Klánon belüli események

Kategória: 'Klánok', témanyitó: MΣGΛIЯΛ♥Я♥™, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Sziasztok,

  nem tudom ti hogy vagytok vele, de a mi klánunk szereti ha plusz események vannak a játékon belüli fix események mellett. Ilyenkor természetesen a nyertes nagyobb kreditösszegre tehet szert.

  Eddig az alábbi események voltak a klánunkba:

  • TP verseny
  • Dark Orbit kviz
  • Mini JP csata
  • Képverseny
  • Adventi vasárnap (itt minden vasárnap a klán egyik kisebb tagja egész napos segítséget kap nagyobb klántársaitól és pluszba kap még 200 millió kreditet)
  Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nálatok szokott hasonló lenni? Ha igen akkor milyen, és mit gondoltok mivel lehet még feldobni és összekovácsolni egy-egy klánt?
   
 2. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Jó lenne, ha minden klán rendezne ilyet :D
   
 3. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Mi igyekszünk mindig valahogy feldobni a klánéletet, és összekovácsolni a kis csapatunkat :D Igaz okoz némi fejtörést,hogy mivel lehetne még pluszban megmozgatn a csapatot. Ezért is gondoltam, hogy nyitok itt egy ilyen témát, hátha mások is rendeznek hasonló eseményeket és akkor lehet folytatni az eszmecserét :D Vagy pedig ennek hatására más klánok is elkezdenek hasonló dolgokat :)
   
 4. ■kocka■

  ■kocka■ Utánpótlás-írogató

  Szia :) Mi is rendeztünk versenyeket a klánban. TP vagy becspont verseny, legtöbb lelőtt hajó. Illetve lelőtt háborúsonként osztottunk ki kreditet :)
  Pont a napokban gondolkodtam, hogy felújítom ezt a szokást a klánomban :)
  Bár szent meggyőződésem, hogy összekovácsolni egy klánt igazán a háborúk és a vadászatok tudnak.
   
 5. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Szia :)

  igen,ez tény :) De akkor is jó néha feldobni a klánt :) Ha lesz nálatok ilyen esemény, írj ide és akkor tudunk ötleteket cserélni :D
   
 6. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Sziasztok!
  A mi klánunkban is népszerűvé vált, a "házon belüli" versengés. Nálunk jelen pillanatba folyik a 9. ilyen esemény. Nálunk Tapasztalat, Becsület, és Lelőtt hajó számít bele a versenybe, és ezeket két kategória szerint jutalmazunk.:
  1. Szám
  2. Százalékos arány
  Ezekre azért van szükség, hogy azoknak is legyen esélyük a győzelemre, akik nincsenek teli elit lőszerrel, és nincsenek fenn napi 5-6 órát.
  Így a kisebbek is nagyszerű eséllyel versenyezhetnek.
   
  tupoljevics kedveli ezt.
 7. •ß•$•Ł•

  •ß•$•Ł• Utánpótlás-írogató

  nálunk vannak pvp események meg vanak közös warozások van klánvadászat és a kedvencem a BIG RUSH 19:00 kezdödik minden vasárnap és ez az utvonal mert mi eicesek vagyunk
  3-2--3-3--3-4--1-4--1-2--1-3--4-1---4-3--és 4-2 kavicson tali aki nem ér be 20:00 kiesik ienkor az nyer aki a legrövidebb iö alat ölte meg a legtöbb játéost utközben :D én nagyon élvezem ezt hisz ienkor a nyertes megkapja a kredit 50% és egész hetes VEZÉR címet kap a klánban és van esélye megvédeni hisz a nyertes a következö eseményen nem vesz részt és aki ezen nyer 1v1 ezi a nyertesel!! és ha a nyertes legyőzi az elöző nyertest megkapja a címet ha nem akor marad a bajnok a bajnok
  ui.: a nyertesnek (VEZÉR Címel elátot személynek) mindenki segít!! szóval ez élvezetes szerintem!! :)
   
  Artemis kedveli ezt.
 8. SupernovaHUN

  SupernovaHUN Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. :D Ez hogy van most hogy ha kapok kreditet a klánból akkor mikor kaphatok legközelebb? :D
   
 9. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Belépés utáni első héten összesen 5 milliót, következő héten 10 milliót, azutánin 15-öt, stb megy fel 250-ig.
  Szóval hetente tudsz kreditet kapni, és az is limitálva van.
   
 10. SupernovaHUN

  SupernovaHUN Fórum-zöldfülű

  köszi. :D
   
 11. Szerintem ez, hogy limitálva van jó nagy badarság. Miért nem a vezér dönti el a limitet,vagy az összeg nagyságát?
   
 12. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Azert mert sokan vissza eltek vele hogy baratot bevettek fullos klanba adoztattak egy kicsit majd 8 milliard kredot ki adtak 3-5 nap utan es azzal megfejlodhetett licitrol eleg szepen..
   
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Nem csak ezért. Pl, simán visszalehet élni ezzel, akár saját hajókkal. De sokszor volt olyan, hogy belépett valaki egy klánba, segítséget nyújtott a klán, hogy jobban tudjon fejlődni, utaltak neki kreditet és a felvett össeggel simán lelépett a tag. S még lehetne sorolni.
   
 14. saska

  saska Fórum-zöldfülű

  Azért jó lenne, ha volna olyan funkció a klánba, hogy nem számít a mostani eredmények, mit csináltál, a versenybe a tagokat be kell tenni és onnantól számolja a TP-t, ki szedett össze többet, az nyert 1 hónap vagy még beállítják, a verseny vége mikor jár le.

  Lehet TP verseny, Becsület, kredit, uridium, NPC (Ebből melyik), nyersanyag (Ebből melyik), Ellenség (Melyik megbízó) Stb. Jutalom lehetne klánon belüli logó kredit vagy valamilyen megnevezés a ranghoz.
   

Az oldal megosztása