Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ahogy régen is,gyűjtöd az NPC-k lelövéséért járó tapasztalatpontokat,és konkrétan 39 millánál lép a következő szintre. A lényegbeli változás annyi,hogy eddig a 15. szint után ezt nem számolta a rendszer az alsó piros csik teljesen végig ért a petnél,most nem....Én legalábbis más lehetőséget nem tudok a fejlesztésre. A pajzs protokol elvileg fejleszthető még 4. szintre,de nálam pár napja néztem,akkor még nem volt benn,a 3 as szint volt ami már megvan...
   
  YourDead kedveli ezt.
 2. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Igazad van, a gamma kapuból járó npc urit kihagytam, de még ugy is a zéta a jobb.
  A Devourer ürlényröl meg sztem annyit hogy igaz, nem könnyű leszedni, de a gamma kapu 16 lon 100x nehezebb.
  S ha nincs peted és robbantód, a 80 lin is elég szépet tud sebezni, és azért a gammába 3x erősségüek az npc-k, tehát ez olyan mintha 240 lin lenne.
  Mindegy, szerintem akkor is a zéta a legjobb kezdő kapu!
   
 3. Sörnyitogató

  Sörnyitogató Junior szaki

  Miért lett kivéve a fagyiraksis doboz és helyette a szülinapos betéve???
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  nem jól írtad, a szülinapi volt bent, és a téli lett betéve. igaz fordítva kellene bent lenni, mert a fagyraksis az szülinapkor volt betéve, az ajándék doboz kinézetű pedig a téli eventes, ami decemberben van bent, amikor bent van.
   
 5. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Én kipróbáltam :D

  Zétával, havoc is kell, logfile is kell a képpontokhoz, kulcs is jól jön, apis, zeus lf-4, kishajóhoz bo2 lf3 meghajtó is jól jön, dizik se utolsók :)
   
 6. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  Ezt írtam . kulcs is jól jön, apis, zeus lf-4,

  Bocsi ha félreérthető voltam, kulcsokból lévő jutalmakra értettem :)
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  A legelső zéta ad havocot és lf 4-et is.
   
 8. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  jaja elég tré :D de elés sok pet dizi ilyen még :D na meg azok a drón viztuális dizik, főleg a sandrom dizik amit az alfa béta gamma kapuk adtam amikor event volt, nagyon förtelmek, mintha fánkok jönnének utánunk :D
   
  YourDead és SPILLER2 kedveli ezt.
 9. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Hát én lf-4-et nem kaptam az első zétámhoz ez 100%
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Már többen írták itt,hogy vannak "peches" akiknek ha fejre is állnak sem mennek a dolgok....ezek szerint az enyém is ilyen lehet,mert nekem a második Zeta kapu anno,mikor a küldetéshez kellett nagyjából 4-5000 energiából jött ki...
   
 11. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Taktikailag nem rossz, mivel gyűjtögetés közben a Pet nincs folyamatosan álcában, így az ellen nem lövi le - azonnal - mert hajónak nézi. Legalábbis nekem ez jutott eszembe elsőre :rolleyes::D .
   
 12. Muto98

  Muto98 Járnitanuló

  Szevasz!

  CBO-100 kell neki és akkor sebzed meg minden más mellé, csak cbo-100 ami x3 at sebez és x1 pajzsot ad vissza. x-8 on érdemes lőni sokat ad kevesebbért ha többen lövitek.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 13. Sörnyitogató

  Sörnyitogató Junior szaki

  Vajon a mára igért, fórumnaptárban is szereplő ajándék dobozokat mikor rakják be?
  Este fele?o_O
   
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Igen,én,mert ha kicsit belegondolsz ha az általad áhított jutalmakat nem is kaptad meg,de az uridiumot stb igen....Vagyis ,mondhatjuk visszajött ami bele lett téve,sőt néhány kapunál még lehet is vele keresni valamennyi Uridiumot. De igy ahogy neked adta,esélytelen,főleg,hogy egy idő után már nyomtan neki Uridiumért is,csak legyen meg,de akkor sem lett......csak nagysokára. És tudom,megy a sírás a HU-1 en,mert megint árat emeltek,de még igy is sokkal kevesebbet fizetnek,mint az átlag,aki Euróban perkál. De ott is van két kategória. Az egyik,mint pl Te aki Német fizetésből teszi és megengedheti magának,mert nem érzi meg a havi akár 2-300 Eurot sem,és az olyan prolik,mint én aki más országban ,kis fizetésből fizet sokat. Pontosabban fizetne,mert nem telik rá.....és nem is célom,hogy diplomás DO játékos legyek:p
  Mellékesen megjegyezném,biztos forrásból tudom,hogy a kis hajókat a DO úgy akarja segiteni,hogy nemrégen kaptak igen kedvező ajánlatot,nevezetesen 90% os ( nem,nem tévedés!!!) leértékeléssel vehettek Uridiumot,konkrétan a másfél milliót -nagyjából 50 Euróért. Az ismerős fia 12. szinten van,Ő mutatta-tahát saját szememmel láttam!!!
  Vagyis,vannak a kis hajók,akiket a DO segit,ha egy kicsit rááldoznak,nagyon gyorsan fejlődhetnek,és vannak a régi játékosok,akik az idő révén,és a közbeni nem kellően büntetett bugkihasználásokkal stb felépitettek nagy hajókat..... És van a középosztály,akik közé én is tartozok,akik valójában a mozgó céltáblák:) Nekünk semmi ilyen ajánlat,semmi segiség,költsd a pénzt,akkor talán kicsit mozdulhatsz előre....ezt nevezem játékfilozófiának:)
   
  Moldvix, NumizN1 és okoska76 kedveli ezt.
 15. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  Szerintem ma nem lesz, csak elírták a naptárat!
  Tegnapi napra nem volt írva és volt doboz, ma meg van írva és nincs doboz, szerintem megcserélhették :)
   
 16. ¤maistro¤

  ¤maistro¤ Utánpótlás-írogató

  szulinapi kapu, nehez, hany hullam
   
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  szulinapi kapu, nehez, 3
   
 18. kev560boys

  kev560boys Utánpótlás-írogató

  Hali! Az miért van hogy 5-3 térképen nem tudok Battleraybe sebezni? 30 ezer sebzés kéne a küldihez. Válaszokat köszi :)
   
 19. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Előtte le kell lőni körülötte az interceptorokat. :)
   
 20. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Spiler,tudom mik a tételeid,mert ugyan téged nem ismerlek,de úgy gondolom abban kiegyezhetünk,hogy a mai világban mindenkinek van legalább egy ismerőse,barátja rokona,stb aki kinn dolgozik,vagy dolgozott.....És igen,tudom,olvastam,hogy két szerveren vagy,bár ezt nem teljesen látom át,ez miért jó számodra,hiszen az itt töltendő idő ,a szintén emlitett családodtól veszi el az időd...de ez a magánügyed,én nem itt élek:)
  A hozzászólásom lényege inkább az volt,hogy mint magad is írtad,és én is EU-1 en játszok,itt cefetül nem könnyű egy középosztály beli hajó helyzete.......egyrészt. Másrészt ,nem érdekel a fizetésed,de azt azért ugye relisan látod,hogy amig Te ott havi több ezer Eurót osztasz be,addig én itt annak a töredékéből.
   

Az oldal megosztása