Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

https://dostats.info/Profile/Search?Server=gbl1&ProfileId=172585133
    Nem birok megallni ne legyek tragya ez az akkod? 21 szint? evel flexelsz? XDDD ez egy nulla akk van ket 25 os szintu akkom pallaznak szep tablasok. te akkod egy semmi. van bar va 1 plusz hajod?

2. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Nem 1 plusz hajó van, de az téged ne érdekeljen. :D Ne a szintet nézd. :D Tudod te "játszol" pár éve ... gondolom ... bottal x+1 accal ... én ~ 15 éve kézzel kisebb nagyobb kihagyásokkal ... nem ez az első accom... ( ha jól rémlik 3.ik ... poénból kezdtem újat ) ezzel a "sz.rral" rommá szednélek az a baj... tudod ez a különbség a bot és a kézzel játszók között. Ha nem a csaló progit szeded elő, hogy lelőhetetlen / sebezhetetlen vagy, akkor esélyed nem lenne. ;) Ha a progi játszik helyetted nem tanulsz semmit a játékról, fogalmad sincs, hogy működik az egész. TE tudod, hogy kell csalni én tudom, hogy kel játszani. :p Ez a kettőn között a különbség.

3. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Inkább iskolába kellene járnod, hogy meglegyen a 8 általános. De te inkább leragadtál itt. Erre ne legyél büszke.

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  4. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

igazad van eselyem se lenne egy 21 es szintu flaxostol dupla hidras 24% pvp cita pluszommal. megyek is sarokba elnezest kerek. Meik szeron vn a legnagyobb akkod? 2 honapot adjal ra es leszedlek fel kezzel (nincs pvp progim, az honaponta fizetos es nem gepelem a pvpt)

5. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Az Unityre miért nem lehet már megint belépni? Konkrétan a játékoldalra és nem a főoldalra nem lehet belépni!
    Még meg sem született ez a szerver, de már a nyakára tekeredett a köldökzsinór!
    Több probléma van vele, mint az elmúlt 7-8 évem játék-idejét számítva összesen!

6. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

" don't feed the troll ... " Mint szokták mondani.... Kitti dobhatok még neki csontot vagy már sok lesz? :D De amúgy megtaláltad az accot jelenleg csak ezzel " játszom " igen pont ennyi időm van rá manapság. Ha szeretnél pukkanni párszor hajrá menj fel legyél piros páran örülni fognak neki. :p Brind úgy is unatkozik kell neki agyag galamb. :D Igen ő is ... khm... érted ... Szeretem neki is húzgálni a " szőrét " :D De azért én is megnézném mit is tudsz pontosan. ;) 2-6on gonoszkodom a cubizo "nagyikon" ott álltalában megtalálsz ha fent vagyok többnyire pirosan ... :oops: