Ki is az a Csókolom?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: csopi111, témanyitás ideje: 18.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Egy jó kis epsilon :)
  [​IMG]
   
 2. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Ma ez a 8. és csúnyán kezdek kételkedni abban hogy tényleg meg-e szegem a szabályokat mivel tudtommal nem tilos meg kérdezni valakitől azt hogy ilyenkor minek használ empet? Vagy hogy hagyjon békén ne zaklasson meg ehhez hasonló ki írások de hát úgy tűnik súlyos bűn ez nekem a én ilyet írok..Sőt már az is bűn ha suttogásban beszélgetek a barátaimmal hogy milyen volt a napom.
  [​IMG]
  Kezd unalmas lenni.. :/
   
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ez nulla, nem 8as :)

  S ha supportra küldenéd ezt, akkor ezt válaszolnánk:
  Ha hibás üzenetet kapsz a chatben, például hogy Code-0 miatt állandó jelleggel kizárásra kerültél, kérjük, próbáld meg törölni a böngésződ gyorsítótárát. Itt találsz egy leírást arról, hogyan járj el: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=de. Így a régi adatok törlődnek és biztos lehetsz benne, hogy fogadni tudod az új, helyes adatokat. Amennyiben ez nem működne, előfordulhat, hogy nem a Java vagy a Flash Player legfrissebb verzióját használod. Kérjük, látogass el a http://www.java.com és a http://www.adobe.com/products/flashplayer/, oldalra, ahol letöltheted a legfrissebb verziót. Ha a chat még mindig nem működne megfelelően, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el nekünk az IP címedet, hogy megvizsgálhassuk, nem került-e az IP címed a tiltólistára.
   
 4. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Aranyos vagy de tudom mit kell csinálni csak ki s be kell kapcsolnom a netet de már meg tanultam ha fent van psy és neki is a haverja akkor nekem végem tök mind1 mit írok ki vagy mit nem ha nincs fent reggelről ugyebár akkor minden tök normális :) de már írtam supporta nem is 1x és választ nem kaptam. :)
   
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Egyet rossz helyre írtál, mivel ott nem fognak tudni neked érdemben válaszolni. Tehát, mindenképp a mi supportunkra kellene írnod.
   
 6. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Hát az ilyet tök fölöslegesnek tartom mivel nekem leginkább csak a normális karimon kellene a chat :/ tudom hiába kérek bocsánatot stb úgy se lesz feloldva. De azért köszönöm
   
 7. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Nos +210 ora jatekidovel top 981-bol top 836. vagyok mar :D ha nem unom meg 1 ev es benne leszrk a top 100-ban xd[​IMG]
   
  YaxeTremx kedveli ezt.
 8. GARESZ

  GARESZ Fórum-zöldfülű

  Grt elismerés
   
  Gombi[HUN] és Visszatértem. kedveli ezt.
 9. -.-spartacus-.-

  -.-spartacus-.- Utánpótlás-írogató

  Kár hogy már nem játszol a játékkal. Én szerintem jó játékos voltál 8 irissel elcsaptad a 10 dronos full havocos full 16-os Vadockat is anno 1v1-ben és sok 2-3v1et is megnyertél. Gondolom úgyse veszed ezt a hszt észre de ha esetleg még is tudd én tovább viszem az emléked mert ugyan olyan flegma és bunko vagyok sokszor chaten mint anno Te voltál :D A játék tudásom pedig meg közelíti a tiédet :)