Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Haladó

Ilyet én is láttam. Simán legális már itt a programok használata. Van néhány látszat intézkedés, megy a vakítás, de mindenki tudja, hogy ez a játék erről szól. Legyél csaló, alázd meg azokat, akik tisztességesek próbálnak lenni. Mélyen lenézem ezeket a játékosokat, de ezzel semmivel nem vagyok beljebb. Elérte a DO, hogy sokan ne költsünk erre a tisztességtelen játékra. De gondolom, csak van még bevétel, ha továbbra is elérhető a felület.

2. 21enforcer

21enforcer Utánpótlás-írogató

nyugi ha kek az nem azt jelenti hogy barat. lehet bekopot az ellenennek addig o wart kuldott neked. relog utan pirosan latod te is a klanjat. szimpla helyben ellenseg lett o is. Megbizo egyenlo nulla, becsvesztesen kivul. barat a barat es a klanod

3. csaba238

csaba238 Aktív író

Igen nekem is volt ilyen hogy még kék vot és 5 másadperc múlva már piros szerintem volt valaki aki fönők a klánba és más leptopról vagy számitogépről ki küldte és neki jó mert le lőtt. Egyszerü mint az ágyba csinnálás. :D
    És a nagy sebzésről annyit hogy én a mi nap kaptam 536,000 sebzést, de én csak 100.000, 200.000 K kat sebeztem szerintem van valami a pilot sheetbe, de még nem volt időm meg nézni tüzetesebben.

Sulaco1968 kedveli ezt.