Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vini8592

vini8592 Fórum-zöldfülű

Újra jó a játék!

2. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

A régi szerver beindult, erre az új nem működik!:) Ügyes húzás, mondhatom!:)

klarcsi25 kedveli ezt.
  3. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Kedves Játékosok,

A bejelentkezési problémák miatt úgy döntöttek, hogy november 5-ig meghosszabbítják az eventet, emellett kaptunk egy kompenzációs kódot is.
    Kód: LOADINGDO
    Tartalma:
    • 2 hét prémium
    • 2 hét kedvezmény
    • 10 óra HON-B01
    • 10 óra EP-B01
    • 20 000x UCB-100
    • 50x extra energia
    A DarkOrbit Magyar csapata

Szerintem ez édes kevés annak aki 50% tp/becs dobozdula stb. bostert vett pénzért mert szeretett volna kicsit haladni amíg volt/van ez a kapu, esetleg hétvégén szeretett volna kapuzni. Az én szememben ez sima rablás ami az ÁSZF-ben ugyan nincs benne, viszont a magyar törvényekben a vevő megkárosítása néven megtalálják a ferdeszeműek is. Nos mi erre a válasz?

klarcsi25 kedveli ezt.
  4. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Micsoda event jön gyerekek! Amig nem tölt be a játék, faraghatunk töklámpást! Mind a tíz ujjamról lerágtam a körmöt, hogy jót fogok-e faragni. Haláli!:)

5. dontevenatme8

dontevenatme8 Fórum-zöldfülű

Űdv! Unity szerveren nyomja valaki? Ha volnánk többen mehetne a küldi jelenleg rangom dandár 20prometheus stb

6. csaba238

csaba238 Aktív író

Van bonuszkód 2 hét prémium és 2 hét kedvezmény. De lehet hogy jobb ha ki irom mert amire ki irják addig le jár.
    A kód: LOADINGDO

7. 21enforcer

21enforcer Utánpótlás-írogató

volt bannhullam a tegnap (csak szoltam) (johet egy sablon is ) nyomhatjatok a gamet nyugodtan tovabb

8. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Ma újra játszhatatlan a GE3 szerver, nem baj, lesz időnk tököt faragni 80 ezer uriért!:)

9. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ilyen jól működik az EU4 szerver.
    Ez egy autoclick-es és mindent is használó csaló, aki két éve került képbe. Azóta semmi tiltás.

Hogy méritek ezt a szűrőt, hogy EU4-ről szinte senki nincs tiltva, és ezek a progisoknál nincs lagg. Nekem meg 30-61 mp-re fagy ki a gépem.

Kipróbáltam beléptem odamentem mellé Berserker,-rel bekapcsoltam mindent rálőttem egyet majd EMP és vissza a bázisra. Egy perc múlva azt látom, hogy pukkantam...

TISZTELT SUPPORT! HOGYAN?
    Látom az őrjöngés és a bosszú is megvolt és sehogy nem védte a hajót a bosszú egy másodpercig sem.

Az utolsó háromnál egy másik társsal együtt lőttük és láss csodát 1.2 milla életerő + ugyanennyi pajzs, és mit látok, lövi a másik hajót, és is lövöm és a csoport ablakban az látszik, hogy ketten együtt sebzünk 25 ezret (

AZONNALI KIVIZSGÁLÁST KÉREM ENNEK A HAJÓNAK!

02.11.2024 - 17:23 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:22 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:22 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:21 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:21 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:20 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:20 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:19 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:19 Kaptál 220 becsületpontot.
    02.11.2024 - 17:19 Kaptál 27500 tapasztalatpontot.
    02.11.2024 - 17:14 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:13 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:13 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:13 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:12 A hajódat megjavítottad a csillagkapunál.
    02.11.2024 - 17:11 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
    02.11.2024 - 17:03 Űrhajó megjavítva.
    02.11.2024 - 17:03 -Gudvin- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.

21enforcer kedveli ezt.
  10. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

A játék ugyanolyan pocsék!
    Hogy gondolják ott a nagy okosok, hogy ezzel a kompenzációval jó lesz a játék!
    Elég lett volna, ha megcsinálják a játékot, hogy működjön.
    A két hét prémiummal úgy sem tudunk mit kezdeni egy fostalicska játékban!
    (Jelenleg egy perces laggok is vannak, de minimum 20 mp.)

21enforcer kedveli ezt.
  11. 21enforcer

nevetseges dolgot kersz toluk :)) mar bocs. de ha supporthoz szolsz mert nem oda irod es kuldod nekik ezt az uzenetet? itt a falakkal beszelsz kb (szepen kifejezzem) . Evel semmit ne fogsz elerni. Nezem meg a logot is kiraktad lehetne jelenteni mindkettotoket pushingert ha hosszabb a tortenet s repul a 2 hajo 1 labosba progi vagy anelkul. ht tps://prnt.sc/6ZQ25LRVP1dj itt egy kep kiket bannoltak a tobbiek mind futhatnak szabadon barmilyen tevekenyseggel meg progival tovabb, nem szamit. add fel. azonnali vizsgalatot kersz, (szembe nevetnek kinek gondolod magad) es dobnanak ott isegy sablon valaszt es nem lesz semmi

12. 21enforcer

raktam 2 hajot abgzzen 3 hetig megallas nelkul ha mar igy alakult.mennek eleg siman

Mislix és xxxxzzzz81 kedveli ezt.
  13. Kopi97

Kopi97 Utánpótlás-írogató

Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valamit kezdeni azokkal a játékosokkal akik 0-24-be az Invoke-t lövik vagy esetleg a Mindfire Behemoth vonatba vannak több napja? Gyakorlatilag egyik npc-hez sem lehet oda férni csak hétvégén amikor mindenki kapuzik és ez elég nevetséges, hogy több küldetés is van rájuk de nem lehet teljesíteni az ilyenek miatt.

Utoljára szerkesztett: 6.11.24, 08:25
    21enforcer kedveli ezt.
  14. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ezekkel nem csinálnak semmit, mert úgy tűnik összefonódás van közöttük! Látos, annyi van már belőlük, hogy egymástól sem férnek. A kiszűrésük pofon egyszerű lenne, de ez nem érdeke azoknak, akik nem szeretik a tisztességes egyenlő küzdelmű játékot. Helyette kapsz eventeket, ahol adnak semmit nem adó designokat jó sok pénzért.

Utoljára szerkesztett: 6.11.24, 10:50
  15. Kopi97

Kopi97 Utánpótlás-írogató

Igazából nem is kellene szűrni a dolgokat csak egy adminnak oda menni a BL térképekre és megnézni, hogy például a Behemoth-nál a Low a Q meg a PBA klán vonatozik egyik térképről a másikra 2 napja.

16. csaba238

csaba238 Aktív író

Gondolhatod, hogy nem lesz semmi igazság addig amig a progisok tejelnek a fejlesztőknek és ha netán te is be szálnál akkor le vadásznak és annyira le amortizálnak hogy a vécére is toló kocsival kell menj szerintem itt ha nem fizetsz akkor nem mész semmire, de a semmi milyen jó??
    Én is már nem tudok el képzelni olyan napot ahol ne darkorbitoznák, megszálotja lettem napi küldik eventes küldik már ha van és egy két ellen ha le lőnek istenem váljon egészszégére.

17. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Valami nagyon jól sikerülhetett a mai karbantartásnál, mert a lagg ugyanúgy megvan és a lelőtt bothajó úgy átmegy a BL-térképen a falon, hogy csak lestem - persze én fennakadtam.

Abba meg már bele sem merek menni, hogy a mostani event alatt be nem váltott luminiumot becsületpontra váltják.Nyomjad a botot ezerrel, gyűjtsd össze 100 tonna luminiumot és utána még becsületpontokat is kapsz.

Ez ám a hivatalos csalótámogatás a javából!

Utoljára szerkesztett: 6.11.24, 13:55
    SPILLER2 kedveli ezt.
  18. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Az még hagyján, de a GE 1-es szerverre ismét nem lehet belépni! Egy hetet kibírt a DO hiba nélkül, de letelt az egy hét...! :rolleyes:

19. 21enforcer

okos irja az event leirasba is hogy max 10 ezret valtanak becsulette ne felj nem lesz becsbug ebbol.

20. 21enforcer

Kezdeni persze lehet. hozzal egy akkot amivel ellovod a bizonyos szemelyt vagy 50x es utannna jelented de mind2 kari repul pushbann miatt. 3x megcsinalod ezt es repul az akk.Sok sikert. A Bigpoint csapatatol semmit ne varj el

SPILLER2 kedveli ezt.