Visszajelzés Képességkiegyensúlyozó frissítés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 8.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Ide írhatjátok le a Képességkiegyensúlyozó frissítés témájával kapcsolatos észrevételeiteket.

  De kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • • Mit is írtam
  • • Érthető -e amit írtam
  • • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak
   
 2. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Jol hangzik,csak a venom képessége sérül igy,szerintem. 35mp-nél a sebzése még alig 6000,akkor müködne jol a dolog,ha nem 1000-röl,hanem mondjuk 3-4000-röl indulna a sebzés.Akkor a 35mp végére elérhetné a 10-15000-t
   
  Utoljára szerkesztett: 9.9.16
 3. »Źak«

  »Źak« Fórum-zöldfülű

  Szerintem ezek az idők borzasztó rövidre lettek állítva. Aki spectrum dizájnba npc-zik valamelyik térképen, és jön az ellenség, elnyomja, és mondjuk egy nagyobb pajzsú, tapasztaltabb játékosról van szó, annak meg se fog kottyanni az a pár ezer lövés amire leredukálja a lövést a képesség. Azaz nem fogják lelőni. A képesség ismét újra tölt 90 mp múlva, megvárja a menekülő játékos a kapuba ameddig újra tölt, újra kimegy békésen npc-ni, mert tudja a képesség megint megvédi, az ellenség megint megpróbálja lelőni, de ismét elnyomja a képességet a menekülő. 10 mp képesség idő alatt a térkép feléről hamar a kapuba lehet érni.
  Arra akartam utalni, hogy aki egyedül megy vadászni szinte nem lesz esélye így azt a bizonyos személyt lelőni, mert "kb. mindig" ott lesz a képesség, mert azt a 90 mp-t megtudja várni a kapuba amíg vissza tölt. Szerintem már 4-5 perc is bőven fantasztikus lett volna, mert a több mint 10 percek valóban hosszúak voltak, de ha már csak 4-5 percet kell várni már az is jó.
  Értem én hogy a Goliath hajókat kicsit fel kell zárkóztatni az újabb típusú hajókhoz, ami szerintem egy pozitív előre lépés csak gyakorlatban is át kellett volna gondolni.
  Aki vadászni indul egyedül npc lövő játékosokra az kevésbé fog örülni, ha spectrum, sentinel, solace képességek ellen nem tud mit tenni, és rövid perceken belül ismét hiába a támadása mert megint aktiválják a képességeket és megint eltudnak szaladni a kapuhoz átugrani.
  Persze a másik oldalnak (akik menekülnek csak) ez jó, mert szinte biztos hogy fele (akár harmad) annyiszor fogják őket lelőni, mint eddig.
  Az ötlet kiváló, csak gyakorlatilag kellett volna még átgondolni. :)
   
 4. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ja,mert ugye csak olyan valakire lehet lőni aki NPC-re vadászik,mert ha olyat támadnál meg aki szintén vadászik,az még véletlenül kilő,és csorba esik az egódon ha valaki visszalő:) Mert ugye az irásodból az látszik,ha valakit megtámadsz az szerinted csak fut a kapuig,és ott remeg:) Tanulság,aki vadászni akar,az dolgozzon meg a "béréért" :)
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 5. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  Ami neked negatív az nekem pozitív. Miért baj, hogy az NPC-zők végre kaptak esélyt elfutni? XD

  Szerintem minden változtatás pozitív irányba ment. Viszont néhány hajónak nem annyira mint a többinek talán.

  A sentinelnek első látásra túl rövidnek tűnik a képesség időtartama, ha a spectrumnak megmaradt a 30 mp és feltételezzük, hogy eddig balanszolt volt ez a két hajó.

  A lightning-nak is bőven belefért volna, hogy 90 mp legyen az újratöltése szerintem. Az új gyorsabb és erősebb hajókhoz (tartarus, pusat) képest még 90 mp-es újratöltéssel sem lenne jó. Bár megértem azt is, hogy kicsit frusztráló lenne az ellenfeleknek 90 mp-enként egy "ingyen szabadulsz a börtönből" kártya. De még ezt is figyelembe véve azt, mondom, hogy kicsit több buff nem ártott volna a lightningnak.

  A venom ha jól számoltam összesen 77 700-at sebez, ami 2 és fél percenként nagyon jó. Főleg, hogy ha gyűrűvel harcolnak a felek nagyon sok hangsúly van a HP-n is.

  A diminishernek a hátránya most a 15 mp-es képességgel releváns lett. Ez komoly gondokat tud okozni gyűrű vs gyűrű harcokban. Viszont lonozáshoz és cubizáshoz nagyon jó lett.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.9.16
 6. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  A venom képessége igy npc-re lehet hogy jo,de vadászatra egy cseppet sem,ahhoz tul kicsi a sebzése a 35mp alatt. 1 lézerrel több a dronba és kis tulzással már nöt is annyit a sebzés mint a venom képességgel. Magasabb sebzésröl kellene indulnia,akkor lenne értelme a képesség nevének: Vadászat! Igy át kellene nevezni npc-zö képességnek.
   
 7. _Reloaded_

  _Reloaded_ Fórum-zöldfülű

  igen, a venomnak magasabb sebzésről kéne indulnia, vagy nagyobb mértékben nőnie a sebzésnek! akkor lenne korrekt
   
 8. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Solace Harci Cirkálóval a csoporttársamnak, ha segítek, javítom, mikor egy kapuba van egyedül és ott szinte semmit nem javítja 1-2%-ot.

  Jackpot arénába van valaki akkor ne működjön!
  Egyedül vagyok 100% kéne javítson.
  Csoportban vagyok Idegen területen 80% életet legalább javítana hazai területen és GG kapuba 90%-ot és ha azonos térképen vagyok a csapattársammal 100%-ot javítson, ha többen vagyunk, megoszlik, ez a százalék annyi részre ahányan vagyunk, és ha csak ketten vagyunk ez már csak a fele.
  Még ez sem valami sok, de hasznosabb lenne, mint most, ez a hajó legalább erős és segíti a csoporttársakat.
  Csoportba, ha mindenkinek ilyen van, akkor már az egyik leghasznosabb legütőképesebb hajó is lehetne.
   
 9. én.

  én. Utánpótlás-írogató

  Zak álcába alámész DDM akna kirak alá, petpukk aztán ráugrasz molyba és leesett...
   
 10. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ez mind szép és jo,de a petpukk csak akkor müködik,ha vissza is lö.Sebzödni kell ahhoz,hogy legyen petpukk. No meg az álcában alámenés sem biztos dolog,mivel a minitérképet mindenki nézi és ha odarobog egy piros pont,az tuti nem cimbora.
   
  SPΛCΞ†KĪИG kedveli ezt.

Az oldal megosztása