Kötetlen csevej (Archív)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

Miért adnak olyanról hivatalos közleményt amiről még nem tudnak semmit ? Elég fura válasz a közlemény után hogy még nem tudunk semmit

2. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Amint lesz még bármilyen információnk, azt közzétesszük.
    Nem kell aggódni, mert mindenkinek, akit érint, megkapja a meg felelő kompenzációját.

Türelmet kérünk addig is.

3. Tomeck007

Tomeck007 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Érdekes dologra lettem figyelmes gmail-el kapcsolatban, mégpedig hogy rámegyek a beérkező levelekre és ott az oldal teteje felé vannak különböző fülek, amiket eddig nem figyeltem de de ma valahogy megnéztem őket és a promóciók fül alatt ott volt a hangár bővítős kódot tartalmazó email.
    Nézze meg akinek gmaile van és eddig nem figyelte hátha ott megtalálja a tegnapi üzenetet.
    Ahogy nézegetem megtalálom a korábbi búnuszaimat is, hogy ez eddig elkerülte a figyelmem:)

ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ kedveli ezt.
  4. PRO_2013_HUN

PRO_2013_HUN Járnitanuló

sziasztok olvastam a kompenzációt és 6 flaxot vesztettem de mivel vettem másik 7-et akkor arra a 6 flax drón árát kapom vissza avagy semmit?

5. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Minden do-s hírlevél a "promóciók" postaládába megy gmailnél (alapesetben)... Szerintem nem azért nem találják sokan, hanem mert tényleg nem kaptak.

6. Tomeck007

Tomeck007 Fórum-zöldfülű

Ezt eddig nem tudtam, sőt azt se hogy van ilyen gmailen:)

7. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Jó-jó, persze, de ez magánügy. Nekem pl. még a régebbi gmail verzió van, minden egy helyre megy.

8. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Én meg eddig mindig kaptam. Csak ezt nem.

9. tg90000_2

tg90000_2 Fórumőrült

Ezt az kapta aki inaktív volt, és te nem vagy az.... :D

10. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Én meg november óta egyet sem kapok. És nem nálam van a baj.....
    Amúgy
    Ez hatalmas ötlet volt :)

Ðiαмσиd kedveli ezt.
  11. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

De az is kapott aki nem inakítv. .

12. PRO_2013_HUN

PRO_2013_HUN Járnitanuló

valaki elmondaná hogyan és hol lehet a testszerverre bejutni?

13. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Milyen tesztszerver?

Tudtommal Daemon is kapott, ezt tekintve a kijelentésed tárgytalan.

14. Mikłós

Mikłós Fórum ismerője

Majd akkor tudsz , ha lesz. Majd megfog jelenni a szerverlistában.

15. PRO_2013_HUN

PRO_2013_HUN Járnitanuló

ok köszi

16. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Itt az első munkám a wikin. Am jó helyre írtam? Mert az angol tudásom jó, viszont nem tudtam értelmezni, hogy mit hova kell tenni. De szerintem jó helyre irtam. :rolleyes:
    http://darkorbit.gamepedia.com/Refining

Ðiαмσиd kedveli ezt.
  17. (Jocó81)

(Jocó81) Járnitanuló

A darkorbit wiki már régóta létezik csak gondolom nem volt hivatalos.

Van köztetek olyan szerencsés akinek a support jóváírta a vigyázat csapda nevű küldetésért járó jutalmat? A 10 darab EMP-t?

ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ kedveli ezt.
  18. NémethLászló

NémethLászló Fórum mestere

Egy kicsit hálátlan a mai játékos közösség, nem?
    Aki még kapott is kódot, azért sír, hogy miért nem Aegist kapott. Az ilyeneknek mi értelme van bármit is adni, ha egyszer sosem jó nekik semmi?...

Đαεmon kedveli ezt.
  19. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Pff az igen. Ingyen aegis hát nem? Az olyannak mondanám hogy apád f... fülét...

Ez azért szánalmas már megbocsáss. Ez nem a te munkád, ez kontroll c kontroll v. Szóról szóra megegyezik egy másik oldalon található leírással ami már réges régen ottvan, és tuti nem te csináltad azt sem.
    http://darkorbit.wikia.com/wiki/Skylab
    Más munkáját nem kellene sajátodnak állítani.

Ui: szerintem ez a DO wiki nem volt túl jó ötlet, vagyis így nem hogy bárki bárhogy szerkesztheti.

Utoljára szerkesztett: 5.2.14
  20. Csereros

Csereros Fórumfelvigyázó

Hát igen...:D

Ha valaki szerkeszti,nem szerkeszti át azzonal. Jóváhagyás után kerül át szerkesztésre,aki szerkesztést javasolt.