Kis eventek/Akciók ismertetője

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Artemis, témanyitás ideje: 26.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt megjelent akciók nem minden alkalommal érhetőek el, az ismertetők tájékoztató jellegűek, azok frissítése folyamatosan történik.

  Az egyes eseményekről rögtön belépés után kapunk értesítést egy layer formájában, továbbá ha az esemény kedvezményes vásárlási lehetőséggel van összekapcsolva, akkor ezeket az Üzleten keresztül is elérhetjük.

  Továbbá, felhívjuk a figyelmeteket arra, ezen akciók nem előre bejelentett események.

   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.5.17
 2. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

 3. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Fejlesztési óra

  A fejlesztési rendszernek köszönhetően, a már meglévő tárgyainkat továbbfejleszthetjük, növelve ezzel erejüket, hatékonyságukat. A fejlesztés uridiumba vagy kreditbe kerül. Ez attól függ, hogy a tárgy uridiumért vagy kreditért szerezhető meg. Vannak tárgyakat, amiket se uridiumért se pedig kreditért nem vásárolhatunk meg, ilyen például az LF4 lézer, vagy pedig a modulok,ami Klánbázis építéséhez szükséges. Ezen tárgyak feljesztése is uridiumba kerül.

  A játék során, van lehetőségünk kedvezményes fejlesztésre, a Fejlesztési óra keretein belül. A neve is sugallja, hogy 1 órás eseményről beszélünk. Mikor az esemény online, akkor szintén a főoldalon látunk egy layert.

  [​IMG]
  Az esemény alatt, minden megkezdett fejlesztés 25%-kal olcsóbb. A fejlesztési rendszerről és a fejlesztési árakról bővebben itt olvashattok: http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-a-fejlesztesi-rendszer.140/

  Akció időtartama: 1 óra
   
 4. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  P.E.T és üzemanyag akció
  A P.E.T-et alapesetben az üzletben vásárolhatjuk meg, 50.000 uridiumért, azonban amikor belépés után a lenti layert látjuk,akkor kedvezményes áron is hozzájuthatunk.

  A P.E.T-ről és használatáról részletesen itt olvashattok:

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-a-p-e-t-10.160/

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-p-e-t-berendezesek-es-protokollok.163/

  [​IMG]
  Ezen akció keretein belül több féle csomag közül választhattok. Ezen csomagok megvásárlására telefonon keresztül nincs lehetőség, tehát más fizetési módot kell választani.

  [​IMG]
  A csomagok tartalma:

  • Teli tank: 50.000 egység P.E.T üzemanyag

  • P.E.T „M” akció: P.E.T 10

  • P.E.T „L” akció: P.E.T 10, 1 db G-Rep1 javítóberendezés (1.szint), 1 db G-TRA1 kereskedelmi berendezés (1.szint), 1 db G-AL automatikus begyűjtőberendezés (1.szint), 6 db AI-R1 radar protokoll (1.szint)

  • P.E.T „XL” akció: P.E.T 10, 1 db G-Rep1 javítóberendezés (1.szint), 1 db G-TRA1 kereskedelmi berendezés (1.szint), 1 db G-AL automatikus begyűjtőberendezés (1.szint), 6 db AI-R1 radar protokoll (1.szint) + 50.000 egység üzemanyag

  Akció időtartama: 24 óra


   
  Handrgon kedveli ezt.
 5. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Piros és kék kalózzsákmányok
  A játék során szintén visszatérő játékelem a piros és kék kalózzsákmány. Ilyenkor a térképeken, a zöld kalózládák mellett, kék és piros szinű ládákkal is találkozhatunk. Természetesen ezeket csakis kék és piros zsákmánykulccsal lehet kinyitni. Az akcióról a főoldalon, layer formájában értesülünk.

  [​IMG]


  Ezen akció keretein belül több féle csomag közül választhattok. Ezen csomagok megvásárlására telefonon keresztül nincs lehetőség, tehát más fizetési módot kell választani.


  [​IMG]

  A piros ládák a hétköznapi ládákhoz képest kétszer akkora eséllyel tartalmaznak LF-4 lézereket.  Látható, hogy az utolsó 2 csomag ugyanolyan összegbe kerül, azonban az XL csomag esetén a 40 piros zsákmánykulcs mellé plusz 10 zöld zsákmánykulcsot is kapunk.

  [​IMG]

  A kék ládákat háromszor akkora gyakorisággal adnak LF-4 lézert, mint a normál ládák! Emellett Spearhead, Aegis, illetve Citadel űrhajókat is rejthetnek, sőt, a zsákmány között felbukkanhat akár az egyedülálló Havoc dróndizájn is!  Látható, hogy az utolsó 2 csomag ugyanolyan összegbe kerül, azonban az XL csomag esetén a 20 kék zsákmánykulcs mellé plusz 10 zöld zsákmánykulcsot is kapunk.


  Akció időtartama: 72 óra
   
  Handrgon és pity-pang kedveli ezt.
 6. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Különleges jutalmak hétvégéje a galaktikus átjárókban!

  Üdv, űrpilóta!

  A M.A.S.Q.U.E. kutatás-fejlesztési részlege újabban csak úgy ontja magából a különleges felszereléseket. Szabadalmaztatott GateDropz™ katonai lokátoraikkal egyes galaktikus átjárók mögött rejtett térségeket sikerült felfedezniük, amelyekben az odamerészkedő pilóták extra jutalmakat szerezhetnek.

  Ezek a berendezések azonban rengeteg vákuumenergiát fogyasztanak, ezért csak korlátozott ideig működnek.


  Különlegesjutalmak.png

  FONTOS, hogy a csomagokat nem 100% eséllyel kapjátok a kapuból.

  A csomagok bizonyos kapuhoz vannak hozzárendelve. Például: Gate Delta: Goliath meglepetéscsomag. Ilyenkor a delta kapu teljesítése után esély van arra, hogy megszerezd a Goliath meglepetéscsomagot.
  Azt, hogy éppen melyik kapuhoz melyik csomag tartozik, mindig a főoldalon látjátok. (Mindig változik, hogy milyen kapuhoz milyen csomag jár, ezért a kép nem mindig aktuális)

  kj2.png
  A csomagok tartalma:
  • LF-4: 1 db LF-4 vagy 10.000 UCB-100
  • Fantasztikus drónok: Havoc, Hercules, Elit Demon vagy Silver Demon dróndesign
  • Chimera és Phantom – a gyűjtők örömére: 1 db Chimera vagy Phantom dróndesign (piros, narancs vagy zöld színben), vagy egy csomagban 10 Red Phantom + 1 Red Chimera dróndesign
  • Mirage és Enigma – a gyűjtők örömére: 1 db Mirage vagy Enigma dróndesign (piros, narancs vagy zöld színben), vagy egy csomagban 10 Orange Enigma + 1 Orange Mirage dróndesign
  • Goliath meglepetéscsomag: 1 db Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher vagy Surgeon Goliath design. (Figyelem: akinek már megvan ezek közül valamelyik, az nem kaphat még egy ugyanolyat.)
   
  kicilacikavagyok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.