Javaslat Klánokkal kapcsolatos fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A klánokkal kapcsolatos ötleteiteket ide írjátok.

  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Na mivel üresen áll a topik ezért írok mán valamit ^^
  Javítsák ki az apró hiányosságokat ..
  - Újítsák meg a klánok oldalát
  - A diplomácia ablaknál a klánokról kaphassunk információt ha rámegyünk a nevükre.
  - A hadat be lehessen állítani hogy hány napra küldik be , és annak függvényében csak egy bizonyos idő után lehessen újra hadat küldeni az adott klánnak miután lejárt a had.
  - Az adott klán játékosait lehessen valami szerint rendezni (TP , stb)
  - Legyen minden játékosnak aki az adott klánban van egy részletesebb ismertetője amiben le vannak írva bizonyos adatok , mint pl:
  Mikor volt legutoljára online , mennyi TP-t , becsület pontot , kreditet szedett össze az adott nap , Hány ellent lőtt le , ezekből esetlegesen mennyi volt hadas , stb.
  - ha a vezér inaktív egy bizonyos ideig (1-2 hónap) akkor a rendszer automatikusan jelöljön ki új vezért .
  Ennél több most nem jut eszembe , Fapapi tudna még mondani párat szerintem :)
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztok kiara az ötleted részben tetszik de az hogy mutasa hogy a klánban kik vannak és mitt tud mennyit szedet mieneka vadászati tényezöi ezt szerintem fölösleges mert igy az szerint megy a háboru ahogy meglátják hogy mennyit löttek le az h a klánvezér inaktiv 1-2 hónapig és automatikusan a következö legnagyobbb rangu kapja mega vezér szerepet az jó de csak adig legyen vzér mig az eredeti vezér visza nem jön. a war küdése is tetszik. de az nem tetszik hogy ha valaki segiteni akar amásiknak pl kreditben a klánon belü hogy pl egy nap tegyükfe 60millio megy be és az j klántag szinte semmit nm kaphat belöle és ha kapna is nem egyszere kapja meg ebbe sztem fölösleges volt belenyulni meg a kiutalásban is. ha valaki hadat akar küldeni de nem tudja a klán nevét és nm találja legaláb az eggyik játékosnak a nevét irja be egy erre külön kihozot részre és az megmutatja hogy xy ebben a klánban van klán nevet és rangot mutataja, és igy könnyeb a szövetséget megnem támadásit vagy wart küldeni mitt szoltok?
   
 4. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Sziasztok

  Kyra a legutolsó az nem lenne jó, pl. valaki egy hosszú nyaralásra megy, vagy mittudom én hova, de ha átadná a játék automatán a vezér jogot, az nem lenne jó egyáltalán.

  A részletesebb ismertetőnek örülnék én is :D, de azt csak klántagok láthassák.

  Az elsőt leszámítva jók lettek. :)

  Eragon, ha valaki hadat akar küldeni, és nem tudja a klán nevet, az így járt. :D
  Vagy ha annyira ki akarja küldeni, akkor tájékozódik. :)
  Csiszolgasd még egy kicsit.
   
 5. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  de a klán adóba azért nem kellet volna belenyulni a mi klánunkban is vannak kisseb hajók akiknek szivesen segitenénk de nem lehet igy maguktol kell fejlödniük
   
 6. lost

  lost Fórum nagymestere

  Hetente utaltok nekik kreditet, valamint csoportban lonoztok, bosslonoztok stb. Nem kell maguktól fejlődniük, csak segíteni kell nekik.
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  ezt rendszeresen igy csináljuk de ha valami elit desinget vagy iriszt szeretnének megszerezni az boss lonbol nem jönn össze egyhamar igy meg ha mindenki benne van és segiteni akar az segit elég egyetlen egy darab NEm és akkor nincs adó

  az én hajóm sem valami erös kreditböl még lehetne huzni egy két desinget vagy álcát megnyerni de a klánban vannak kisseb játékosok nekik viszont sokat számit az hogy azta bizonyos össezeget kiutalják egy összegben ugyis 10 százalékát levonják akkor nm mndegy ha egy összegben veszi le?

  Jó lenne ha a klán rövidités nem lehet idegen ékírás xd pl fura jelek mert ha valaki szövetséget vagy háborut akar kűldeni nehéz megtalálni.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.15
 8. Udv.

  Tulajdonkepen nem is otlet ez hanem eszrevetel ami nyilvan sok embert zavar, hogy hogyan lehetne megoldani anelkul hogy a jatek elemnyt rontanank, nem tudom meg. Nos a helyzet az hogy nyilvan masok is tapasztaltak mar, hogy egy-egy klanba begyulnek olyan jatekosok akik fullig vannak boosterezve meg , amugy is isszonyu erosek, es csak uresbe egy esos vasarnap delutan a hasukra csapnake s hadat uzennek nehany kisebb letszamu klanak vagy olyan klannak ahol gyengebb jatekosok vannak, es igy ezeknek a jatekosoknak ellehetetlenitik a jatekot. Pldul mi a klanba vagyunk 10en, en sem vagyok olyan gyenge, illetve vannak klantarsaim akik full lf4 es full herculesel vannak meg aldva. De kevesen vagyunk, amugy meg nyugis tarsasag is vagyunk. Es meg is 1-2 nagyra becsult klan minden ok nelkul hadat uzent, es probaljunk meg jatszani ha tudunk. Az elso megszuntette a wart vegre, most kaptunk egy masik klantol, es tenyleg semmi okuk nem volt. Korekt ez ?! Ha valakinek van vallami otlete szivesen meglesnem, illetve hogy masok is vannak e-igy, de chaten mar hallotam ezt a panaszt, tehat nyilvan vannak.... :D
   
 9. Logen19970906

  Logen19970906 Utánpótlás-írogató

  Üdv nekem lenne gy két ötletem! Pl a klánfalon az információknál autómatikusan írja oda nevet mert sokan nem írnak oda nevet és nem lehet tudni ki írta ez volna az egyik.A másik meg az hogy a klánban lévő más megbízós hajókat és szövetséges ellen hajókat ne sebeze a pet robantó mert szinte minden klánban van eltérő megbízós játékos és szövetségesekben is .
   
 10. Denis29

  Denis29 Járnitanuló

  Én csak azt az ötletet szeretném adni hogy a klánokat nem tudnátok úgy meg csinálni hogy más meg bízójukat ne lehessen be venni a klánba mert így nagyon sok minden kinek ez nem tetszik mert például egy mmo klános ha el kezdünk lőni a kor ha ugyanolyan klánba vagy egy Eic a kor azok is be le szolnak a haburúba és küldik mindig a vart a másik meg bízó miatt ezért jó volna ha ezt tudnák korrigálni
   
 11. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Ez korrekt,adva van 3 különálló megbízó,akkor legyenek ténylegesen is azok.
  Akinek nem tetszik az egyik,menjen át a haverjaihoz a másikba.
  Bohóckodnak itt 3 megbízós klánokkal,a wart meg simán kiküldik a saját megbízósoknak.
  "Nem tudok cubizni,mert foglalt.Szólok az ellen megbízós szövisnek,mnt-s haveroknak.Mert vagy erősebb és kiszed vagy minuszt kapok érte,és egyik sem jó,de ha már lövik 5-en,csatlakozom mert kemény vagyok"
  Tehát:vru klánban csak vru,eic klánban csak eic,mmo klánban csak mmo lehessen tag.
  más megbízóssal ne köthessen a klán sem szövit,sem mnt-t(az más lapra tartozik hogy szóban megegyeznek a "mi nem lövünk benneteket,ha ti sem minket"verzióban)
   
 12. Denis29

  Denis29 Járnitanuló

  Hát nekem a szövi kel nincsen gondom csak azzal van gondom meg elég sok mindenkinek hogy egy elc klán ne vegyenek mán be más meg bízó jut mert eböl indulnak ki mindig a problémák sajnos meg ilyenek miatt sokan is abba h adják a játékot mert némelyik ember játékos túlságba viszi mán a játékot sajnos
   
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Akkor a világon se legyenek szövetségek, meg nem támadási egyezmények? Bomoljon fel az EU, a NATO, stb.?

  Elnézést, hogy így reagálok, de néha gondolkozzatok is, ha lehetséges.

  A több megbízós klán is hasonló elv alapján lehetséges. Igaz, hogy bosszantó tud lenni, de az, hogy egy klánban van több megbízójú tag és azok lőnek le téged vagy egy szövetséges tagja, szerintem teljesen mindegy. Csak a látszat lesz más, mivel akkor látod, hogy egy klán címke alatt vannak vagy különbözőben. A lényeg az, hogy lelőttek.
   
 14. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Nem probléma a reagálásod,de 3 ellenséges érzületű megbízóról szól a játék és a próbák is,"Le az mmo-val","utóvéd" stb arról szólnak hogy irtsuk a másik megbízós játékosokat,nem pedig hogy köss szövetséget 8 másik megbízós klánnal és kapsz x jutalmat érte.
  Mi csak ötletelgetünk és gondolkozgatunk néha,hogyan lehetne klánok szintjén is élvezhetővé tenni a játékot.
  Engem speciel hidegen hagy a dolog,mivel az ilyen klános bohóckodás miatt vagyok klán nélkül.
  Volt,van és lesz mindegyik klánban minimum 1 darab birka aki wart generál,elég egy szó chat-en,vagy csak olyanja van éppen,és "örök had"stb.
  Több felvetést is olvastam pl. azzal kapcsolatban,hogy top klánok küldenek hadat a több századik helyen levőknek,és ezt orvosolandó ötletek voltak(klánok egymással szembeni szintje,had futamideje,stb).
  Ezekből sejtem nem lesz semmi.
  Ennyi erővel lehetne a fene nagy űr egy halom játékossal és mindenki azt küldhetne a másiknak amit akar,mert jelenleg is ez folyik csak un. 3 megbízóval.
   
 15. andris33

  andris33 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Szerintem a klánkasszával az a gondom hogy nem lehet az összes kreditet kivenni a kasszából pedig van 400 milla! Ez nagyon rossz szerintem.Remélem elolvassák a fórumkezelők és változtatnak a klánkasszán!Előre is köszönöm!
   
 16. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Pont erről lett megváltoztatva a lépcsős rendszerre, hogy ne lehessen visszaélni ezzel.

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/klan-kredit-korlatozasok.53811/
   
 17. Denis29

  Denis29 Járnitanuló

  Jo volna ha csak egy meg bízójú klánok lehetnének például csak mmo s vagy elc vagy vru hogy vegyes klánok ne lehessenek mert sokan azt csinálják más meg bízójú meg lő valakit és a többiek lövik le helyette vagyis segítenek neki és ez igen idegesítő szerintem elég sok embernek sajnos
   
 18. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sajnos ez már jóóó sokszor felmerült ötlet. Ezt még a központban is megrágták, de elvetették.
  Tehát, nem lesz megvalósítva a dolog. :)
   
 19. Denis29

  Denis29 Járnitanuló

  1

  Értem jó semmi gond csak így játszani se érdemes mert ha lövünk egy ellent mindig ugyanolyon meg bizo lö minket meg varokat küldenek hogy tudjanak minket lőni ezeket legalább jó volna ha valaki korrigálná ezeket hogy legyen jobban kedvünk játszani mint régebben is vagy legalább ha ugyanolyan meg bízójú belelő a másikba és nem varos a kor legalább mínuszt kapna jó volna az is
   
 20. Kerülj be egy ilyen klánba és akkor te is jól fogod magad érezni ;)
   
  Nitronyussz kedveli ezt.

Az oldal megosztása