Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Стрилок-(UA)

Стрилок-(UA) Fórum-zöldfülű

Bocsi, ez ennyi? Tehát 1 napja nem oldódott meg egy játék legnagyobb problémája: FIZETTEM érte, és SEMMIT nem kaptam.
    Kicsit több tájékoztatást szeretnék azért kapni!
    Mikor, ki oldja meg? Supportnak írtam, angolul-magyarul. Te, ti azért vagytok adminisztrátorok, hogy ezeket kezeljétek!
    Köszi,

2. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Nem kell elmondani mi a dolgom. Először is, milyen tájékoztatást vársz tőlem pontosan? Írtál egy hibát, egyenlőre annyit tudunk, hogy ott valami nem jó. A supportot még nem olvastam a 12-es hetemen, bocsánat, ha ez problémát okoz, a másik, egy hiba jelentése is egy dolog, írással, videó/kép nélkül. (igen, még ilyen egyszerű dolgoknak is van egy reprodukciós eljárása, különösen akkor, ha egy magyar írás találkozik egy angol csapattal) Az ilyen jelentéseket megérdeklődik központban, hogy fordult e elő mással is, ha igen, gyanús. Ha nem, próbál az ember rá jönni mi lehet a gond. A jutalom sávból eddig még nem jött jelentés, hogy rákattintva a kis juti ikonokra nem adta volna oda, hiszen ma én is vettem fel, tehát mindenkinél nem lehet rossz.
    Elhiszem, hogy van/akadt egy problémád, de ez nem úgy megy sajnos, hogy most azonnal mindenki azonnal olda meg mert X Y-nak ez a dolga, hidd el.

Egyébként azért írtam az első mondatom, amit idéztél, mert (nálam is) több játékosnál előfordult már, hogy ez a kedves csatabérlet amnéziás volt mikor megvették, és frissítés kellett, hogy elmúljon neki.

Ez egy jó kérdés, néztem én is, "elég szűkszavúak"

Chonkav7 kedveli ezt.
  3. Стрилок-(UA)

Ha ezzel zárod az előző kommented, akkor nem pattogtam volna. Most, hogy tudom képek is kellenek már másolom is ide, mert lehet hogy nem minden játékosnál fordul elő, de nálam határozottan igen, és ez határozottan hiba. ( amit egy frissítés nem old meg) Ilyen esetekben a vevőt (engem) az nyugtat meg ha részletes tájékoztatást kapok, nem az ha nem válaszolnak!
    Most, hogy ezeket tisztáztuk kérlek világosíts fel a következő kényes témában:
    - 1 nap múlva záródik a szezon, és nem fog megjavulni addig a hiba, ergó mikor fogom megkapni a 62.szintig a szezon bérlet jutalmait?
    - Ha nem kapom meg, akkor az a minimum hogy a pénzem visszajön, vagy új bérletet kapok, de akkor felmerül az a kérdés, hogy mi lesz az előző jutalmakkal? ( Hiszen azok miatt vettem meg)
    - Számomra az az elfogadható ( szerintem ehhez jogom is van), hogy visszamenőleg jóváírják a jutalmakat, a biztonság kedvéért kifényképezem a 62. szintig elért dolgokat, hogy később könnyebb legyen jóváírni.
    - Ezen pontok nem teljesülése/ és vagy nem megoldása esetén fogyasztóvédelemhez fogok fordulni, mert nem szeretném hogy kiszúrják a szemem egy 1 hetes prémiummal!

Köszönöm ha válaszolsz a kérdéseimre, esetleg tanácsot adsz, hogy hasonló estekben mi szokott lenni az eljárási rend!

https://imgur.com/a/pJhIkMg --- A kép

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.7.25, 09:27
  4. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Járnitanuló

Ez most komoly, amit a hírlevélben írtak? hogy hívjunk vissza régi játékosokat, valami mondvacsinált jutalomért?Nem kellett volna elba..tonyálni a játékot a robik engedélyezésével, oszt' akkor nem hagyták volna itt!

5. Bakatabis

Jegyet már írtál, abban majd tudod csatolni a képeket és a haladást. Bejelentkezve írtál remélem (még nem néztem a felületet), akkor a fiók adataiddal és a probléma leírással már tudok zaklatni, együtt az egészet jegyszámmal továbbítom, onnantól nem veszhet el, ha kimegy az event, akkor se. (nyilván nem tudok garanciát vállalni arra, hogy mindent visszaírnak, de elvárható lenne nyilván. Volt hogy én is visszamenőleges jutikért vettem meg event vége előtt a bérletet) A fogyasztóvédelemhez a bot miatt is lehetne menni kb, teljesen üres körnek érzem, de ez nyilván saját vélemény.

UI: Na megiszom a kv-m aztán át is nézem az üsszes ügyet.

Igen. Komoly. Ráadásul információim szerint unity kliensből érhető el kizárólag az event.

A kép szerint nincs meg az extra arany bérlet. A jegyben szükségem lesz majd a vásárlási igazolásra

Utoljára szerkesztett: 25.7.25, 09:26
    Стрилок-(UA) kedveli ezt.
  6. Bakatabis

Visszajelzésképp, az extra csatabérlet vásárlás hibás, utána néztem, már többen is jelezték.

7. Стрилок-(UA)

Szia, Most kaptam e-mailt a supportól.
    Kérik a haladás igazolását illetve a vásárlási visszaigazolást.
    Elég ha nekik küldöm?

Köszi,

8. Bakatabis

Történetesen én vagyok a support. Nyugodtan küldjed.

9. Стрилок-(UA)

Rendben, hova tudom küldeni? Ide, nyilvános helyre?

10. Bakatabis

Itt semmiképp. A jegyben amit írtál nekünk. Minden játékkal és fiókkal kapcsolatos problémát ott kezelünk, itt csak visszajelzéseket és tájékoztatást adunk a játékról.

11. Стрилок-(UA)

Rendben ,ott elküldtem!
    Köszönöm :)

12. Chonkav7

Chonkav7 Utánpótlás-írogató

Egyedül vagy? Nem nagyon látok senki mást irogatni.

13. Bakatabis

Igen, és én is úgy tértem vissza nemrég