Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Beállítások játék zöld kulcs autómata vevése.

Nitronyussz kedveli ezt.
  2. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Pontosan.. annyi mindent lehet mér a kliensben állítani, nem értem miért problémázik mindenki... :D

3. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Amúgy nem tudja valaki, mit jelent a profilnál a "Letiltva:" menüpont? Már megörültem, hogy lehet tiltani felhasználókat, hogy azoknak a bejegyzéseit ne lássuk, vagy hasonló, de ahogy rákattintottam, nem történt semmi. Valaki tud erről valamit?

4. Ha chaten nem akarod látni valakinek az irkálásait /ignore felhasználónév
    szerk: ja hogy fórumon , nem tudom nekem se hozza be

5. császár88

császár88 Törekvő

Lassan eltelt 30 óra...
    Azért valjuk be lassan ez lessz a leghosszab hiba a sokéves pájafutásom során.

6. magaura

magaura Járnitanuló

Jó reggelt a kliensben a zöld zsákmánykulcs vásárlás menyit vesz, még nem használtam eddig de nem akkarnám hogy 100 kulcsot vegyen minden uridiumom nem akkarnám kulcsba fektetni, mindig az üzletben vettem 20 at vagy 10 et.
    A választ elöre is köszönöm.

Ha igy meg tovább ebböl a hibából lesz 72 órás zavar is.

7. pavip

pavip Törzsjátékos

1 db-ot vesz és ha azt elhasználd akkor vesz még 1-et.

Engem nem zavar :)

8. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Az automata vásárló mindig egyet vesz mikor veszed fel a ládát, de ajánlom, hogy ne kezdj el ma zöld dobozt gyüjteni mert bugos az egész és nem ad lf4et.Én sajnos nagyon ráfizettem...

9. pavip

pavip Törzsjátékos

Ezt te honnan veszed, hogy bugos? o_O

10. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Elég ha bejelentkezel a játékba és látod, hogy minden rossz.. és több mint 200 ládából 0 lf4 úgyhogy ma inkább nem veszek már fel többet mert ennyiből 1et kellett volna adnia de inkább nem kockáztatok és bukok többet amig nem csinálják meg a játékot.

11. pavip

pavip Törzsjátékos

Ettől még nem bugos. Egyszerűen nincsen szerencséd hiszen ez %-os alapon működik. És ne fésüld össze a másik problémával. Van olyan, hogy 500 ládából fogsz nyitni 1-et és van olyan, hogy 5-ből 5 LF4-et fog adni.

12. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Nem ma kezdtem és nem 1-2 000 ládát nyitottam már...Nem hiszek a mesékben, csak abban amit saját magam tapasztalok.

13. pavip

pavip Törzsjátékos

Egész európa szerveren nem kell senkinek az 50-es álca :D

14. pavip

pavip Törzsjátékos

Jó, ezek persze túlzó számok de a moderátorok szólni fognak a bugos az LF4 nap.

15. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Persze annyi minden miatt szóltak már, mikor betették a golira a tp design-t és kiírták h 1000% nem lesz aukción.. megvettem uriért pár napra rá pár milla kredit volt aukción...és még van bőven ilyen történet, ezt te is tudod ha régebbi játékos vagy...
    Én senkinek nem hiszek el semmit do-n, csak azt amit tapasztalok.
    De ezzel zárom is a témát, én csak tanácsot adtam egy játékosnak, ha nem akarja nem kell megfogadnia...

16. pavip

pavip Törzsjátékos

Igen sok mindent tapasztaltam már. De olyat hogy 20K kreditért viszem a 10-es és az 50-es álcát olyat mégen :D Te voltál már ilyen szerencsés? ;)

17. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Nem, de amikor még lehetett kreditet veszteni aukción, hoztam 500k-ért elég sokszor, mióta változtattak ezen én nem nagyon tudok aukción bármit elhozni.Pl. boostereket lehetett 5millákkal gyakran hozni most már 50-70 millával is csak ritkán sikerül.

18. pavip

pavip Törzsjátékos

Ja most nagyon felmentek az árak. De legalább lehet kísérletezni :)

19. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Napsütéses,szép reggelt mindenkinek!
    Na azért ez már felháborító... Be rakják az LF-4 napot... Az oké,semmi bajom nincs vele. De elsőnek nem az oldalt kéne javítani? Vagy ezek észre se veszik hogy tiszta hiba minden?

20. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Na látod én ezért hallgatok mint a sír :D