Javaslat Klánokkal kapcsolatos fejlesztési ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Érdekekről van szó, kinek mi a jó és nem pedig fejlődésről vagy célszerűségről.

  Az is baj amit te felhoztál: "A gond azzal van (és ebben mindenkinek igaza van, akik ezt itt írták), hogy a saját megbízós játékos társ, megvárja még egy ellenséges megbízó meglövi és azzonal ráugrik a játékosra."
  A legnagyobb baj ott van hogy a topp klánok mind vegyes társaság az 1-től a 10 .-ig és ezek játékteret nem igazán hagynak .
  A kezdő hajók /8-16 szintig/vajon tudnak Demaner -t lőni vagy Ice meteor-t vagy Hitac-ot úgy hogy talán még megvédik a hátsóját ? A válasz nem . X-6 -on tudnak e Cubikon-t lőni úgy hogy a küldetésük meglegyen vagy spontán szórakozásból?? Rejtőzködve és általában az űrlény ki is van sajátítva a fent említett klánok részéről.
  Egy gondolat :-egy Cubikon-t ha egy egész megbízó lőne klánban vagy anélkül sebzéspontok után kapja a jutalmát minden egyes játékos .A szemfüles kisebb hajók megkaphatnák a Cubikon-t úgy is hogy igyekeznek és az oldalunkon játszanának. Segítenének ha ellent kellene lőni még ha pukkan is mert tudja veled elér valamit!!!/Azt hogy hamar elfogynak a Cubikon-ok pedig lehet orvosolni, megváltoztatják az értékeiket mivel ha az lf4-eket lehetett fejleszteni akkor az űrlényeket is lehet hozzá igazítani./

  Sok és hasonló kérdés fennáll ha marad minden a jelenlegi felállásban. De azt elmondanám senkit sem kérdeztek meg anno hogy akarnak e x-5-tól x-8-ig kalózokat a térképekre és érdekes mód elfogadták mindannyian mert muszáj volt ,aztán jóval később 5-x térképekre tették őket. Vagy jelenlegi példát hozzam ennyi Designok-at vagy a hangár átvariálását ? Akik barátok azok is maradnak ,ha nem voltak barátok kiderül úgy is. Számomra elsősorban a játszhatóság a lényeg ,és legyen fair játék .

  A 3. pont -ban leírtakhoz csak annyit hogy van ilyen opció és ez pedig az indoklás csak ezt elfelejtik kitölteni sokszor./Azt viszont lehetne hogy az indoklás vagy felugró ablakban vagy közvetlen a háború mellett megjelenjen. Plusz még azt is hogy indoklás nélkül ne engedje tovább a rendszer a diplomáciai kéréseket/

  Leszögezném személyeskedni nem fogok és kompromítálni nem akarok senkit!:D
   
  Utoljára szerkesztett: 7.1.17
  saspiercing kedveli ezt.
 2. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Mivel ötletek kellenek vagy ez az egész DarkOrbit játék hitelét veszti, a közel jövőben a következőket lehet esetleg megcsinálni. Ahogy ez az egész most alakul teljesen mindegy már hogy az előző egyszerűbb verzióm kerüljön játékba vagy ez a nehezebben kivitelezhető változat. Felborítva mindent amivel ezt a játékot megkedveltétek.Viszont amit írok, már egy működő játék elvén lesz.

  Tegyük fel egy megbízó megnyer minden megbízót és csak egy nagy szövetségé alakúl./Tehát MMO ,VRU ,EIC összeolvadnak/.
  Klánok maradnak és klán nélküliek.
  PvP és PvE : csak Klánok között/ez esetekben lehet szövetség és háború ami minden térképen támadhatóságot vonz maga után/ ,
  PvE és PvP :- PvE Klán nélkülieknek/egyik térképen sem támadhatóak /,
  - PvP Klán nélkülieknek szabadon választható/minden térképen támadhatóak/.
  Az eventeket és szerverek közötti játékokat alapjában véve mindet át kell szervezni ,módosítani.
   
  Utoljára szerkesztett: 29.1.17
 3. .Anna64.[HK]

  .Anna64.[HK] Fórum-zöldfülű

  Teljesen egyetértek AKKÁD-al. Ez amit leírt ez működne ebben a játékban is. Aki nem szeretne más játékosokat lőni az játszhasson úgy. Aki meg akar az vált arra Pvp-re. Ezt másik játékban nagyon jól megcsinálták. Fejlesztők nézzék meg a Drakensang-ot. Az is egy lövöldözős játék ott is lőhetik egymást ha akarják csak váltanak és kész. Érdemes megfontolni.
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.17
  ™®KICSISAJT®™ kedveli ezt.
 4. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Sok klánban voltam az utóbbi években, azért váltottam mert több volt a szövi a más megbízós klánokkal, sőt saját megbízónál is mint a War. Mai napig van olyan küldim amit nem tudok teljesíteni (500 venga).
  Véleményem szerint más megbízós klánnal csak MNT-t lehessen kötni. Nem engedném a vegyes klánokat!
  Indokom pld amikkor egy szövis más megbízós lopja az x-2-ről a zászlót, saját megbízós klántársa védelme alatt annak segítségével.
  Ehhez nem kell olyan sok program módosítás.
   
 5. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Lehetne egy olyan rendszert is létrehozni ami a klánban való hűséget díjazná .Alapul véve hogy mióta tagja a klánnak ,lehet küldetésben és címben jutalmazva. Akár úgy is hogy mennyi játékidővel támogatta a klánja fejlődését. Pl.:3 hónap x játékidővel és tagság elérése után egy lf 4 ,9.hónap után akár még egy . Ez csak egy példa!!!!
  Vagy a saspiercing által említett klánból kiszökő játékosok elleni védekezésre az a módszer, hogy ha a klán épp háborúzik csak az arra jogosultak engedjék el azt a klántagot /klánvezér vagy akinek jogosultsága van elbocsátásra /.Maguktól ne tudjanak kilépni a klánból war alatt ha már megcsinálta a bajt ,legyen gerince is és mondja el + cselekedjen is .Diplomáciával mindent meg lehet oldani vagy ha nem akkor nem azért vesz fel valaki egy játékost hogy kirúgja mihelyst megbotlik.
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.17
 6. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Volt korábbi twitch streamen szó az MCC (több megbízós klánok) problémáról,akkor az volt a válasz hogy különböző hasznos bónuszokat fognak kapni azok a klánok és tagjaik,ahol csak azonos megbizótól vannak tagok.Hogy ebből lesz-e az idő kérdése,meg hogy milyen mértékűek lesznek a bónuszok,megéri-e majd az embereknek megbízót/klánt váltani miattuk.
   
 7. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Köszönet az információért. Ez a bónuszos megoldás csak tűzoltásnak lenne jó, a probléma még ezután is fennállna. A megbízók közötti szövetség ott maradna és folytatódna minden.
  Valamint el kell dönteniük azt hogy játékos közösséget akarják támogatni vagy ezzel a megoldással a rétegek közötti elszigetelődést növelni.
   
  Utoljára szerkesztett: 2.2.17
 8. bloody48

  bloody48 Fórum-zöldfülű

  Be kéne tiltani a vegyes klánokat!
  Nem tartoznak semmilyen megbízóhoz mindenkit lőnek més a sajátjukat is csak a másik kezdi, akkor ennyi erővel nem is kell megbízó mert elveszi az értelmét.
   
  SPILLER2, _=[AKKÁD]=_[HK] és .deder. kedveli ezt.
 9. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Még egy variáció lehetséges az MCC kiküszöbölésére ez pedig nem más mint egyszerűen kivenni a klánba rendeződés lehetőségét.(Magyarul megszüntetni a klánokat)
   
  SPILLER2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása