Kevesebb uridium

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: gubovich(HUN), témanyitás ideje: 20.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. gubovich(HUN)

  gubovich(HUN) Fórum-zöldfülű

  Eddig a kristallin 16 urit adott, már csak 10-et. A boss lon is 500 valamennyi helyett 350 körül ad. Mitől van ez?
   
 2. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Ez ugy tudom hogy a lövetők ellen lett bevezetve hogy sok lelőtt npc után csökken az adott uri mennyiség de pontosan nem tudom hogy ez most a kézzel npc-zőkre is hat vagy sem.
  Én is szoktam npc-zni, igaz nem sokat legtöbbször csak a napi küldi miatt vagy valami fontosabb küldi miatt, de én még nem találkoztam ilyennel.
   
 3. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Nincs kivétel...ez mindenkire érvényes.
   
 4. gubovich(HUN)

  gubovich(HUN) Fórum-zöldfülű

  És akkor erre van valami megoldás?
   
 5. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Én még nem észleltem hogy valamiért kevesebb urit kaptam volna, igaz nem is 0:24-be játszom :)

  Ha npc-zel és kevesebb urit kapsz érte akkor pihizz kicsit. nem végleg ad kevesebb urit csak van egy bizonyos napi limit (gondolom én). Addig dobozolj, vag probálj meg más pályán más npc-t lőni :)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.20
 6. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Jól mondta Szabyka88 !
  Tényleg azért lett behozva hogy csökkenjen a bevétele a segédprogramosoknak ami lehet felesleges volt .
  Már csak azért is mert ezeket nem lehet arra ösztönözni semmi féle úton módon hogy a játék ne lagoljon miattuk és ne omoljon össze .
  Egy tévedés volt ( az én részemről is ) , kihasználnak minden lehetőséget arra amit csak lehet , nem tesz senki semmit és ahogy ki néz még támogatást is kapnak .
  Sok olyan intézkedést hoznak inkább a tényleges lépés helyett ( KIZÁRÁS kellene ) ami már nem segít !
  Ezek közzül kiemelten rövidíteni a GG kapuk közti időt - ugyanúgy futnak a segédprogik , egy idő után a dobozolt uridium mennyiség csökken hiába tudod a megjegyzett dobozok felbukkanási helyét , pushing amit ugye nem kell sokat magyarázni .
  Szóval ha tisztán játszana mindenki amit erősen kétlek ( nagyon sokan kiperegnének és talán olyanok is akik nagyi szeme fénye ) , nem kellene ennyi megszorítás de húzzák az időt és kibúvókat keresnek inkább csak maradjon az az átkozott segédprogram .
   
  Szabyka88 kedveli ezt.
 7. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  És persze ismét nem a csalókat szívatják,hanem a tisztességesen játszókat! A csalónak tökmindegy hogy 50e vagy csak 40e urit lő össze egy nap a progi,miközben ő dolgozik.....ezzel szemben egy kézzel játszónak minden "fillér" számít,hisz ő csak szabadidejében van a játékban. Mindezek ellenére csak ismétlem magam,ti vagytok a buták,hogy hisztek még a mesékben,ebben a játékban...egyáltalán mit kerestek még ebben a szőrnyű, nem is tudom már miben ? :) Majd ha már csak a progisok lesznek jelen,nem lesz bevétel /legális/,talán észbe kapnak....bár erre kb annyi esélyt látok,mint arra,hogy holnaptól én leszek az Össznemzeti Föderáció elnöke :)
   
 8. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ha őszinte akarok lenni nem magamért csinálom !
  Azok akik ebben a játékban hisznek és kezdik azok ne tapasztaljanak meg olyan dolgokat ami nem egyenes !
  Ennyi motivál ebből engem , mert akik előttem és utánam is szerepelnek a ranglistán azok között vannak olyanok akik nem ebbe a játékba valók ! Most mondom ebben a PVP rendszerű játékban a pénz semmit sem jelent csak megvetést hiszen kivételeznek a programhasználókkal !
  Meg van a játék adta keret és lehetőség és nem lenne másra is szükség de nem aszerint vannak emberek díjazva !
  Pedig a Képesség elosztás amiket hajókra szabhatónak Modulokkal egészítenek ki egészen jól mutat , viszont el is viszi a keserű szájíz amit hozzá tesznek a segédprogramok miatt .
   
 9. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Lássuk be,hiába akarsz te jót másoknak,amíg "odafenn" nem így gondolják :) Totál egyszerűen meg lehetne oldani a csalás egy részét: Szüntessék meg a drón javító cpu-t és állítsák be úgy a drónok károsodását,hogy minél többször lövik le az csalót RÖVID időn belül,annál nagyobb mértékben károsodnának a drónok. Így fél óra alatt is elpukkanhatnának az össze drónok :) Egy kézzel játszó figyeli és lejavítja,vagy akár tart kicsi szünetet is,míg a "veszély" el nem múlik...Sajnos pont az ellenkezőjét csinálják,a normálisan játszó,csalókat lövőt büntetik pushingért....
   
 10. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ez az hogy a csalás az csalás mindegy honnan nézed , nem részleges hanem teljes kiiktatás a lényeg!
   
 11. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Persze,az lenne a lényeg,de eszük ágában sincs a csalók ellen tenni :) Sokan (köztük én is) pont ez miatt hagytuk abba....
   
 12. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Az is figyelembe lehet venni , el olvassák ám ők is lehet megvonják a vállukat viszont sok olyan csaló aki már a crackkel oldja meg a segéd progizást nem fizet érte !
  Ezen az alapon nem éri meg !
   
 13. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Ez csak egy ötlet volt,lehetne fokozni :) Mondjuk drón pukkanással vesszen a benne lévő fejlesztett pajzs/fegyver is....vagy akár a hajó is....előbb-utóbb megérzik a pótlásának nehézségeit....Hiába pörög össze 1 milla urit,ha azt most költheti is el,ez tiszta deficit.... Emlékszek régen WilliamWallast hányszor dróntalanitottuk le,ő is megérezte...meg hát ott van még a nagyszájú MEMO is,ott kuncsorgott a klánunknál 1 milliárd kerditért a drónokra,stb.... Mondom ez egy hirtelen ötlet,a legjobb a végleges tiltás lenne..... de most komolyan,ébren álmodol? :)
   
 14. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ébren álmodni nem , nem az az alkat vagyok csak ne menjen már el kárba úgy az a pár év ami nem kevés hogy nem teszek kis szívességet régi és új játékosnak! :D
  Szóval nah!
   
 15. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  A Williamhez hasonló jelenlegi játékosok sem tanulnának semmiből. Hiába pukkantak a drónjai,továbbra is pörgette 3-3-on a hajóját. Retorzió ide-oda,a végleges kizárásig eszükbe sem jut abbahagyni a csalást mert a lustaság nagy úr! A egójuk pedig nehezen viselné el hogy tisztességes küzdelemben sorra pukkannának..lásd Beni esetét. Ha nem tudnának csalni,önként hagynák abba a játékot...csak a kereskedelem és mások megalázása motiválja ezeket a játékosokat!
   
  maja7731 kedveli ezt.
 16. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  William esete akkoriban nem egyszeri volt. ha most lenne az hogy a drónok sérülnek, napjában rengetegnek dróntalan hajó lenne. az este csak 3:3-ra mentem le, komolyan mondom untam hogy ugyanazt a 5-6 hajót lőttem kb 2 órán át, már a végén abbahagytam mert nem kaptam értük jutalmat.
  Már lassan féltem a Pushingtól :D
  De kérdem én, miért nem sérülnek a drónok? a tiszta játékosoknak tettek ezzel jól?
  Hát nem, itt is a buktató, a pörgösöknek repültek volna a drónjai csak.....
  Beni meg hát...ő azért hagyta abba mert feltörték a hajóját és kipakoltak mindent, sokáig a főoldalon volt phoenixel dróntalanúl.
  És nem kell hogy megérdemelte, ennyi erővel a fél szerver megérdemelte volna.

  Á jut eszembe. na meg az is elég fura hogy azon mappokon ahol megy a pörgés rendesen, ott mindig van 1-2 olyan emberke aki játékban van, gondolom ők az őrzők :D
   
 17. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Igen...általában 1 ember gépnél van,főleg PvP mappokon. Csopiban nyomják és ezzel a Solace képit meg tudják osztani. Gratula a fejlesztőknek hogy kitalálták a pörgősöknek ezeket a modulokat. Szinte már csak Solace van mindenhol,így modjuk egyszerű kiszúrni az automata játékosokat.
   
 18. Д☠и☠ğ☠є☠ł™

  Д☠и☠ğ☠є☠ł™ Fórum-zöldfülű

  ugyan így vagyok én is ezzel ,és nem csak az uri csökkent le drasztikusan hanem a becs pont és a tp is , a negyedét nem kapom meg 50-50 százalékos boosterrel ,egyedűl a kreditet adja jól . Igy semmi értelme a játéknak pláne a boostereknek , az egyik ismerősőm inkább neki állt bootolni ,mert nem fog ezeknek bankolni igy
   
 19. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Igen , neki lehet állni botolni neki lehet állni mindennek de hogyan az nem mindegy !
  Egy segédprogramért ami havi díjas valakik nem fizetnek és ezért is érdekes miért is tartják fent , nézzük hogyan is néz ez ki:
  Ugye adott egy segédprogram amiért fizetnek havidíjat és ezzel szemben egy crackelt dolgokért nem tehát ők már csak károsítják a szervert velünk ellentétben , viszont ebben az a meglepő hogy ugyanannyit szánnak a játékra mint mi (vagy kevesebbet ).
  Kérdezem én , ez megéri ?
  Valójában nem kellene megszorítás ha nem lenne segédprogram sem és nem kellene azon agyalni kiknek jövedelmezőbb ez az egész !
  Nem lenne ez az egész feszültség játékos és játékos között hanem egyszerű átlátható és nem megerőltető játék lehetne .
  Ráadásul uridiumot is annyit kapna mindenki amennyit játszik és nem pedig összecsal .
  Most kiszűrnék azokat kik crackelnek , idő kérdése és újabb feltört okosság jön !
  Tehát én úgy látom ha nincs segédprogram lehetne uridum mindenkinek és nem csak pár embernek feltálalva !
  Jah és lövöldözitek őket persze ha kilehet mert van olyan akinek nem megy le az élete , hamarabb belefáradtok legyen az 10000 lelőtt hajó után mint hinnétek !
  Tehát ha következetesebben nézem agyaggalambok lesznek azok is akik előfizetnek botra és harci programokra vagy sem ? A válasz igen !
  Ráadásul fizet azért amit mások csak úgy használnak !
   
  Utoljára szerkesztett: 26.7.20
 20. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Ezt felesleges fejtegetni. Akár morális,akár gazdasági oldalról nézzük a végeredmény ugyanaz : zsákutca
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.

Az oldal megosztása