Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csemi

csemi Utánpótlás-írogató

Erröl nem tudtam kösszi a segítséget.

2. ♥Ármin.love.Roberta♥

♥Ármin.love.Roberta♥ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lehet én vagyok a tudatlan vagy csak egyszerűen feledékeny de ma már ha jól emlékszel tavalyról meg előtte is 1.-én már volt adventi naptár. Azt most kivették vagy pótolja a havi naptár? Másik érdekes dolog éjfélkor beléptem volt 1 event küldi megcsináltam szerver restart után nem adott be újat a skoll gate-nek meg ott van a nyílása és azt sem értem hogy leírás miért nincs mikor a téli event szinte egész hónapos. Hogy most volt változás vagy nem?

DestinyX kedveli ezt.
  3. lOVEdARKorbit

lOVEdARKorbit Járnitanuló

Az üzletben lesznek leárazások az event alatt? Mint pl. az űrhajókon, pet berendezéseken, lőszereken, stb.?:)

4. DestinyX

DestinyX Járnitanuló

Enyi telik a nagy Do-tol decemberi honapra? :D:D:D ez nekük event hát kőszőnyük szépen....:mad:

5. ♥Ármin.love.Roberta♥

♥Ármin.love.Roberta♥ Fórum-zöldfülű

Mivel ingyenes és mindenki egyaránt tud benne részt venni/érvényesülni, így sokat ne várjunk. Persze a hitac ahol azok bírtak érvényesülni akik vagy erősek voltak, vagy pedig egy erősebb összefogó klánban volt. És pont ez a réteg költi a legtöbbet is a játékra. Nem hiába volt bent folyamatosan a vásárlás, meg nem hiába volt "hype-olva" a cuccos mert abban volt pénz. :D Majd még 1-2 napra vissza kapjuk a dobozokat, meg majd egyszer kivihessük a cold kaput. Meg majd kapunk naptárat (aminek szerintem már bent kéne lennie) vagy kapunk helyette egy kis drón dizit mert az a menő. (Hitac-ot én is lőttem egész nap de, kezdő vagy félig "fullos" hajó nem lőtte csak a topok....) De egyébként szerintem ez most azért nem a megszokott "téli" event mert 5.-én bejön az új map stb és az lesz a szokásos event helyett. Legalább is szerintem.

lOVEdARKorbit kedveli ezt.
  6. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Egy kérdés!

Láttam több hajónál egy számomra "különleges tulajdonságot" (Spectrum, Cyborg). Nevezetesen olyat, hogy amikor az ellenfél elkezdett lőni és aktíválta ezt a tulajdonságot, akkor kb. 5 mp. alatt leszívta a kb. 1 milliós pajzsom és a Kb. 380 ezres életerőmet (gyűrödrónokkal).
    Közben kis, apró, zöldszínü pluszjeleket adott ki magából (hasonló az Aegis gyógyító tuljadonságához, de itt elszívja az élet és pajzspontokat) másodpercenként 100-150 ezres sebzész okozva.
    Nem tudom másképp le írni, de talán valaki rá ismer..!
    Szeretném tudni, ha lehet, hogy mi a fene ez..?! Csak az utóbbi 1 hónapban találkoztam ezzel!
    Van köze az energiatransfer Tech-nek hozzá? Ha igen, mily módon képes ekkora sebzésre, mert nekem is van energiatransferem, de valahogy ezt a sebzés-hatásfokot nem vettem észre eddig!
    Esetleg valami új P.E.T. berendezés amiről nem tudok..?

A válaszokat köszönöm!

7. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

másodpercenkénti 150k-s sebzés nem nagy dolog ha petet is használ. a plussz jelecska csak az energiatranszfer aminek semmi köze a sebzéshez. Azért cyborg, spectrumnál látod mert azzal harcolnak azok az emberek.

8. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Ezt nem értem!

Ez más, mint bármely másik lőszer..! Ez valami hajótulajdonság vagy vásárolható extra!
    Mint már mondtam.., nekem is van energiatranszferem (sőt, P.E.T.-ben van szinte minden féle sebzést segítő dolog), de az a sebzés (amit én okozok lézerrel másnak) 10%-át adja visza életerőpont ként a hajómra, ami légyfing ahhoz képest, amivel "rám lőttek"!
    Most azt hagyjuk, hogy a Spectrumot hajszál híján sikerült kilőnöm (akkor még csak sima lézerrrel lőttük egymást), de sikerült neki bemenekülnie egy védett helyre.
    Ott volt kb. 2 percig és utána amikor kijött a védelmi zónából 5 másodperc alatt ki végzett ezzel a "módszerrel" úgy, hogy addigra én is ismét maxra voltam töltve pajzs és életerőpont tekintetében egyaránt!.
    A Cyborg sem volt valami nagy szám első ránézésre, de amikor elkezdett sorozni ezzel a nemtudom, hogy mivel, bizony elég nagy szarban voltam pár másodperc alatt!
    Még azt sem mondhatom, hogy fullos hajó volt (Spectrum), mert ugyan megvolt az öszes drónja de desing tekintetében eléggé "foghíjas volt"! Simán meg kellett volna ennem, de még szinte megsebezni sem volt időm!
    Gondolom.. azok, akik használják, nem igazán akarják ezeketba lapokat kiteregetni, de ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy ilyenkor az adminok, akiknek kéne tudni segíteni, hol vannak..?
    Amikor tiltani kell, akkor rögtön előugrálnak, de ilyenkor csak lapítanak!
    Ők nem tudnak infót adni?

..HUN1966HUN.. kedveli ezt.
  9. Hol találkoztál ilyennel? Mely szerveren?

10. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Engem is lőttekl le így. Csak ehhez annyit még, hogy simán utolért gyűrűbe, mikor én szívbe voltam, és nem hatott fagyi raki, meg instant pajzs se, simán átlőtte.

11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Mindkét szerveren találkoztam már ilyennel!
    A HU 1-en a Spectrummal, az EU 1-en meg Cyborggal..!

Nekem még időm sem volt ilyesmik használatára, mert mire felocsudtam a döbbenetből, már csak az volt ki írva, hogy ki a megsemmisítő..! Olyan ez a fegyver, mint ha elszívná (de villámgyorsan) az öszes energiáját a hajónak (beleértve a pajzs és életerőt is)!

Utoljára szerkesztett: 4.12.18
  12. ★whitewolf★

★whitewolf★ Utánpótlás-írogató

Nekem még időm sem volt ilyesmik használatára, mert mire felocsudtam a döbbenetből, már csak az volt ki írva, hogy ki a megsemmisítő..! Olyan ez a fegyver, mint ha elszívná (de villámgyorsan) az öszes energiáját a hajónak (beleértve a pajzs és életerőt is)![/QUOTE]

Már én is tapasztaltam, hogy kilőttem a fagyiraksit és nem hatott az ipsére. Mindezt úgy hogy rakétaprecízió bekapcsolva, emp-et nem dobott. Ez csak bizonyos hajóknál fordul elő.... biztos valami új fajta "okosság".

SPILLER2 kedveli ezt.
  13. Sörnyitogató

Sörnyitogató Junior szaki

Holnap kb. hány órakor indul az update? Nem tudja valaki? :)

14. .ΣĿΊZΛBΣŢH.

.ΣĿΊZΛBΣŢH. Fórum-zöldfülű

( December 5. 16 órától érhető el! )

15. johnnyenglish6462

johnnyenglish6462 Utánpótlás-írogató

az új űrlények és az új fegyverek véglegesek?

16. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

Purpose XXI hol talalhato?

17. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

X-8 térképen.

18. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Fejlesztési óra nem is lesz decemberben?

19. e_bobe

e_bobe Utánpótlás-írogató

Koszonom.

20. JoeLock1

JoeLock1 Utánpótlás-írogató

Hitac sorsolás mikor lesz már?