Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 擊擊擊擊擊擊

擊擊擊擊擊擊 Járnitanuló

Hétvégén nem fognak dolgozni pár ezer játékos miatt... van jobb dolguk is.

pavip kedveli ezt.
  2. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Tudom,én írtam is tegnap vasárnap még ne is reménykedjünk javításban mint tegnap szombaton.

3. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

NBH™ & LIL™ Corporation Szövetség 23.05.2013

*VASUTASOK ÉS BARÁTAIK* Szövetség 22.09.2013

Remember Szövetség 04.01.2014

VINCENTLORD kedveli ezt.
  4. pavip

pavip Törzsjátékos

Ezzel most teljesen egyetértek. Vasárnap ki akar dolgozni ahelyett, hogy a csládjával legyen? ;)

5. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Ez normál esetben igaz, pl ha egy boltban dolgozol eladóként stb...
    De nem akkor ha egy az egész világon elérhető MMO készítő brigádjának vagy a tagja ;)

KłŁŁER kedveli ezt.
  6. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Készül a bannered,és az avatarod,figyeld majd a topicomat..:)

7. pavip

pavip Törzsjátékos

Jó mondjuk a programozók imádják a munkájukat és éjjel-nappal programoznak (tapasztalat) de néha náluk is betelik a pohár. És szerintem csomóan az új aukciós rendszeren dolgoznak.

8. tűzcsillag

tűzcsillag Utánpótlás-írogató

Szerintem aki egy online játékot csinál és a BG-nél dolgozik (és megtdná csinálni a szervert) az igen is vegye a fáradtságot arra hgy hétvégén is beül és rendbehozza a játékot mert azt ne felejtsük el hogy a fizetésük nagyrészét a játékosoktól kapják :) És ha nem is mindenki de pár ember el tud látni egy hétvégi műszakot mondjuk egy munkamentes hétfő-keddért :) Ne értsétek férre nem sértegetni akarok senkit csak aki ezt a pályát választja az tisztába van ennek a fáradtságaival :)

9. pavip

pavip Törzsjátékos

Ez így igaz, de ha valamiért akkor nem miattad miattam vagy miattunk fogják megcsinálni hanem az élményért. És mondjuk a BigPoint felkészülhetne ilyen esetekre is és minden játékra egy kisebb hétvégi csapatot fent tarthatna.

10. oroszrulett

oroszrulett Utánpótlás-írogató

Nem lenne rossz, ha kijavítanák a hibát, de engem annyira nem izgat, mert ha jó lenne a játék, akkor a mai LF-4 napon nem nyitogattam volna, hanem palláztam volna, és akkor nem nyitok LF-4-et. :p
    Zéta 25 kulcsából, plusz uridium nyereményéből nyitottam, kedvezménycsomag nélkül :mad:.

11. oO▒▒▒☼FIΓ∑fζy☼▒▒▒Oo

oO▒▒▒☼FIΓ∑fζy☼▒▒▒Oo Utánpótlás-írogató

Látjátok ebben igazatok van DE azzal is számolni kell hogy akkor a hétvégi bérezés nagyobb kell hogy legyen (na az már gazdasági csőd a BP-nek :p) általában a dolgozók nem szeretnek hétvégén dolgozni és ha van is olyan aki meg tudja berhelni a szerót annak olyan magasra varták az orrát hogy le veri a sark csillagot :D

12. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Fórumon lehetne tiltani usert, de ezt a funkciót kikapcsolták mindenkinél, tehát dísz.

Az ilyen mini egy napos eventek automatikusan kerülnek be, mint a HH és MHH.

13. tűzcsillag

tűzcsillag Utánpótlás-írogató

A bérezés egy nem létező 4x-es uri szórzóval be is jönne nekik :)

14. Nitronyussz

Tegnap az elsők között voltunk, akik a hibákat elküldte a központnak és azóta dolgoznak rajta.

Mindenki azon van, hogy ne kelljen visszaállítani a szervereket egy korábbi időpontra és mivel,mint írtuk tegnap is, sok hiba összetettebb, így tovább tart kijavítani.

15. Şђαмαŋ™

Şђαмαŋ™ Junior szaki

Szia!
    És erre mennyi a garancia, hogy nem lesz visszaállítva?
    Ha elkezdek küldizni, vagy akármi mást csinálni, és visszaállítják gondolhatod, hogy milyen érzések fognának el.

16. Nitronyussz

Megértem az indokaidat és át is érzem.

Találgatásokba nem szeretnék belekezdeni, mondanék 50-50%ot.

17. Şђαмαŋ™

Şђαмαŋ™ Junior szaki

Látod ez nem igaz:) Minden tisztelem a tiéd, de nem érzed át.
    A hiba óta ha tolnám, és visszaállítanak mindent, valószínű, hogy abbahagynám a játékot.
    A százalékos tipphez meg annyit, hogy én is erre gondoltam.
    LEHET, hogy elvesztem a megszerzett dolgokat.
    LEHET, hogy nem :)

Nitronyussz kedveli ezt.
  18. oO▒▒▒☼FIΓ∑fζy☼▒▒▒Oo

oO▒▒▒☼FIΓ∑fζy☼▒▒▒Oo Utánpótlás-írogató

Szia nem bántásból írom amit most írok de az hogy nyomnak egy vissza állítást korábbi időpontra az nem megoldás maximum jó nagy ki***ás a játékosokkal mivel a próbléma probléma marad és esetleg azzal idő intervallummal ujra jelentkezhet mint amennyivel vissza állítoták és akkor ezt a rollback-esdit játszhatjuk a világ végéig.

19. Oké, kezdhetjük elejéről a dolgokat.

Tegnap reggel le lett adva minden hiba javításra. Az hogy az automata rendszer működik és elindítja az LF-4 napot arról nem tehetünk
    Ezt már tegnap kiveséztük párszor. Komplex a probléma, minden szervert és szerverközpontot érint, és nem szeretnének visszaállítást eszközölni, ezért ilyen hosszadalmas a javítás.

20. És azon nem gondolkozott el senki hogy egy gyors levélváltás a központtal és berakni egy nyamvadt plugint vagy nemtudom mivel dolgoznak, hogy a drónok ne károsodjanak a hiba alatt, ez csak egy picike előrelátás lett volna ami rengeteg panaszt megelőz de mostmár úgyis mindegy hisz akinek elpukkant annak nem adja vissza a rendszer