Klánokkal kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Klánok', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  megéri ha nem akkora a szerver bázisrombolási aránya én pl ha van elitem és meglátok egy ellenséges bázist aminek nincs bekapcsolva a defije akkor egyböl kiszedem magamban. bázis rombolás már 1 emberes is lehet nem vagyok tul erös de gyenge semm
  .
   
 2. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Szerintem ha csak azért akarsz hogy legyen neked is,akkor nem éri meg.
  Legfeljebb csinálsz egy képet róla emlékbe.
  Ha olyan szeron vagy mint pl. Tibet1,akkor nyugodtan csinálj,ha viszont lakottabb-pörgősebb-agresszívabb,úgy jobban gondold át.
  Mennyien vagytok a klánban,milyen erősek vagytok,milyen erősek és hányan vannak akik vadásznak bázisokra,mennyire vagytok aktívak napi szinten,milyen fejlesztettségű bázist tudtok összedobni,kb. ennyi.
  Alap bázis-egy hajó kilövi.
  Fejlesztettebb bázis-egy két hajó kilövi.
  Lehetne folytatni,gyenge bázist felesleges építeni simán kiszedik,erős bázist védeni kell,de ha akarják pukkantják.
  Fejlesztés sok uri,javítás sok credit.
  Egy próbát azért tehettek.
   
  MIKROBI és SuperHero22 kedveli ezt.
 3. Denis29

  Denis29 Járnitanuló

  sziasztok én csak azt szeretném meg kérdezni tőletek hogy a klánokat nem lehet ne úgy le korlátoznotok hogy ha egy klán valami más klának küld egy vart a kor aki ki küldte a vart az a klánból ne tudjon senki ki lépni a klánból amíg var tart mert sajnos sokan azt csinálják hogy ki küldik a vart ők meg ki lépnek és klán nélkül segítenek más meg bízóknak lőni mindenkit és ezáltal ők miattuk kapunk mínuszt sajnos legyetek szívesek valamit ellenne intézetek mán hogy ilyen elő ne forduljon előre is köszönöm sziasztok
   
 4. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Ez már tart egy ideje.
  Megoldás egyszerű lenne:
  -ha saját megbízóst lősz war nélkül,minuszolás járjon érte(csoport és 2-3 megbízós klán esetében is),a sebzésért is,nem csak a kilövésért.Pl. okozott sebzés 50k,minusz 50k becs,aztán ennyi.
  -a had küldésének idejétől a had végéig ne léphessen ki senki.
  -hadasnak x-2 sem legyen védelmi.
  Szerintem megoldható lenne ha akarnák.
   
 5. Denis29

  Denis29 Járnitanuló  X2 vel nekem semmi gondom nincsen egy részből jó ha ott védelme van a játékosnak szerintem de azt hogy kibe lépkednek a klánból meg klán nélkül lőnek ez fel háborító hogy szolnak egy másik meg bízósnak ö lőjön előszór meg hogy ne ö kapjon mínuszt érte jó volna ha ere a problémára valami meg oldást találjanak var alatt például ne lehessen ki lépni
   
 6. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Már ne haragudj, de normális vagy? Nekem volt olyan egyszer kétszer hogy saját megbízós pont az ellen felett repült át, véletlen rá jelöltem és rákevertem egy x4-rsbt... (meg sok más játékossal is előfordul..) Az kb 170k sebzés.... Plusz a hellstorm meg a rakéták.... Ott van még a gyorsbomba is ami szintén sebzi a baráti hajókat.... Gondold már át legalább mielőtt leírsz egy ilyen jellegű kommentet... Nem npc huszárkodásból áll a játék, pvp és vadászat közben is meg lehet lőni egy baráti hajót véletlen...
   
  Utoljára szerkesztett: 30.6.15
 7. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Én is lőttem már sajátot,pukkantam is gyorsbombától,de valami agresszív dologgal lehet csak orvosolni a dolgokat.
  De nem csak a játék kinézetét kell javítani,van más is amivel a játékélményt lehet fejleszteni.
  Attól hogy nem foglalkoznak vele,attól még van.
  Nem tartom magam npc huszárnak,pvp és vadászat terén is elvagyok.
  Ami miatt klán nélkül vagyok,az a klános katyvasz.
  Ne lőjjem mert szövis ellen,de ő lőhet mert lövöm a csopitársát.
  Ezt ne lőjem,azt nem szabad.......
  Valami kis kevésbé normális 12 évesek chat fight-ja után had hegyek.
  Ha csinálok klánt hadazni,1-2 pukk és kérik a had végét.
  Hol vannak a hadasok? Bázis-kapu-vagy egy sincs játékban-kilépnek-x2n bóklásznak.
  Itt eu3-on már elmúlt az az idő,mikor 10-20-30 fős klánbandák járták a térképeket.
  Magányos vagy 2-3 fős csopis vadászok bóklásznak.
  Kicsit több mint 5 év után elértem azt a szintet,hogy napi nyersiküldés,kis npc,kéthavonta 1-2 hét vadászat,aztán ennyi.
  Prémi,25%-os csomaggal,eventek idején ha úgy látom jó a doboz hozam,egy hetes duplázó potom 2€-ért.
  Rendelés már semmi,köszönhető hogy a geo ip miatt német a rendelési oldalam,akkor is ha heteket magyarban vagyok szabin.
  Már nem igazán érdekel,nem köt le a játék.
  És még akkor is sajátra pazaroljam az elitet,pff
   
 8. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Ebben egyetértek, a játékélmény eléggé elhalt. Emlékszem régen alsó térképeknél az ellen kapuk mindig csapatosan védve voltak, már az kihívás volt hogy ellen térképre érjünk. Pvp térképek szintúgy. :) Ha voltak fent nagyok, védték a kapukat, ott volt a pvp, kicsik meg tudtak npczni. Ezt ellőtték egyetlen darab cpu berakásával. A nagy csapatos vadászat meg már felesleges lett, két három fullos ledarál egy egész térképet pukk nélkül aztán mennek tovább. De ami becs levonást írtál azzal még mindig nem értek egyet.
   
  Ducater* kedveli ezt.
 9. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Na jó,B terv:a legszolidabb verzió,-war nélkül ne támadhass meg saját megbízóst.
  - a hadat küldő klánból a had idején ne lehessen kilépni
  -a klánok szintje alapján,a top 10 klán által a 150-ik klánnak küldött war csak 1-2-3 napos
  stb,stb
   
 10. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Jó, tehát akik lopják a nyersanyagot és keresztessé válnak ne löhessem le??? Jó ez így ahogy van. Vagy ha ellopják az NPC.-d? Hívják más megbízórol a nagy havert és lelő téged, hogy a haverjáé lehessen a BossDevolarium.
  Had: Szerencsétlen dolog, mert akkor soha nem léphetne ki az illető. Én per special amint lejar a war az SC klánnal már küldöm is ki, tehát ideje nem lenne a 4 flaxosnak kilépni, mert egy két 9-10 drónos szájal nekem Ts.-n és rajtuk csattan az úgy nevezett ostor, de van, hogy ők küldik vissza és megkímélnek a fáradozástól és e miatt nem tudna már kilépni az a kis játékos :) ... Az hogy 1-2-3 napos war értelmetlen, mert úgyis ki lesz küldve újra, ha van rá ok.
   
 11. Saxo

  Saxo Törekvő

  Szíve adta joga lövöldözni bárkinek. Saját megbízós játékost is, ez egy lövöldözős játék.

  Más kérdés, hogy klán nélküli játékos ne támogasson waros, vagy ellenmegbízós játékost, hiszen azért van általában a játékban a klán nélküli pilóta, mert nem akar háborúzni. A kihasználás effajta módja nem megengedett, hiszen azért nyomon követhető a kilépés-belépés, továbbá a logok minden egyes pilóta hajójában, ez nem titok.

  A háborúzás, klán nélküliség, saját megbízós lövése és egyéb dolgok is a játék részei, a gond csak akkor van, ha az illető nem korrekt magatartást tanúsít, s ilyen módon kárt okoz másoknak.

  Sajnos az ötleteid kivitelezhetetlenek, bár már régóta gondolkodom egy olyan javaslaton, hogy a háborúkat ki lehessen küldeni 3-5 napos kivitelben is, vagy: örökös háborúként egészen visszavonásig.

  Saxo
   
  csopi111 és Crystal kedveli ezt.
 12. ***-kosza-***

  ***-kosza-*** Járnitanuló

  Sziasztok . Tegnap nézegettem klánokat és hát elég sok klánt láttam ezek mind élő klánok vagy van amit már nem is használnak?
  Ha annyi játékos lenne mint klán azt észre vennénk! Ez ellen is lehetne lépéseket tenni.Van klán ami a 9322.dik és
  [abbb] nevet viseli 47 taggal -3,664.601 ez azért vad egy kicsit. Még soha nem láttam egy játékosukat sem. Pedig nem ma kezdtem.Nem lehetne itt is szűrni a klánokat?
   
 13. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  A DO ebben nem figyel a játékosok visszajelzéseire!

  Ezzel kapcsolatban több szösszenetet is írtam már, most ezt találtam meg:

  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/egyeb-fejlesztoi-oetletek.214/page-29#post-827606

  Persze kell csiszolgatni ezen, de valami ilyesmi lenne az elképzelésem a klánokra vonatkozóan!
   
  ***-kosza-*** kedveli ezt.
 14. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Az orokos haboru kikuldese igazan jo lenne mert nekunk legalabb 70 war van es mikor lejar kb 20p mire vissza kuldjok az osszeset na meg akkor keresgeljuk ujra azokat a klanokat akiknek wart kuldtunk es lejart..
   
 15. ***-kosza-***

  ***-kosza-*** Járnitanuló

 16. -levi8888-

  -levi8888- Fórum-zöldfülű

  Szia! A kérdésem az lenne hogy a harci bázis idején megsemmisült lézermodulokat hogy lehet megjavítani?(azt irja hogy a raktárban...de az hol van?)
   
 17. 1100101

  1100101 Junior szaki

  Hangár > Ferszerelés

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 18. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Belépsz a hangárba, majd a felszerelésbe. A jobb szélén vannak a felszerelések (gondolom ezt tudod) és felül van egy olyan, hogy bővebb vagy raktár, vagy valami sárga betűkkel (nem tudom pontosan, hogy mit ír, mert németen játszok és minden német, már nem játszodtam rég hu1-en) megnyomod és kinyílik. Ott milliószámra vannak a dolgok, de van szűrő is. Nyisd meg és lépj a modulokhoz. Itt megtalálsz mindent a raktárban. Remélem értelmezted
   
 19. kabzsi2002

  kabzsi2002 Fórum-zöldfülű

  Én azt szeretném megkérdezni hogy ha én vagyok a klánvezér az adón kívül be tudok e rakni pénzt a klánba?
   
 20. Ctrl-Alt-Delete

  Ctrl-Alt-Delete Járnitanuló

  Nem tudsz. Az adón a pénzed annyi százalékát amennyit beállítsz levonja és berakja a klánkasszába. Egyébként más módon nem bírsz csak úgy berakni a kasszába...
   
  Nitronyussz kedveli ezt.