Bug Kapcsolódással, csillagtérképpel kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  hello.jelenlegi problémám az hogy az oldal 15-20 percenként behal.föoldalon bármire kattintok semmi nem jön be.Firefox legujabb verzioja van fent,flashplayernek is.probáltam még opera,google crome,safari,slim browser,aurora.mindegyiknél ugyanez van.kilépni se tudok a játékbol,csak ha bezárom a böngészöt.elözményeket vagy 50x töröltem,virusirtot lefutattam,stb.probaltam laptom,2n is,tablet,szomszéd gyerek gépén,akkor is ez a hiba áll fent.ha bezárom a böngészöt,utána 15-20 percig be se tudok lépni,csak pörög a firefoxnál a csatlakozás melleti karika a bal felsö sarokba.egyik böngészövel se enged be miután bezártam a böngészöt.valamint 3-1 mappra ugrok,vagy bármelyik mappra a térképröl kapun keresztül,legalább 5x irja ki a kapcsolodási hibát,valamint a kapu nem is látszik,még a minitérképen se.tegnap,ma délelöt hasoló volt másnak is mert sokan irták a chaten.eu2 server.jelenleg is 10 perce csatlakozást ir ki
   
 2. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Idáig nem tudtam belépni,de valamilyen érdekes oknál fogva az mhh megoldotta.
   
 3. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Nevén nevezve s.ar volt ma az oldal és nem a böngészőim miatt nem tudtam belépni.
  Mert minden mást beírva 100000+ oldalszámok lettek kidobva mint találat.
  Más a játéktól teljesen független oldal simán bejött.
  De csodák csodája 20:00:01-kor pillanat alatt bejött,jaaaa hogy az mhh az nem maradhat el.
  thx.
   
 4. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  neked is? azt hittem, hogy egyedül vagyok. Én úgy vettem észre ezt, hogy játszok és tudod, néha a kliens oldalt frissitgeti. HÁT EZT MÁR FÉL ÓRÁJA CSAK FOROG OTT FENNN. ok, nyomok 1 X-et, hogy ne forogjon. Kifogy a PET-böl a benzin. Átlépek, hogy vegyek benzint és nem tölt be semmit. Újrainditom a laptopomat. semmi. veszem a chromet. semmi. Újra kapcsolódok a wifire. semmi. ellenörzöm a FB-n hogy megye a net, hát persze, a FB-vel sok gondom nincs. ott nem irja, hogy megszakadt a kapcsolat. ok, fél óra múlva már megy is. De már alapból idegölö ez a sok error. képzeld: MÉG AZ ÜZIKNÉL IS BEDOBOTT EGY ERRORT, VAN SCREENSHOTOM (németül)(még a tablettröl)
   
 5. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  5 kappa rész kellet volna de reggel 10 ota vackol az oldal.azota ugy 10 perc kockazas meg fél óra,óra várakozás hogy be tudjak lépni.na igy ma se lesz dupla kapunyeremény :(
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  ...és ez a probléma még most is fennáll, hiszen 5 perccel ezelőtt ugyanezt folytatta a rendszer.

  upgradelve: Az utolsó bejegyzés óta sem lehetett belépni csak most egy perce...

  Ennek a szolgáltatásnak a színvonala így értékelhetetlen. Semmit nem lehet csinálni. Érdekelne, hogy mivel már hetek óta jelzik a játékosok a hibákat a sorozatos megszakadások miatt, kapu ugrások alatt, milyen kompenzáción "gondolkodik" a DO.

  Ha átugrom a kapun és megszakadok, ami közben lelőnek az az én hibám? Tegnap egy ugrás után 5-6-szor kellett a gombot nyomkodni hogy a térképen maradjak.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.16
 7. Sajnos igen fent áll ez a probléma és így a kapuzás is igen extrémre sikeredett átugrottam a következő hullámba és 4-5x újrakapcs mire észlelt valamit is közben előfordult hogy pukk... jó hogy dupla cumót adott egyes kapu csak a 3 napból 2 őt nem lehetett belépni....

  eléggé zavaró és újra előjött a GG-s "váratlan" hiba és konfigolni is nehezebb egyik hajóból a másikba hamarabb megy az ember nyugdíjba mint hogy bekonfigoljon vagy kitegyen egy kaput :)
   
 8. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  egy tipp, ha a konfigolás alatt azt érted, hogy felszerelsz egy hajót akkor van tippem, ha ismeretlen hiba történik a hangárnál. ott vagy a hangár - felszerelésnél és szereled a jajódat. ismeretlen hiba ablaka jön elé. nyomj egy X-et az ablak felsö jobb sarkába és akk. az oldalt nem tölti újra :), de másnál nem jön be :(:(:(. de ez is jobb, mint a semmi, nem?
   
  BladeZsolt[Ħuη] kedveli ezt.
 9. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Haho! Ma már nem játszunk? Nem lehet belépni!
   
 10. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Gyanítom a szokásos alapossággal tesztelték megint az event 15 órai élesítését...
   
 11. Total1871

  Total1871 Junior szaki

  Én már bent vagyok végre :)
   
 12. kampo

  kampo Járnitanuló

  Mi van ilyenkor? Este még játszottam, ma reggel ez fogad!Context3D not available! Possible reasons: wrong wmode or missing device support.
   
 13. elpzi

  elpzi Utánpótlás-írogató

  Hy!
  Mi okozhatja azt, hogy az aknák akkor jelennek meg mikor már nem tudom ki sem kerülni? Internet gond nincs és nem is egy spearhead rakta le tökéletes álcában. Nem mindig ez áll fenn, de természetesen akkor van ez, amikor pont hogy nem kellene.
   
 14. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Csatlakozom. Eddig azt hittem, hogy csak nálam van a hiba, de látszik, hogy nem. :confused:

  Hozzáfűznék még egy dolgot, ami nem tudom, hogy bug-e, vagy nem; a lassító akna nagyjából fele annyi idő alatt aktíválódik, mint a rendes durranó aknák.:mad:

  Szerk: átfogalmaznám: a durranó aknák kétszer annyi idő alatt robbanak, mint a lassító aknák, idegesítő, nem lehet alkalmazni csata közben, csak ha az ellenfél nagyon nagy madár. :D
   
  Incident és NumizN1 kedveli ezt.
 15. elpzi

  elpzi Utánpótlás-írogató

  Én nem vagyok sztárjátékos hogy aknát is használjak, párszor raktam lassító aknát de úgy átmennek rajta mint ha ott sem lenne. Nemrég távolodtam valakitől hogy feltöltsek, de a semmiből megjelent egy lassító akna, de már csak akkor láttam meg amikor már kb rajta voltam. Meg ijedni sem volt időm.
   
 16. NMyy^^

  NMyy^^ Járnitanuló

  Nekem is ugyanez a hiba, chrome alatt megy, de fél óra és jól belaggol....
   
 17. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Az aknák megjelenítési gondok. Lassú a kliens és a szerver közti kommunikáció.
   
 18. elpzi

  elpzi Utánpótlás-írogató

  Szóval akkor vacak a netem? Oké nem egy álom, de lassan milliós gép kell meg net hogy játszani tudjam normálisan a játékot.
   
 19. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Nem ezt írtam. Hanem a kliens és a szerver közti kommunikáció lassú. S ez bármitől lehet. Kérlek, ne forgasd ki a szavaimat.
   
 20. Incident

  Incident Törekvő

  Vannak tervek letölthető kliensre? Ekkora mennyiségű adathoz nyilván kevés egy flash player - böngésző kombó. Nem csoda, hogy a lag folyamatos és már-már megszokott. Szóval van rá esély, vagy felejtős?