Kikelnek a peték

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: istvan87, témanyitás ideje: 26.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Ennyire sok uri kell az uj hajóhoz? mit fog tudni? biztos nagyon álat lesz ahogy a többi nulla xd inkáb a hitacot kellene álandositani feloránként 1 vagy óránként vagy 3 mert fél millióan lövik nagyon jó.
   
 2. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

 3. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Az lenne a kérdésem, hogy visszavettek a kapható jutalmak mértékéből?
  Duplázóval is egyet ad és a lőszer is 40%.
   
 4. °o...JACOB...o°

  °o...JACOB...o° Járnitanuló

  egyáltalán berakták már az új hajókat? mert nem találom sehol :D
   
 5. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  I-Gygerthral, olajat úgy adja, mint a lottó ötöst!
   
 6. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  A doboz dupla nem hat a dobozokra. Bár most az új boosterekkel is gond van, ha jól látom. Talán visszarakják, hogy hasson a doboz dupla :)
  Még nem :)
   
 7. istvan87

  istvan87 Utánpótlás-írogató

  Valahogy egy ideje nincs több küldi. Miért, ha szabad kérdeznem? Ennyi volt az összes?
   
 8. Kíváncsi vagyok, mikor fogják betenni az olajat az üzletbe? Mert összeszedni, képtelenség. És a napi 1 darab küldi, hááát, az meg viccnek is rossz.
  Azt azért megkérdezném, hogy leszámítva azokat, akik az elején, kihasználva egy bug-ot, összeszedték a három hajóra való olajat, ki lesz képes összeszedni 450 darabot?
  A Hitac így ad: 1 indoktrin-olaj: 40%, az I-Gygerthrall: 1 indoktrin-olaj: 2%, a pete: 1 indoktrin-olaj: 0,5%. Lefordítva számokra (elméleti), kell hozzá 30 000 pete + az ezekből kapott (elméletileg minden másodikból kikelő) 15 000 I-Gygerthrall azaz 30000x0,5%=150 db, 15000x2%=300 db. Vagy mondjuk 1125 Hitac.
  Ha valaki erre képes, megeszem a monitorom. Ez percenként 2,08333333333333 darab pete vagy Gygenthrall, napi 24 órában, két héten keresztül. Vagy óránként lő 3,125 Hitacot. Jé, de hisz abból csak 3 van óránként. Bakker.
  Visszatérve a bugra. Szóval kaptak kemény 1 hét büntit. Aha. Meg TP és becs levonást. :D Ez kemény! Drasztikus. Csak így tovább. Ja, hogy nekik meglesz az új hajó, 16 lézerrel, 16 generátorral, + élettel? Legalább tudjuk majd, hogy akik halomra gyilkolásznak, rendes polgárok! Köszi!
  Nos, a morgásomon túl, nem ártana jelezni a "becses" fejlesztőknek, hogy ezzel az eventtel valami nem stimmel. Nem kicsit!
  UI: Nem ártana kicsit aktívabban informálni a tisztelt felhasználót, hogy mi is történik. Én elhiszem, hogy Ti sem nagyon kaptok infót, de erre van az asztalcsapkodás. Ha kell segítség szóljatok. Szívesen beszállunk :)
   
 9. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Csak annyit tudok, mint Te. De ha jön esetleg valami infó, akkor kiírom.
  Ezért van az eventhez is booster. De valóban nem könnyű.
  A bug kihasználás miatt a megszerzett nyersanyagokat és hajókat is levonták.

  +1 infó ami talán mindenkit érint. A doboz duplázó mostantól nem hat az event dobozaira.
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nos,nem panasz csak tényközlés és érdekesség,mivel a minap volt táma,hogy a tojások nem adják azokat a repülő izéket (nem jut eszembe a neve) . Ott írta valaki,hogy RSB vel kell lőni a tojást,akkor adja. Nem tudiom,másnak lehet,nekem egy darabot nem,írom ezt több száz tojás kipukkasztása után,és pár ezer RSB vel kevesebb lőszerrel:) És ami érdekes,ma is lőttem pár olyan repülő akármit,ami valakitől elszabadult,meg a Hitac mellett is párat,de nekem abból sem adott olajat,csak kevéske lőszert vagy Scrap-ot:) Még szerencse,hogy úgy nem érdekel a teljesithetetlen event,ahogy van,mert máskülönben kezdenék igen ideges lenni:p
  Hmm,most olvasom a dobozduplázó hatástalanitását,vajon miért nem lepődök meg,hogy ezt nem event előtt tudtuk meg,hanem közben:p
   
 11. Annak, hogy levonták tőlük az olajat, örülök. Így legalább senkinek nem lesz új halyója. Hisz boosterrel percenként egyet így is lőni kell, 2 héten keresztűl. Ez mennyire életszerű?
   
 12. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Gázolaj nem jó, van volános haverom!
   
  Žøđiåč™ kedveli ezt.
 13. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  "2-5 kis űrlényből álló csoport jelenik meg, akik célba veszik a petét megsemmisítő pilótát. A lelőtt űrlényektől némi szerencsével indoktrin-olaj vagy vírusdoboz zsákmányolható."

  Ez létező dolog?
   
 14. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Eddig ha a tojást lelőtem 1gigerhal (vagy mi) jött elő , s vagy ad dobozt vagy nem! Gondolom a "vagy nem"-kor kellene adnia az olajat.
   
  APACH kedveli ezt.
 15. istvan87

  istvan87 Utánpótlás-írogató

  Nem, csak így színesebb a dolog, ezért ezt írták.
   
 16. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Még nem találkoztam ilyennel :) Csak 1 jelenik meg sajnos.
   
 17. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  A Hitac környékén néha több Gygerthrall is előjön, de hogy abból a tojásból, amit előzőleg a Hitac kidobott, vagy maga a Hitac engedi szélnek őket, azt eddig nem figyeltem.
   
 18. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  A hitacból jön ki, mivel mi nem szoktuk lőni a tojásokat, de akkor is szokott lenni egy csomó :)
   
 19. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Valaki összefoglalná nekem tőmondatban,mire jó nekem az amit vírusmentesitési pontnak neveznek a folyamatban levő eventben? Csak mert most meg azt adják a tojások:)Mármint,mire használható?
   
 20. Kuplung

  Kuplung Fórum-zöldfülű

  Mérföldkövek és jutalmak
  MérföldkőJutalom
  1000 VMP100 extra energia
  5000 VMP5000 RSB-75
  6000 VMP15 kihalon / 50 bifenon
  12.000 VMP40 kihalon / 60 tetratrin
  20.000 VMPLF-4

  Eventpontok szerzése

  ForrásMennyiségEsély (%)
  I-peték1 VMP20
  I-Gygerthrall2 VMP40
  Fertőzött HITAC75 VMP*100
  Alpha/Beta/Gamma átjáró teljesítése160 VMP**100
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása