Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pavip

pavip Törzsjátékos

Köszönöm szépen a választ!

2. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Megkérdezhetem, hogy melyik moderátor törli a hozzászólásaimat,amikben nincsen semmi szabálysértő?
    Csak mert szerintem semmi szabálysértő nincs benne, fórumszabályzatot is megnéztem.

3. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Mindkét képes hozzászólásodat én töröltem, mert spamnek minősül.
    Ha csak képet szeretnél berakni, akkor azt kérlek a megfelelő topikban tedd. S a 2-3 szavas hozzászólásokat is töröltem az egész fórumon (kivétel a segítséget megköszönő hozzászólásokat).

4. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ja értem, akkor elnézésst :D

5. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

A rang-hoz kellő rangsorpontok csak növekednek -.-...
    Így folyamatosan amit szerzek napi 1-2k rangsorpontot semmit sem ér mert folyamatosan növekedik.....
    Ha nem növekedett volna már csak 35k rangsorpont kellene,de már 50fölött van egy kicsivel :mad:.

6. EnE

EnE Járnitanuló

JaJa azok mindig csak növekednek........... én sem tudom vissza tornászni magam oda ahol 2010be voltam.... mondjuk sokat elvitek a megbizóváltások.

Na most akkor hányadik is vagyok?? Már elég rég megakadt a szemem ezen a kis hibán ha lehet annak nevezni....

7. beni*59*

beni*59* Törzsjátékos

52. vagy! Nyilván az előtted lévők között van olyan pilóta aki nem lépett be bizonyos ideje már, így a rangsorból kivette a rendszer, amint újra belép visszakerül a rangsorba, a rendszer érzékeli őt előtted, viszont a rangsorban nincs, szóval ez nem hiba!

Nitronyussz kedveli ezt.
  8. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

A nagyon várt 50% Tp nap megérkezett, lehet örülni! :D

beni*59* kedveli ezt.
  9. VINCENTLORD

VINCENTLORD Haladó

Mostanába sok ember lépkedet szinteket de urija sajnos nincs.
    Sajnos ez a új rendszer.
    És miujság fiuk lányok veletek??

10. [EventHorizon]

[EventHorizon] Fórum ismerője

Szerver restart volt, most mennyi idot is kell várni, hogy ujra belehessen lépni ...? :confused:

11. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

kb. 1 órás lesz a leállás.

12. pavip

pavip Törzsjátékos

Milyen über NPc-ért lehet logfile-ot kapni és milyen százalékban? Vagy ilyen már nincs?

13. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Bármilyen boss-ból kaphatsz 1db logfilet és bármilyen überből 2db-ot.A szerencse kérdése milyen arányban kapsz.

14. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Bossért 1-es, uberért 2-t, kb 1%-os eséllyel.

Én azt kérdezném, hogy van-e az uberlonnak tartható lövőtávja.. 9 lf-4-el lelőttem egyet egyedül, de nagyon nehezen ment, mert ha belelőttem, és azonnal kiugrottam a lövőtávjából, csak akkor tudtam haladni vele (6 perc volt sepis sab - x2-vel)

Szerk. 300 gg > 22 epsilon rész (2 > 24 / 99) és 2 többszöröző.. ez hol 13%? ez így 8%, ami nem 1-2%-os eltérés, hanem kevesebb, mint a 2/3-ada!

Utoljára szerkesztett: 30.1.14
  15. Az ŰberKristallon-nak a Legnagyobb a lőtávja az npc-k közül, "szinte mindig betalál", nemhiába "Ő" a legkeményebb NPC a 4-5 térképen, ajánlott hozzá a "gyémánt" drónformáció.

A GalaxyGates-ben az összes elnyomott extra energiára és uridiumra nézve vonatkozik ez a százalékos arány.

Kiegészítés:
    A Multiplikátorok is kapurészek a már meglévő kapuelemekért cserébe.
    0 elemről indulva eleinte nagyobb gyakorisággal kaptok kapurészleteket, mint a vége felé.
    Ez azért van így, mert kevesebb a valószínűsége annak, hogy azt a kapuelemet kapod, ami még éppen hiányzik, így ilyenkor a szorzók gyakorisága lesz nagyobb.

16. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Működik ez a csoport? Mert nem találtam facebookon..

Másik ezt új frissítési kampányt elfelejtették? (Új logó , bemutató..)

17. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Ezt hol olvastad? Mivel sztem ez egy baromság.

18. Nitronyussz

Nem működik, mert pillanatnyilag nincs időnk rá.

Minden frissítés bekerül akkor, amikor be kell kerülnie. Nem kell türelmetlenkedni.

19. Nitronyussz

Az alábbi idézettel válaszolnék:

20. -Vadász-

-Vadász- Fórum mestere

Remélem már február elején bent lesz a logó meg a trailer +stb....