Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Chonkav7

Chonkav7 Utánpótlás-írogató

Szerintem nem, csak 6 gyűrá szokott lenni.

2. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Járnitanuló

Rendben, köszönöm!

3. Chonkav7

MA megcsináltam a DMG-CHT01 - es modult, de nem jelent meg sehol, Sem a régi sem az új klinesben nem látom. Ötlet valakinek?

4. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Mennék a BL-térképre, de a vonatbot és szerver no 1 botok uralják a területet.
    Ez egy rövid videó mit csinálnak a DO jóváhagyásával.
    A hajó álcában van és egyből kifogják, ha a PET a közelükbe megy már lövik is. Ez a ganéj (ꜱᴛʀᴏᴋᴇ ᴘᴏʟɪᴄᴇ (MMO) egész héten itt futtatja a különböző programjait.

A videón kb. 2:24-nél lehet látni, hogy jön a szerver nagycsillagos bothajó, ami egész héten fogja a Stroke-ot és kisajátítják a térképet.

Hogyan lehetséges ez, ha ezt egy tisztességes játéknak tartják az üzemeltetők?

Bakatabis és Chonkav7 kedveli ezt.
  5. Chonkav7

Nagyon durván együt mozognak. Biztosan egymás mellett ülnek mint a LOL-ban. Megvan az összhang közöttük az már látszik.

6. Anyacuka

Anyacuka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek légyszíves... Ma reggel vettem észre, hogy minden npc lelövése után csökkent a kinyerhető uridium mennyisége, illetve a dobozok sem adnak, csak néha. Extra energiát sem kapok a dobozokból. Mi lehet a gond? Jeleztem a supportnak, de amíg választ nem kapok, hátha van valakinek ötlete? Köszi szépen!

21enforcer kedveli ezt.
  7. Chonkav7

Szia.
    Ez ugy tudom hogy a lövetők ellen lett bevezetve hogy sok lelőtt npc után csökken az adott uri mennyiség.
    Tehát azok ellen akik segédeszközökket használnak NPC-k lelövésére és 0-24-ben tolják. Pihizz kicsit és utána nézd meg.

Bakatabis és Anyacuka kedveli ezt.
  8. Anyacuka

Anyacuka Fórum-zöldfülű

Szia, köszi a segítséget!

9. 21enforcer

21enforcer Junior szaki

Szia . A hajod tul gyoran farmolt es ezert a bigpoint csapata bevezetett ellenunk egy jutalom csokkentest ha tul sok npct vagy tul gyorsan lovod el oket. tanacs ha npcket losz lojjel x1 max x2 vel mert aztan par ora mulva jon a csokkentes.Cubikonnal is kis lezerrel ha lovod jo sok ideig is x1 x2 vel nem kapsz csokkentest. Kaloz mappon se BL mappon se. ott lohetsz amivel akarsz, Meg ha pallat is gyujtesz eveken at 24/7 be az se zavar senkit

Anyacuka kedveli ezt.
  10. Anyacuka

Anyacuka Fórum-zöldfülű

Szia, köszi a tanácsot, megfogadom. Igazad lehet, mert tegnap elég aktív voltam. Kalóz küldiket csináltam, dobozoltam, majd a klántársamnak segítettem. Figyelni fogok ezután. Nem tudtam, hogy van ilyen jutalom csökkentés. 10 éve még nem volt ilyen.. Azon agyaltam, mit ronthattam el, hiszen tisztességesen játszom, nincs semmiféle tiltott segédeszköz. Mindegy, köszi a segítséget, figyelni fogok ezentúl- :)

11. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Ez már így marad, ameddig van ez a játék... Nem rakják ki őket, mert már csak ezek fizetnek a DO-nak. Pénz beszél, mi pedig csak...Nem szabad fizetni egy ilyen szolgáltatásért! Ennyi....

12. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Már nem a DO-nál van a labda ebben az ügyben.
    Úgy tűnik komoly érdeke fűződik a botok fenntartásához, amelyeket olyan accountok is támogatnak, amikről ők is tudnak. Nem is tudsz ezekre rákeresni sem.
    Ha a botok működnek, húzzák a rangsorpontokat, és a tisztességes játékosok, akik erről semmit nem tudnak megpróbálnak fizetni az előbbre jutásért - persze bot nélkül erre esély sincs.
    - Ha megnézed semmi újítás, hogy megfékezzék őket, a játékban színes szarokért fizethetsz, mint újítás.
    - Olyan hajót véletlenül sem akarnak kiadni, ami leszedi ezeket.
    - Lelőni csak korlátozott számban lehet pushingra hivatkozva, ami valljuk be több mint nevetséges.
    - A drónpukkanást is emiatt szüntethették meg, mert túl sokat lőttünk szét. Egy este el tudtad durrantani a bot összes drónját.
    - Ezért is vették el a tiltás a "gyarmatokról", mert azok például kivágták a nagycsillagos csalókat és csak úgy tudták visszatenni őket, hogy kitaláltak valami hazugságot.
    - Nézd meg EU4-en ha tudod, bizonyos klánok hajóit nem tudod semmivel megnézni. Az accountok egyszerűen nem léteznek, ha keresed őket.
    - Ameddig hivatalosan nemzetközi szinten rendőrségi feljelentés nem lesz ebből ,addig ezek orrba-szájba támogatni fogják a csalókat.

Csak egy példa:
    [DARTH-VADER]
    PILÓTARANGJA: Vezérezredes
    RANGLISTAHELY: 13
    JÁTÉKOS SZINTJE: 28
    MEGBÍZÓ: VRU
    REGISZTRÁLT: 12-03-2023
    JÁTÉKIDŐ: 12,051 óra
    KITÜNTETÉSSZINT: 163
    FELHASZNÁLT KÉPESSÉGPONT: 50

Nézzük csak: A regisztráció óta máig eltelt nap napok száma: 863
    A 12,051 óra játékidőt elosztva: 13.96 óra/napra jön ki.
    Ez azt jelenti, hogy 24 órából másra 10.03 óra jut naponta, amibe természetesen az alvás is benne van.
    Nos, enni, inni, kakálni, dolgozni, beszélgetni valakivel, elmenni otthonról, ennivalót készíteni, barátokkal beszélgetni,... stb.

Szóval ezt a szűrő nem veszi észre, a központban dolgozók közül senki nem veszi észre, a hajót épp most hárman sem tudjuk lelőni, mert segédprogramot használ,
    Szóval, nekem senki ne mondja, hogy a Darkorbit tulajdonosai alkalmazottai ezt nem látják.
    Két év alatt vezérezredessé lőtte magát a hajó és a DO-nál mindenki azt mondja, hogy ez rendben van!

Ugye, hogy nem is néznek hülyének!

Utoljára szerkesztett: 22.7.25, 20:37
    ..HUN1966HUN.. kedveli ezt.
  13. Стрилок-(UA)

Стрилок-(UA) Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Ma vettem meg az extra arany bérletet (60.szintnél vagyok) és nem írta jóvá az előzőeket.
    Ötletek, hogy mit lehet tenni?

14. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Ott is szürke az igénylés? Bár elvileg a jutikra kattintva oda kell adnia

upload_2025-7-23_21-23-26.png

15. Стрилок-(UA)

Igen, ott is szürke.Megjelenik most is, hogy "buy", de amikor rámegyek és bedob az üzlethez, nem találom az extra arany bérletet.

16. Bakatabis

Van amikor rá kell frissíteni a kliensre, hogy "felfogja", hogy már meg van

17. Стрилок-(UA)

Ma reggel letöröltem az egészet, letöltöttem a legfrissebb verziót és semmi.
    Ugyanez.

Ez inkább már bug, nem egy egyszerű hiba. Hozzá teszem, hogy pont előtte vettem meg a csatabérletet és az gond nélkül átment.
    Amikor az üzletben kikeresem az extra arany bérletet és ott nyomok rá a PAY gombra, megnyit egy új oldalt a böngészőben és azt írja, hogy vagy megvásároltam már ezt a terméket vagy nem érhető el az országomban.

18. Chonkav7

19. Bakatabis

Fúziós pajzs IV, 11500 pajzs ha jól emlékszem és kicsivel több mint 6% pajzsregenerálódási sebesség

Edit: Pontosan ez az:

upload_2025-7-24_19-32-42.png

20. Chonkav7

Szia.
    Köszi, de nem erre gondoltam, hanem miért van a kezdőképernyőn mindenféle szöveg nélkül. De közben megjött az email, valami új Eventről, lehet ahhoz kapcsolódik, csak még kicsit hiányos a tájékoztatás.