Visszajelzés Kalózvadászat

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 5.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Itt beszélgethettek a Kalózvadászat eventtel kapcsolatosan.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető-e amit írtam
   • Ugyanezt merném-e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
   
 2. ║ШΛЯ╬βΞΛ$Ŧ║

  ║ШΛЯ╬βΞΛ$Ŧ║ Fórum-zöldfülű

  Üdv.
  Első és legfontosabb észrevételem ami nem csak ezzel hanem az öszes eventel kapcsolatos az az információ hiány az eventet megelőzőleg. Nem vagyok aktív játékos így nem is foglalom a helyet a klánba, de eventek alkalmával szívesen feljárnék segíteni a régi társaknak, viszont mivel nem írja ki senki nagy betűkkel 1 héttel az event kezdete előtt, hogy lesz így általában már csak akkor értesülök róla mikor már elkezdődött és mint tudjuk kezdés után ha belépek a klánba akkor már nem vesz számításba a rendszer. Ennek okán jó lenne, ha nem csak a fórumon jelenne meg az infó hanem mondjuk e-mailben is mivel azt gyakrabban nézi mindenki.
  A másik, hogy Lehetne több küldetés és a szinteket jobban szét kéne osztani(a szintek sajnos nem tudják tükrözni a játékos erejét így más elbírálás jobb lenne.), illetve a kisebb szintűeknek több jutalmat adnék akönyebb előrehaladás végett, mert nem mai gyerek a játék így aki már 4-5 éve játszik behozhatatlan előnnyel rendelkezik azokkal szmben akik csak pár hete játszanak, és egy vpv játékban ez az előny eléggé el tudja kedvetleníteni a kezdőket.

  ÜDv:
  Ultimade
   
  W·i·l·d·c·a·t kedveli ezt.
 3. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Állítsd be a fórumon mi az érdeklődésed, mindenről jelezni fog a fórum az értesítés fülön mikor belépsz! Ha feliratkoztál a hírlevélre akkor emailben is kapsz értesítés minden eventről és eseményről. Egy időben még az MHH-ról is kaptam, mostanában nem :( !
   
  Risus kedveli ezt.
 4. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  A játék egész játszható, ha nincs event.
  Ha van, akkor összes népművészeti agyagedény, meg a ferde úton járó hóna alatt két mankós, máshol tankolós mind megjelenik. Olyan játékosok jelennek meg, akiket sose láttam ,nevüket se, és persze full spartannal 200 ezret sebezve. Mielőtt el nem felejtem 2010-ben regisztráltam, napi szinten vagyok, láttam egyet s mást. Egyszer költöttem ötezer forintot erre a játékra, de többet egy q..a petákot(ez az én pénzem úgy nevezem, ahogy akarom) se fogok. Na azóta is küldözgetik nekem, hogy asszondja pár száz forint és több tízezer uri.
   
  Lanselott kedveli ezt.
 5. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Üdv,én csak azt nem értem,mi a logika az eventben. Mert ugye ahogy Páncélgránátos is irta,ilyenkor megjelennek olyan fazonok akik egyébként nem,és töredelmesen bevallom,hiába játszok évek óta még nem értem el a 200.000 sebzést,stb. Bár ha belegondolok,nem is értem,ezek a menő fazonok,miért jönnek az eventre,mert ugye vegyük a ma elérhető küldetéseket,volt ám jutalom....100 és 200Uridium,valamint 5 LF3 ,nem is tudom,mit írjak a meghatottságtól:-D Már én is full LF-4 vagyok,már majdnem 2 hajóra,szóval ennek szerintem csak az igazán kezdők tudnak nagyon örülni....és ha még ehhez hozzáveszem,azt,hogy a napi belépési jutalmakat hogy levették,nos nem egészen értem a logikát,de a lényeg ha a főnökök értik....További jó játékot:-D
   
 6. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Sajnos azért, hogy még véletlenül se tudj egy küldit meg csinálni...
  PL: be állnak kalóz kapuba, ahogy átlépsz már ki is szednek..
  Nemhogy paláig eljuss :( :(
   
 7. Risus

  Risus Fórumlakó

  Szia!

  Igen, sajnos ellenséges kapuban gyakran találhatsz ellenséges játékost is. Javaslom a saját megbízód kapuinak használatát a kalóztérképeken, ahol védelmi zónád van. ;)
   
 8. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Hát ez sem segít szerintem a vegyes klánok miatt. Épp most próbáltam én is valamit csinálni, ám mindenhol hemzsgenek és sajnos hiába vagyok álcában egy halom NPC-vel, még megközelíteni sem tudok egy Über NPC-t sem.
  Így marad egy másik játék ismét...
   
 9. Risus

  Risus Fórumlakó

  Sziasztok!

  Mislix:
  Azt írtam, ha saját kapun ugrik, a túloldalon védelmije lesz. Minden klánnal szemben. De az eventet valóban vegyes klánok uralják. Valós probléma, de megoldani kellene, ötletelni.​

  Mindenkinek:
  Nagyon sok a teljesen negatív kritika, soha nem írjátok, mit szeretnétek helyette. Ha minden ilyen negatív kritika hatására kivennénk az adott játékelemet, nem lenne játék! Szóval ha írtok valamit, hogy mi rossz a játékban, gondoljátok végig, hogy lehetne kijavítani és írjátok azt is oda - meg lehet beszélni és továbbítjuk. :)
  (Nem a bugokról van most szó!)
   
  #LIGHTNING és Virginia kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Szia!

  Már leírtam az ötletek közé kb. egy éve.
  A kapu ugrás meg gáz, mert ugye 5-2-n lehet a legjobban NPC-zni, de ha átugrom 5-3-ra mire visszajutok már a Háború és békét is kiolvasom közben.

  Anno leírtam, hogy a vegyes klánokat büntetni kellene mikor a saját megbízós, de az ellenséget segítő játékosról van szó, hogy lemenjen a tűzereje, életereje mondjuk 10%-ra. Ha pedig folytatja így is a csatát kapjon egyből mondjuk 10 napra piros keresztet. A klánok között ha vegyes tagja van akkor a csoport tagjainak minden tulajdonsága csökkenjen (pajzs, tűzerő, ...stb). Akkor megszűnnének a vegyes klánok.

  Kíváncsi lennék ilyen feltételekkel meddig élnének a vegyes klánok.
  Igazából nagy fejlesztés nem kell hozzá, hiszen a képletbe, ami boostereket összegzi, vagy felszorozza, most kivonná vagy osztaná. :)

  U.i.: War-t meg például, ha küldeni akar valamelyik megbízó klánjának akkor:
  - a minden nem "saját" klántag repülne a klánból automatikusan a rendszer által..., vagy
  - automatikus minusz becs és tp levonás a nem oda tartozó megbízósokknak.
   
  Utoljára szerkesztett: 10.2.18
 11. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  Na, ezzel teljes mértékben egyetértek!
   
 12. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Szia,ezt úgy oldottam meg,hogy a kalóztérképen is működik az álcázás,mindaddig amig be nem érsz a "ködbe" ahol a palládium van. Vagyis ugrasz és álcázol,úgy nagy esélyel el tudsz menni a "ködig". Namost én 5,1 en voltam,ott benn a ködnél csoportot alkottunk,elég sokan,és ugyan volt két ellenmegbizós,de jobbnak látták nem támadni,simán összeszedtük a 70 Palládiumot. Persze nem árt a 3 as szintű petprotokoll,sokat tud segiteni.....Valamint azt vettem észre,többen úgy taktikáztak,hogy bejöttek álcában,és a köd szélén van egy kis sáv ahol meg tudsz állni,és NEM tűnik el az álcád.Itt megálltak,és a PET gyűjtötte a nyersanyagot. Talán tudtam ötletet adni.
   
 13. .steelmaker.

  .steelmaker. Járnitanuló

  Teljes mértékben egyetértek.
  Roha..djon meg aki kitalálta a vegyes klánokat.
  Az egyedül jázszó magányos farkasokra soha nem gondol a DO ..
   
 14. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem egészen de valami hasonlóval egyetértek. Meg kell szüntetni a vegyes klánokat!
   
 15. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Értem.. köszi szépen! :)
   
 16. magasfal

  magasfal Fórum-zöldfülű

  Sziasztok
  Az Event elmegy nem olyan rosz,
  De Ahogy, irtatok a vegyes klanok uraljak az osszes 5-1 5-2 5-3 terkepeket. Igy nem is erdemes eventezni! !
  Be alnak paran kapuba tobbi repked mas klanosokat keresnek, es 5-10 jatekos irtjak a kalozt. Ez a taktikajuk !!! Szerintem amit mar reg mondtam be kene hozni, amien megbizos klant alapit csak ugyan azok a megbizos tagokt tudjanak jelizni a klanba.
   
 17. ≮ÎɱƤŗȆşşũɱ≯

  ≮ÎɱƤŗȆşşũɱ≯ Utánpótlás-írogató

  Az event egy nagy sz....!!!
  Vegyes klanok miat semit nem lehet! !! 2ezer pontnal jarok, es 7-eszer kelet Dront javitani 7x!!!!!1 nap alat anyi szor kilotek.
  Szovis vegyes klanok is wart kuldtek!!! (ok csak event IG Utana Majd szovi) :)))ez jo indok a war-a xdxdxdxd.
   
 18. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Ez az egész event egy nagy 0 szinte lehetetlen játcani a kaloz térképeken a fent emlitettek miat! De akor legalább tőbb küldi lett volna nem csak 2 egy nap ami 15 perc és kész legalább az ember azal elszorakozna ha mán a kaloz térképekre besem teheti a lábát hogy ne szegyék ki!
   
 19. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum mestere

  Én beraktam azt a küldit, hogy lőj le 10 hajót 5-2-ön. Álcából még fullspartanos hammerizét is lőttem.
  Mondjuk volt olyan hajó is, ami ki se látszott npc-k közül, emellet én is rávertem vagy 100 ezret csak a lézerrel, oszt meg se karcoltam pajzsát, nem hogy életerőt. Még jó hogy sabo-k lassították. Szóval az ilyen hajók miatt nincs értelme játszani.
   
  DestinyX kedveli ezt.
 20. DestinyX

  DestinyX Járnitanuló

  Páncélgránátos telyesen egyet értek veled!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása