Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. okoska76

okoska76 Junior szaki

Sziasztok, mondja már meg valaki ebben a nyomorult játékban hogy kell a hangárból nyersit küldeni mert elegem van a The requested URL was not found on this server. feliratból. Előre is köszi

2. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Járnitanuló

jo volnatudni mikor lehet lesz

3. csaba238

csaba238 Haladó

Még korán volt :D, de most vannak és müködik a kód.

4. Gergo1380

Gergo1380 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Mikor lesz megcsinálva az űrlabor, hogy lehessen nyersanyagot küldeni.

Már ötször megcsináltam amit Taurus leírt.
    Mindent töröltem, újra raktam sütiket elfogadtam de semmi.
    Mi a megoldás??????

okoska76 és törökcipő kedveli ezt.
  5. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Vegyél a szerelőműhelyből sepromot, az a legjobb megoldás a DO-nak.

Gergo1380 kedveli ezt.
  6. __NICK__朋友和战士__[ЯŁŞ]

__NICK__朋友和战士__[ЯŁŞ] Utánpótlás-írogató

Kedves Kitti!

Azért írok itt, mert félre söpörted a "születésnapi bónusz" problémám visszjelzését
    azzal, hogy más ilyet nem jelzett felétek és egyben le is zártad a levelezést!

Remélem jó helyre írom, mert pont itt fönt válaszoltál, hogy "rendben lesz,
    csak egy nappal később aktiválódik a lehetőség".

Azonban nem értem, - ha bármikor is, de csak nálam van valalmi gond, akkor az már
    nem számít? :(

Mindezt azért írom, mert az "INSTAGRAM-os" bónuszt sem tudtam kivenni és Te
    a jelzésemre azt írtad, hogy "továbbítom a kollégámnak"
    - de nem történt semmi, senki nem keresett és nem is kaptam meg!!!

... hát ennyi, azért köszönöm a rám szánt idődet! :)

szép napot, Nick

7. törökcipő

törökcipő Járnitanuló

Sajnos várhatod, a Taurus tipp érthetetlen és hiába való, nem a játékos oldalán van a hiba. Érdekes a Közös szerveren a hasonló probléma 3 héten belül központilag megoldódott, a többi szerveren miért nem?

okoska76 és Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
  8. okoska76

okoska76 Junior szaki

Szia átküldenéd hol van a Taurus tanácsa mit kell csinálni, előre is köszi.

9. -Szép_Mező-

-Szép_Mező- Utánpótlás-írogató

Legalább a vásárlás működik, ha már az űrlabor az nem is ,de vásárolni addig nem fogok. Sajnos nekem még a lag is halálos délelőtt működik a játék délután már nem... ja délelőtt dolgozom.

10. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Szia! Bocs, hogy most írok a kommentedre, de neked nem elég, hogy "eláll a lélegzeted" a jutalmakat illetően? :D:cool:

11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Szia!

Itt van az egyik amit nekem küldött (181. oldal itt a "kérdések és válaszok" oldalon, egy kicsit lejjebb az oldalon):

"Szia Spiller,

Próbáld meg letörölni a játékot, majd az %appdata% --> local mappában megtalálható Bigpoint GmbH mappát töröld le.
    Utána próbáld meg újratelepíteni a játékot, minden sütit (cookie) fogadj el, amikor bejelentkezel a fiókodba a kliensen belül.

Elméletben ez megoldja a problémát, bár egyes visszajelzések szerint a cookie nem elfogadása okozza mindezt.

Tudomásom szerint a hiba javítás alatt van még, remélhetőleg a héten már javításra kerül!
    Üdvözlettel,

Taurus
    S-Moderator"

Bár... a mostani problémára ez sem orvosság! Ez más jellegű probléma ami most jellemzi az űrlabor hibáját, mert itt nem egyszerűen nem lehet küldeni szart sem az űrlaborból, hanem szimplán kidob a játékból, ha megpróbálok küldeni bár mit is!

okoska76 kedveli ezt.
  12. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Járnitanuló

igy van nemjo

13. okoska76

okoska76 Junior szaki

Kszi szépen megpróbálom.

SPILLER2 kedveli ezt.
  14. okoska76

okoska76 Junior szaki

Hát 1 próbát megért de sajna semmi nem változott, úgy ..ar ahogy van.

SPILLER2 kedveli ezt.
  15. Gergo1380

Gergo1380 Fórum-zöldfülű

SPILLER2 kedveli ezt.
  16. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Na ne már hogy ilyen marhaságot kell csinálni hogy végre működjön a játék és a labor?

17. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ez a baj, hogy az enyém áll el, és nem az övék! :)

SPILLER2 kedveli ezt.
  18. csaba238

csaba238 Haladó

Jövöre szerintem várhatunk addig marad a craft.

19. Kobold8

Kobold8 Utánpótlás-írogató

Ráadásul hiába csinálod meg, nem old meg semmit. Egyik böngészőn sem működik a labor-küldés funkció, akárhányszor telepítem újra, nem jó...

okoska76, Gergo1380 és Sulaco1968 kedveli ezt.
  20. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Nos, kipróbáltam mindent és egyik sem működik.
    Valószínű más a hiba, mivel egy telejesen új gépre telepítettem fel a DO-t, és ott is csinálja. Ha belépsz böngészőn keresztül egy másik idegen gépen, ott is csinálja.
    Szerintem semmi köze a gépeknek és a telepítésnek, mivel új gép esetén sem működik. Egy tippem van, hogy az account-nál a központban a nyilvántartásnál romlik el valami és akkor kakukk van akármit csinálunk.

Utoljára szerkesztett: 13.12.24
    okoska76 és Gergo1380 kedveli ezt.