Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Tr1pl3-xXx-

-Tr1pl3-xXx- Járnitanuló

Valami hir a husveti eventel kapcsolatban? vagy link ?

2. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Az event előtt, időben ki fogunk tenni minden információt. Egyelőre mi sem tudunk semmit.

-Tr1pl3-xXx- kedveli ezt.
  3. bodiisti1

bodiisti1 Aktív író

sziasztok!
    Szerintetek van értelme csak spartant rakni dronokba vagy másik konfiba mást érdemes?

4. Magyar fizetés a némethez viszonyítva mennyivel kevesebb? Saccperkábé?

5. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Jelenleg 60% körül mozog, napi árfolyamtól függően.

SPILLER2 kedveli ezt.
  6. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Nyugalom kolléga,én ugyanazon az áron veszek mindent mint Te az Eurós fizetésedből,a fizetésem pedig jóval a magyar átlag alatt van,no erre varrj gombot:p Ahogy mondani szokták,meghalt Mátyás,oda az igazság :-D

bodiisti1 és NumizN1 kedveli ezt.
  7. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

Ember hogy ez a pet mijen buta nemigaz 20 as szintü létére 3-4 szintü protokolokal ugyan légyszives javicsák mán ki hogy jo legyen vagy vegyék ki totálisan a játékbol a fa...ra mert ennek igy semi értelme! Akár hány radar protokol van benne akor is az ember se..be lohol elmegy a doboz előtt még ha az orra előtt van is csak akor veszi észre mán mikor én megmutatom neki a hajoval hogy nézda petike ott van a doboz,stb én meg elmegyek egy másik irányba de akor is aszt akarja felvenni amit én mán felszedek! A tőbbi hibáit mán nem is emlitem a petikének de a lónyálat meg nyeli rendesen! kár bekapcsolni semi haszna de az ég világon semi!

.deder. és SPILLER2 kedveli ezt.
  8. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Sajnos tényleg butul a PET.
    A zétánál nézd meg a naplóban a térkép részletet! Ha az alfa, béta, gamma kapuk részletét mutatja akkor még véletlenül sem ad mást. A zéta kapu részletnél 100% ad 10-ből cca 4-6-t. De ezt már megbeszéltük egyszer.

9. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ugye,csak engem szivat a játék újabban,vagy másnál is előjött az,hogy akárhányszor lépek be a játékba,mindig feljön egy ablak,hogy fogadjam el,az Adobe Flash használatát....Hiába jelölöm be,hogy az adott helyen elfogadva és megjegyzés,következő alkalommal ujra kéri....

10. .deder.

Az elfogadás ablakban van egy kis négyzet abba is pipa kell. Ez nem a játék hibája hanem a kereső motorod beállítása.
    Spiller
    Azért egy próbát meg ér. Lehet hogy az adott órában csak alfázik s így elég időd van visszalépni. Zéta és kappa együtt van , ilyenkor a zétára 60% , kappára 40%-t ad ,vagy kép függvényében fordítva.

11. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

Szia deder!

Én nemtudom teneked hogyan sikerült a zéta kapunál a naplót megnézned mert nekem inaktiv a napló opció hiába katintok rá semi sem tőrténik!

12. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

Valaki hallot valamit lesz e húsvéti event vagy valami? Nem a forum event-re gondolok!

13. Risus

Risus Fórumlakó

Szia!

Még mi sem tudunk erről semmit.

DestinyX kedveli ezt.
  14. .deder.

A naplóban ha megnyitod találsz egy képet [​IMG] :) ez (?) egy kapu részlet . Erre a kapura ad gg elemet. Most 22.45-kor! de lehet hogy mire vissza kattintok már más a részlet. Sokszor leírtam már , nekem működik!22. 48-kor ![​IMG] Érted? A lényeg hogy változó időközönként más és más kapura ad , ez napszaktól és eventektől stb 20mp-től 2 percig változik.

15. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Én ebbe nem hiszek nagyon. Akárhányszor frissítek mindig más és más képet látok.

16. Igen, itt olvashatsz róla:
    Event nyilvántartó

17. Logan(Hun)

Logan(Hun) Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valaki segítene,hogy miért lő szaggatottan a hajóm? Spectrum volt eddig,de most átpakoltam a cyborg hajóba,de azóta szaggat! A pet az szépen folyamatosan nyomja,de a hajóm egy kalap fo.!

18. .deder.

Erről van szó! Ha 2 monitoron játszól, az egyiken nézed a naplót a másikon pörgeted a gg-t.
    Egy időben 4500 extra energiát szoktam venni s ebből egy ilyen hétvégére mint a mostani ki raktam 4-5 kaput. Mindig azt a kaput nyomtam amelyiknek a részlete látszik a naplóban. 10-ből 6 elem (beleértve a duplázót is!) Természetesen nem hétvégén nyomtam mert ilyenkor sűrűbben vált a képek között (kapuk között) , valamint nyilván a kiszemelt kapukat milyen sűrün váltja s így a napi 1-2 óra játék időm uszik. hétvégére mikor a duplázó s az extra jutalmak mennek kész a kapu. Egy próbát megér. Ha nem tudod melyik kapu melyik részlete , keress rá a neten . Fent van, sok-sok képpel és magyarázattal. Nem tudom frissítették-e már, de azóta van hades és kuiper is .
    de ezekre nem tudom milyen szabály vonatkozik. Én a hadest nem sokszor raktam de 30 000 uriból mindig meg lett.

19. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Hát én kb 6 mp alatt 3x frissitettem, és mindig más képet dobott be. Szóval nem igazán értem, mert ha legalább 1 percig ugyanazt a képet adná akkor, hihető lenne.

[HUN]lena[300] és NumizN1 kedveli ezt.
  20. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Ezek a képek kb 3éve és előtte voltak láthatók a gg-nél, akkor is volt sok okos 5tlet melyik képnél mit fog adni és akkor sem jött be mindenkinek. Lehet itt okosan adni az infot, de aki peches annak akkor sem ad részt ha te 1000%-ra mondod. 4500 gg-ből úgy rakok ki ennyi kaput hogy 100-val nyomom el, úgyhogy erről ennyit