Ki is fapapi?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: fapapi, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Sokszor nekiláttam már a bemutatkozóm megírásának, de valahogy mindig elmaradtam vele, vagy saját magam bemutatása helyett inkább a klánról írtam. Ezt el akartam kerülni, de bárhogy is csűrtem csavartam a szavakat mindig, a barátaimra terelődtek gondolataim. Most már úgy gondolom, jöjjön aminek jönne kell, írok mindenről ami eszembe jut, hiszen a barátaim is hozzám tartoznak.

  79-ben a Balaton fővárosában Keszthelyen születtem, oroszlán csillagjegyben. Gyermekkoromat, és a 20-as éveimet is itt töltöttem. Eredeti szakmám vas és fémszerkezet lakatos, de csak 3 évet dolgoztam benne. Sok célom volt, és van az életben, a céljaim álmaim eléréséhez el kellett költözöm imádott városomból, így 2007-ben Budapestre költöztem. Ennek fő oka az volt, hogy már a szakmám megszerzése után tudtam, hogy nem egy gyárban akarom lehúzni az életem. Mindig is érdekelt a számítástechnika, azon belül is az online világ, így ezzel kezdtem el foglalkozni. Jelenleg egy online marketinggel, és programozással foglalkozó céget vezetek.

  Szeretek jókat beszélgetni, értelmes vitákban részt venni. Ha zavar vagy bánt valami, kiírom magamból. Rossz tulajdonságom, amivel ti is találkozhattok, hogyha a saját igazamat sokszor túlzásokban menően megvédem, és megpróbálom több fajta szemszögből megvilágítani. Azt mondják, hogy ez az oroszlán jellem.  Sokan kérdezték tőlem miért fapapi a játék nevem. Eredetileg fapapucsként akartam regisztrálni, de nem ment. Még a 2002-ben tétovateveklub chat felületén zso volt a ninck nevem és fapapucs a jelszavam. Egy átmulatott éjszaka után, lefekvés helyett, beléptem a chat-be és a józanság hiányában fordítva írtam, így fapapucsként jelentkeztem be. Annyira jól sikeresedett beszélgetésben ez a hajnal, hogy továbbiakban ezen a néven jelentkeztem be. A fapapi név, már csak a fapapucs becézése.

  A játékra először 2010-ben regisztráltam egy barátom (NESZÓJJÁBE) nyomására, de valahogy nem fogott meg, 1-2 hét alatt abbahagytam. NESZÓJJÁBE 2 évig nyüstölt, hogy mennyire jó ez a játék és mafla vagyok, hogy nem játszom, így 2012-ben beadtam a derekam és újra regisztráltam, választott szerverem EU2 lett.

  Kezdtem megszeretni a játékot, de folyamatos probléma volt a kredit hiány, így NESZÓJJÁBE javaslatára létrehoztunk egy klánt, hogy pár milla kreditet leadóz nekem, és utána töröljük is. Nem sokat gondolkoztunk a klán nevén, hogy valami frappáns, magasztos, vagy gyilok nevet válasszunk, összeraktuk a keresztneveinket, aminek van egy kis előtörténete.

  NESZÓJJÁBE gyerekkorom óta a legjobb barátom. Sok mindenen végigmentünk, sok mindent tapasztaltunk, ezért ha van Murphy törvény, akkor mi megalkotjuk a pimegzso törvényeket.

  PimegZso első törvénye: Hétfőn ne akarj venni csirke szárnyat,az interspárban, mert biztos nincs, ha van akkor meg nem friss. Ez volt az első és az utolsó törvényünk!

  Így a kán evidens volt, hogy mi lesz [pmg™] pimegzso.  1 -2 hét után a klánba elkezdtek jelentkezni az emberek, egyre változatosabb formában. Esélyünk nem volt megszűntetni. Az idő múlásával jó páran megfordultak nálunk, és úgy alakult, hogy a mi korosztályunkból lévő játékosok megmaradtak. Nagyon élveztük egymás társaságát, mert hasonló dolgokat éltünk meg, a való életben hasonló problémákkal küzdünk, a világszemléletünk, normáink is közösek. Voltak olyan hetek, amikor egy lövés nem dördült el csak a chat-en beszélgettünk, támogattuk egymást, kikapcsoltuk egymást a hétköznapok problémáiból. Szoros barátságok születtek, és szerencsére a mai napig tartanak, úgy, hogy már a való életben is összejárunk.
  A klánnal már sok mindent megéltünk, kerestük a játékbeli utunkat, rengeteg háborún és acsarkodáson vagyunk túl. Próbáltunk a magyar klánokhoz, alakulni-simulni, hogy egy közös erőt hozzunk össze, de nem sikerült. A legnagyobb csalódásaim a magyar klánokban-játékosokban volt. Mivel értékrendünk hasonlóak a tagokkal, ezért úgy döntöttünk, lezárjuk a jelentkezést a klánba, nem foglalkozunk más klánok nyomásával. Játékstílusunkkal a nyugdíjasok nyugodt életét szeretnénk követni. Rengeteg szövetségesünk, és MNT-k van, így viszonylag nyugodtan éljük játékbáli napjainkat.
  Igaz sokszor megkapjuk, hogy kinek és, hogyan nyaljuk a seggét, de mi semmi mást nem akarunk csak nyugalmat. Nyugdíjazott hajók társasága vagyunk, egy nyugdíjazott klánban.

  A játék már sajnos nem tölt el nagy örömmel, régen még alig vártam, hogy letegyem a lantot, és végre lövöldözhessek egy kicsit, de mostanára már ez megváltozott. Sajnos unalmas, és ötlettelen lett, ez vezetett egyrészt a játékban a nyugdíjazáshoz is. Ennek ellenére itt vagyok, mert szeretem a környezetemben ténykedő embereket. Elsősorban köszönöm a barátaimnak a sok segítséget, és azt a sok órát amit eltölthettem veletek, és köszönöm mindenkinek aki barátságosan fordult felém-felénk, az eddigi örömteli perceket!

  Ki is a fapapi?
  Az egyik embernek csak egy hajó, a másiknak szálka, a harmadiknak barát. Mindenki eldönti maga!

  Részemről ennyi lenne, a bemutatkozás, remélem kicsit jobban megismertetek.

  Üdv néktek Űrpilóták!
   
 2. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Jóreggelt!
  Örülünk hogy megismerhettünk... :D

  Sok sikert a cég vezetésében,és sok sikereket! :)
   
 3. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Köszönöm!
   
  Csereros kedveli ezt.
 4. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató

  Sajnálatos ez a tény hogy már engem sem vonz úgy a játék hogy nanana!! végre leülhetek és akkor játszunk hanem inkább megszokás, leülök vadászok, palázok, npc-zek és 1 óra után kinyomom mert mind mind unalmas... rossz látni hogy nekem is egyretöbb barátom, ismerősöm hagyja abba a játékot mert unalmassá vált egyébként szép kerek bemutatkozás :)
   
 5. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Ne sajnáld, mert a barátok többet érnek mindennél!
  Hozzátéve a bejegyzésedhez, event minden hónapban vagy minden második hónapban lehetne. Elképesztő milyen hajómennyiség lett a térképeken, és beindult az élet. A küldetések miatt megjött a mozgolódás. Sajnos ez másodikáig fog tartani, és ismét jön az unalom, hónapokon át. Már a könyökömön jön ki a spaceball, SECTOR CONTROL, Invázió, CRAZY CUBIKON ugyan azt az unalmas vizet tapossuk évek óta. Ez a baj a DO-val, hogy hagyják ellaposodni a hangulatot. Sajnos, az unalom miatt jönnek a feszültségek, és a marakodás. Pedig a dominatort is meg lehetne rendezni 2-3 havonta, minden hónapban lehetne 2-3 napot event. Lehetne heti 1 nagy küldetés aminek a befejezéséhez legalább 2 nap kell, és hónap végén egy nagy összefoglaló. Érdekelté kell tenni a játékosokat, hogy ne csak a palát, és a dobozt szedjék, vagy cubit lőjék. Mert kb. ennyiből áll az egész.
   
 6. tomm27

  tomm27 Utánpótlás-írogató

  Nem is ez a fő gond amiket leírtál hanem hogy egy játékba event kell ahhoz hogy megmozduljon mindenki... event nélkül kéne elérniük ezt....
   
 7. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Szép estét!
  Bocsánat,hogy zavarlak,de egy kérdést felmerült. Nos,írtad hogy egy céget vezetsz. Nem szeretnék,kérdezgetni,de egy dolog érdekel:
  Design kialakításával foglalkoztok?
   
 8. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Igen! Mi elsősorban kis kés középvállalkozásoknak nyújtunk segítséget az online megjelenésben. Ebbe bele tartozik az arculat tervezés is mind online és offline.
   
 9. ★Σp£Я•FΔğyΙ★

  ★Σp£Я•FΔğyΙ★ Utánpótlás-írogató

  Ezek után még nagyobb respect papinak. :)
   
 10. Gratulálok eme tartalmas és hosszú bemutatkozásba ! Én nem tudnék ennyit írni még ha megjönne az ihlet is de le a kalappal előtted hogy ilyen profi lett :) 5*
   
  fapapi kedveli ezt.
 11. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Mérföldkőhöz érkeztem :)
  Sokat küzdöttem ezért, és büszke vagyok rá!
  847 nap alatt, 37 kappa befejezése után, full herkules!
   
  Utoljára szerkesztett: 22.12.14