy admin es ir ra egy valaszt de koszi a segitseget

4. 21enforcer

21enforcer Utánpótlás-írogató

van mit varnotok akkor. szoval a pushing ahogy mondta mislix relativ. o lehat 10 alat mar a masik reportolta, es repultek mindkette. en pusholtam egy kiscsillagost bannoltak 2 hetre 35 oles utan.ismerek akit nem bannoltak 130 oles utan se. A felsoktol fugg milyen kedvukbe van de ha kis ido alatt pukkantal sokszor az lehet push . vigyazz mert akkor repulsz te is nem csak o

5. babzsák1

babzsák1 Fórum-zöldfülű

sziasztok, csak nekem nem tölt be a játék?

SPILLER2 kedveli ezt.
  6. Sulaco1968

Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

Szia!Nálam is rossz!

7. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Nekem sem!

8. babzsák1

babzsák1 Fórum-zöldfülű

nehogy az ember tudjon játszani egy órát

Utoljára szerkesztett: 19.9.24
  9. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Most is volt 20:30-kor egy leállás, épp beugrottam a harci térképre. Kb 10-15 perc után visszaengedett.
    És most jött az érdekesség:
    Az event rangsorra ránéztem mieött ugrottam, és aki most az első 15 perccel ezelőtt a 6. volt.
    Persze ami érdekes, hogy normál spearhead-del van, és az összes játékidő 555 óra.

Név: XX72XX
    SzerverGlobális Európa 5
    Vállalat: VRU
    Rang: Alap hadnagy [​IMG]
    Szint: 20
    Reg: 2022-10-18
    Órák: 555

Szerintetek is az a helyzet, ahogy én gondolom!
    (A 3. Citadel-PLUS-szal "dolgozik" együtt - avagy mire jó a vonatbot.)

1 XX72XX 2024-09-19 20:30:22 1625
    2 »Odessa-UA«[Đ-T] 2024-09-18 12:44:44 1613
    3 Citadel-PLUS 2024-09-19 20:30:22 1596
    4 FastAndFurious[Đ-T] 2024-09-18 13:21:15 1431
    5 -»TFSI[Đ-Ͳ]«- 2024-09-18 19:48:02 1400
    6 Jewish 2024-09-19 09:57:54 1295
    7 «ЌIПĢᵀᴹㅤ#ЯΞKT 2024-09-15 21:09:35 1270
    8 Nescafe[GR] 2024-09-17 18:52:49 1251

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
  10. VRobi3

VRobi3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérnék. Pár napja sikerült megszereznem a Solaris hajót. Átkonfiztam, működött rendesen, ma viszont a lövések csak akadozva látszanak. Korábban más hajóval is előfordult a bejelentkezés után az első mapon, viszont egy ugrás után elmúlt a probléma, míg itt nem. Más Solarissal játszó játékosnál is láttam ugyanezt a hibát.
    Lenne egy másik kérdésem is. Van Lézerszóró 3 és Prometheus is a hajóban, a Fejvadász 1,2 is kimaxolva, mégis csak 2 csíkban lő és nem 3-ban. Ezek miért lehetnek, min tudok változtatni?​

21enforcer kedveli ezt.
  11. 21enforcer

Szia. Udv neked is. nos a solaris meg az orkusz az aegis meg tudom is mi mas vizualisan maskepp latszik ahogy losz veluk mint a tobbi hajokkal. Nem csinalhatsz semmit se ellene. lezerszamba ugyan annyit losz. nem tudom ha ugyanolyan gyorsan mint mas golival pld de ez vizualis kulombseg amit latsz a solarisodnal

Utoljára szerkesztett: 24.9.24
  12. VRobi3

VRobi3 Fórum-zöldfülű

Világos, viszont azért fura, mert az első nap még ugyanúgy lőtt, mint mondjuk a Solace vagy a Diminsher , míg másnap amit Te is írtál. Ez van sajnos, csak vizuálisan elvesz a játékból.
    Köszönöm szépen a választ!

13. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Kedves Központi Játékért Felelős Mufti!

Köszönjük a délelőtti szerver újraindítást, aminek köszönhetően szinte egy órán keresztül lehetett is játszani.
    Bizonyára valamelyik bot kiütötte a szemed, mert annyi van belőle megint, hogy biztos az miatt nem veszed észre ott a központban, hogy 10-30 másodperces laggok vannak EU4-en.
    Biztos nem azért, mert a GR klán szinte minden tagja a BL térképen botozik. Vagy önállóan Ivoke-okat, vagy vonatban lövik a Behemótot.
    Persze ez mellett vagy 20 bot fut hétfő óta non-stop üzemmódban, ezért csak arra tudok gondolni, hogy valamelyik oly közel ment hozzád, hogy kiütötte a szemed, ezért nem látod, hogy nem lehet játszani és emiatt előrehaladni sem.
    Semmit nem lehet gyűjteni mert 5-800k lövéssel minden bónuszdobozt elvisznek... köszönhetően neked/nektek.
    Ha akarod küldök videót, hogy milyen az élet a BL térképen 20-30 bot mellett.

U.i.: Ezek mellett ugye milyen nevetséges, mikor ezt íratod minden látszat tiltásról szóló levélre.

"Kérünk mindenkit, hogy vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!"

Komolyan izgulok, hogy egyszer olyanokat is tilts már ki, akik vagy 5 éve folyamatosan botoznak.
    Itt egy mai kép (2024.10.10), hogy meg is tudd nézni, hogyan tudnak ezek már több mint 72 órája folyamatosan itt lenni.

Utoljára szerkesztett: 10.10.24
    Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
  14. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Kedves Mislix! Ugyanez a helyzet GE 3 szerveren is! Ahogy én érzékelem, a DO csapata azon az állásponton van, hogy nem kötelező ez a játék...Mindenki azt csinál, amit akar! Addig is veszik a prémit, meg a duplázót. Tehát a money ugyanúgy bejön, mint ha egy-két hasonszőrű emberke, mint Te meg én rinyálunk itt napestig...Ez már nem fog megváltozni. Ha mégis, akkor az eddig bottal felhúzott hajók kerülnek az új felületre is, ahol szinte behozhatatlan előnnyel tovább robognak majd.

15. Vadász1969

Vadász1969 Fórum-zöldfülű

Szia! Nekem is ez abajom! Egyik pillanatról a másikra nem tudok au ürlaborból nyersanyagot küldeni! Pontosan hogy kell eztjavítani?

16. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Szia!

Csináld azt amit írok!

1; Windows billentyű és R billentyű egyszeri lenyomására felugrik egy kereső ablak (Futtatás).
    2; Oda másold be ezt: %LocalAppData%
    3; A felugró mappák közül keresd meg a Bigpoint GmbH mappát.
    4; Jobb klikk, aztán törlés az egész mappára (ne legyél közben a DO-ra bejelentkezve, ha lehet)!
    5; Töltsd le újra a DO-t (Bigpoint) és amikor feltelepítetted akkor lépj be!
    6; Ez nagyon fontos, hogy amikor főoldalra belépésnél ÉS (!!!) a játékoldalra történő belépésnél felugrik a Cokkie-k (sütik) elfogadásárára felszólító oldal, MINDIG FOGADJ EL MINDENT!

Sajnos, csak így fog működni az "Űrlabor"!
    Arra ügyelj, hogy a jövőben, időszakonként újra kéri a Cokkie-k elfogadását a DO, akkor is el kell fogadnod mindent! Ha kihagyod az elfogadást, megszívtad, mert kezdheted az egészet előlről (már amit ide leírtam neked)!

Azt nem értem én sem, hogy miért van kapcsolat a "sütik elfogadása" és az "Űrlabor" között és az milyen jelleggel bír, de ez az egyetlen módja annak, hogy tudj nyersanyagot küldeni a hajódba!
    Nekem is HU-Turus magyarázta el régebben és ez azóta működik!
    Ennek már van vagy 6-8 hónapja, de úgy látom, hogy ezt a hibát azóta sem sikerült orvosolni a "szakértő gárdának"!:rolleyes:

17. 21enforcer

En nem fogok rakenyszerulni fogadjam el mindig ezt azt a f"ssagot mert nem kepesek egy rendes klienst alapitani. tiszta szegyen az az oldal mennyi hiba van benne. mast is lehet hasznalni, nekem elegem van ebbol a vesztessegbol

18. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Megértem a felháborodásod, sokszor vagyok én is így, de sajnos, ha ezt nem léped meg (nekem ez a süti elfogadási szarság ca. 2-3 havonta jön fel és amikor elfogadom, akkor újabb 2-3 hónapra nyugtom van)!
    Legszívesebben én sem fogadnám el (előtte nem is fogadtam el soha és nem csak a DO-n...), de ha sepromot akarok a hajóba küldeni, akkor "le kell nyelni a békát"!
    Nem mondom, hogy mit csinálnék azzal, aki ezt így csinálta meg mert végleg kitiltanának, de ezt a képzelőerődre bízom!

Igazad van abban is, hogy nehéz elhinni, hogy ez a "hiba" nem kijavítható egy programozónak 30 perc alatt!
    Van egy olyan gyanúm, hogy ez direkt van így beépítve a játékba, mert a süti elfogadással sok más dologhoz is hozzáférnek, amit te nem biztos, hogy akarsz!
    Nagyjából 1-1,5 éve van csak ez a probléma, előtte nem volt ez!

21enforcer kedveli ezt.
  19. 21enforcer

Persze jogos. meg van oldva itt veglegesen nincs kliens nincs baj :D

20. Vadász1969

Vadász1969 Fórum-zöldfülű

Szóval!
    Nekm a vírusírtóm egyik modulja (web safe) okozta a gondot! uninstall meg a keírtak. Aztán a chromot is ujra telepítettem! Szóval a vírusírtók is okozhatják a bajságot!