Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Meg nem mondom,mikor és hol,de nekem is valamelyik kapuból van meg....de soha nem használtam.....
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 2. Lehet, hogy volt, de most csak három lehetőséged van szerezni. Mondjuk, a karantén zóna, végül is kapu.
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 3. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  Karantén Zóna, rendelés, vagy naptár.
  Esetleg van még valami?
   
 4. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Sziasztok egy nagy kéréssel fordulok hozzátok!
  Nem tudom hogy mi milyen esélyel adja a különleges nyersiket... Megtenné nekem valaki hogy leírja az összeset? (Miből menyi százalék mi?)
  A választ előre is köszönöm!

  Jó játékot: YourDead / -=[Predator]=-
   
 5. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

 6. bodiisti1

  bodiisti1 Aktív író

  hali
  az lenne a kérdésem ha veszek különleges esély booster csomagot akkor az melyik térképen segít i-olajat találni? Valamint mi az amit érdemes lőni érte.?:)
   
 7. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Karanténzóna
  A Karanténzónába való bejutáshoz a játékosnak elő kell állítania egy immunizáló CPU-t. A Karanténzónában csak egy életed van, vagyis a zónán belül nem használhatod az immunizáló CPU-t arra, hogy újabb életeket nyerj.

  Immunizáló CPU előállítási költsége:
  • · 30 hibrid ötvözet
  A Karanténzónába vezető portál az X-7 térképek középpontjában nyílik meg.
  Játékosok min. száma: 2
  Játékosok max. száma: 8
  Többi itt:
  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/jarvanyriado.115227/
   
 8. bodiisti1

  bodiisti1 Aktív író

  ok! Köszi.
   
 9. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Sziasztok!
  A mai kérdésözön... :D :

  1.: Mit is csinál tulajdonképpen a mérgzős lőszer és akna? Amikor megmérgeződök akkor lassabb leszek, meg elvilag lassan elfogyik az életem... valami mást esetleg nem csinál? Csak mert láttam egy olyan videót ahol a játékos befertőzi magát a saját aknáival egymás után többször, majd így fertőzötten elmegy cubikont lőni... ez miért jó neki? (Mármint az hogy többszörösen fertőzötten cubizik...?)

  2.: A Hammerclaw nevű hajó mennyit healel/tölt a pajzson másodpercenként? Mennyi ideig? Mennyit healel/tölt a pajzson az Aegis? Csak mert a Hammerclaw-t kicsit kevesebbet látom mint a Cyborg-ot és szeretném megtudni hogy nem-e azért mert túl keveset healel... egyszer összefutottam egy Hammerclawossal akivel szóba elegyedtem, megkérdeztem hogy jó-e a hajó, megérte-e, ajánlja-e másnak is és azt mondta hogy neki is inkább a Cyborg-ot kellett volna megépítenie mert a Hammerclaw nem tud annyival többet egy Aegisnél mint amennyit szenvedett a hozzávalók beszerzésével, viszont a Cyborg majdnem 2x jobb mint a Venom, ez nem fair, akkor érné meg Hammerclawot vennem ha egyszer valamikor esetleg a képességek hatását a 2x-esére növelik ennél a hajónál is... Hát ha a Hammerclaw nem healel 40k-t másodpercenként akkor tényleg nem érdemes öszerakni. Szóval mégegyszer a kérdések: Mennyit healel/tölt a pajzson egy Hammerclaw. Mennyit egy Aegis?

  3.: Problémám adódott: Amikor megnyitom az összeszerelés funkciót, majd 7 mp-n belül arrébb görgetek és valamire rákattintok az összeszerelhető dolgok listájában, az szokott történni hogy összekavarodik a lista és mondjuk Diminisher helyett mikrotranzisztort mutat, az ember meg akarja építeni a mikrotranzisztort (ami különben egy Diminisher, csak össze van kavarodva az egész lista ígyhát az ember egy mikrotranzisztort lát) rá is kattint szépen a Szerelés gombra, majd begyűjti az adott dolgot és ezek után helyreáll a lista és akkor látja hogy amit megépített az igazából egy Diminisher, csak a program mutatott mást, mintha egy mikrotranzisztor lenne. (Ez nem egy valós eset volt, ez csak egy példa...)
  Ez velem is előfordult, csak kicsit másképp: Kék-piros kulcsos napon össze akartam rakni 2 kék vagy piros kulcsot, már nem emlékszem melyiket, de ez nem is lényeges... Az egyiket összeraktam... A másodiknál pedig nem jelezte a kulcsmennyiség-jelző hogy 2 kulcsom lenne... aztán az összeszerelés ablak rendezte sorait és akkor láttam hogy amire rákattintottam az igazából a Spektrum volt és azt is építettem meg... Tehát mégegyszer: Belépek a játékba, megnyitom az összeszerelés menüt, arrébbgörgetek a listában , de a lista hamis képeket mutat az összeszerelhető dolgok helyén... nekem például kék/piros zsákmánykulcsot mutatott Spektrum helyett, de még a hozzávalóknál is a Scrap, Aurus és a Hasadókristály képe volt! Rákattintottam a Szerelés gombra és miután már be is gyűjtöttem a Spektrumot , akkor látom hogy az egy Spektrum és nem egy zsákmánykulcs, mert csak akkorra állt vissza az összeszerelés menü a helyes képekre! Azokból az alapanyagokból amelyekből tudtomon és akaratomon kívül Spektrumot építettem, Cyborgot vagy Hammerclawot akartam építeni... így viszont majdnem teljesen előlről kell kezdeni a gyűjtögetést. Ezzel a problémámmal supporthoz forduljak, vagy nem éri meg, mert úgyis az lesz rá a válasz hogy: Azért mert a játék nem azt mutatja amit kellene azért mi nem vállalunk felelősséget!... Szóval forduljak a supporthoz vagy ne?

  A válaszokat előre is köszönöm!

  További jó játékot: YourDead / -=[Predator]=-
   
  Utoljára szerkesztett: 30.12.17
 10. 1. Fertőzötten lassabb vagy de a sebzés miatt fertőzik magukat,mert plusz x százalék sebzés növekedés jár hozzá.
  2. passz.
  3. Olyan már nálam is volt,hogy rákattintok pl. a hajóra aztán valami más jelenik meg helyette.Ha biztosra akarsz menni használd a szűrőt a szerelés előtt.Nem biztos így sem a dolog,de csökken a fals módon szerelhető dolgok száma.Vagy minden után frissíteni kell,ami kicsit nevetséges.Supp felejtős,szerintem.
   
  YourDead kedveli ezt.
 11. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  ??? Bővebben?
   
 12. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Nagyon tudom sajnálni, hogy a jó, s korrekt emberek lépnek le a játékból a többi kategóriába sorolható egyének miatt.
  Tudom mit érzel, 2014-ben én Vezérezredes voltam hu1-en, De ott is hagytam a játékot a sok lehetetlen magatartást mutató emberek miatt. Most jöttem vissza a játékba két és fél hónapja.
  Van ami jobb lett van ami rosszabb, És már most érzem hogy lassan megint jön egy kis leállás.
  Aki belefárad a játékba annak csak azt tudom tanácsolni hogy néhány hétig, hónapig vagy akár évig kerülje a játékot, és ha lesz kedve újult erővel térhet vissza, és akár pár hétig élvezheti a játékot.
  így vagyok vele én is, mikor visszajöttem, volt pár újdonság a játékban ami érdekelt, és kihívásnak éreztem az egészet, tehát élveztem a játékot.
  Talán te is így leszel ezzel a dologgal ha pihenteted kicsit a játékot :)
   
  YourDead kedveli ezt.
 13. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A 2.-ra válaszolok, többire Hard válaszolt.

  http://www.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/new-ships-faq.118482/

  Hammerclaw:
  Bója: +25k élet, 15x
  Pajzs: 20k/32k pajzs, 4x
  Élet: 25k/50k élet, 6x

  Aeg leírások a magyar fórumon is megvannak
   
  YourDead kedveli ezt.
 14. bodiisti1

  bodiisti1 Aktív író

  hogy ér utolugyanolyan hajóval ha én előnnyel indulok?
  ja és persze még sebzés is nagy
  nem tünik fel senkinek hogy mindig az a pár különös képességü játékos marad ki mindig a szűrőből???
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.17
 15. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nem,mert szerintem ezzel úgy vannak,ez fogja a többieket inspirálni,hogy még több dolgot vegyenek,mondván,úgyis lelövöm:) PEdig nem....legalábbis én.
  Pl,most voltam benn 3-5 ön és jön a kis kezdő ellen megbizós,lelövi a petem,javitom. Gondoltam van prémium,ingyen javitok,nem bántom. Ahogy visszakapcsolom,jön ujra lelövi....Ekkor rálövök,iszkol kapuhoz...Eltelik két perc,megjelenik újra,már van neki is Pet-je. Elkezd lőne,kilövöm a Pet-jét és elkezdem lőni. Rövid idő alatt pajzs kész az életerő a legvégén egy pici zöld....Lövöm,de csak nem mozdul. Váltok moly formációra,és ahogy elsőt belelövök,villan egyet a hajója,és lám,fullon van a pajzs és életerő is! És a kis kezdő.5-6 lövésből kiló.....Gondolom az már nem is meglepő,egy klán tagja....És ugyan ez az illető,a full meghajtós hajómat FÉL térképpel előzi meg,nem nem Tartarus volt,egy mezei szimpla Goli,Flaxokkal.....
  Valamint a moderátorokat kérném,jelezzék,valami nem teljesen jól működik az automata nyersanyagnemesitésnél. Az indokrin olaj miatt megvettem a havi prémiumot,és mégsem működik,pontosabban általában igen,de ha nagyobb NPC-t lövök pl a 4-es térképek Boss-ait,és relativ sok a nyersanyag amit adna,vagy Cubicont,akkor több esetben előfordult,hogy kiírta,hogy raktér megtellt......majd kb egy perc után kiírja,hogy nemesitve,és visszaugrik a szám. Csak ugye addig a konkurens Pet-ek összeszednek mindent:)
   
 16. Vito

  Vito Haladó

  Kerék drón formációval gyorsabb mintha Te esetleg más drón formációba vagy. A sebzése pedig nem a hajótól függ hanem a felszereltségétől .
   
 17. Muto98

  Muto98 Járnitanuló

  Szevasz,régebben mielött még normális német cégnél volt a do adtak kedvezményt szinte mindenre, lőszer,pet. peten belül tényleg mindenre 15-20%-ot de ma már nincs ilyen.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 18. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Szia,

  1. HP mennyiséget von le és sebzést ad, valamint mint írtad lassabb vagy. Volt régebben egy bug, hogy ezt akárhányszor magad alá tudtad rakni mindig megadta a hatást, szóval elég sok akna után egy olyan hajó "született", ami marha lassú és kevés az élete, de a lövése elég kemény. :)
  2. tg tökéletesen megválaszolta :) De Én és a klántársaim a sebessége miatt nem választják. Sajnos kevés a jó csata. Hammer álló, lassú harcban nagyon jó, de amikor 2-3-an mentek térképeken át lőni hajókat, ott tényleg jobb a Cyborg.
  3. Néha nekem is ugrál a kép és a minden abban a listában. Viszont szerintem nem tudják visszaadni, de megpróbálhatod.
   
  tg90000_2 és YourDead kedveli ezt.
 19. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Szasztok!
  Mára is lenne egy kérdésem!
  A játékban a képernyőn vannak ezek a kis fehér apró pöttyöcskék... ezeket hogy lehet kikapcsolni? Csak mert nem egy erőmű a gépem és azt vettem észre, hogy a START gomb megnyomása után pár másodpercig ezek az apró kis pontocskák még nincsenek ott, és ezek nélkül az fps felszalad olyan 30 köré, de amint a játék jobban betölt, megjelennek és az fps egyből leesik 20-ra vagy az alá. (Igen és akkor képzeld el amikor 4 citadel 2v2-zik és mind a 40 HellStorm raksit ábrázolnia kell... na akkor 2 fps... de tudok ennyinél is játszani...) Ez teljesen logikus hiszen ezek a kis pontocskák alapból mozognak, a képernyőn meg van belőlük vagy 50 és a gépnek minden egyes pöttynek ki kell számolnia a sebességét, az irányát, főleg ha még mozgok én is eközben, meg azt is hogy van-e elég a képernyőn, hozzám képest merre mozogjanak stb... szóval igen, 16 fps mellett tanultam meg játszani, és mostmár, 1,5 év Darkorbit után már kezd egy kicsit kellemetlenné válni, mert lehet hogy tudok 5 fps-nél is normálisan játszani, de ahogy fejlődök, egyre komolyabbak lesznek a harcok és eléggé idegesíteni fog ha clan war közben kifagy a rendszer...

  A válaszokat előre is köszönöm!

  További jó játékot: YourDead / -=[Predator]=-
   
  Utoljára szerkesztett: 30.12.17
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Sajnos ezzel nem tudsz sok mindent kezdeni. Nekem 3D-ben minimum grafikával sokkal könnyebben ment a játék, ha ez segít. De azok a háttér elemei. :)

  Max annyi, hogy szerintem nem olyan drága és nem is olyan nehéz 'összekukázni' a megfelelő alkatrészeket és bevágni a gépbe (használtan megvenni őket). És ha szeretnéd jobban élvezni a játékot, esetleg más hasonló fogyasztású dolgot a gépeden, érdemes befektetni. :)
   
  YourDead kedveli ezt.

Az oldal megosztása