Kalózvadászat - visszajelzés

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 16.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Mikortól is tudnak a hibáról?
  Mikortól is megy az event?
  Mikor tervezték tudatni a nagyérdeművel hogy hiba van,mert azt sejteni lehetett hogy valami nem tiszta a pontok számolásával.
  A többi játékossal szemben nem igazságtalan?
  Áhh,csak a megszokott színvonalat hozták,felesleges vitázni.

  Up.:még eszembe jutott,hogy fene a nagy igazságérzetükbe,akkor hol volt mikor menet közben változtattak egy eventnél,és hol lesz mikor belepiszkálnak majd még valamibe?Ja,szelektív.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.5.17
  -Eragon-2(HUN) és Smith-Program kedveli ezt.
 2. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Az igazság mindig a győztesek oldalán áll. :) A "vesztesek" sóvárognak csak az igazukért. Szó-mi-szó, találkoztam olyan "főhadnaggyal" 6 hónap játék idővel kinek már megvan a három új hajója! S rengeteg olaja van még! Én csak sóvárgok! :(
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Te hol játszol? kérlek menj le uber mapra 4-5 és keres egy uberAnahilatort és öld meg ha tudod. 90k sebzés plusz a rakéták több mint 2 millió élete van és pajzsa, gyors is és a jutalom hihetetlenül sok ha hiszed ha nem 4 millió kredit és 220 urudium ! Hasonlitsuk össze a Cubikonnal most ! sebzése a protegitekböl van 23-30k és a jutalom 5 ször több !!!!
  Plusz ott az új hajók!!! kapuba 2 játékos is be tud menni ez tök jó így csak az ereje ugyan akkora fél percenként kapod a 90 k sebzést és még nm beszéltem az életéről menyi is?? 22-32 millió??? pajzsal eggyoüt plusz mig a lények kint vannak és azokkal szorakozunk a lénynek instant pajzsa van nah dupla boster semmit nem és fullosan sem. Kérem én így mi értelme a játéknak??

  MOST MÁR ÉRTED HOGY MIN AKADTAM KI?

  Egyszerű a dolog barátom még várunk egy kicsit és viszlát :D én már találtam más játékot inkább oda viszem a pénzt !!! már nem azért de új vagyok azon a játékon egy küldetés jutalmát nm kaptam meg pedig megcsináltam írtam a suportnak és csoda mert 2 órával később
  megkaptam a jutalmat jah és az virtuális pénz ára és mennyisége is jóval reálisab korrekteb mint a darkorbité.

  Na ezt hogy csinálta??? látod !!!!!!!!!! mejk szeron játszol?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.5.17
  Smith-Program kedveli ezt.
 4. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Az igazat megmondva az event után pár órával már tudtak a hibáról. Ha kijavítanák, akkor pl. neked se lenne meg a lehetőséged csoportban felzárkózni. Hiszen szerintem a megszerzett pontokat tuti nem vonnák le :/ Ez a hiba, azoknak nem kedvez, akik egyedül játszanak, és ha jól tudom, akkor te is.
   
 5. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Ha szabad,csak annyit kérdeznék,hogy azok után,hogy a köttelen csevejben kialakult párbeszéd folyamán volt egy hozzászólásom,hogy az event lehetetlen egy kis hajó számára,mire is egy állítólag régi tag,akinek a fórum neve szimplán egy sokszoros vigyorjel ( :))))) ) azt válaszolta,nekünk kicsiknek nincs is mit keresnünk az eventben,ez nem nekünk van,hanem nekik a "nagyoknak" hogy fejlődhessenek. Nos ez a komment után a kedves moderátor szimplán szótlan maradt,most meg .....Háát nem is tudom,inkább megyek megnézem a Google mit dob ki mint jelentést arra a furcsa,idegen eredetű szóra,mint a Moderátor:)
   
 6. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Az igazságon nincs mit szépíteni. És moderálni se.

  Az én hajóm se kicsi annyira, megvan a 10 drón sima LF4-ekkel, de én sem érzem, hogy ez az event nekem való lenne. Majd jövő hónapban benézek, hátha van valami pozitív változás.
   
 7. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Hát szerintem ha most mennék csopiba,akkor sem tudnám felhozni magam arra az x pontra amiért megérné.
  Mert ahhoz az kellene hogy az eddig napokig a hibával játszó játékosok pihenjenek.
  Tehát így sincs esélyem.
  10 olajért meg 3000 x4 miatt nem lövök el 500 000-1 000 000 x4-et.A többiről nem is beszélve.
  Másik általam említett eventnél nem caroztak hogy 1-2 napja menő eventbe piszkáljanak bele.
  Ott nem volt ez a fene nagy igazságérzet.
  Igen,egyedül játszom,de MÉG játszom.
  Eddig is jól elvoltam egyedül,most is kivárok.
  Mert az hogy már nem győzik minden nevezzük eventnek alkalmával az olajat benyomni,még a pink bigyókat is bent hagyni,azt mutatja hogy nem jött be nekünk és ezzel nekik sem az újítás.
  Ha már teljes érdektelenségbe süllyed az olaj vagy új hajók projekt,majd adják máshogyan is.
  Surgeon esetében is kibírtam kb.1 évet.
  Az meg hogy pár óra elteltével sem csinálnak semmit,az azt jelenti hogy nem is érdekli őket a hiba javítása.
  Az igazságosságra hivatkozni csak kibúvó.

  Itt lenne egy fejlesztési ötletem:a következő event alkalmával vagy csak úgy felbukkanó hibáknál legyen felsorolva hogy x hibával játszás bünti,míg y hiba esetén az igazságosság elve szerint semmi retorzió nem várható.
  Mert én honnan tudjam hogy pl. x próbát többször elvállalva szabályt szegek vagy ők döntöttek úgy hogy menjen (most nincs kedvem dolgozni rajt).

  Mert eme event alkalmával mikor is tudtuk meg a csopis hibát a magyar csapat részéről?
  Tegnap éjjeli írásból?
  A indulás utáni pár órás észlelés óta eltelt egy kis idő.
  A köztes időben
  -van aki vár mert tudja hiba és reméli javítják(de nem)
  -van aki nem mer játszani mert tudja hogy hiba és bünti jár érte
  -van aki csak kicsit próbálkozik hogy ennyi még csak belefér
  -és vannak akit hidegen hagy
  -meg azok akiket azért hagy hidegen mert kaptak infót és nyomhatják,mert vagy engedve van,vagy potom a bünti a kilátásban levő nyereség tekintetében.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.5.17
 8. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Sajnos a hivatalos infókhoz nem mindent írhatok ki, mint látod az angol fúrumon sincs kint, vagyis én nem találtam.
  Szívesen megosztanék ilyen információkat hivatalosan is, hiszen nekem semmi hasznom nem származik abból, ha nem osztom meg, de sajnos mint írtam, nem nagyon lehet.

  Elvileg megígérték, hogy több tájékoztatást fognak felétek és felénk is nyújtani (pl. az event első napján már megkaptuk a leírást :D )

  Teljesen igaz az, hogy ezen az eventen nem csak a kicsik, de még a közepes játékosoknak sincs sok esélyük.
  Ezen nem tudok sajnos semmit sem szépíteni.
  Ha az Karantén-zónát nézzük, akkor a lonokat viszonylag lelehet lőni a kicsiknek is egy csoportban, de a kapuban található folyamatos sebés miatt szinte már esélytelen, de ha egy kicsit erősebbeket is veszünk, akiknek talán sikerül még a Boss-t is megölni, akkor is az mondható el, hogy nekik sem éri meg nagyon, hiszen rengeteg idő árán "csak" pár darab olajat szereznek.
  Azoknak a csoportnak "kedvez" a kapu, akik összeszednek 20-30-40-50 CPU-t, majd egy nap boosterrel, x4-el megcsináljál, mert ők tudnak összeszedni a kapubál pár száz olajat.

  Ha az Über kalóz NPC-ket nézzük, akkor egy über annihilátor 90k-t sebez, ami szerintem egyedül még egy erősebb hajónak is kihívás, vagy legalább is meg kell állnia tölteni utána. Illetve a legnagyobb gond az, hogy a nyeremény nagyon kevés a jutalomhoz képest. Talán még az első hely is olyan, hogy talán az olaj ér valamit. De sokkal jobban megéri pl kubizni (Sajnos).
   
  Utoljára szerkesztett: 21.5.17
  Vito, rozsdásszög és -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 9. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője  Na végre valaki belátta hogy ez a játék egyre rosszabb !!! És azt mikor látják be hogy nemsoká elvándorolnak a játékosok????? És miért nincs cset?
   
  Áfonya76 kedveli ezt.
 10. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  HU-1-n játszom. De! Nem megyek az 1-7-n lévő kapuba mert 1x voltam s nem éri meg , igaz nagyon izgi volt :) . Nem megyek a hasadék vagy milyen zónába , mert hiába fullos és 10 bosteres a hajóm , kicsi vagyok oda , még álcában is. A 4-5-n nem látok kivetni valót az überekben, ha álcából nem jönne egy-két lesipuskás . Az über-anhi nem, inkább az incik bosszantóak . A batty is leküzdhető. Egyébként régóta mondom az über-sibi több pontot ad mint a cub, legfeljebb anyagilag nem. 4-5-n egy óra alatt összelehet lőni 10-15000 urit.
   
 11. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Lehet nagyobbaknak,erősebbeknek,de én pl bemegyek,akkor kb 2-400 kilövést szedek csak össze,cirka fél óra alatt! Meg esetleg egy náthát,ha hideg van a szobában:p
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása