Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *anonimuszzz*

*anonimuszzz* Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Naptárt néztem és láttam egy olyan eseményt vagy mit, hogy hálaadás
    Az mit takar?

2. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia,valószínűleg egész nap lesznek dobozok,többet még nem tudunk.

3. *anonimuszzz*

Köszönöm szépen!

4. *anonimuszzz*

Mi az az ezüst zsákmánykulcs? Én még sosem láttam ezüst ládát
    Valaki eltudná nekem magyarazni hogy mikor lesz vagy mik vannak benne?

5. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

Ha még sose láttál akkor minek kérdezed ? :D https://darkorbit.fandom.com/wiki/Pirate_chests_&_keys

*anonimuszzz* kedveli ezt.
  6. *anonimuszzz*

sziasztok
    a "???" mapra ugyanugy van eselyem bejutni kis szintukent mint a nagy szintueknek?
    vagy csak akkor van eselyed ha el van vallalva a 250 protehites kuldid?
    vagy a nelkul is bejuthatsz?
    koszonom elore is^^

7. -[norisz99_HUN]-

Ugyan annyi esély van rá mindig.

*anonimuszzz* kedveli ezt.
  8. lOVEdARKorbit

lOVEdARKorbit Járnitanuló

Hali
    Mióta megváltozott a cubis map, azóta mennyi UCB-t lehet szedni egy halálig? 30-40k?

9. ®TR•Męhмę

®TR•Męhмę Törzsjátékos

szia hát számold ki alap esetben add 1 k-t és vissza 0áig de erre jönnek finomságok, hasznosító,ddupla,képesség stb. :D

10. Sörnyitogató

Sörnyitogató Junior szaki

És asszem tízesével csökken dobozonként a mennyiség alap esetben

11. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Ha úgy mész be h a szélén dob be és lövöd szép lassan az npc ket akkor elég sokáig ki lehet húzni,fel kell szedni a bifenont meg az aurust is mert az is x4et rejt. A legnagyobb probléma a bejutás,nekem kb 30 órányi booster járt le amikor meguntam és abba hagytam az ugrálást. (1500+ ugrás)

12. lOVEdARKorbit

lOVEdARKorbit Járnitanuló

Köszi a választ, de én arra gondoltam hogy a dobozokból egyre kevesebbet kapsz
    Marciusban javitottak ki ilyenre azthiszem

okoska76 kedveli ezt.
  13. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Adathalászat, én is kaptam de azon nyomban töröltem.

14. A linkeket törölhetnéd...

15. Robzon*59*

Robzon*59* Utánpótlás-írogató

Ki tudja miért nem működik a játék felületen a gyors billentyű???
    Mert a serverösszevonás óta úgy látszik a support nem foglalkozik ilyen kérdéssel :D

16. -[norisz99_HUN]-

Gondolom a beállításaid elszálltak. Csekkold a beállításokat, ha az nem használ töröld őket majd ragd újra, ha még akkor sem megy akkor pedig próbáld a num lock megnyomásával :D

Leeroy kedveli ezt.
  17. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

Evvel az alfa-béta-gamma körrel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a multikat hogy érdemes nyomkodni? Megvárni míg kijön a 6-os, vagy 3-4esnél érdemes rányomni?

18. †ømzĭ

†ømzĭ Junior szaki

Én a 2-3 multiknál szoktam elnyomni,nálam ez a bevált módszer, a többit sokallom és ritkán adja be vele a kapurészeket

19. csemi

csemi Utánpótlás-írogató

sziasztok a mai napon kemal-ról º•○»Ṿ♦Ị♦Ṭ♦Ọ«○•º-ra változtattam a nevem ezért kitiltott a chat mit lehet tenni vagy mi az oka?

20. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia,van egy ilyen nevű board adminunk a csapatban,azért lettél kitiltva chatról. Nincs mit tenni,változtass minél előbb másik nevet,ami nem csapattagé és írj supportra,ott vissza fogják adni a chatet. Az aktuális csapatot ITT tudod megnézni az esetleges egyezés elkerülése érdekében.

Grincs kedveli ezt.