Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Vércse

Vércse Utánpótlás-írogató

A Magyar szervert hová dugták ?

2. csaba238

csaba238 Haladó

Európa kelet 8 ott lesz :D

3. Vércse

Igen , most már ismét megvan :) De 10 óra után nagyon el volt rejtve ! Az Európa kelet szerveren csak a Török meg az Oroszok közül lehetett választani !

4. ArtuR2D2

ArtuR2D2 Utánpótlás-írogató

Nekem sajnos eltűnt a nagy hajóm! Ezt írja folyamatosan EU4 helyett!
    Reggel még dobozoltam egy kicsit majd két óra múlva kuka...

A(z) test6.darkorbit.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
    HTTP ERROR 500

5. Vadász1969

Vadász1969 Fórum-zöldfülű

Nekem is eltünt mindenem! nEM IS TUDOM MELYIL SZERVEREN JÁTSZOTTAM ! éN HAGYOM A F.BA EZT A JÁTÉKOT!

21enforcer kedveli ezt.
  6. 21enforcer

21enforcer Utánpótlás-írogató

global europa 5 on voltal

7. Vércse

Ha a Vadász 7.1 névvel vagy a játékban , akkor az EU2 szerveren vagy !

8. Vadász1969

Vadász1969 Fórum-zöldfülű

Vadász1969 néven vagyok! De már nem érdekel! Most öszegyűjtöm mit költöttem a játékra ! Visszakérem ! meg a játélidőmet ami több mint 1000 öra beszorzom a munkabéremmel! Ausztriai órabér! És megy egy ügyvédi felszólítás! Ha ma nemrakják rendbe ! Ez van!

21enforcer kedveli ezt.
  9. ..HUN1966HUN..

..HUN1966HUN.. Utánpótlás-írogató

eu 4 is van egy vadasz

10. ..HUN1966HUN..

már több napja nem láttam

11. ..HUN1966HUN..

12. ..HUN1966HUN..

JÁTÉKOS STATISZTIKÁI
    PILÓTARANGJA:Őrmester
    RANGLISTAHELY:2.497
    JÁTÉKOS SZINTJE:20
    MEGBÍZÓ:VRU
    REGISZTRÁLT:09-01-2019
    JÁTÉKIDŐ:961 óra
    KITÜNTETÉSSZINT:96
    FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT:

13. ..HUN1966HUN..

EGÉSZ EUROPA 4 -EN VAGY VADÁSZ 1969

Vércse kedveli ezt.
  14. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Kedves Játékosok,

Már muszáj vagyok hozzászólni, mert egyszerűen felháborítónak tartok néhány játékost, tisztelet a kivételnek.
    Itt is és discordon is kerestek többen, mert 'eltűnt' a hajójuk. A pontos probléma, amiről már szintén volt szólva korábban a RU1-RU5 szerverek unityra való átrakása.

Ezért volt, hogy több szerver eltűnt ( vagyis csak nem jelent meg), illetve több hajó is. A játékosok hajói valami 'csoda' folytán átkerültek egy random szerverre és hiába vették észre, hogy 1-es szintű hajójuk van, manuálisan nem tudtak visszamenni az eredeti, aktív szerverre.

Ezért is kell, kellett a support segítsége. Minden egyes esetre vonatkozik, hogy az adatokat meg kell adni. Többször kértem, hogy az eltűnéses ügy esetében írjátok meg a pontos szervert, mivel az admin panelben, csak kódokat látunk és van vagy 30-40 szerver.. keresgetni meg nem épp a legjobb, amikor van bent 100 levél, meg egyéb dolga is lenne az embernek.

A legtöbb esetben (akik írtak) sikerült a hajót előkeríteni és átrakni az aktív szerverre... Azonban vannak olyan játékosok, akik a support lejáratásával és fenyegetőzéssel vannak elfoglalva. Ami csak azért probléma, mert utána tőlünk várja a csodát, hogy segítsünk ( úgy, hogy levélről- levélre nem adja meg a kért adatokat).

Szeretném azt kérni, hogy figyeljünk arra, hogy minden esetben adjuk meg az adatokat és ha lehet, ne minket okoljatok, mert mi ugyanúgy nem tehetünk róla, mint ti.

Igyekszünk mindent megtenni, hogy a problémákat megoldjuk, időben válaszoljunk és időben legyetek értesítve az eseményekről.

Üdv,
    Kitti