Bug Kapcsolódással, csillagtérképpel kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Valaki mondja már meg, mikor lehet újra normálisan játszani GE7 szerveren? Már több mint 1 hónapja kegyetlen rossz a szerver, alig lehet felkapcsolódni rá, a kapuugrás kész katasztrófa, többszöri restart után esetleg átdob a céltérképre, hétvégenként napközben és este egyáltalán nem tudok játszani, de ahogy beszélgettem pár játékossal, ők sem. És elmegy a prémium, a kedvezménycsomag a semmibe. Ezért fizetünk, rendelünk, hogy ilyen pocsék minőségű játéklehetőséget kapjunk a pénzünkért???
   
 2. ™X-Boy♦

  ™X-Boy♦ Fórum-zöldfülű

  Az eu7 szerver is nagyon rosszúl működik mar egy jo ideje... Gyakran van, hogy betölti a játékot és nem tudok térképeket váltani vagy a pallát nem gyűjti be és megszakítja na meg ha rengeteg játékos van egy adott helyen a térképen akkor olyan laggokat nyom hogy nem tudsz játszani tőle... Ez több ismerősömmel is előfordult
   
 3. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, tudunk a tragikus szerver teljesítményről,fent is tudják,kénytelenek vagyunk várni.
   
 4. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Elég sokáig kell várni a GE7 szerver megjavítására, én már 6 hete csak várok, hogy történjen valami. Ahányszor írtam supportra, mindig arra kértek, legyek türelemmel, de már elfogyott a türelmem. Elmennek az előfizetéseim a jó büdös francba. Nem azért költök a játékra, hogy aztán ne tudjak játszani, max. napi 1 órát, ha véletlenül beenged a szerver. Ki fog kártéríteni engem és a többi játékost a rengeteg kiesésért? Mert bizony mi sem lopjuk a pénzt, keményen megdolgozunk érte! És egyáltalán, minek az üzleti szabályzat, ha a rengeteg botos büntetés nélkül csalhat? Mert bizony nagyon leterhelik a szervert a rengeteg programjukkal. Nem kellene elsősorban őket kibannolni? Talán akkor nekünk sem volna annyi problémánk a bejelentkezéssel, kapuugrással, hazaugróval, stb.
   
  Leeroy és szisz0920 kedveli ezt.
 5. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Üdv!
  Július 16. délutántól képtelen vagyok belépni a játéktérképekre!
  Egyik általam használt szerveren sem működik!
  Odáig eljutok a játékban, hogy betölt, meg megjelenik a "kapcsolódási állapot" jelző, de onnantól kezdve nem nyílik meg a térkép!
  Tiltva lennék?
  Ha igen, erről miért nem vagyok tájékoztatva? Ha nem, akkor mi lehet a gond? A gyorsítótár törölve, mégsem megy!

  Írtam a supportra, de azok hétvégén le sem tojják a játékosok gondjait (ugyan úgy a moderátorok sem a fórumon, holott én úgy gondolom, hogy valakinek folyamatosan elérhetővé kellene válni, de legalább 2-3 órán belül válaszolni).

  Mivel két hétig nyaralgatok, így nem az a gép van nálam, mint odahaza, de fura számomra, hogy a hiba azután jött ki, hogy egyik hotelből átmentem egy másikba! Az egyiken működött, ahová mentem, itt nem működik! Lemértem a speed tesztet, a ping 20-22, a letöltés 35 Mb a feltöltés 22 Mb. Ennek, még ha nyögvenyelősen is, de mennie kellene!
  Vélemény?
   
 6. hahoka

  hahoka Fórum-zöldfülű

  Ha tiltva lennél be se tudnál lépni
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Már, megoldódott a probléma!

  2 napig voltam azon a szálláson, ahol nem működött a dolog, most egy másikon hotelben vagyok, itt meg ismét jó!
  Az elsőnél is működött, a második helyen nem, a 3.-nál ismét jó...! A tö..öm sem érti..!
  A support válaszolt, levázoltam, pontosan mi a bánat van és most jó! Igaz, az még az előző helyen volt, de már aznap jöttem is át erre a helyre!
  Érdekes, hogy minden más a másik helyen is működött, csak a játék nem!
  Mindegy, már jó, úgyhogy amit ezzel a laptoppal lehet, megcsinálom, aztán majd 29.-e körül már ha vissza értem a lakásra, már vár a "nagy vad". Az a gép nem ez a kategória, de mivel, hogy egy Gamer PC, így nem tudom akárhová cipelni magammal!
  Kösz az infót és jó játékot! :)