Ki is az a Siralmas?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: -.-spartacus-.-, témanyitás ideje: 29.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -.-spartacus-.-

  -.-spartacus-.- Utánpótlás-írogató

  Sziasztok,

  Nos hát sokan ismertek úgy mint Csókolom de ezt az elején leszögezem hogy 2 külön személy vagyunk.

  A Darkorbitra először 2011-ben találtam rá egy internetes hirdetés alapján majd kezdtem vele játszani először Francia szerveren mert ott 20 ezer volt a kezdő uri 5 ezer helyett :D 2 évet toltam le ott majd mivel a barátaim abba hagyták a játékot és francia nyelv hiánya miatt átmentem hu1-re 2013-ban ahol azóta is ügyeskedem.

  Nógrád megyében élek Balassagyarmat körzetében nem rég töltöttem be a 18-at és igen fiú vagyok nem lány nem Csókolom. Jelenleg iskolába járok még :)

  A játékot mikor ide jöttem már alapjába véve ismertem így nem volt nehéz megszoknom kivéve az új közeget. Először a chaten nem is érdekeltek az emberek mert senkit se ismertem meg kis flaxos voltam egészen 2014 nyaráig ahol nyári szünetben akkori klánommal (Dark Moon) nagyon sokat npc-ztünk és szert tettem a 8db irisre 2 hónap alatt. Ez után még játszottam egy kicsit a játékkal de suli kezdetekor abba hagytam majd 2015 nyarán ismét neki kezdtem és elkezdtem pénzelni így 2015 nyár végére meglett mind a 10 drónom 6 lf4-el 24 képesség pontal. Majd megint suli megint kihagyás, 2016-tól kezdve tavaszi szünetben ismét elkezdtem játszani és azóta játszok minden hétvégén a játékkal.

  Jelenleg top1 klánban vagyok jó és összetartó közösségbe, van 33 képesség pontom 58 db LF-4em 10 havocom 5 hercim és a drónjaim 15-ös szintűek.

  A játékban akik igazán sokat segítettek azoknak igazán köszönöm szépen (igaz sokan már nem játszotok a játékkal de ha esetleg 1x itt olvassátok tudjátok hova jutottam :D): Solya,Singley,Psy,Vulci,Nuclear,Okoska :)

  Nagyjából sok mindent leírtam és hosszú is lett így ha esetleg valamire kíváncsiak vagytok nyugodtan kérdezzetek. :)