Ki az a {∆ИĐЯ๏ịĐ][קŁ∆ЧξЯ}

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: ...[ILOVEDARKOORBIT]..., témanyitás ideje: 27.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Helo Dávid vagyok. Pontosabban Dobos Dávid. 2003. 05. 07.-ben szüettem. 12 éves vagyok. 11 évesen kezdtem a játékot. A legelső szeró: EU 6, aztán az OT(osztálytárs)-am rángatott EU4-re. Amúgy egy másik OT-M ajánlotta a játékot. Az egész úgy kezdődött, hogy sokat játszott és én csak néha néha oda pillantottam info órán. Mondta, hogy kezdjem el én is, de én mondtam, hogy nem akarok játszani erőszakos játékkal (pedig később rájöttem, hogy ez nem az az erőszakos típus inkább élvezetes, nem vérengzős meg ilyenek). Aztán más nap rávett, hogy játszak. Nagyon de nagyon élveztem. A legelső megbízóm: MMO. Sokkal később kb. 3-4 hónapja átmentem skandináviába EIC-be, majd mostanába meguntam, hogy sokat licitálnak és én nem tudok gyűjteni, mert hát heti 4 órát tudok játszani, mert nincs gépem, ezért egy könyvtárban nyomom. Tablettem meg hát van, és azon csak licitálni tudtam. De nem volt kreditem olyan sok. Majd egy kicsi ilyen jött::mad:. Fogtam magam és végeztem 1 licittesztet (az egész szerveren leellenőriztem a liciteket) és kaptam németország 4-et. Hamar fejlődtem, mert nem nagyon lőttek ki. Kaptam egy jó klánt, 0 százalékos adóval és egy aegis is volt benne. Célom: aegis, citadel, speerhead.

  update

  A nevem {∆ИĐЯ๏ịĐ][קŁ∆ЧξЯ}. Ez a játék segített rájönnöm, hogy a gyenge hátrányaim közt van egy erőss égem is: soha nem adom fel. kitűztem magamnak célul pár dolgot a játékban és megcsináltam a felét...

  Aegis: sokat gürcöltem. "A kristallonok nagyon keztek eltűnni az X-7-es térképekről." Belémkötöttek, de én nem adtam fel. Aztán mikor megnéztem a licitet láttam, hogy az én kreditem nő, a liciten a képességűrhajók kreditráadása csökken. (160m). Eljött a nap, amikor már gyűjtöttem elég összeget és licitáltam. a sok játék, a sok barát, a sok élmény adott elég erőt, hogy fenn maradjak és vigyem. De kilőttek liciten. Másnap is fennmaradtam és megkaptam.

  Spearhead

  Gondoltam ha már 20m-re csökkent az kiadás így g,űjtöttem rá de azelőtt...

  AZ I. URIS DRÓNFÓRMÁCIÓM

  Amikor az üzletbe bementem nagyon szúrta a szemeimet a drónok fénye, Kiszúrtam magamnak a gyémánt formációt. Álarcos event volt és tudtam, hogy minden le lesz árazva. A formációkra 25% fog jutni egy nap, ami 75k urit jelent. hát nekem egy nap volt 65k, mert lonoztam, dobozoltam, StreuneReztem. Addig, ameddig azt az összeget kigyüjtöttem, rájöttem, hogy nekem a StreuneRek több urit adnak. Aznap délután a StreuneRek gyászoltak. (közbe ki is nyírtak sokszor) de nem adtam fel. Sikerült.

  MOST az új céljaim: Citadel, szív, fúró, gyűrű és moly

  updated: céljaim: pusat, sziv, rák, moly
   
  Utoljára szerkesztett: 21.5.16
 2. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Szia.
  Elég merész céljaid vannak, hogy megmondjam. Én nem is tudnám mit tennék ha kitűzném célnak az AEGIS, CITADEL, SPEARHEAD hajókat. Ha eljön az a korlátlan játékod, akkor nyomd EU5-n eicként, és két nap alatt kigyűjtök neked az említett dolgokra, egy kis helpel. TG a megmondhatója :D . Az írásaid alapján: mintha magamat látnám 4 évvel fiatalabban :D . Nos egyébként azóta van 8 hercim, 24 LF-4. A tesóm volt klánvezére, meg a pasija írt a suppinak, hogy nézzék má meg az én, a tesóm, meg egy 3 adik játékos accját, mert szerintük csalunk. :D:D:D Mert ügye rövid alatt kevés rendeléssel nagyon nagyot fejlődtünk. De a persze a klánjuk azóta bánja. :D Ts-en mindennek elmondtak. Én csak "a fülükbe nevettem". Aztán meg most csodálkoznak, hogy bent vagyunk a játékba mert 100 %-ra vették, hogy csalunk. Nyilván nem csalunk. Csak nem ismerik a fejlődési stratégiákat, mi meg igen, ami nem meglepő ennyi kari után. Szóval fő a fejük. De persze ez csak neked szól, senki másnak a fórumon, de láthatják ők is. Aki viszont EU5-re jön eicesként szól nekem és segítek neki minden további nélkül. Jelenlegi nevem játékba: FeketeÖzvegy . Még az is lehet, hogy alapítok egy EIC-es klánt. Tegnap abban a megtiszteltetésbe vettem rész, hogy egy angol a legjobb barátjának nevezett, majd kérte, hogy csináljak egy klánt, és bejönne, pedig a top1 klánba van. Pedig nem is ismerem olyan régóta, na mindegy, ha ennyire "szeret" megalapítom a klánt, de jelen pillanatban nincs túl sok ember akire számíthatnék. De kezdő hajókat is pikk-pakk fel tudom húzni, vagyok már azon a szinten, meg annyi elitem is van. :D
   
 3. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Januártól akkor benézek hozzátok. Nálunk könnyen megszerzed a képességes űrhajókat. Nem úgy mint a barátom mesélte, hogy nálatok a citadelre rátett 1.250.000.000-et és az utolsó 10 mp-ben pedíg rátett vki 10k. Val többet és vitte. Nálunk 1 citadel 200-400m aegis szintúgy, sperhead 80-150m (ami egyben azt is jelenti, hogy már a speerheadot vinni is tudnám)
   
 4. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nem baj nyugi. Amennyi kerdót összelövök simán elhozhatod még többért is.
   
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Érdekes. :) Lényegében szervert keresel, az tűnik ki. Illetve az, hogy elég komoly (legalábbis sok időt felemésztő) céljaid vannak. Valóban, Ducater mellett kezdhetsz új karit, tényleg sokat játszik, sokat van fent, sokat tud segíteni.

  De azért azt tanácsolom, annyira mássz csak bele a játékba, hogy közben megmaradjon a neten kívüli világod is, ha most nem is, később fontos lesz. Ducaternek a játék az élete (kicsit ferdítettem), legalábbis szerinte ez is egy fajta élet, hát lehet, de semmiképp nem ajánlom Neked. :)

  Viszont örülök, hogy tetszik a játék, van egy élvezetes időtöltési lehetőséged. Sok sikert a továbbiakban! :)
   
 6. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Köszi a tanácsot. Neked is sok sikert. (((((((Amúgy nézted a válaszom a képkészítődnél??
   
 7. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Na jó ez túlzás. Sporton kívül mást úgyse tudnék csinálni, olvasni néha szoktam, de most nem fogok legózi, csak hogy ne gépezzek :D . Egyébként most szüneteltetem egy kicsit a game-t mert minusz 1,6 millát kaptam, annyi szemét eices van. Egyébként TG, azt mondtad hamar full hercim lesz, a 40k gg-nek köszöngetően, amit az eventboxból szedtem. Hát az 4 hercit adott, én meg összeszedtem még további 5 öt, tehát kilenc van. Meg még szereztem 17 LF-4et a héten. Jelenleg vádorolgatok, naponta váltok klánt, tegnap top1es klánba voltam azelőtt top4es, azelőtt top3as. Palán már rettegnek tőlem. :D:D: Nagy buli lelőni a "fejlődni nem tudok"-okat. Egyik nap egy 5 ös csoportot lőttem le (ONE klánosok), összesen vagy 100szor, kb 1 óráig csak őket lőttem, aztán 2-6on vagyok, behív csopiba az szintén ONE klános, de nem tudott a pala eseményeiről, behívott a klánba. Heccből bementem, aztán amikor csopiba jöttek azok is akiket palán levadásztam, vagy 10 percig írogattak, hogy: he kill me, he shot me.... Ezt ugye annak írták, aki bevett engem a klánba. Aztán odamentem palára, hogy elműljon a rettegésük, ekkor rugtak ki a klánból, kemény 20 percig voltam bennt. Elkezdtek lőni, de megint lelőttem pket vagy 30 szor, pedig előtte mondtam nekik, hogy őket nem lövöm le. Aztán már suttogtak: "ok no shot please". :D
   
 8. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Kemény vagy, vannak ilyenek :D
   
 9. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Bocs a 2 hsz miatt de hogy vedd észre, most váltottam magam vissza EICESRE és nem vok én affajta "szemét eices" :D:D:D:D:D
   
 10. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Igazából főleg csak a pvp zegét-zugát kell kiismerni. De mivel gyenge a karaktered, gondolom még nem volt részed "komolyabb" pvp-ben. Van pár stratégia, amire lehet alapozni, és a következőket szoktam használni (a drónformációk váltását most nem írom le újra, mert a fórumon ezerszer leírtam már):
  1 Ha kevesebb az életed, vagy többen támadnak neked, vagy csak egyszerűen jóval erősebb ellenféllel akadsz szembe: Elfutsz (ha tudsz, és kerékbe szoktam), mikor már kevés életed marad, meg neki se sok mondjuk neki vagy 30%, neked meg csak 10%. Egyik az, hogy gyémánt formáció, amikor meg javít a robot, akkor szív formáció, közbe a pettel lövöd, ha van olyan berendezésed, ami 85% eséllyel lőnek mellé a petre, az nagyon előnyös ebben a helyzetben. Na szóval, fel töltheted magad, miközbe ő nem tölt mert a peted lövi őt. Vagy ha átkattint a petedre, és azt lövi, ilyenkor te sem tudsz tölteni, de ő nem rád van clickelve, ami elég elönyös, mert ha nem vérprofi, akkor mikor visszafordulsz, nem esélyes, hogy ki bír jelölni még 3-4 másodpercig. Ha vengába vagyok, góli/aegis ellen, szoktam még tovább fokozni eme technikát, és mindíg csak 100%osan függőlegesen alulról lövöm meg, mert 3D-ben (2D ben pláne) tőled egyenesen lefele látod be a legkisebb teret, tehát épphogycsak felbukkanok, meglövöm 1szer-2szer, aztán vissza, mivel gyorsabb a hajóm így ha menekül is utólérem. És ügyebár még nehezebb neki kijelölnie, mert alig-alig lát néha, és akkor is csak 1-2 másodpercre.
  2 Ez csak akkor jó ha rengeteg álcád van: Ha megtámadod, az enemyt, minden lövés után nyomsz egy álcát, így nagyon megzavarod, ki se tud jelölni (legtöbbször 99%). Tehát a lövést nem hagyod abba, csak nagyon koncentrálsz, és elkezded lőni, meglövöd, és amilyen gyorsan csak tudod (javaslom gyorsgombnak tedd be az álcát) megnyomod az álcát, és 1 másodperc múlva újra kibújik mert ügye folytatódik a támadás. És ezt játszod míg meg nem hal.
  3 Ez csak pala mezőn érvényes. 2-3 napja: 2 ezredes, meg egy alezredes góli támadott nekem palán, mikor pusatba voltam. Én kimentem oda, ahol rengeteg akna van, és egyből álcát nyomta, majd EMP-t. Ők csak a mapon bírtak követni, mert ügye látták a piros pöttyöt. De nekem az egyik ki volt jelölve. Na addig üldöztek, míg mindenkinek 1 lövésnyi élete volt, nekem is, nekik is,.. mert az akna mindannyionkat lesebzett. De fölöslegesen nem nyomták el az EMP-t mert nem tudták, hogy mikor támadok. Mivel nem pontosan egymáson repültek, alulról (hogy ne bírjanak kijelölni, mint már mondtam) bumm 1 hajó, majd vissza álca. Utána megint bumm egy hajó, majd megint vissza álca, aztán lelőttem az utolsót, majd vissza álca, nehogy az NPC-k leszedjenek ha közel érek hozzájuk. Persze felhívtak ts-re, kérték a békét, de nemet mondtam, utána már nem is láttam őket palán :D .
  4 Ha valamilyen NPC-t lő valaki, akkor az evidens, hogy ki van jelölve. És ha közvetlen az npc alá állsz, nem bírnak kijelölni, mert ugyanúgy az NPC-re kattolnak rá, így van megcsinálva a játék. Persze még egy minimálisan keringhetsz az NPC-k körül, de menj ki, mert akkor már kijelölhet.
  Ha ezeket megtanultad, szólj és továbbképzést tartok. :) :D

  Azt meg elhiszem, hogy te nem az a fajta vagy, nem is kételkedtem benne.
   
 11. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Na, ezek nagyon jó dolgok. Én ha menekülök akkor egy lassító aknát ledobok, és akkor táj. Ha ő menekül, akkor egy lassító rakétát lövök (persze ha van, eddig is csak 1-szer csináltam) eltalálja és lövöm tovább, mivel lassú gólim van. Kössz a sok tippet. Npc-nél is fel tom használni a jabítóst, csak még nincs szívem. Amikor npc-zek, akkor x-et használok. Amikor UBA-zok akkor amíg VAN pajzsom, addig pajzs formáció, amikor elfogyott akkor vissza az eredeti, vagy hullámba de ha van nagyobb rakétám akkor nyílban.

  Én a kreditesből is megélek, amíg mem pvp-zek :D

  Szerk.: ha olyan pvpre gondolsz, ahol 33 vrus, 33eices és 33mmos összegyül esetleg 1 admin szurkolónak és akkor most nyomjuk stílusban össze vissza lőnek, akkor olyat is csak az eu5-ösök tudnak, mikor rájuk jön az 5 perc
   
  Utoljára szerkesztett: 29.11.15
 12. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Na jó, én mentem álmodni. Olyan álmos vagyok. Lehet ha te hunba laksz akkor most 10:20 van de nálunk már 11:20

  Jó éjt
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 13. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nos én ajánlok neked 2 konfit. Egyik: ha botoskat lősz, legalábbis azt tervezel lőni, alap a moly konfi, a másik konfi a te dolgod. Másik: ez legyen az alap konfid: Első-konfi: hajóba full meghajtó, drónokba 10 pajzs, 10 lézer (ha még nincsmeg a 10 drónod, akkor 8-8, a lényeg, hogy fele-fele arányosan legyen elosztva), Második-konfi: hajóba full pajzs, drónoka full lézer.
  Hogy miért is jó ez (az utóbbi konfi, az azelőtti csak botosok lövésénél jó)? Mondom. Sokan (még tapasztaltabb , erősebb játékosok nagyja is elköveti ezt a hibát) úgy konfiznak, hogy az elsőbe full meghajtó, drónokba full pajzs, a másodikba full pajzs a hajóba, drónokba full lézer. Na akkor most egy példa: Minap pvp-ztem 2 góliva, én is góliba voltam, lelőttem az egyiket a másik átugrott a kapun. Aztán elindultam kifelé, mert (ez is egy technika) amíg ő átugrott, ő máris elkezdte tölteni a hajóját, meg a pajzsát, mire visszaugrik, már eléggé feltölt, és meg még mindíg nem töltök, és simán lelő(ne). Ha nem mentem volna ki a kapuból. Fél életem maradt. Majd álcából egy pusat venga rámtámadt, mondanom sem kell, hogy full mindennel (élet, 2konfis pajzs), én meg EMP-t nyomok, majd ISH-t, ezalatt lelőttem azt a konfiját, ahol lassabb, de nagyokat sebez, ekkor átváltotta a gyorsabb konfijára (ahol a sebzései alapján 20 pajzs volt bennt a drónba) én erősebb konfival rák formáció, és lesaboztam, saboztam rá 25k-t, ő lőtt ilyen 20-22k-t. Aztán amint lesabozam a pajzsát, (ezalatt, meg azalatt, amíg a másik konfiját lőttem, az életéből is vettem le valamennyit) egyből fúró formáció, és rá UCB-RSB kombóztam egyet, és pukkant, még ideje sem volt elnyomni az EMP-t, vagy az ISH-t. Ez is egy hiba részéről. Mondom a tovább képzést:
  Ha így konfizol (mert így éri meg), akkor: Az EMP-t, meg az ISH-t akkor kell elnyomni, mikor az erős konfidat lelőtték. Sokan a legvégén nyomják el, meglepetésképp, vagy pedig azért mert élvezik, hogy hajszál élettel 6 MPig húzzák még, ez óriási hiba. Miért is így kell, ahogy mondtam? Mert, amíg a 6 másodpercig nem sebeznek (3 másodpercig, nem találnak el+ lemegy a click és 3 mpig nem tudnak rád visszafogni), addig is nagyobbakat lősz. Tehát, egyik konfiba sebzel mondjuk 70k-t, a másikba 40k-t. Ez csak példa, lehet, hogy nem ennyit sebzel, de csak szemléltetésképp. Ha akkor nyomod el a dolgokat, amikor 70k-t lősz még, akkor 6x70k=350000 (meg persze RSB, rakáték), ha viszont akkor nyomod el, amikor már csak 40k-t lősz (azaz, hogy a végén, ahogy a legtöbb béna szokta), akkor 6x40k=240000 (plusz RSB, rakéták), így több mint 100ezres sebzést megspórolsz magadnak. Ez jelentős minden pvp-ben. Pláne, ha veled egyerőssel van szó, ez dönti el, hogy ki a nyerő.
  Következő: Van olyan, hogy ügye átugrik, majd vissza, és ő aközbe tölti magát. De ha te látod, hogy még így is lelőnéd (mert van ilyen is), mert annyival jobb vagy, de persze ezt ő is látja. És mivel védelmibe van nem támadhatod meg. Na de ha megtéveszted, hogy kevés dolgaid vannak merészebb lesz. Tehát, mondjuk van 300k pajzsod fúróba, átdobod gyűrűre, ahol kb 850k. Persze ő azt a 300k pajzsot úgy látja, hogy kb 35%od van meg neked a pajzsodból, és bátrabban neked támad, mert ő kevésnek látja. Ekkor fúró, és bumm. Remélhetőleg nem tud átugrani a kapun :D .
  Következő: ha olyan pvp-ben vagy, ami kapuközeli, tegyél úgy mintha menekülni akarnál, és a kapu irányába veszed az utad. Mivel sokan később nyomják el az EMP-t mint mikor kéne (ezt már fentebb ismertettem), elnyomod az EMP-t (aztán az ISH-t), és bemenekülsz a kapuba. Érted? "MENEKÜLSZ". Közbe nem menekülsz, csak jól palira veszed őt. Mivel ha azt látja, hogy menekülsz, utánamegy, gondolván: biztos azért menekül, mert tudja, hogy én lelőném. És a kapuba nem engedi meg, hogy EMP-t nyomjon, mert ilyenre csinálták a game-t, hogy kapuközelben nem tudsz EMP-t nyomni. De a persze az kérdéses, hogy időben észreveszi-e a dolgot, és át bír ugrani, vagy nem, de reméljük a legjobbakat, és lelövöd.
  Ha van venomod, és éppen használod, és esetleg ismered az ellenfelet (ha már 1-2 hónapig vadászol, szinte az egész szervernek megismered a pvp technikáját, vagy éppen annak hiányát), és esetleg tapasztalatabb, hogy előbb kell elnyomni az EMP-t (ha később nyomja el úgyis veszt), rögtön utána nyomd rá a venomvadászatot+végig molyba lődd, és ha lelőne, elszaladsz kerékbe. Mivel mollyal lőtted, nem túl sok élete maradt, és a venom megöli, mielőtt kigyűlne az hogy, újra elnyomhatja az EMP-t. Persze ha gyengébb, maradj ott és lődd le.
  Aegis: Ha aegissel játszol, pvp-zel, törekedj arra, hogy minél előbb letedd a bólyát (én csak keresztnek hívom, de mivel mindenki más rajtam kívül így hívja ezért mondtam így), mert a végén azért nem jó, mert ha úgy lelőnéd az illetőt, egyszerűen csak elmenekül, ha meg követed nem tölt semennyit a "bólya". De ha az eleje felé (nyilván nem akkor, ha fogóba lő, és még a pajzsodat se lőtte le) teszed le, akkor még az ellenfél nem bírja kimérni, hogy ő most meneküljön-e, vagy még így is le tud lőni, ezért nem sűrűn szoktak menekülni, de ha mégis ezt teszi, minimum addig maradj a bólyába, amíg max nem lesz a hp-d.
  Jó éjt.
   
 14. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nem, ő nem szereti a csapatharcokat, csak a sok v 1-et. Pedig pont hogy a csapatharcokon van a lényeg a játékban. Legalábbis amíg aktív szerók voltak.
  Kis hajóval még nincs sok választási lehetőséged, de Ducater már mondja, hogy ha fél év / egy év / több év múlva leszel olyan erős, mit használj. Egyelőre elég ha elvagy, barátokat (vagyis leginkább játszótársakat) szerzel, fejlődgetsz. Ebben a játékban a társaság egy idő után sokkal fontosabb lesz mint maga a játékélmény. :)

  A következő rész Ducaternek szól, spoilerbe is rakom, nem szeretném off hsz-szel teleírkálni a topikod. :)

  0.: Mondja ezt az, akinek szintén nem túl erős, és nem szereti a "komolyabb" pvp-t. :D

  2.: Találkoztam már sok ilyennel, és ha hatásos lenne, nem gondolod, hogy sokkal többen használnák? Van rá egy jó példám: pl. a tévé sem folyamatosan világít, hanem nagyon sokszor másodpercenként, a szemed (agyad, ha van) összekapcsolja. Ugyanígy ennél a taktikánál.

  3.: Egyszer próbáld ki, hogy aeggel húzol be mindenkit oda, annyi aknába beleviszed őket amennyibe tudod, majd feltöltesz (közben ish vagy amit akarsz). Esetleg majd ha találsz játszótársat is (a jövőben valamikor) akivel tudsz harcolni - bár tudom, egyedül szeretsz - két aegissel még hatásosabb.

  4.: Látszik, hogy mazsolák lakják a szerveredet! Nálunk az ilyet röhögve jelöli ki még a kezdő is skandin :D De még protegitek közül is kifognak álcában, és elég hozzá tapasztalat, program se kell. :D

  Ducater, fogd már fel, kezdő, örül ha x2-je van elég, NEM EMP, RSB, sőt, 1-2 nap után nem fog még nagyon npc-n kívül másra lőni!
   
 15. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nem vagyok túl erős? Tegnap néztem a tesómon egy DAMAGE tesztet, és 15% os sebzés busival 74k-t lőttem UCB-vel. Ez már simán erős hajó ha úgy nézed, jó nem szín "fullos", de elég erős.
  Nos, te tudod, hogy mennyi idő alatt értem fel idáig, semmi segítséggel. Most majd, hogy én segítek neki, meg mondta, hogy napi 8 órát is fent lehet, ő nem fog felfejlődni csak fél év, egy év múlva?
  Igen képzeld, éppen pusatba voltam, és improvizálnom kellet, nem volt időm aegisbe átkonfizni :D . Ha meg benyomod a képességed kibújsz az álcából. Az meg megnézném, hogy hogy fognak ki röhögve, mikor a képernyője alá még superman se tudna clickelni. Egyébként mostanába nem látlak a szerón, miért hagytad abba? Megígérted, hogy felhúzol egy karit ezen a szerón is, de eddig csak én húztam, te nem. :D
  Csapatmunka? Ugyan, max a tesómmal bírok csapatmunkázni, mert egymás mellett ülve aztán elég jól tudunk pvp-zni, mert beszélgetünk közbe, technikázunk, de egy idegen ember, aki azt se tudja, hogy mit akarok, áhh. Még esetleg a ts szóba jöhet, de egyenlőre ez off. De a tesómmal se szoktam sokat együtt vadászni. Egyedül a jó,... az érzés, hogy egyedül szétlősz 4-5 játékost, mindennel felér, engem már mindenki ismer a szerveren, és hát eléggé tisztelnek is, mert nem tudnak lelőni. Egyedül nem kell figyelned a bajtársaidra. Egyébként majd ha összejön egy kisebb-nagyobb csoport, lehet klánattackokat csinálni.
  Ja és TG, amit megbeszéltünk: hogy ügye majd pvpzünk, ha te is erős leszel. Attól még nem kell ellenségesen viselkedni, én nem csak azért húzlak fel, hogy pvp-zzünk, hanem hogy együtt játszunk utána. Majd pvp-zünk egy 20at 30at, meg nézzük ki a jobb, aztán, mivel már erős a karid, nem hagyod ott a szervert és szépen csatlakozol a klánomhoz. Legalábbis én így képzeltem el. :D :) Szép jó csapatot alkothatnánk; én, te, ilovedarkorbit, meg még esetleg akik addigra lesznek a klánba. Van egy ember aki még nem túl erős, de a szerveren nyomja, magyar és egyébként ismer téged Tg, őt is be akarom venni a későbbi klánomba. Aztán ott az a GaJeel[BG], ő nem magyar, de a legjobb barátja vagyok (állítása szerint). Ez lenne alapból 5 tag amivel már el lehet indulni, és megszervezni, egy egységesen működő, összetartó brigádot, akik jó cimbik. Aztán ha sokan vannak a klánba, szépen elmondok egy nagyon nagy cselt, amire ha rájössz nagyon nagy előnyt tudsz szerezni ingyen. (nem bot, nem bug, meg semmi ilyesmi, ne értsetek félre) És szép klántitok lenne a csel. Jó lenne egy klánnal megcsinálni a 400 uber lonos küldit meg ilyenek. Gondolj bele; mindenhova csapatosan menni (még ha egyedül is szeretek pvp-zni, a klán tiszteletére), mindenkit leigázni, egyből ismerté tennénk a klánt szerón. Pláne, ha így kijövünk egymással. :D:D:D
  Ja, egyébként így számoztad: 0,2,3,4. :D
   
  Utoljára szerkesztett: 29.11.15
 16. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Van igazad, láttam, hogy neki ilyen millió szeresei vannak, nos én annak az 55k-nak ami jött a gg-ből annak is nagyon örülök.
  És jött még 50 EMP is. Tudom, hogy nálad ez kevés, de nálam sokat jelent.
  Hüje voltam, vesztegettem az időt uri gyűjtéssel és most sehol se vagyok csak a pettel.
  Mondták az OT-k, hogy küldizzek de mondtam, hogy nem ad sok tp-t, és te küldivel fejlődtél??
  És tegnapelőtt láttam, hogy az egyik 12-es szintű küldi 500k tp-t ad és azután megnéztem a többit és az is adja. Azzal 12-esen úgy fejlődsz mint a huzat, és könnyű: 10lin, 1lon. 10 lon. Meg ilyenek.
  Én meg csak UBA-ztam, mert adta az urit.

  Amúgy tűzjátékot hányas szinttől lehet nyerni?? És hogy
   
 17. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Ezt sim
  Ezt simán el lehet képzelni, szép volt amit írtál. Ezzel csak az a baj, hogy tablettel csak (azt is alíg) npc-zni tudok. Mozgót nem tudok kijelőlni, mert késik 0.5-1mp-t. De amikor könyvtárban leszek akkor esetleg, ha nagy leszek. (Álmodik a nyomor, mármimt én) :D:D:D:D
   
 18. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Ducater esetleg tudnál nekem is felhúzni egy karit német4-en (mármint nem nekem, hanem magának, ne értsetek félre)? Csak annyit kérek tőled, hogy segíts légyszi npc-zni, hogy jöjjön pár uri, kredit. Urit formációra, kreditet az olcsó licites lf3-ra tenném. Most is van már 90M, csak gyűjtöm tovább a céljaimra. Kellene bár 6 lf3, hogy legyen meg a gólira a full. Kellene bár 1 uris forma, mert nincs 1 se. Leginkább a pajzstöltős kéne, nem tudom, hogy a gyémánt-e az, az kell, amivel harc közben tudom tölteni a pajzsot.
  Ha érdekel légyszi csinálj egyet eicben.
  Ha érdekel akkor holnap segítenék, amíg nagyobb nem lennél kb. 9-3-ig tudnék fenn lenni 1 órát (átszámítottam magyarba, úgyhogy te nem kel). Max. Esetleg 9:30-tól tudnék, mert a könyvtáros néni is késik fél órát. Mi nem kell suliba mennünk ma, holnap azért mondom. Csak a lambdából az utolsóelőtti térképen a bosslont még nem győztem le. De az elér.
  Ha segítesz akkor én hálás lennék.
   
 19. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Nem értesz? Én eu5-ön olyan erős vagyok, hogy 1-2 hét alatt összelövök neked annyit, amennyit hónapok alatt tudnál.
   
 20. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ha minden küldit megcsinálsz, több milliárd tpt szerzel vele. Mióta beújították, sok a tp, ami jön belőle.

  Tűzijátékot pedig néha venni lehet vagy szedni bizonyos eventekkor.